Attiecību pārtraukšana

Aizsāka Fuzzy 

Fuzzy
Attiecību pārtraukšana
15.03.2010 09:24
Kā tikt galā, kad kārtējā meitene ir pasūtījusi? Besī laukā, jo šī man tiešām patika. Viņa ir izskatīga, bet liela egoiste. Esot satikusi citu, kuru nespējot izmest no galvas. Sirdij nevarot pavēlēt. Tur jau psihiski noturīgam cilvēkam varētu būt problēmas, nemaz nerunājot par mani, kam ir sociālā neiroze un depresija tā teikt pa dzīvei.
Re: Attiecību pārtraukšana
15.03.2010 10:16
Pārdzīvosi. Neiroze un depresija nav par pamatu, lai kāds speciāli žēlotu un apietos kā ar jēlu olu.
mākonītis
Re: Attiecību pārtraukšana
15.03.2010 10:33
taisnība gan alstere,neviens tevi īpaši nežēlos tikai tāpēc,ka tu esi savādāks. un fuzzy centies ar to samierināties. atradīsi citu cilvēku savā dzīvē ar kuru būt kopā
Fuzzy
Re: Attiecību pārtraukšana
15.03.2010 10:43
Zināma taisnība jau Jums ir. Gan jau pārdzīvošu. Kur tad lai es citur liekos. Tik tas pirmais brīdis tāds pastulbs. Vakar domāju atsākt smēķēt no škrobes, bet par laimi veikali jau bija ciet. Piedzerties tā kā gribēju, bet zinot, ka šodien uz darbu to jautājumu atliku iespējams uz brīvdienām. Un kā tad pārējiem "cietējiem" ar attiecībām? Ir izdevies atrast cilvēku, kas spēj Jūs saprast un pieņemt arī tais sliktajos brīžos?
Re: Attiecību pārtraukšana
15.03.2010 11:46
visi šādā situācijā skumst; ko lai dara, jo pēc definīcijas tas ir zaudējums; varbūt nepieej sev kā citādākam, kā cilvēkam ar kādām īpašām vajadzībām...
cita
Re: Attiecību pārtraukšana
15.03.2010 11:51
Depresivu vai ka citadu slimu sapratis tikai specialists vai cilveks, kuram ir bijis, kas lidzigs. Tas "parastais" cilveks sapratis vai vismaz meginas to darit, ja ir pietiekami svarigs tas otrs, bet ari tam ir laika limits. Kurs gan sapratis labak, ja ne pats. Prieks, ka biji gana stiprs, lai nelautos vajibam ka alkohols un smekis, labak ej paskrien vai ka savadak to sapi izdzen, zinu ka ne vienmer darbojas, bet labak jau ta.
Man nav izdevies atrast cilveku, kas mani saprot un nezinu vai tads vispar ir. Visiem mums gribas , lai mil mus kadi esam, ja ari savadaki, bet ne visi spej to darit, tik nemitigi prasa no cilveka mainities un sazin ko, kaut gan pasi nav perfekti.
Ir smagak but pamestam vai "atsutam", jo seviski depresijas laika, jo ta emocionala pakape jau ta ir augsta.
Re: Attiecību pārtraukšana
15.03.2010 12:15
Viltiiba ka parlekt pardzivojuma saapem, ir iemileties pa jaunam! Loti laba recepte - ir piedzivots, tiesham palidz! Nedrikst sedet majas un vienatnee dzert, jaiet piedzerties vismaz uz krogu, japanjem lidz kads sabiedroties, kuram neapnik klausiities Tavas zhelabaas... un jaatsledz visas bremzes.. he he :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 10?
Ziņa: