Bail nojūgties

Aizsāka Estemante 

Re: Bail nojūgties
11.04.2010 20:44
iedzimtībai vai gēniem te pilnīgi noteikti nav nekādas nozīmes, jo garīgas kaites cilvēki pārmanto citādi.

es arī domāju, te nav runa par bailēm dabūt tēva šizofrēniju. ja viņam būtu kāda cita nedziedināma kaite, Tev būtu bail dabūt to.

neirotiski vai t.s. ar stresu saistīti traucejumi, vai kaut kas aptuveni tāds.
iespējams, ka arī viņam tā nav šizofrēnija.... tai pašā laikā cienījamos gados neviens tā pa taisno nesaslimst, tam vajadzēja kaut kā izpausties citādi, kas pilnīgi noteikti ietekmē bērnu psihi.
pingvins
Re: Bail nojūgties
11.04.2010 21:03
Man arī tā dīvaini liekas, ka 50 gados bāc un pēkšņi tāda dg. Viņam tas ir medicīniski apstiprināts? Psihiatrs to ir noteicis? Zinu, ka šobrīd ārsti ļoti rūpīgi ir ar šīs dg uztādīšanu, tur jābūt riktīgai ainai. Varbūt vnk cilvēka reakcija sakarā ar krīzi, kad kļūst jokains.

p.s.vai tad šīze tomēr nav kaut kādi bioķīmiski traucējumi? Cik esmu lasījusi, tad visādiem traumatiskiem notikumiem maz esot sakara ar šo kaiti, tie var vienīgi veicināt jau slimu esošu cilvēku.
Re: Bail nojūgties
13.04.2010 17:13
Varbūt pie vainas alkohols, kas bijis viņa pavadonis visu mūžu. Bet, ja nu tā ir bijusi tā pati VD, kuru viņš mēģinājis "ārstēt" ar alkohola palīdzību? Un 50 gados viss sagāja "uz īso". Nezinu - diagnoze jau mums, ģimenes locekļiem, netika teikta. Cik dabūju izlasīt "pār plecu", redzēju - kaut kāda tur psihoze ar šizoafektīviem traucējumiem. Jāteic, ļoti maigi nodefinēts, ņemot vērā patiesās izpausmes..
Nomierinājāt mazliet par to, ka šāda tipa kaites nepārmantojas! Paldies:)
Re: Bail nojūgties
13.04.2010 19:56
Nu nez, vispār jau katram ar to alkoholu var būt savādāk bet pa manam kā reiz viņš palīdz atslēgties no tās spriedzes un man piemēram vidēji litrs vai pat pusotrs 40 grādīgā pa mēnesi aiziet...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Bail nojūgties
13.04.2010 21:26
ku! kur ta tik švaki!? Riktīgiem večiem litrs grādīgā pa nakti aiziet :))
Re: Bail nojūgties
13.04.2010 21:34
Vai tad es esmu riktīgs vecis... paskaties ko es te forumā rakstu... :) Protams, ja gadās kodiens tad patēriņa temps strauji aug. Bet es tak katru dienu nekožu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Bail nojūgties
13.04.2010 22:33
Vispār jau alkohols palīdz noņemt stressu, bet ir cilvēki kam vēl sliktāk paliek un šiem baigais raudiens nāk virsū kā drusku iedzer :) Parasti gan tas vairāk ir sievietēm izteikts, cik nu es esmu pamanījis.
Re: Bail nojūgties
13.04.2010 23:05
Zinu, zinu tādas... :) Tas iestājas brīdī, kad tiek ieturēta pārāk liela pauze un sāk kristies alkohola līmenis asinīs... Tāpēc jāuzmana lai pietiekami raiti cilā glāzīti... tad viss ir kartībā un alkohola terapeitiskais efekts izpaužas pilnā mērā... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Bail nojūgties
14.04.2010 09:18
ku! :) Ko Tu te propagandē?:)
Re: Bail nojūgties
14.04.2010 10:12
Ko pats esmu izmēģinājis un atzinis par labu esam to arī propogandēju :) Bet es nekad nēesmu teicis, ka visu ko es daru, noteikti vajag atkārtot... Es tikai dalos iespaidos...

Alkohols kā tads ir ļoti laba "zale". Darbojas ātri, ar izteiktu efektu un ir draudzīgs organismam (salīdzinājumā ar ķīmiju) bet ir viena liela problēma... daļa cilvēku to nevar lietot. Nezinu, ticamākais, ka tas ir ģenētiski noteikt vai vēl kā citādi... tie ir tāda kā azartiskā cilvēka tips un kad viņi iedzer, tad viņiem vajag vēl un vēl... un šajā procesā neretie tie kļūst agresīvi... :(

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Bail nojūgties
14.04.2010 11:02
Nez... Man pietiek ar 1, maksimums, 2 vīna glāzēm, lai es justos labi - taisnība, alkohols palīdz... Bet kas tālāk? Pēc tam tas lēnām iziet.. Un ko tad - lai būtu "labi", atkal jādzer?:) Tas atslābums jau ir tikai uz to mirkli..
Bet piekrītu sadaļā par dabiskumu, atšķirībā no zālēm!! Es arī labāk iedzeru savu glāzi vīna, nekā ķeros pie ripām. Vidusjūras tautas vispār, kā zinām, ir izteikti mazāk depresīvas...gan saules, gan (pieņemu) vīna dēļ!:)
Re: Bail nojūgties
14.04.2010 11:38
He, ja tas depresonis ir tāds, ka tiklīdz paradās acu gaisma tā tūlīt atkal jālej rīkle, tad jau nu gan tas nav reali bet man piemēram gribas relaksu pēc darba skrējiena un ar vienu vai divām viskija skrūvēm man pietiek... un nav tā, ka katru dienu es būtu noskrējies... Bet no vīna mēs ar sievu praktiski esam atteikušies. Varbūt Vidusjūras piekrastē vīns ir citādāks bet tas ko var te nopirkt (ja vispār izdodas saprast ko pirkt) nav īsti derīgs "ārstnieciskiem" nolūkiem jo ir ar pārāk izteiktām "blakusparādībām"... galvenokārt galvassāpju izskatā. Tiesa gan no vienas glāzes parasti tās gan neiestājas taču "tendence" saglabājas un cilvim kam galva ir tāpat jau uz sāpēšanas robežas ar to varētu pietikt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Bail nojūgties
22.05.2010 10:07
Estemante...kaa tev tieshi izpauzhaas taas sajuutas,ka liekas,ka praataa juuc?
Re: Bail nojūgties
23.05.2010 17:59
liiiiiii Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Estemante...kaa tev tieshi izpauzhaas taas
> sajuutas,ka liekas,ka praataa juuc?


Neliekas, ka jūku, ir tikai bailes, ka varētu sajukt. Nākotnes formā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 3?
Ziņa: