Flux jeb Fluoksetīns

Aizsāka Hellenna 

Vai kāds ir lietojis šo AD? Cik labi palīdz? man ir vidēji smaga depresija ar trauksmi un soc. fobija... Vislabāk palīdzēja Paroxetine, bet blakusparādību dēļ atteicos.... Ir lietots Cipralex un Sertralin (ciešami, bet brīžiem likās - nekāda labuma...)...
krike
Re: Flux jeb Fluoksetīns
09.04.2010 14:51
Jaa,es kaadu meenesi lietoju flux-20(minimaalaako devu),pie teiksim taa-nelielas depresijas,bet taas devas jau var palielinaat!Juutos patreiz normāli,arii blakusparaadiibas nebija un nav nekaadas!Smagaakajos periodos esmu lietojusi arii Cipralex,fluanxol,miegam clonozepam,pat triciklisko AD!
Vai Tev bija trauksme un bailes no soc. kontaktiem? Ja - jā, vai Flux palīdzēja?
krike
Re: Flux jeb Fluoksetīns
12.04.2010 11:44
Nē,no soc.kontaktiem nē,bet man bija trauksme,sirds leca,viss,absoluuti viss un visi krita uz nerviem un tāda kā agresija,kura kaa sapratu un arii daktere,ka jau paarsniedz normu!
Re: Flux jeb Fluoksetīns
13.04.2010 01:02
Man gan liekas, ka antidepressanti neko daudz nelīdz pie sociālās fobijas. Vismaz man nē. Esmu visvisādus izmēģinājis. Vienīgais, kas palīdz ir trankvilizatori, bet tie atkal ir bīstami ar to, ka ja cilvēks nemāk sevi kontrolēt tad var baigi uzsēsties uz tiem un pēc tam ziepes būs vēl lielākas.

Tie antidepressanti vispār ir tik pat efektīvi kā placebo. Neskaitāmi pētījumi to pierāda.
Re: Flux jeb Fluoksetīns
13.04.2010 12:24
ir cilvēki, kam antidepresanti nelīdz, un ir tādi, kam tie palīdz... bioķīmiskās problēmas var būt atšķirīgas, tāpēc arī zāles dažādas. ja nelīdz AD, tad bieži līdz neiroleptiķi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 2?
Ziņa: