Marihuāna

Aizsāka ali 

Re: Marihuāna
23.08.2010 17:36
Par sintezēšanas kvalitāti it kā nešaubos bet par tirgotāju godprātīgumu gan...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Klamburs
Re: Marihuāna
24.08.2010 23:06
Njaa, gribeejaas uzrakstiit par zaali, bet nedaudz apjuku, jo saaku domaat par savu dziivi, cik nu tagad speeju atcereeties. Uzreiz briidinaashu, peedeejos gados man pasliktinaajaas atminja, vaaji atceros beerniibu, pusaudzha gadus, pat dazhu meeneshu notikumi var shkist kaa duumakains sapnis. Esmu 30 gadus vecs, studenta gados iztiku tikai ar alkoholu(tagad man liekas, ka paaraak lielos daudzumos) ar marihuaanu sastapos kad man bija 23 - 24 gadi, aptuveni ap to pashu laiku pameegjinaaju amfetamiinu, ecstasy tabletes un kokaiinu. Tajaa laikaa taas bija vienreizeejas izklaides, shad un tad, tusinjaa.. Taa nopietnaak ar marihuaanu aizraavos, kad man bija 27 gadi, aptuveni 1.5-2 gadi pagaaja 24/7 rezhiimaa, dienaa liidz 2 gramiem marihuaanas, peedeejo gadu ar astiiti zaali piipeeju reizi meenesii, peedeejos 4 meeneshus vispaar neesmu piipeejis.
Shie teikumi ir tik pat saraustiiti kaa manas domas, tagad, skaidraa esmu kaa taads lupata, ar zemu pashnoveerteejumu, kompleksains, gruuti kontakteejos ar cilveekiem, esmu nosleegts un ieraavies sevii, 0 jautriibas, 0 koncentreeshanaas un darba speejas, nesavaakts liidz liimenim, ka pat nekopju sevi un savu dziivesvietu, nespeeju kontroleet un savaakt domas, viss aplauzhas pusceljaa. Iisti pat nezinu vai man ir palicis kaads draugs, laikam jau nee, draudzene nevareeja pienjemt manu marihuaanas piipeeshanu, saaku to visu sleept, pilinaaju aciis visinu utt, galu galaa muusu 7 gadu attieciibas izbeidzaas, jaunas nespeeju uzsaakt. Klaat naaca kaut kaada diivaina uzvediiba alkohola ietekmee, hiperaktiiva aardiishanaas un pavisam netipiska uzvediiba par kuru pats neko neatceros, parasti izdzeru 100-200 gramus un no riita atveru acis ar tukshu galvu, var gadiities ka sataisiiti suudi(dariitas un runaatas mulkjiibas, kaushanaas), var gadiities ka viss bijis normaali, bet tam visam seko moraalaas pagjiras, taa ka jaskatas liidzi cik un ar ko lietot alkoholu, jo negribas lai kaads redz kaa man var aizkrist ciet, iedzeru ar taadiem pashiem kaa es :) Taa kaa tagad piipeeju maz, tad shaada aardiishanaas ir retaaka. Hmm, vai tas viss saistiits ar marihuaanu? Varbuut no alkohola? Varbuut depresija? Pasham liekas, ka tieshi deelj marihuaanas, bet tagad jau viss vienaa putraa, nav nosakaams kur ceelonji un kur sekas. Peedeejaa laikaa ar vien biezhaak domaaju par psihoterapeita apmekleejumu....
Veel man no marihuaanas ir taads kaa pirmais vilnis, taa laikaa iekriitu savaas domaas un knapi speeju parunaat, tad peec dazhaam stundaam vai naakamajaa dienaa "pirmais sitiens pa galvu" atslaabst un iestaajas staavoklis kursh man patiik, bet katru riitu tas jaaveido no jauna.
Godiigi pateikshu, zinu cik forsh reibonis ir no piipeeshanas, bet ja man buutu iespeeja, tad es to nedariitu ne pirmo un ne otro reizi...It ka saprotu, ka zaale neveido fizisku atkariibu, bet arii psihologjiskaa ir ljoti nepatiikama un nav skaidrs, cik ilgam laikam jaapaiet, lai es buutu jautrs un dziivesprieciigs, bez visaadaam trauksmes sajuutaam. Taada luuk mana pieredze aka tagadne.
Re: Marihuāna
25.08.2010 12:06
Baigi nopietni :(

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Marihuāna
31.08.2010 22:12
Nu kā jau parasti- kas par daudz- tas par skādi. Ar hamburgeriem, nonstopā tos rijot, tāpat pec pāris mēnēšiem viss būs galīga dirsā. Vienalga ko pārspīlējot- sekas viemēr bēdīgas.
Re: Marihuāna
05.09.2010 18:37
Zinu daudzus cilvēkus, kas lieto marihuānu (un es neteiktu, ka viņi gudrāki paliktu) un pats zinu, kā tas ir! Neko īpaši spīdošu es tur neredzu! Labāk nelietot nekā lietot! Tādēļ es izvēlos pirmo variantu.

Klambura stāsts iespaidīgs. Lai Tev spēks tikt atpakaļ īstajās sliedēs!!!
Re: Marihuāna
16.10.2010 16:41
Iepīpēju nesen pirmo reizi. PAc negribu sākt regulāri pīpēt, bet esmu jau sapircis vairumā marihuānu un pārdošu.
Re: Marihuāna
16.10.2010 16:54
Klamburs, "aptuveni 1.5-2 gadi pagaaja 24/7 rezhiimaa" -un Tu vecīt gribi teikt, ka zāle vainīga pie Tavām problēmām. :))) Jokdaris. Tas jau Tu biji tas, kas nonstopā kumārīja. Būtu kāda smagāka viela, Tu nemaz ar varbūt dzīvs nebūtu vai arī kāds sagrabējis invalīds.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 16?
Ziņa: