Laimas slimības simptomi pēc ~ 1 gada

Aizsāka Krišs26 

Krišs26
Laimas slimības simptomi pēc ~ 1 gada
14.06.2010 09:23
veiki, labdien!

Sāku vilkt kopā galus Laimas slimību kopā ar savu jau ilgi iesirgušo veselības problēmu (it kā veģetetīvā disfunkcija, pēc ārstu teiktā. Simptomi - grūti ikdienā elpot, elpas trūkumi pēc alko lietošanas, svīšana, sirds klauves, galvas reibšana).

Vai varētu būt, ka tad, kad man iekoda ērce (apmēram 17 gadu vecumā, tagad man 26), pēc apmēram gada man palika slikti tieši pēc alko lietošanas nakamā dienā. Palika slikti tieši tādā ziņā, ka gāju pa ielu, paģiru iespaidā, un sāka sirds sisties, pārsisties, sareiba galva, domāju ka atvilkšu galus, un pēc tās dienas vairāk nekas nav tā.

Uz laimas slimību nepārbaudījos toreiz, taču atceros, ka bija izveidojies tāds apsārtums iekošanas vietā 2-3cm diametrā, bet pēc kāda laika tas viss pazuda. Tāpēc arī neņēmu galvā. Jautājums tāds vai tas varēja atstāt iespaidu uz manu sirdi, sirds asinsvadu sistēmu u.t.t., jo lasot pa laimas slimības simptomiem atradu:
"Ja slimība netiek laikus atklāta un ārstē ta, vairākas nedēļas, mēnešus vai gadus pēc ērces piesūkšanās var parādīties vēlī nas Laimas slimības pazīmes: artrīts, nervu sistēmas bojājumi, sirds asinsvadu sistē mas darbības traucējumi"

Paldies jau iepriekš.
Re: Laimas slimības simptomi pēc ~ 1 gada
14.06.2010 21:34
aizej pārbaudi antivielas asinīs, tad arī uzzināsi, kas īsti ir, kas nav ;)
Re: Laimas slimības simptomi pēc ~ 1 gada
18.06.2010 01:19
Jā, esmu dzirdējis tādu gadījumu, ka vienu cilvi ilgstoši mocīja it kā VD un panikas lēkmes. Un beigās tiešām izrādījās, ka viņam ir laima slimība, par kuru pat viņš iepriekš nemaz iedomājies nebija.
Vai ir iespējams izārstēt pēc tāda laika Laimas slimību? Jo nu jau man ir 10 gadi apkārt...
Re: Laimas slimības simptomi pēc ~ 1 gada
22.06.2010 11:00
Krišs26 nu beidz tak sevi mocīt. Noskaidro, kas tieši ir jāpārbauda, lai noteiktu to Laima slimību. Dodu 99%, ka Tev tās nav. Es ar esmu izskraidījies visādus neirologus, gastroenterologus u.t.t. Neviens neko tā arī nav atradis. Fiziski man nekas nekait. Tik tā VD.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 10?
Ziņa: