bailu lekmes

Aizsāka kikins 

bailu lekmes
23.08.2010 22:18
man biezi ir bailu lekmes pilnigi ne no ka biezi jutos loti slikti gandriz ta kâ es jau mirtu. sakuma domaju ka tas ir tikai manas iedomas bet tagad pasliktinas veseliba un tas ir iemesls vel lielakam bailem.bailu lekmu laika man uznak drebuli sak dauzities sirds un sajuta tada ka es mirtu neredzu dzivei jegu. nezinu ko darit? Bail no arstiem ja nu vini pasaka ka man ir kada nearstejama slimiba un es driz mirsu tapec ar arstiem neesmu par to runajis man tacu ir tikai 17 gadi kapec man butu jamirst? Varbut kads varetu padalities pieredze vai palidzet.
pingvins
Re: bailu lekmes
24.08.2010 08:07
Izklausās pēc panikas lēkmēm. Ja tas nomierina, tad ļoooti daudzi cilvēki mocās ar šīm dīvainām, neskaidrām izjūtām. Kad it kā nav nekāda pamata bailēm, bet sajūtas var pavadīt mūs no bērnības visu mūžu. Nav jābaidās par tām stāstīt ārstam, mammai, vienalga kam, kam uzticies un kurš varētu palīdzēt. Dažiem paliek vieglāk jau no tā vien, ka kādam pastāsta par saviem kreņķiem. Šito veiksmīgi ārstē psihoterapija, var arī palietot medikamentus, kas mazina trauksmi. Šo kaiti bieži pavada sajūta, ka ''neesmu normāls, ''jūku prātā'' utt, bet tās ir tikai sajūtas.
Cik sen tev tā ir?
Re: bailu lekmes
24.08.2010 10:24
Ir tāda likumsakarība, ka tie kas baidās un tie kas ir vienkārši slikti cilvēki nekad tāpat vien nemirst...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: bailu lekmes
24.08.2010 10:56
man sis lekmes ir jau apmeram tris gadus sakuma tas bija trakakas tacu tagad es kautka censos ar tam cinities, nomierinat sevi.
manupraat
Re: bailu lekmes
27.08.2010 22:49
manuprāt, tev ir veģetatīvās distonijas pazīmes, nekavējies, savādak būsi vēl lielāka purvā - dodies pie speciālista - psihologs, psihoterapeits un vēl iespējams kāds tev palīdzēs!
Re: bailu lekmes
27.08.2010 23:15
Manuprāt, tā nav nekāda distonija, bet vienkārši bailes. Cilvēks var nomirt jebkurā vecumā un baidīties var da jeb kad. Šīs neracionālās bailes vnk ir maksa par mūsu intelektu.
Re: bailu lekmes
28.08.2010 10:20
Iesaku aiziet pie psihiatra,vajadzes gjimenes arsta nosutijumu un bus par velti,es gaju uz Lermontova ielu Agenskalna,kolosala psihiatre ir dr.Vigante,izrunasies,iespejams bus jadzer zales.Man ari jau 5gadus mocija panikas lekmes,fobijas un trauksme,Gadu dzeru antidepresantu,nedaudz gaju ari psihoterapiju,cik vareju atlauties,nu bet tagad normali jau kadus 2gadus.Protams pie lielaka stresa uznak sliktumi,bet nav tik traki ka agrak,kad nevareju pat no majas iziet ara vai iekapt sab.transporta.Ja godigi vai kads ir ta pavisam lidz saknei no siem atvainojiet sudiem ticis valja?
Re: bailu lekmes
28.08.2010 13:10
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Manuprāt, tā nav nekāda distonija, bet
> vienkārši bailes. Cilvēks var nomirt jebkurā
> vecumā un baidīties var da jeb kad. Šīs
> neracionālās bailes vnk ir maksa par mūsu
> intelektu.


Labi teikts
Re: bailu lekmes
28.08.2010 16:49
Kopumā pareizi teikts jo visādi pajoliņi ar tādām problēmām sirgst ļoti reti...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 8?
Ziņa: