komunikablie - varianti

Aizsāka just 

just
komunikablie - varianti
04.09.2010 12:33
Kas ir ar tiem komunikablajiem cilvekiem, kas runajoties ar kadu klusaku cilveku sak nervozet un pasi paliek klusi un jocigi? Tada sajuta, ka viniem bail no klusajiem un viniem tie nepatik. Kad vinji atkal runaa ar skalaku cilveku pilnigi parversas.

Ir ari tadi komunikablie, kas it ka palidz kautrigajam, ja vinam gruti kaut ko pastastit lidz galam, izteikties, it ka piepalidz un uztur omuligu atmosferu.

Tad ir tādi, kas jauta, kadel tu tads un sitads?

Ir tadi, kas drizak pateiks par sevi it ka negativi - piem., "es tads plapa, bet tu gan vienmer tads sapratigs un mierigs" it ka uzsverot, ka tu esi labs tads kads esi vai pat labaks par "plapu".

Vai ari vienk. runasies un pienems tevi kads esi neko nesakot (nejautajot, nepiekasoties), priecasies, ka ir kas uzklausa - sis variants man patik vislabak. (Tada veidaa klusais var atverties pats no sevis, kad jutisies tam gatavs).
Re: komunikablie - varianti
04.09.2010 13:03
Kas ir ar tiem komunikablajiem cilvekiem, kas runajoties ar kadu klusaku cilveku sak nervozet un pasi paliek klusi un jocigi? Tada sajuta, ka viniem bail no klusajiem un viniem tie nepatik. Kad vinji atkal runaa ar skalaku cilveku pilnigi parversas.

Pilnigi piekriitu! Taa tas ir! Kautriigums, stress, nervozitaate pieliip :)))) Tapeec cilveeki nelabpraat komunicee ar kautriigiem... no savas pieredzes :(
Re: komunikablie - varianti
04.09.2010 13:14
..nav naacies taadu paraadiibu noveerot...
mad iezviedz
Re: komunikablie - varianti
04.09.2010 16:37
Janetty Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Kas ir ar tiem komunikablajiem cilvekiem, kas
> runajoties ar kadu klusaku cilveku sak nervozet un
> pasi paliek klusi un jocigi? Tada sajuta, ka
> viniem bail no klusajiem un viniem tie nepatik.
> Kad vinji atkal runaa ar skalaku cilveku pilnigi
> parversas.
>

...he, he...nav nekas lipīgāks par neizlēmību...un ja vēl komunikabilitāte ir maska, tad šādi arī notiek..
Re: komunikablie - varianti
04.09.2010 17:59
Bieži vien otŗā var ieraudzīt savu atspulgu. Tu nesmaidi, viņš nesmaidīs, Tu kautrējies, viņš apklust.
Re: komunikablie - varianti
04.09.2010 18:20
cilvēks parasti baidās. vismaz tādas ir manas domas. Varbūt viņš domā, ka kautrīgais ir slims, viņu kas nospiež utt. un atspoguļošana arī notiek, piekrītu strawberry, tas ir no NLP teorijām, varbūt tam bija cits nosaukums, bet man šķiet, ka tā.

turklāt visi normālā variantā ir kautrīgi, mērenā līmenī.

bet par to komunikabilitāti... kad es šito lasu darba sludinājumos, man ir jāsmaida, jo, manuprāt, mums ir kaut kāda ideja sabiedrībā, ka visiem jātarkšķ kā vistām. es spriežu pēc tā, kā cilvēki šo lietu uztver.

Jums nav zvanījuši visādi kantori un piedāvājuši visādu, es atvainojos, huiņu pirkt?

zvana man viendien viens puisis un prasa, vai man patīk gatavot ēst. es saku: nē... viņš pirmās sekundes baigi tarkšķēja, bet uz šitādu atbildi nebija gatavs. parasti šitādos darbos meklē "komunikablus jaunus cilvēkus" : DDD. viņš gribēja uztirgot kaut kādu pavārgrāmatu, kuru nevar noķēpāt. man viņas visas sen noķēpātas... es jei bogu negribētu sev šitādu komunikabilitāti, ka jāuzplijas cilvēkiem un jāatņem viņiem laiks, negribētu arī būt situācijā, kad šitāds darbs jāstrādā.

es kādus 4 mēnešus savā dzīvē esmu lietojusi fluanxolu, ir tāds mazais neiroleptiķis, ko dod ambulatori, daži šai foruma daļā to noteikti pazīst. nū, tad, kad es viņu lietoju, es biju ļoti komunikabla :D. man mājās ļaudis parasti zina, ka es pati menedžēju savu psihiatriju, bet tad visi radi ļoti satraucās uun centās ar mani parunāt par šīm ripām... tas bija nedabīgi. tā kā nevajag neko pārspīlēt.
Re: komunikablie - varianti
04.09.2010 18:32
Man ir zvanījuši un piedāvājuši piedalīties tajās saiešanās, kur kaut ko iedod ēst un pa visu reklamē kaut kādas firmas preces. Sākumā tas tika pasniegts kā laime loterijā- tjipa es esmu vinnējusi, bet vēlāk jau notika pamatīga apstrāde pa telefonu, kad visu laiku piekrīti sacītajam, un tad, kad jāatbild uz jautājumu, vai ieradīsies, gandrīz automātiski ir paredzēts "jā" vārds. Tā gan nav komunikabilitāte, bet īpaša apstrādes tehnika, bet tik un tā kurš katrs to nevarētu. Es arī nē. Un kur nu vēl preču pārdošana.
Visumā labs bizness, zinu, ka ir cilvēki, kas pa mārketinga piramīdām vien dzīvo, bet tur arī vajag iekšas. Vairāk nekaunību nekā komunikabilitāti. Bet principā jau visu var iemācīties, arī nepārtrauktu vārīšanos- tikai - kam to vajag, tā, ikdienā? Es parasti lēnā solī planēju garām lielajiem runātājiem:D
Re: komunikablie - varianti
04.09.2010 23:45
Esmu bijis tādās mārketinga vakariņās . Pirmo reizi mūsu kompānija nezināja kas tas būs , tas bij sen , bet nekas visa kompānija pēc tam turpināja tajā sīkkroģelī plītēt , otreiz jau zinājām kas tas ir , un arī turpinājām plītēt tikai citā kafūzī un viens pārītis no mūsējiem pat nopirka gaisa atsvidzinātāju . trešo reizi gāju negribot ,nevarēju atteikt ,jo mans cienījams un arī cienījamos gados esoš radinieks ielūdza , protams viņš domāja kāda veiksme nokritusi un saviem radiņiem labu vēlēja .
Re: komunikablie - varianti
04.09.2010 23:46
Paziņa uzsāka kirbi putekļusūcējus demonstrēt/ tirgot , pilnīgi paputēja
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 11?
Ziņa: