kandza

Aizsāka alkoholikjis 

alkoholikjis
kandza
29.10.2010 03:52
Labdien

protams ka esmu grēkojis, bet

uztaisīju kandžu
nopirku krutku
veikala šnabi

a kur varētu salīdzināt vai var dzert
bet anonīmi, būtu vēlams
aberz
Re: kandza
29.10.2010 04:01
alkoholikjis Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Labdien
>
> protams ka esmu grēkojis, bet
>
> uztaisīju kandžu
> nopirku krutku
> veikala šnabi
>
> a kur varētu salīdzināt vai var dzert
> bet anonīmi, būtu vēlams


par kandzu saubas vismazāk, bet bodes šnabim toč ka nav klāt
kāds kokakolas laiku inradients.. tjipa kokas koka miza
vai visu isaka slāpes... atnāc vēl, karaiskā dzira utt.
Re: kandza
29.10.2010 11:59
Pats ar sevi saraksties?
8)
Re: kandza
31.10.2010 20:33
njaa, aberz ir viens frukts 8)
Re: kandza
31.10.2010 21:49
Pret nelielu atlīdzību (bet ne graudā :D) man var iesniegt paraudziņus, pateikšu, vai var dzert vai nē.
mad nospļaujas
Re: kandza
02.11.2010 14:27
...labs pašdzītais-mmm...
Re: kandza
02.11.2010 16:42
A kāpēc tad spļaudies? :D
mad iezviedz
Re: kandza
02.11.2010 20:03
...ja kāds sāk apšaubīt zinātāja gatavotā dievišķā nektāra kvalitāti pret bodes indēm, tad jāspļaudās gan...labu kandženieku var saliet rumpī litriem bez manāmas skādes...teitan atkal paužu par riktīgu mantu, nevis kkāda mērgļa dzītu dziru, kur brāga gatavota uz kūtsmēslu bāzes...:)
aberz
Re: kandza
02.11.2010 21:47
mad nospļaujas Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ...labs pašdzītais-mmm...

nu ja ka mmmmmm galu galā dargākais konjaks
arī ir pšdzīts :-)

bet kā lai iztaisa anlīdzes uz to kas tur iekšā
piem ja nav pašdzīts vai "uzdāvināts" piemēram
vaļejā pudelē
Re: kandza
02.11.2010 23:24
Es jau rakstīju, ka pa blatam var ar mani sarunāt.;)
Citādi var iesniegt pārbaudei sertificētās laboratorijās- LATSERT, piemēram. Vai ražotājam, ja ir pretenzijas. Latsertam maksāsi un izdevīgi nebūs, bet ja sūdzība par ražotāju produkciju būs pamatota, tad dabūsi kompensāciju.
Re: kandza
02.11.2010 23:26
strawberry, no kā tagad taisa Rīgas melno balzamu? uzlējumi vai koncentrāti? man viens stāstīja nesen, ka ķipa kaut kādi mākslīgie "garšinātāji". tas ir tiesa?
Re: kandza
02.11.2010 23:29
Nav, nav, Runcene. Recepte tā pati vecā, no zālītēm, uzlējumus taisa uz vietas.
Re: kandza
02.11.2010 23:38
ok, paldies par info.
Re: kandza
06.11.2010 20:06
Tiešām vecā recepte? Man pāris paziņas esot riktīgi saindējušies ar Melno, nu tā līdz apskāvienam ar podu. Bet varbūt arī uzrāvās uz krutku. Es pati nejūtos kompetenta salīdzināt, vai tāds pats, kā vecos laikos. Mani "vecie laiki" sākās ar Agdam, Monastirskaja un brendiju "Merkurs", ui, kas tie bij' par laikiem, dzērām, reibām un vēl likās garšīgi! :-))
Re: kandza
06.11.2010 22:16
Krutku pašlaik ir ļoti daudz, balzams tajā skaitā. Pie tam, tās vairs nav tik nekaitīgas, kā 90 gados.
aberz
Re: kandza
07.11.2010 01:24
strawberry Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Krutku pašlaik ir ļoti daudz, balzams tajā
> skaitā. Pie tam, tās vairs nav tik nekaitīgas,
> kā 90 gados.

es parbaudiju tiesam cits kautkas
a krutkas jau tagad ir ar piedevam
jāpērk ar zīmgu lakotās pudelēs citādi gļuki sākās

es tagad pamnījos alko ražot pats
no 80grādīga ruma un karstas šokolades
var uzliet uz kādu tēju grib uzlējumu
vai pieliet pie tējas kad salst
šmiga laimīga

iesku, tagad atlaides
tabaka tagad draņkis salidzinot ar prīmu veco
tikai parfimērija

kur mēs dzīvē ripojam
Re: kandza
16.11.2010 10:08
www.kandža.lv - moderni kandžas aparāti

www.kandza.blogs.lv - viss labakais latviešu valodā par kandžu.

Un teciniet veseli.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 3?
Ziņa: