iesakiet psihiatru

Aizsāka dīvainītis 

iesakiet psihiatru
31.10.2010 00:56
Iesakiet labu psihiatru, pēc kura esiet jutušies apmierināti, kurš izskaidro kas un kā, un kāpēc.
Star dust
Re: iesakiet psihiatru
01.11.2010 13:22
Tu velies tikai medikamentozo arstesanu? Tad man nav ne jausmas vai LV ir kads labs specs.
Ja velies psihiatru/psihoterapeitu, tad sorry te vajadzes pasam savu pieredzi veidot un meklet to savejo pec sajutam (nav lets process). Tu tak nejautatu ar ko tev preceties, ar arsta izveli lidzigi.
Re: iesakiet psihiatru
01.11.2010 15:27
Paldies par atbildi. Ar psihoterapiju jau nodarbojos.
Apzinos, ka zāles neko nevar izārstēt - tas ir tikai cīniņš ar sekām, taču zāles palīdz atvieglot stāvokli, lai būtu vispār iespējams, pietiktu spēks un būtu griba kaut ko darīt/mainīt.

Tad nu gribu atrast pēc iespējas labāko "kokteili". Esmu bijis pie tiem valsts psihiatriem (nu labi, viena). Bet nu mana teorija ir, ka tie neviens nav patiesi speciālisti tajā jomā, jo ja būtu - tad dibinātu privātpraksi...
Esmu bijis arī pie viena privāta, taču, manuprāt, viņš ne līdz galam iedziļinās un izprot. Pats cenšos daudz lasīt gan par smadzeņu uzbūvi (ķimiskajā līmenī), gan tām zālēm, ko viņš man izrakstījis - un tas viss man nerada tādu skaidrību - nu tā, ka pats saprotu ka tieši tas ir tā un man tā vajag.

Vienā no iepriekšējām tēmām kaut kas pieminēja tādu R. Rancāni. Kāds var kaut ko sīkāk par viņu pastāstīt? Varbūt var vēl kādu ieteikt?
Re: iesakiet psihiatru
01.11.2010 15:44
Kā Tu saproti šo iedziļināšanos un saprašanu? Ko Tu gaidi no psihiatra? Lai viņš maina savu bioloģisko domāšanu? Tad jau viņš nebūtu psihiatrijā...

Ja nav pilnīgs pī, tad nav ko pa valsts kantorēm staigāt. Tur ārsts ir rutīnā, viņi visi ir diezgan bioloģiski domājoši psihiatri, bet es gan neteiktu, ka viņi nav speciālisti. viņu uzdevums ir iedot/atrast zāles, kas palīdz. turklāt nekur nav teikts, ka tas izdosies ar pirmo piegājienu, tāpēc, ja ārsts ir cilvēciski patīkams, nav jēgas mainīt, ja pirmās zāles neder. psihiatrija ir ļoti problemātiska un grūta nozare, jo nav nekādu analīžu, kā noteikt stāvokli.

pasaki, kas Tev ir: bezmiegs, trauksme, depresija utt. Tur nekādi stāsti par bērnību nav jāstāsta.

psihiatri ir visur vienādi, valsts iestādēs vnk ļoti pārslogoti. starp citu. arī privātpraksē var mist kāds ar ļoti iesīkstējušiem uzskatiem un valsts kantorī strādāt kāds progresīvs jaunais, kas vēl iesit roku un meklē klientūru.



Edited 1 time(s). Last edit at 01.11.2010 16:59 by Runcene.
Re: iesakiet psihiatru
01.11.2010 15:50
www.arstipsihoterapeiti.lv specu sarakstā gan jau atradīsies kāds, kurš raksta zāles citu kolēģu (to, kuri zāles neraksta) pacientiem. pazvanies. viņi visi ir psihoterapeiti, tātad visi "iedziļinās", daļa nākuši no psihiatrijas (pie uzvārda parasti par to ir info) un tādējādi ir tiesīgi un prot izrakstīt psihotropos medikamentus.

ja Tu ej pie psihoterapeita, kurš ir no www.psihoterapija.lv, tad ir iespējams, ka ārsts-psihoterapeits (no pirmā minētā saraksta) Tev pateiks, ka tie nav "īsti" psihoterapeiti. viņiem tur politiskas frakciju cīņas :))) tā kā viss ir relatīvi.

vēl vari meklēt S. Pūci (privātpraksē), N. Mecu (ja vēl strādā, viņam vispār tikai privātprakse).

psihoterapeitiem mēdz būt konkrētu psihiatru telefonu numuri, jo nereti klientiem tie ir vajadzīgi. pajautā savējam, gan jau viņam arī ir. parasti tādi ieteikumi strādā vislabāk.

un vēlreiz, nesaceries no psihiatra pārāk daudz.



Edited 2 time(s). Last edit at 01.11.2010 20:34 by Runcene.
Re: iesakiet psihiatru
14.11.2010 00:33
Paldies par atbildi!
Varbūt kāds ir bijis/kaut ko zin par Elmāru Tēraudu?
Re: iesakiet psihiatru
14.11.2010 23:36
Tāds mazliet sātanisks tas numurs, es nezvanītu. :-)))
Re: iesakiet psihiatru
07.12.2010 18:19
mekleē psihiatru Andri Saulīti!Strādā slimnīcas 1.nodaļaa.
Droši runā,stasti visu sīki.Tad tev arī palīdzēs!
Bet tur vajadzīgs laiks un uzticēsanās un ticība vinam!
Re: iesakiet psihiatru
12.12.2010 23:20
ko teiksiet par psihiatri dakteri Smilga (sieviete)?
Re: iesakiet psihiatru
15.12.2010 16:40
Es jaunībā gāju pie Husainovas Helēnas. Vajag aiziet! Tiešām laba daktere!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 6?
Ziņa: