Patstāvīgs elpas trūkums

Aizsāka Artemijs 

Sveiki! Gribēju pajautāt varbūt kāds man var dot kādu padomu. Man ir VD kad tas viss sākās parādijās elpas trūkums vnk vienu dienu pēkšņi parādijās un viss. Domāju varbūt pāries pēc laika bet nekā. Nu jau man elpas trūkums ir 1,5 gadu pilnīgi katru dienu un pilnīgi visu laiku es neparspīlēju man visu laiku ir grūti elpot. Ir bijušas pāris reizes kad uz neilgu laiku tā kā paliek vieglāk elpot bet tas ļoti reti un ātri beidzas. Un tagad uz rudeni tas ir saasinājies, ir palicis grūtāk elpot un bieži ir kamols kaklā un dažreiz tā elpa tā kā aizsitas. No visiem VD sliktumiem kas man ir tas elpas trūkums ir pats stulbākais. Man ir ļoti saspringti kakla muskuļi un arī muguras muskuļi saspringti un vēl kuņģa atvilnis varbūt tas kkā to ietekmē. Varbūts akds var dot kādu apdomu ka atbrīvoties no tā elpas trūkuma. Kādi elposanas vingrinājumi vai kas cits. Un piebildīšu ka fiziski esmu atzīts par vesalu esmu visu pārbaudījis. Paldies jau iepriekš.
Re: Patstāvīgs elpas trūkums
13.11.2010 16:36
Jāsamazina stresa līmenis. Mēreni ar sportu jānodarbojas. Bet, ja nelīdz, tad visātrākais rezultāts būs ar AD.
Jā uzvilkts un saspringts esmu gandrīz regulāri. Ar sportu jau mēŗeni nodarbojos. Un AD jau esmu dzēris, bet ļoti mazu devu es dzēru pustableti no rīta. Uzlabojumu sajutu pēc kādiem 2 mēnešim un kopā dzēru 9 mēnešus bet elpas trūkums saglabājās. Varbūt bij nedaudz mazāks bet nepazuda. Iespējams vajadzēja ar ārstu sarunāt kādus spēcīgākus AD vai lielākas devas jo man bij tiešām maza.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 25?
Ziņa: