Sedatiff

Aizsāka lunis 

Sedatiff
15.11.2010 19:23
sveiki, ko jūs domājat par atntidepresantiem+homeopātisko nomierinošo tableti, saucas laikam Sedatiff. Katru dienu apēdu kādas 8 - 10 tabletes? Trauksme, tāpēc.
Re: Sedatiff
15.11.2010 20:15
es vispār neticu homeopātijai kā sugai. 1 piliens atšķaidīts uz cisternu... tā, manuprāt, ir anekdote, mūsdienu šamanisms. neticu arī, ka no šīm zālēm var būt kāds ļaunums, ka tās vispār kaut ko dara. apvārdots ūdens.

te jau esmu rakstījusi, ka pazīstamā ģimenē puišelis kopā ar suni izēda vairāks pudelītes ar visādām zālēm vienā piegājienā... neviens to neuzzinātu, ja ome vakarā nebūtu meklējusi savas "miega zāles".

manuprāt, lielāka jēga ir no fitopreparātiem (tējām), augu mikstūrām, tinktūrām, tabletēm, tikai iedarbības laiks ir ilgs. ja lietota ķīmija, arī ne sevišķi der.

bet es zinu, ka homeopātija dažkārt palīdz. atkarīgs, kā izveidojas attiecības ar praktizētāju, kas zāles nozīmē. gluži kā ar dziednieku...
Re: Sedatiff
15.11.2010 23:14
Homeopātija- njā, tas tiešmām ir absurda kalngals. Tie medikamenti pilnīgi ne ar ko neatšķiras no tīra ūdens.
Re: Sedatiff
16.11.2010 01:55
Pie lielas trauksmes homeopatija nepalidzes,tur nepieciesams stiprakas iedarbibas medikaments.
Homeopatiskos medikamentus gluzi nevar pielidzinat udenim,taa nu tas nav.
Dazi savalas augi ir loti iedarbigi.
Re: Sedatiff
16.11.2010 06:03
Neticēt homeop]atijai kā ''sugai'',manuprāt,ir tumsonība. Pati gan neesmu lietojusi homeopāt. preparātus,bet zinu cilv.,kuriem labi padevusies cukura diabēta un asinsspiediena ārstēšana. BET NAV JĒGAS DZERT ZĀLES BEZ HOMEOPĀTA KONSULTĀCIJAS. Šie ārsti pēc klasiskās medicīnas apgūšanas vēl mācās ilgus gadus,pamatā Vācijā un vācieši nu gan nav idioti. To,ka ūdens nes informāciju,pierāda kaut tas,ka svētītais ūdens nemaitājas. Ja tas Sedatiff palīdz,tad labāk tas nekā ķīmija. Katoļu baznīca gan esot kategoriski pret homeopātiju.
lunis
Re: Sedatiff
16.11.2010 08:06
..paldies..baigie skeptiķi..:) jēga jau nekāda baigā - tikai mazliet miegainība bija..visu pārdomājot - nu ta turpmāk dzeršu ūdeni :D
oto
Re: Sedatiff
16.11.2010 08:08
es kā sāku ar ķīmiju pirms daudziem gadiem... laikam jau homeopātijai ar īpaši vairs neticu, manuprāt, tas spēks vairāk ir domās..bet,ka ļauži tik skeptiski ar nezināju...:)
pingvins
Re: Sedatiff
16.11.2010 08:38
Visam ir jēga, ja tikai palīdz! Cilvēki ir dažādi- man no ēdamkarotes novo-passit mikstūras ''čības pa gaisu'', nelielu stresu noteikti var mazināt ar šiem līdzekļiem. Vairāk gan ticu aptiekā pieejamiem preperātiem, nevis tiem, ko dakteris pats maisiņā iesver- nevar zināt kas tur ir. Piemēram, sen izslavētais ženšeņ preperāts, kas stiprinot nervus dod darbaspējas utt- man viņš uzdzen totālu bezmiegu un iegrūž izsīkumā.
fox
Re: Sedatiff
16.11.2010 11:55
Vai homeopātija ir kaut kādas speciālas tabletes, vai arī zāļu tējas ir honeopātija?
Re: Sedatiff
16.11.2010 12:12
homeopātija ir potencēti graudiņi, ko pārdod homeopātiskajā aptiekā (arī parastajā tagad) vai izsniedz homeopāts, nez kurā tur atšķaidījumā, aktīvā viela vispār tur klāt nav bijusi. homeopātiskās zāles "potencē", un tad tās paliek "iedarbīgas" (manuprāt, tas pats, kas vārdošana).

es vnk uzskatu, ka homeopātija ir psiholoģisks triks, Vācijā arī viss kas tāds notiek, neba viņi tāpēc dumji. psiholoģiski triki, kas palīdz. un, galu galā, ja kādam palīdz, var taču lietot. es par to galīgi neiespringstu. paudu tikai savas domas, esmu ļoti pamatīgi izpētījusi homeopātiju no pašiem pirmsākumiem, tāpēc tāds viedoklis. tik pat labi var iet uz baznīcu, pie dziednieka...

zāļu tējas, augu preparātu tabletes utt. (minētais Novo-passit) nav homeopātija, bet fitoterapija. es gan mazliet esmu aizdomīga, vai tik reizēm nenomierina tinktūrās un mikstūrās esošais spirts... turklāt fitoterapija ir pētāma un pamatojama lieta. homeopātijā vairāk nepieciešama ticība.
fox
Re: Sedatiff
16.11.2010 12:31
Ā, nu skaidrs, paldies. Es tādu homeopātiju tad nezinu.
Re: Sedatiff
16.11.2010 12:49
ak, un, jā... aizmirsu piebist, ka nepārstāvu katoļu baznīcu, neesmu tātad pret un tiešām zinu, ka dažiem palīdz. man tikai ir savs viedoklis par mehānismu. homeopāta stundu (vai pat divas) garās sarunas ar pacientu jau ir vesela psihoterapija.
Re: Sedatiff
23.11.2010 23:28
Bieži vien homeopātiju jauc ar ārstēšanu ar zāļu tējām Abiem nav nekā kopēja. Ķīmiskie sedatīvie līdzekļi neārstē, bet apmāna smadzenes, tāpēc līdz ko to iedarbība beidzas, viss atgriežas kā bija un vēl sliktāk. Visi medikamenti, kuri beidzas ar -zepāms izraisa atkarību. Un nav jābrīnās, ka iesākumā palīdzēja 1 tablete, tagad jau vajag 10. Ja ir interese par dabas medicīnu iesaku pakonsultēties BrainBio centrā Anglijā. Ārstēšana ir balstīta uz zinātniskiem pierādījumiem, kur pats galvenais ir noteikt ļoti precīzu diagnozi, balstoties uz laboratoriskiem izmeklējumiem. Ārstēšanā tiek izmantoti tikai dabīgi ārstniecības līdzekļi, kas reāli ārstē slimības cēloņus un necīnās ar sekām.
Re: Sedatiff
24.11.2010 03:09
Par milzīgajiem atšķaidījumiem nav jābrīnās,jo ūdens patiešām ir brīnums. Var internetā atrast japāņu fočenes,kur redzamas ūdens molekulas pēc tam,kad ūdens ir "dzirdējis" labu mūziku,vārdu,tad pretēji tam-visu to,kas nerada harmoniju. No tautas līdzekļiem bezmiegam reāli palīdz vīgriezes un tas pats baldariāns. Var mēģināt krūzi silta piena pirms gulētiešanas.
Re: Sedatiff
24.11.2010 12:14
"Bieži vien homeopātiju jauc ar ārstēšanu ar zāļu tējām Abiem nav nekā kopēja."

– Tas tiesa, bet mēs jau mēģinājām tikt skaidrībā...

"Visi medikamenti, kuri beidzas ar -zepāms izraisa atkarību. Un nav jābrīnās, ka iesākumā palīdzēja 1 tablete, tagad jau vajag 10."

– šaubos, vai te kāds 10 tabl. lieto. tas ir jau biku cits kontingents.

"Ārstēšanā tiek izmantoti tikai dabīgi ārstniecības līdzekļi, kas reāli ārstē slimības cēloņus un necīnās ar sekām."

– Šitam nepiekrītu, jo pamatā te visiem, kas raksta, ir jāmaina domāšana, šis tas nevēlams, kas ieperinājies personības dzīlēs un jāiemācās likt laukā emocijas. pat visiedarbīgākais augs neko šai ziņā nemaina. tad jau iznāk, ka, piemēram, depresija ir tikai ķīmiska padarīšana. Omega, B vit. utt. esmu savulaik lietojusi daudz, arī visu citu, ko iesaka BrainBio, neteiktu, ka tas ko radikāli mainīja. ok, šie pasākumi noteikti ir vēlami un iesakāmi, tāpat kustības utt., bet tie nez vai "ārstē"...
Sip
Re: Sedatiff
24.11.2010 18:42
nedaudz sanaaca apguut fiziologijas pamatus, sekojoshi arii naaca izpratne, ka arii liels atshkaidiijums speej ietekmeet shuunas darbiibu. man peekshnjas trauksmes deelj sanaak iemest mutee to,kas ir uz vietas maajaas-lexotanil, klonazepan un arii seditiff. man seditiff dod to pashu efektu, ko lexotanil. Bet nu seditif tad njemu 2 tab.
Homeopaatija noveersa man deelam valodas raustiishanos. bet nu pagaidaam lielaako efektu esmu izjutusi no seditif.
Re: Sedatiff
24.11.2010 19:04
Tad jau drīzāk Tevi nomierina pats mutē iemešanas moments. :))
Re: Sedatiff
24.11.2010 21:22
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tad jau drīzāk Tevi nomierina pats mutē
> iemešanas moments. :))


Rituāli ir svarīga lieta. Kas kuram, kādam arī aiziešana pie psihoterapeita ir rituāls. Tāpēc visumā vēlams izvēlēties lētākus rituālus.:)
Re: Sedatiff
24.11.2010 22:28
Jā, rituāli ir pat fatāli svarīga lieta priekš homo sapiens. :) Bet šeit vairāk izskatās nevis pēc rituāla, bet pašsuģestijas.
aberz
Re: Sedatiff
25.11.2010 00:01
tamarhinda Rakstīja:
-------------------------------------------------------
dzēja 1 tablete, tagad jau vajag 10. Ja ir
> interese par dabas medicīnu iesaku
> pakonsultēties BrainBio centrā Anglijā.
> Ārstēšana ir balstīta uz zinātniskiem
> pierādījumiem, kur pats galvenais ir noteikt
> ļoti precīzu diagnozi, balstoties uz
> laboratoriskiem izmeklējumiem. Ārstēšanā tiek
> izmantoti tikai dabīgi ārstniecības līdzekļi,
> kas reāli ārstē slimības cēloņus un
> necīnās ar sekām.

nu te es piekritīšu, jo arī pārtika ir homeopētija un daudzas lietas
veselībai kaitē no veikala plaukta un tad uz ripām...

bet mehānisms ir vienkāršs, zāle noskaņo mūs kā mūzika un noteikta viļņa
un tad mēs saņemam to veselību kā mūziku pa radio... :-)
visi zina ka trauki jāmazgā, bet nezina ka ne jau baciļu dēl, bet lai
neieēdam kaut ko homeopātisku, piemēram kaķa spalvas vai
kaimiņienes matu :-P kubiešu cigāri slaveni ar to ka viņus tina meitenes
ar sviedrainām rokām tā ari ir homeopātja utt...

un zāļu tējas jau nedarbojas no ķīmijas, bet homeopātski, jo ne jau jūnija sākumā viņas
vāc lai ķīmija tur būtu bet spēks kaut kāds

un ceļa malā nevāc zāles ne jau mašīnu svina dēļ

tāpēc jāvāc pašam nu ja nu no kādas kurai var uzticēties
Re: Sedatiff
25.11.2010 18:23
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Jā, rituāli ir pat fatāli svarīga lieta
> priekš homo sapiens. :) Bet šeit vairāk
> izskatās nevis pēc rituāla, bet
> pašsuģestijas.


Rituāls palīdz "suģestēties" :)
Re: Sedatiff
26.11.2010 00:15
Nu jā, Tev protams taisnība. Tā viš i.

Un jo vairāk rituālu, it sevišķi kopā ar citiem cilvēkiem, jo labāk. Dzīvē vismaz ir kāda struktūra un cikliskums. Ir ko gaidīt.
Re: Sedatiff
26.11.2010 12:17
Nu man ir citāda pieredze ar rituāliem. Protams, tie pat neapzinātā līmenī ir viscaur dzīvei. Spilgtākais piemērs laikam ir gulētiešana, visas darbības pirms tam: zobus iztīrīt, uzlikt krēmu, utt.

Bet pārlieka ritualizēšana man neko labu nav devusi. Es uzsveru, ka tieši man, jo man arī tiešām ir gribējies visu tā skaisti un kontrolējami salikt pa plauktiem. No rīta es vienmēr ceļos tikos un tikos, tad ir vesels sarakts, kas jāizdara pirms iziešanas uz darbu, darbā es daru tā, ik pa pusstundai iedzeru pāris malkus ūdens (lai pa dienu savācas tās astoņas glāzes). Un tā tālāk. Tikai nesen sapratu, ka tā es sev mēģināju izkārtot perfektu paredzamu ikdienu, tātad meklēju drošību. A drošība, protams, ir laba un vajadzīga lieta. Tā nu es labi iemācījos neieklausīties savās īstajās vēlmēs un sajūtās: vai tiešam man jāceļas tieši tad, kad pulkstenis nozvana, vai es gribu to ūdeni tagad dzert, nu, tie ir tādi vienkāršākie piemēri. Man tas viss beidzās nelabi, taču tagad es pamazām mācos ne tikai samierināties ar dzīves neparedzamību, bet arī to izbaudīt.

Tāds, lūk, man stāsts. :-)))
Re: Sedatiff
26.11.2010 18:39
Civilizēta dzīve nav paredzēta, lai ieklausītos savās sajūtās. Tā ir domāta, lai viss ritētu kā pulksteņa mehānismā, bet diemžēl, cik ilgi tad tur pulksteņa mehānisms? Ir jau tie, izturīgie, bet ne tik daudz.

Bet patiesībā es biju domājusi tos neapzinātos rituālus, kurus veicam un noticam, un viss notiek,... kaut kā tā.
Re: Sedatiff
23.02.2011 23:41
sedatiff-
homeopatija-tas ir murgs..
vinju teorija taada,ka molekularaja liimenii viena viela pariet otraja ,taadeejadi,ja cistern iepilina pilienu kada preparata tad visa cisterna molekulu limeni kljust tada pati ka viena ta pile.
tatad tikpat piesatinata un speciga.
a ja pili ezera ieliet-te tev dabas brinums-dziednieciskais ezers gatavas-var ari juuru sagatavot....jo metode vnkaarsha...\
tagad taalaak-
ir eksotiskie augi-ogo go...apedisi-astraalaa tiksi
ir havaju rozes seeklas-aped tris-paliek smagi,silti,nak virsu atminjas no citam dziiveem....
IBOGA-ESI NARKOMANS-DAVAJ 30 GRAMUS MALTAS SAKNES APED-NEDELJU BUSI ASTRAALAA-SIEVA VAAKS SUUDUS UN MIZALJUS-BET KAD ATVERSI ACIS-HEROINU NEVAJDZES.
KRATOMS-MMM..TAS IR SAPNIS..NELIELA DEVA TEJAS VEIDA-ANTIDEPRESANTS,ENERGIJA ,TONUSS...
A JA DRUSKU VAIRAAK--MAIGS MIEGS....
TO ES SAPROTU..
A NE PILIENS CISTERNA...BLIN.....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 2?
Ziņa: