Kirkorovam arii nav draugu...

Aizsāka Janetty 

Kirkorovam arii nav draugu...
18.12.2010 21:19
Drosivien buusiet ko dzirdeejusi/redzeejusi par to skandaalu ar krievu "popa karali".... Psihenee vins atzinaas, ka vinam nav ne gimenes ne draugu... vins pat nevareeja notureet asaras... Man vina palika zheel... vins izskatiijaas tik iztuksots, tik nelaimiigs, apjucis, ar taadu bezceriibu aciis... Domaaju, ka vins neteeloja... Vnk man tas aizkeeraas... taa atziisanaas, ka NAV DRAUGU... man arii kops pusaudzes gadiem NAV DRAUGU..... un neprotu draudzeeties, baidos no attiecibaam, komplekseeju par to, ka neesmu interesants sarunu biedrs utt. Labi, ka man ir gimene.... :) Manus penterus forumiesi jau zina no galvas :)))
Un kaa jums? Jums visiem ir draugi? Sabiedriibaa pastaav uzskats, ka tiem, kam nav draugu, ir slikti cilveeki... tipa pashi to pelniijusi... Un liidz ar to - reti kurs atziisies, ka vinam nav draugu....
Es esmu pilnīgi viens jo ielēcis te no cita portāla.Kad man bija 14 gadu,tad par šitādām runām mani aizsūtīja uz psiheni.Lai arī sievietes mani sauca par smukulīti,nekāds reāls kontakts nekad neiznāca.Trešajā teikumā mēs saprotam ka runājam dažādās valodās.Nu tā lūk :)
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
20.12.2010 12:18
Kā izskatās tas portāls, no kura Tu esi šeit iemaldījies?
Tā jau nevar visu te publiski stāstīt :) tā ir konfidenciāla informācija...
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
20.12.2010 18:58
A ko tad tā? Varbūt tur tiešām labāk un citi arī gribēs uz turieni, jeb tā ir kaut kāda Tava privātā dimensija? :)
Nav jau mana privāta :) lai to saprastu vajag īpašu prāta stāvokli,kas robežojas ar personības dalīšanos.
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
20.12.2010 20:47
Man liekas, ka personības dalīšanās ir izdomāts fufelis. Nav tā?
īstenībā jau visa matērija ir sava veida dualitāte:vilnis un korpuskula
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
20.12.2010 21:17
Tas gan. Bet tā dualitāte ir tik mūsu uztverē. Pašā pamatā ta viss ir enerģija un elektromagnētisms.
četri spēki jau ir:vājie kodolspēki,stiprie,elektromagnētiskie un gravitācija
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
20.12.2010 21:56
bet par Janetty tēmu: nu gan atradusi ko žēlot; psihs narcists, žēl, ka neviens viņam nesadeva... būtu pati bijusi tās režisores vietā.

Alločka viņam bija māmiņas lomā, nu "māmiņa" tikusi Maksjušam, tas jau arī traks :)

kā lai nejūk pratā...

lai tak ņemas. tādi paši psihie kā Holivudā.



Edited 1 time(s). Last edit at 20.12.2010 22:00 by Runcene.
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
20.12.2010 23:22
Lai arī viņam nav draugu, tad kāposta pilna pakaļa. Visu dzīvē nevar velēties.



Edited 1 time(s). Last edit at 21.12.2010 01:23 by existential fool.
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
21.12.2010 14:51
Kirkorovs vienmēr tāds gejisks licies. Es domāju tur arī tā problēma - konfliktējošajā homoseksualitātē.
feil
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
21.12.2010 21:24
man arī nav draugu, bet man viņus nevajag, viens jūtos ļoti labi.
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
22.12.2010 21:13
feil
Tev nav garlaicigi? Nejuuties vientuls? Un gimene ir? Mani gan saapina tas, ka man nav iistu draugu, bet tagad jau daudzmaz samierinaajos, jo sapratu, ka taada esmu - nesabiedriska un kompleksaina :))) Zinu, ka daudz zaudeeju (draudziiba - tas ir skaisti), bet visi mani meeginaajumi un cina ar sevi cieta sakaavi....
Draudzējies ar mani,Lāsēnu :) protams ja esi smuka :)
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
22.12.2010 22:52
lasens
Par aarieni nesuudzos :))) Tur jau taa lieta, ka esmu diezgan pievilciiga sieviete, bet iziesana sabiedribaa man ir liels stress. Tev ir draugi, gimene? Mans lielaakais dziivee sasniegums ir mana gimene - meitina un viirs. Vini ir mana pasaule un visa mana dziive tikai viniem.... Labi, ka viirs mani saprot... cik nu tas iespeejams cilveekam, kurs nemokaas ar SF :)))
Nu tad sargā to kas tev ir - savu ģimeni,ko tev vairāk vajag :)
hmmm
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
25.12.2010 04:17
Man arii nav draugu, shis gads vispaar ir bijis ljoti vientuljsh, man papildus nav arii gjimenes, neesmu sanjeemis nevienu ziemassveetku noveeleejumu, nemaz nerunaajot par daavanaam, nav arii cilveeka kuram es vareetu ko daavinaat. Ja kaadam ir liidziigi, tad novelu vinjam sirsniigus ziemassveetkus.
viena taada jeb kaut kaada
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
25.12.2010 09:13
priecaajos, ka 24. dec. jau pagājis... nav vairs tās stulbās izlikšanās (ka man prieks u.tt.. lai gan noskaņojums zem 0)... tagad 2 dienas tā mierīgāk :)
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
03.01.2011 14:10
hmmm Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Man arii nav draugu, shis gads vispaar ir bijis
> ljoti vientuljsh, man papildus nav arii gjimenes,
> neesmu sanjeemis nevienu ziemassveetku
> noveeleejumu, nemaz nerunaajot par daavanaam, nav
> arii cilveeka kuram es vareetu ko daavinaat. Ja
> kaadam ir liidziigi, tad novelu vinjam sirsniigus
> ziemassveetkus.

Jūtu līdz, ja tā. Man grūti iedomāties kāda varētu būt sajūta, jo man ir vecāki, brāļi un māsa. Esmu tagad arī divreiz onkulis, jo māsām dēli piedzimuši. Tā, ka vienmēr varu vismaz uz viņiem paļauties un ir pie kā aizbraukt un ko apsveikt. Bet draugus jau vienmēr var iegūt, vajag tikai pacensties un mācēt draudzēties. Tāpat taču vienmēr ir kāds kam klājas vēl sliktāk. Ja galīgi nav kur likties var aiziet pastrādāt zupas virtuvē vai dzīvnieku patversmē, apdāvināt bērnunamu bērnus vai maznodrošināties. Tādā veidā var gūt gandarījumu un justies vajadzīgs. Patiesībā jau jebkurā situācijā ir izeja un kaut kāds iespēja problēmas risināt. Tik nav viegli to saskatīt, īpaši, ja esi jau līdz ausīm "bedrē".
fox
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
10.01.2011 12:28
Tās ir muļķības, ka draugus var iegūt, var iegūt pastiprinātu kontaktēšanos ar cilvēkiem. Par Kirkorova tēmu- draugu trūkums, vai depresija, vai kas nu tur vēl nedod tiesības pazemot citus, un tā jau viņam nav pirmā reize.
Man jau liekas, ka īsti draugi ir bērnībā un jaunībā. Diena jau tā ir daudz par īsu, nevar paspēt sevi " apkalpot", nav laika citiem. Kurā dienas daļā "iebāzt" draudzēšanos. Un tā tie draugi pazūd viens pēc otra. Citreiz paliek skumji, it kā varētu kādam piezvanīt. Piezvanu, parunājam divas stundas, pareizāk sakot parunā mana draudzene, kamēŗ visu izstāsta (visu, kas mani 100 gadus neinterē), tad nospriežam, ka vajadzētu satikties obligāti (tā arī nekad nesatiekamies). Es gribētu tā, ka varētu uztaisīt savu klonu, lai dzīvo pie manis mājās, kad man viņš apniktu, es viņu varētu izslēgt uz laiku.
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
10.01.2011 15:26
Fuzzy
Bet kā lai iemācās draudzēties, veidot attiecības? :))) Līdz kādiem 12 gadiem man bija 2-3 draudzenes, bet tad sākās SF, drausmīga kautrība, bailes no sabiedrības un kopš tiem laikiem draudzība priekš manis ir tikai sapnis.... Neviens mani nav aizvainojis, pazemojis vai tml. Pat tagad, kad iedomājos, ka būtu jāveido/jāuztur attiecības (vienai otru apciemot, kopā kautkur aiziet/aizbraukt), sāk lēkāt sirds un garastāvoklis šļūc uz leju.... Labi, ka tas neaatiecas uz manu mīļo māsiņu... :) Es sev tāda nepatīku un šāds stāvoklis mani neapmierina (zinu, ka ir tādi, kuriem patīk sava vientulība)..... bet neko nevaru izdarīt..... cīnījos līdz pēdējiem spēkiem.... tagad gandrīz samierinājos - vot esmu TĀDA un viss! :))))) Labi, ka vīrs mani saprot (nu jau visu izstāstīju par savām dīvainībām)..................
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
13.01.2011 16:54
Es vienīgi nesaprotu, kāpēc Tu, Janetty, neko nedari savā labā. Es te kādu brīdi palasījos arī vecos ierakstus, Tev gadiem ir vieni un tie paši teksti. Varbūt vismaz bērna dēļ ir vērts savu dzīvi pamainīt, lai viņš nepārņem visu mammas "mantojumu"? Tas, ka bērns uzvedas savādāk nekā Tu, diemžēl nenozīmē, ka viņš nepārņem tavu skatījumu uz dzīvi. Bet bērnam, lai viņš harmoniski attīstas, nevajag neko daudz. Viņam vienkārši vajag laimīgus vecākus, kas mīl dzīvi.
viena taada
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
13.01.2011 22:23
es savukārt domāju,ka Janetty nav ko tik loti pardzivot. Ja ir masa tas jau ir daudz - vina tacu ir kaa draudzene, turklat tev patik masas gimene, ir labs virs, meita, labas attiecibas ar gimeni, radiem... prieksh kam vel draugus... Turklat es domaju, ka istas un patiesas draudzenes ap 30 gadiem jau ir retums... Vinam ir savas dzives, gimenes un darishanas... Un pat komunikabliem cilvekiem, kad ir sava gimene draugi kljust daudz mazsvariigaaki..
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
14.01.2011 11:29
Nav ko tik daudz pārdzīvot, tas ir labs padoms, tas ir no sērijas: tev nevajadzētu būt tik garai, īsākiem cilvēkiem vieglāka dzīve. Ja kāds pārdzīvo, tad pārdzīvo, neba jau jānorok savas emocijas, lai tās saēd ne tikai psihi, bet arī ķermeni. Bet ko cilvēks dara ar saviem pārdzīvojumiem, kā viņš tos pārstādā, tā jau ir paša cilvēka atbildība. Un atkārtošos, atbildība ne tikai pret sevi, bet arī pret saviem bērniem.
viena taada
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
14.01.2011 14:31
Gagai -
par to, ka nevajadzētu pārdzīvot ir kā iedrošinājums nevis kā apgalvojums,
NETEICU, ka šādā gadījumā NEBUTU LOĢISKI pārdzīvot vai, ka būtu JAAPSPIEŽ savas sajūtas!
Drīzāk pieņemt apstākļus un saprast, ka patiesībā viss ir normāli, priecāties par to, ka īstenībā ir tik daudz!
Un to es saku tādēļ, ka viņai patiešām ir ļoti daudz!
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
15.01.2011 23:38
viena taada
Paldies, ka mani saproti :) Tu zini, man palika vieglaak, kad beidzot samierinajos ar to, ka TADA vnk esmu un viss...... Nu cik var ciniities?! Man jau tuvojas 40 gadi... es veelos vnk dziivot un viss.... Nu Ok, - neesmu sabiedriska, toties laba sieva, meita, maasa,..... ceru, ka arii laba maate....... tik daudz milestibas ne pret vienu dziivu radibu neesmu jutusi..... meitina ir kaa saulstarins, sauliite, mans dzivesprieks... tik loti miilu, ka nevaru to izteikt vardos... to izsaku savaa attieksmee, darbos.... Juutos pilna ar milestiibu.... agraak tik specigu juutu manii nebija.... Rakstu, CERU, ka esmu laba maate, jo pirmie menesi ar meitinu manii atstaaja dzilas reetas dveselee un pat iisti nezinu, vai esmu sev piedevusi.... zinu, zinu, ka bija smaga depresija... bet veel lidz pat sim laikam atminas sapina... nevaru pat aptvert... cik loti depresija maina domasanu... ne, neveelos par to vairs....
Jaa, esmu nesabiedrisks cilveeks, bet tik un taa laimiiga maate un sieva... pat asaras aciis saskrien, cik loti esmu pateiciga liktenim, ka man ir sie daargumi - meitina un viirs :) Jaa... un man ir maasinja.. mana miiljaa masinja.
Kaadu laiku domaaju, ka tas nav labi, ka ar taadu labsajuutu labpraataak palieku maajaas - jo man seit ir omuliigi - uzcepu garsiigus piragus, adu meitinai skaistas jakas un zekites, noadiiju ari maasas deelam, sakopju dzivokli, man patiik, kad smarzo kaneelis... tas ir tik majiigi.... viiram tik loti patiik.... Patiik arii palidzeet masai (vinai divi berni).... Es pat ietu uz beernu namu pastradaat par velti... bet psihologisku to nepavilktu... kad iedomaajos par tiem berniniem.... raudiens naak... Bet reaali ja satiktu... es vinus visus gribetu adopteet :))) Zinu, ka vini visas tantes sauc par mammaam... Pats skaistakais, kas var notikt ar sievieti - ir dzemdeet beerninju, buut matei, izjust mates milestibu un sajust, cik loti tevi miil berns... Zeel, ka bez AD nevaru.... Ja es taa justos BEZ AD - dzemdeetu veel vienu beernu.... manii tik daudz milestibas, ka pietiktu vismaz veel vienam bernam... Bet no otras puses... jabut pateicigai, ka man ir tik, cik ir un tas ir daudz...
Bet tagad domaaju, ka cilveeki tacu ir tik dazaadi.... Protams, ka vairumam sieviesu patiktu iet uz balleem, tuseet- buut uzmanibas centraa.... Bet ja man no taa draud sidstrieka un nekaada kaifa... ? Pa retai reizei ar masas gimeni sarikojam vakaresanas, sad tad pievienojas vinas draudzenes.... arii labi.... Ar meitinju apmeklejam pulcinjus - dejosanas un popmuzikas. Vina nekautreejas dziedaat uz skatuves ar mikrofonu, dejo.... darzinjaa ir viena no lidereem, apmekleejam daudzus pasakumus berniem... Man tas reaali patiik.... Veerot, kaa izklaideejas beerni :) Berni - dzives ziedi... iista vertiiba... parejais - pupu mizas ...........
Luuk taa uz maniim iedarbojas Venlafaxine.... bez vina mekleeju virvi ar ziepeem.... :) :( Nezinu, smieties vai raudaat...
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
16.01.2011 12:35
Janetty, sievietēm ap 40 Latvijā nav diži, kur iet. pasākumi ir domāti krietni jaunākiem, kur Tevi vispār uztvers par traku. kad man bija 25, radu puisim laukos mamma teica, lai paņem arī mani uz baļļuku līdz. šis (viņam bija kādi 17) attrauca, ka tik vecām tas nav domāts :))) nezi, ko man tagad teikt :))). citi taču tāpat tusē ar tuvākajiem un draugiem. nejauši nokļuvu vienā pasākumā, kur beibes atnāk ar saviem stulbajiem sunīšiem, pat meitenes līdz 70, bet es biju laimīga, ka tiku prom. nekad nebiju satikusi sev tik neinteresantu sabiedrību. man šķita, ka esmu kādā trako rehabilitācijas centrā. nu bet katram savs. nezinu, varbūt visi šajā forumā ir tādi, mazliet nesabiedriski, bet vai tad tāpēc sev būtu pie rīkles jāmetas.

es domāju, ka tas, ko Tu it kā uzskati par normu, nemaz nav cilvēkam vajadzīgs.

turklāt ne visas sievietes, kad viņām dzimst bērni, kaut ko baigi jūt. tas ļoti bieži ir laiks.

vienīgais trūkums, kas Tev ir, ir tas, ka tad, ja Tu mazliet vairāk tusētu, Tu uzzinātu, ka citiem cilvēkiem/citām sievietēm ir tādi paši pārdzīvojumi saistībā ar bērniem, bažas, bailes un raizes... un vai Tu nosodītu kādu savu tuvinieku par slimību un vēl par to, ka tad viņš nevar pienācīgi paveikt savu uzdevumu ģimenē? Tu biji slima, tātad nevarēji atbilstoši parūpēties par bērnu. Tu tikai tagad domā, ka esi tāda vienīgā un sevi nepārtraukti sodi par to, bet laikam ko citu Tev būs grūti iestāstīt. Tu vienkārši esi pārmēru apzinīga.

Palasi CITIZEN tēmu... visas ļoti apzinīgās un ar lielu atbildības sajūtu tad nu arī slimo. vai to pārapzinīgumu tik vienkārši var mainīt? laikam jau ne...
Re: Kirkorovam arii nav draugu...
16.01.2011 15:24
Paldies, Runcene... neticami, kaa svess cilveeks, kurs nav pat mani ne reisi redzejis klatienee, tik labi saprot... Jaa, apzinigums un tas ka daudzas lietas uztveru paaraak nopietni... tas manii kops bernibas.... Jaa, Citizen aprakstitaas izjuutas man nav svesas....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 2?
Ziņa: