jautaajums

Aizsāka enfuego 

jautaajums
02.01.2011 12:50
ja es speeju, sabiedriibaa izstureeties, kaa normaals cilveeks, un runat, kaa normaals cilveeks, un neizskatiities aizdomiigs, vai tur vareetu buut kautkaada sizofreenijas paziimes, jo viss notiek tikai manaa galvaa un organismaa?? Man garumziimes peeksnji pazuda sorry!
Re: jautaajums
02.01.2011 13:14
kaada starpiiba...
Re: jautaajums
02.01.2011 14:16
kaa kaada starpiiba, sizo nevar but sakara ar organismu un visaadaam reakcijaam, vismaz izskata var pateikt ka ir sizo vai ne
Re: jautaajums
02.01.2011 14:35
dazhiem var pateikt, citiem ne, reizēm robezha ir ljoti trausla.

bet ko Tu njemies, uz shitaam probleemaam var dazhaadi skatiities, kaapeec vajag njemties ap taam psihiatrijas diagnozeem, kuras taa ir izdomaajusi un taapat ar savaam zaaleem nekaa nevar izdarīit? man zinamie visi ir invaliidi vai mirushi, tie, kas tikai ar zaaleeem, nav svariigi kaadu F diagnozi psihiatrs piekaaris.

un kaapeec Tev kaut kas jaateelo, jaaizliekas izskataas, ka mamma no Tevis gribeejusi paaraak daudz, tad shitaas shaizes dzekiem ir.... teevs Tev bija vispaar?

kas ir normaals cilveeks un kas nenormaals? visi ir mazliet nenormaali un normaali reizee.

ja jau teici, ka pats visu vari, tad paskaties uz sevi un pasaki, ka ar Tevi viss ok, ka esi forsh papucis, ka centies, straadaa, dari to labaako... a to nervozi beerni buus.

shizo ir psihiatrijas diagnoze, kas neko neizsaka. agraak to kaara pa labi un pa kreisi, tagad arii nav gruuti dabuut, ja nav naudas zaaleem, jo pie shizo viss bez maksas.

bet jau teicu, ne uz visu pasaulee jaaskataas caur diagnozhu prizmu. nav nekaadas Eiropas Savieniibas regulas, kas Tev vareetu piespiest taa domaat. psihiatrija it kaa visu shai jomaa pie mums juridiski nosaka, bet pabaaz pagultee tos psihus... ja Tu gribi buut psihs, tad esi; ja negribi, tad dziivo kaa aberz, eksistenciālis un citi.

meklee celjus kaa celt pashveerteejumu un ieguut mieru. ej pie maaciitaaja, priestera, uz jogu, meditaacijaam vai tml, ja negribi psihoterapeitu, bet nesaac rinjkjot ap visaam shizo utt. neviens veel shodien liidz galam tai pashaa psihiatrijaaa nezina, kas tas shizo ir, bet diagnozi ir gatavi piekaart. tas taa kaa veikalaa: ja ljoti gribi, vari kaut kur dabuut arii vecu desu... ja taa labi pameklee...

psihiatrija ir vistumshaakaa mediciinas nozare ar 30% veiksmi, turklaat biezhi vien ne pashu psihiatru panaakumu deelj, bet gan taapeec, ka pacientam pieshkjiilaas, kas jaasaak pasham dariit.



Edited 2 time(s). Last edit at 02.01.2011 14:46 by Runcene.
Re: jautaajums
02.01.2011 15:00
un palasi mediciinas veesturi...

psihiatri, kas ir sacereejushi lielu dalju diagnozhu, pashi ir ar putninjiem galvaa un eed visu sau arsenaalu. nevari saprast, vai dakters tagad ir pacients vai dakters, kad shiveree kjitelii pa slimniicas teritoriju. kaadu skaidriibu Tu te gribi.

bet, ja nopietni, ja galiigi nekaa nevari sevi savaakt, aizcilpo pie taa pasha neirologa, lai uzcep ripu kaadam pusgadam, peec tam kaap nost, nekas traks nav. ja nevari atljauties neirologu, tad pie gjimenes doka.

psihiatrs ar Tavaam iedomaatajaam shizofreenijaam Tev sakjeepaas papiirus uz muuzhu un peec laika Tu buusi nelaimiiigs par to, ar laiku arii darbaa kaut kaa nejaushi var uzzinaat, nafig Tev to vajag. pacienta datus tachu nekas nesargaa, taas ir fantaazijas, ka ir kaada droshiiba. sievieteem tas ir siikums, jo uzskata jau, ka sievietes vairaak tendeetas uz depresiju, nu kas tur taads, bet viirieshiem tas taa nav, arii shizo var vieglaak dabuut.
Re: jautaajums
02.01.2011 15:39
runcene tu kautko bisku jauc esmu izbijis narkomāns, to tu vari saprast, man ir jāiet pie tā neirologaun jāpasaka beidzot, un mani pēc tam nosūtīs pie narkolog, kas zinās manu gadījumu! Runcene tu esi riktīga pesimiste. Ko tu gribi dien dienā zem narkotikām, tur netikai šizofrēniju iedos! Tu spried pēc standarta stāvokļa, kā normāls cilvēks pēkšņi kļūst nenormāls, tie areī neārstējās, bet es rēāli esmu cietis, un organisms mēgīna stabilizēties, tāpat kā manas smadzenes man vēl priekšā, grūts gads jāizcieš tad jau būs vieglā, uzskatu, ka organisms pie visa pierod un to, ka es lietoju lexotanil 3mg benziinu nekas īpaš, pamēģini 4 gadus leitot, alkoholu amfetamīnu kas saēd visu, un plus pīpēt marihuānu un cigaretes, tad man liekas, ka tu jau sen būtu nosprāgusi, tā kā man tas benzīns neko nenodarīs!
Re: jautaajums
02.01.2011 15:40
runcene un ar ko tad tu pati slimo, ar dauņa sindromu arī gaita tev ir tizla un izskaties pēc šizo, vai kas tev ir palietu kapē tu te atrodies, ja nav tev nekādu problēmu, tad skaidrs kad tu no tā neko nerubī!!
Re: jautaajums
02.01.2011 16:30
nelamājies, te tā parasti neuzvedas, ja vien pats neesi galīgs daunis.

es paudu tikai savas domas. tas taču nenozīmē, ka Tu nevari iet un ārstēties pie psihiatra un narkologa un dabūt visas viņu diagnozes, uzskaites, ierobežojumus un bezjēdzīgu ārstēšanu... lūdzu skrien... kas Tev būtu jāstāsta narkologam? viņš ir kāds pops, vai...

turklāt ne bez iemesla cilvēki sāk lietot. tāpēc domāju, ka lietošana nav primārais faktors.

žēl, ka te tagad reti ienāk madcynics, tad Tu uzzinātu, kā psihiatrija un narkoloģija šādiem lietotājiem "palīdz".

un, ja Tu gribi narkologu un viņu zāles, tad ej... kāpēc vispār prasi forumā? atkarību jau var turpināt arī ar ripām.

zinu reālus atkarību gadījumus no vielām, kas nav ārstējušies pie narkologiem ar zālēm un zinu tādus, kas ir. un tur ir redzama starpība. saku no pieredzes zināmu ļaužu lokā, ka no šitiem eskulapiem vajag pa gabalu, ja vien Tu neesi maksātspējīgs un nevari atrast specu privāti. tad tas ir pilnīgi cits stāsts, bet Tu paudi, ka neesot naudas. Tu vnk valsts psihiatriju un narkoloģiju neesi redzējis, tāpēc kaut ko ceri. un Tu vari kaut spert zemes gaisā, es neko citu no redzētā nevaru pateikt.

labāk tad meklē kādu bijušo lietotāju, kas tagad palīdz tiem, kuri vēl ierakumos. ir taču visādi AA veidojumi, konsultanti utt.



Edited 2 time(s). Last edit at 03.01.2011 08:45 by Runcene.
Re: jautaajums
02.01.2011 18:19
Enfuego izskatās pēc potenciālā hihenes pacienta :)
Re: jautaajums
02.01.2011 18:54
Runcene ar ko tu slimo?? atbildi? lasen nu par tevi jau nerunat, tu to4 neesi vesels, es dazreoz juutos labi dazreiz slikti, tas arii viss un esmu loti emocionaals, tapeec visu siikumos aprakstu par savaam izjuutaam, es domaaju, ka man ir tikai Vegetatiivaa distonija un depresija kas radusies no paarlieku eiforijas. tas ir paarejosi, bet ir briizi, kad liekaas ka mirsti un tad es mekleeju paliidziibu foruma jo tas mani nomierin, kad kaadam veel ir saadas sajuutas!
Re: jautaajums
02.01.2011 19:38
Enfuego,tu vienkārši esi traks,un pac to nesaproti.No malas jau labāk redzams.Iesaku tev pašam doties pieteikties uz hiheni,jeb vēl labāk izsauc ātros,tad točna tiksi slēgtajā nodaļā,drošībā.:)
Re: jautaajums
02.01.2011 20:13
ha losis tāds no malas izskatos perfekti tur jau tas joks, tāpēc zinu, ka nēsmu traks, tikai esmu slims, bet nevaru vēl iziet visas pārbaudes, vienu es zinu VD un depresija, bet šizo to4 man nav, tikai tad kad panika tad liekas visādas diagnozes!
Re: jautaajums
02.01.2011 20:14
Un runcene kas tu vispār esi, lai varētu spriest par to vispār esi gājusi cauri un izārstējusies, lai būtu tik gudra vai esi psihiatre????? Es varu derēt tu slimo tikai ar depresiju vai vispār neslimo!!
Re: jautaajums
02.01.2011 20:32
Enfuego,pēc to kā tu nerimsties var spriest ka teu ir šizo smagā veidā,jeb uzmācīgā mānija :)
Re: jautaajums
02.01.2011 22:31
lošu bars es takš biju pie neirologa, viņš man izdarīja paris funkcijas pēc kā man pateica ka ar mani viss kārtībā tikai ir VEgetatiiva Distonija, bet man ir aizdomas ka ir kas cits lai sevi nomierinaatu aiziesu pie neirologaun pastāstīšu kas ar mani notiek un ja atkal pateiks, ka man ir VD tad es nomierināšos jo VD simptomi man ir kas jauns sirgstu jau ar VD 3 mēnešus un 3 mēnešus es lietoju lexotanil3mg un pāriešu uz AD, un tālāk jau būs okei!
Re: jautaajums
02.01.2011 23:59
,,Loshu baram,, gluzi vienalga pie kaa dodies,tikkai silti iesaku griezties pie psihiatra kamer nav par veelu,jo esi agresivs.
Re: jautaajums
03.01.2011 10:17
... bet man ir aizdomas ka ir kas cits...nu re,pac arī jūti ka esi traks,ej pieteikties kaut kur :)
Re: jautaajums
03.01.2011 10:39
vienalga kur,bet galvenais ir pieteikties! :)
Re: jautaajums
03.01.2011 11:12
"kaut kur" ir šifrētie vārdi,enfuego labi zin kas domāc :)
Re: jautaajums
03.01.2011 12:42
Enfuego,tevi vajag atpsihot,lai tu kļūsti rāms.Aizej pie psihiatra,lai tev izraksta kādu antipsihotisko līdzekli
Re: jautaajums
03.01.2011 19:29
Bet es neesmu agresiivs, kas tā par lietu?? Esmu mieriigs:d
Re: jautaajums
03.01.2011 20:28
Nu tad es tevi būšu izārstējis bez tabletkām,labāk par visiem psihologiem,psihoterapeitiem un visiem citiem naudas kāsējiem :)
aberz
Re: jautaajums
03.01.2011 23:04
lasens Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nu tad es tevi būšu izārstējis bez
> tabletkām,labāk par visiem
> psihologiem,psihoterapeitiem un visiem citiem
> naudas kāsējiem :)


zinat ko es jums pateiksu

piemeram
ja es piedāvātu kādu izārstēt
nu bez peļņas, tikai tie produkti tur uut

es vru deret ka puse aizlaidisies
jo pierasts veģetēt un bials būt veselam

beztam tas var sanaidot ar medicinu
un to ko tur arsti sakļūdījušīes un tas nevar būt utt

ta ka
slimojiet veseli
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 10?
Ziņa: