epilepsija vai šizofrēnija

Aizsāka enfuego 

epilepsija vai šizofrēnija
21.01.2011 17:04
epilepsijai var būt agressīvi simptomi, man sāk nākst galvā sliktas domas, un bailes pašam no sevis, par to ka neizdaru kautko neparastu vai par to, ka sāku uzvesties neadekvāti, dažreiz uznāk nekontrolējama agressija kuru es izjūtu, bet neizrādu, ilgi es šito neizsturēšu, liekas. Darbā arī braucu ar traktoru un kautkas nesaprotmams notiek, vienkārši sēžu traktorā un neko nesaprotu vai esmu miris vai dzīvs, smadzenes atsakās strādāt, mēginu konsentrēties,un nedomāt tās domas kas visu laiku uzmācās pašas no sevis, un reāli sāku baidīties pats no sevis, izskatās ka te nav tikai Veģetatīvā disfunkcija, bet kautkas vairāk piemēram, kā šizofrēnija? Dzirdu skaņas kuras uztveru vai izliekas par citām skaņām, un tā mūzika galvā kuru pats iedomājos, bet nevaru izslēgt, mūzika pazūd no manas galvas ,tad kad notiek kautkāds notikums, kuram es pievēršu uzmanību lielāku par mūziku, man tās manas domas sāk ar katru dienu kaitināt vairāk un vairāk!

P.S. nevar būt, ka tās ir tās pašas VD panikas lēkmes, neticu, ka man visu dienu ir visu laiku panika, kā kustos tā panika, kā ēdu tā panika, tas kautkas neticams, visu dienu es strādāju vienā panikā vai?



Edited 2 time(s). Last edit at 21.01.2011 17:14 by enfuego.
hi hi hi,es jau tev teicu - ej reģistrēties uz hiheni,tu teici ka esi mierīgs,nu re,tagad pac saproti ka jāiet paārstēties,nebaidies,tur pašam nav jādomā,katru otro dienu liek iet dušā,vienreiz nedēļā pārbauda vai nagi nav izauguši,četreiz dienā tabletkas,pēc brokastīm,pēc pusdienām,pēc vakariņām un pirms miega vakarā,ja sāksi lekties,kā teici man - poshol nahuj,tad tevi piešņorēs pie gultas izolatorā,tas ir nomierinās,ir arī tādas šprices,kas saucas depo,nomierina uz ilgu laiku,kādu mēnesi
Re: epilepsija vai šizofrēnija
21.01.2011 17:53
Da tik traks jau nu es nēsmu un es te pakonsultējos ar vienu šizofrēniķi, kurš teica, ka man nav šizo simptomi kas nav nevienā 52 saraksta. Bet kautkādi jau nu ir aizdomas ir uz psihozēm un komplikācijām, nezinu ieši drīz pie neirologa, tad redzēs ko tālāk darīs, uz psiheni man nav jāiet jo neizskatos un nedaru savādas rīcības, ir tikai bailes un satraukums, un domas!
visi trakie jau sevi uzskata par normāliem,tā ir pirmā pazīme
Re: epilepsija vai šizofrēnija
21.01.2011 21:27
nu piemeram tagad man 4 stundas ir normaali speeju kontroleet savas smadzenes un nenaak uzmaacii domas kas taa par fignju nesaprotu un neesmu guleejis 25 stundas!
bipolārā mānija
Re: epilepsija vai šizofrēnija
21.01.2011 23:44
lasen, vai Tu arī esi to depo dabūjis? :)
nea,es nevienam nesaku - poshol nahuj :)
Re: epilepsija vai šizofrēnija
22.01.2011 18:11
piemēram man šodien sāp locītavas. Un krītu panikā kāpēc sāp
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 10?
Ziņa: