Alkohols

Aizsāka enfuego 

Alkohols
30.01.2011 21:45
Alkohols arī var izraisīt to saucamo nervu sistēmas traucējumus? Jo pēdējā laikā kopš man noteica diagnozi VD, man alkohols atstāj sliktu iespaidu, agrāk dzēru sapratu ir labi, bija pohas sapratu tas ir tikai paģiras un tas pāries, bet tagad nedzēru mēnesi domāju ai vis taču ir kārtībā var atkal iedzert, nē izrādas atkal pats savā bedrē iekritu, izdzēru šodien 2 aliņus sākumā bija labi, bet uz vakaru sāk iet ārā aliņš un sāk atkal nākt uzmācigas domas un nemiers (satraukums) pat īsti nezinu no kā, atkal domāju, kā es jūtos, domāju vai atkal sāksies panika gļukošana un tā tālāk! Vai tiešām alkohols ir jāizmirst uz visiem laikiem. Ja izdzeršu šņabja 500g. tad nākošā dienā miršu nost tā pēdējā laikā es pavadu paģiras, praktiski dzert vispār nedrīkstu! Tā varētu būt? Ko man tagad darīt?

P.S. Psihotropas tabļetkas var dzert. Piemēram es pēc alkohola iedzeru uz nakti lexotanil3mg un liekas, ka miršu un visi simptomi nāk virsū kāpēc tā, itkā lexotanil mani parasti nomierina, bet kad pēc alkohola lietojot mani tās zāles sāk pāsināt tieši uz trauksmi!
Azella
Re: Alkohols
30.01.2011 21:57
Nevajag narkoties un sevi postīt. Nebūs lieki jautājumi. Padzer ūdeni.
Re: Alkohols
30.01.2011 22:25
Būs tāpatās tur jautā lieta!
Re: Alkohols
31.01.2011 10:15
Uz manīm alko vairs neiedarbojas kā agrāk.... Agrāk kļuvu jautrāka, sabiedriskāka, aktīvāka... bet tagad pat pēc nelielas devas - miegaina, pat nomākta, apjukusi...... Šad tad iedzeru tikai labu alu (man viņš vnk garšo).... un viss... Ja nav kaifa, tad priekš kam dzert?! :) Interesanti, vai tas ir no AD iedarbības? Tādā gadījumā ar AD varētu veiksmīgi ārstēt alkoholiķus! :)
Re: Alkohols
31.01.2011 10:31
ārstē jau arī ar tiem AD, bet narkoloģija jau nu ir dikti "veiksmīga" nozare... mammas un sievas aizved, bet pats pilsonis parasti pēc tam aizbēg.

turklāt mūsdienās uzskata, ka zem alkoholisma patiesībā sēž depresija.
Re: Alkohols
31.01.2011 10:33
Nu nez, citi alkoholiķi saka, ka lietojot AD viņiem pat vēl vairāk gribās dzert.

Bet vispār jau alkohols tač ir depressants- tas nozīmē, ka kamēr iedzer tikmēr labi, bet kad iedarbība jau izzūd, tad bieži vien tu nonāc vēl dziļākā depresonā.

Nu ir arī viena daļa (cik esmu manījis- tikai sievietes), kam jau iedzerot uznāk baigā nomaktība un tad nu vēl viņām uznāk pinkšķis- izraud visu savu nelaimīgo dzīvi un attiecību problēmas, u.t.t. :)



Edited 1 time(s). Last edit at 31.01.2011 10:43 by existential fool.
Re: Alkohols
31.01.2011 10:34
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ārstē jau arī ar tiem AD, bet narkoloģija jau
> nu ir dikti "veiksmīga" nozare... mammas un
> sievas aizved, bet pats pilsonis parasti pēc tam
> aizbēg.
>
> turklāt mūsdienās uzskata, ka zem alkoholisma
> patiesībā sēž depresija.


Zem visām atkarībām visbiežāk slēpjās kādas emocionālas problēmas.
Re: Alkohols
31.01.2011 11:04
existential fool
"Bet vispār jau alkohols tač ir depressants- tas nozīmē, ka kamēr iedzer tikmēr labi, bet kad iedarbība jau izzūd, tad bieži vien tu nonāc vēl dziļākā depresonā." 100 % piekrītu! Bet vairāk tas izteikts, kad cilvēks lieto alko lai aizmirstu kaut uz laiku problēmas.... Kad uz manīm alko iedarbojās kā uz vairumu cilvēku, centos lietot tikai tik daudz, lai paliktu labi, bet nepārkāptu robežu, kad jau ir baigais kaifs, pēc kura baigais pi.... :))) Ja nebiju lietojusi par daudz, tad nebija ne pohas, ne nomākts garastāvoklis....
Re: Alkohols
31.01.2011 12:21
Es jau ar to alu gribētu dzert jo man garšo alus īpaši vasarā, pēc rikt'\igas darba dienas padzert alu un iekost grauzdiņus, he tagad ārā saulīte uzspīdēja uzreiz garastāvoklis mainās!
Re: Alkohols
31.01.2011 12:44
enfuego Tu rakstīji, ka jums būs trešais bērns... un rakstīji arī, ka materiālais stāvoklis nav no tiem stabilākajiem.... Tas taču arī uzdzen stresu un var novest līdz depresijai... Nav, protams, mana darīšana... tikai pārdomas....
Re: Alkohols
31.01.2011 16:06
...dirsā...kārtīgas latvju zeltenes sapnis - štengro aliņu sadzēries un ķiplokgrauzdiņus iekodis bāleliņš...un vēl pēc riktīgas darba dienas...un ja piedevām izgājšnedēļas bumerangi kājās...
Re: Alkohols
31.01.2011 16:52
Ir jau tā ir, bet stabilizētos tas stāvoklis, ja es atkal atgūtu savu pārliecību pār saviem spēkiem, jo es pat depresijas laikā esmu reāli izskāmējis, bet ēst ēdu daudz a jēga tam! Domāju alu dzeršu nu pictec būs aknas čupā un paliks vismaz vēders resns figu nekas nepaliek resns drīzāk otrādi tievāks esmu palicis!
Re: Alkohols
31.01.2011 17:11
madcynics Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ...dirsā...kārtīgas latvju zeltenes sapnis -
> štengro aliņu sadzēries un ķiplokgrauzdiņus
> iekodis bāleliņš...un vēl pēc riktīgas darba
> dienas...un ja piedevām izgājšnedēļas
> bumerangi kājās...


Es gan esmu tīrīgs un smaržīgs vienmēr,sievietes man līp apkārt it kā es būtu ar medu apsmērēc :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 8?
Ziņa: