Sieva! Un šis forums!

Aizsāka enfuego 

Sieva! Un šis forums!
31.01.2011 19:28
Es gribētu jums jautāt padomu vai tas ir psiholoģisks atbalsts no sievas puses? Lieta tāda, ka sieva visu laiku man pārmet ko es te atkal rakstu par savām problēmām šinī forumā, ko es tjipa visu laiku te ņemos, kā slims cilvēks. Un visu laiku, kā man nav garīgais vai uznāk trauksmaina domāšana, sieva visulaiku saka: beidz takš slinkot un iedomāties visādas lietas saņemies, (beidz tēlot). Nu vienkārši gribēju pateikt, ka sieva nesaprot manu situāciju un vienmēr negatīvi iespaido mani, kas man arī besī ār, ka sieva būdama varētu vismaz psiholoģiski atbalstīt un mēģināt saprast, ka tas man nav tik vienkārši, jo sieva jau nesaprot, kā es jūtos un dažreiz ņirgājās par mani, ka tās ir manas iedomas. Ejot pa ielu dažreiz sievai es sāku kaitināt ar savām problēmām, un es arī sāku nervozs palikt par to, ka sieva nesaprotot, kā es jūtos, izsklausās sievišķīgi, bet mēs neviens nēsam robots, kurš visu varu un neraud nekad. Es sievai esmu mēģinājis paskaidrot savu situāciju, vai nu palasīt citu viedokli no foruma, bet sieva to nekad nav uzstvērusi nopietni. Tikai jā jā tjipa sapratu! Vot tā viņš ir, un ei nu domā vai sieva ir par jaunu tāpēc viņa tā uzvedās (sieva 22gadi). katrā ziņā man liek sieva liek justies tā, ja es gadienā nebūšu spējīgs strādāt un pildīt vīra pienākumus sieva to nesapratīs un ar laiku varētu mani atšūt, jo kā jau sievietes domā, mana bērna nākotne ir svarīgāka nekā vīrs, bet es uzskatu, ka tāpēc jau precās, ka dod solījumu uz visu mūžu, kad būs kopā gan bēdās, gan priekos. bet protams sieva apgalvo, ka tā nedomājot, vot ei nu i saproti, kā domāt un ir daudzas situācijas kurās man veidojas kautkāds priekštats kurš varbūt nemaz patiesībā nemaz nav!
iemauc sievai ar tukšu maisu,tā rakstīc vecās grāmatās :D
Re: Sieva! Un šis forums!
31.01.2011 20:59
da labi baigai atbilde!
Just me...
Re: Sieva! Un šis forums!
31.01.2011 21:45
Nav nekads brinums, ka nesaprot. mans virs ari ilgu laiku nesaprata, tikai pec ilgas skaidrosanas un arstu teiktajiem, saprata, ka depresija ir nopietna slimiba, kuru nevar izdomat. Protams, jacensas sievai izskaidrot, kada ir situacija, bet protams, lai vina saktu to saprast, japaiet kadam laikam. Lai veicas!
Re: Sieva! Un šis forums!
31.01.2011 23:13
paldies, es ceru!
Re: Sieva! Un šis forums!
31.01.2011 23:39
Jeezinj 22 gados tresais beerns?! Un Tu domaa, ka vinai NAV stress?! Vina staigaa ar beebi puncii, viirs tik klabina pie datora un itin neko nedara savas veselibas labaa! Te pirmaamkaartaam sieva var nojuugties un par sievu buutu jaauztraucas! Nu forshi,..... nav ko teikt!
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 09:44
...nodomāju pašļūkt mierīgi garām tēmai...bet izlasīju aberz un parāva ņirdziens...neieslīgstot dziļos prātuļojumos, katrs dabū tādu otru pusīti, kādu pelnījis...dzīves likums...ja pats esi mizkaste, pretī arī būs mizkaste...tas, ka sieviete ir no venēras, bet bikšainais no marsa, tā jau ir cita tēma...visam, ko te paužu, ir iziets cauri un pārbaudīts praksē...

...par pārējo...janetty, bingo...pievienojos par 100 %...ja kāds nemāk un negrib iziet no brīvā kritiena, tad labākais ceļš ir aizžņaugties pašam, nevis čakarēt dzīvi sev un citiem...šeitesošie dristi vismaz meklē pamatu zem kājam, paīd, pagaudo, bet velkās uz augšu...pat eksistenciālais duraks...

...katrs pats sava visuma veidotājs...nja....kuharkas un krāvēja atvasēm gan grūtāk, ja grib ielekt citā kastā...kā tur bija tajā pasakā, par zaķīti lauvas rumpī?...
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 11:49
O, kāda piselīga jaunatne. Tikai par kotracepciju laikam neko nebijāt dzirdējuši? :))) Būs nākamā paaudze sētnieku un traktoristu, sabiedrībai jau izdevīgi.
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 11:58
Paši ar zilajām asinīm laikam.
Ar jums sabiedrība baigi vinnējusi, ne?
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 12:37
Mēs kopā ar sievu esam spēks, es tikai jautāju, par pozitīvo atbalstu!
A nu peec Jennety pēc tava teiktā ir jāsaprot tā, sievai ir žults akeņi viņa gaudo sāp tur sāp tur, davai darīšu to tā bērnus nahuj bērnu namā, un sieva lai staigā, ato atradušu, te sieva tikai ražos bērnus a es tikai kapāšu 3 darbos un klausīšos, kā sieva kladzina(man tas nepatīk, man šitais nepatīk, kāpēc esmu, tāds kāpēc esmu šitāds). Un vispār es sievu pieņēmu ar citu bērnu, un loģiski, ka es gribēju arī savu bērnu, un sieva dzīvo pie manis, strādāju es darbā, ceļu māju, zb man jau. Kāpēc latviešu sievietes ir slinkas, jo cer uz lieliem vīriem ar lielu piķi kabatā, domā ka dirsu pagrozīs un džeks būs klāt, visas slinkas Latviešu meičas, laiž pie ārzemniekiem jo ārzemnieks tik gaida, kā tik dupī paņems, a latviešu meičai ir vienalga kurā caurumā paņems, galvenais ka tik nauda un nekas nav jādara, tāpēc vien latvijā ir krīze, ka Latviešu meičas ir slinkas, normālas latviešu sievietes no darba nebaidās un grūtos brīžos, arī palīdz vīram, jo atceraties latvijā amerikāņu sapnis nepiepildīsies, mēs vēl joprojām dzīvojam PSRS laikā, tikai mēģinam ielīst EIROPĀ "ŽOPĀ"
Tāpēc man sava sieva patīk, jo viņa ja vajadzēs ies govi slaukt, kautvai par sētnieku strādāt, nekā iet ubagot pie ārzemnieka.

P.S. Tāpēc latvijā arī paliek vīriešie iet sviestā dzer un tā tālā depresija un psihene, jo man brālim ir meitene kurā starp citu ir rīdziniece skaistulīte, kura iedomājas, ka ir dārga un ir jānopelna, a mans brālis strāda dienu un nakti, lai izspatiktu viņai, kautgan jau kopā dzīvo 7 gadus, bet ši pat mazuli negrib, grib tikai tusēties un, lai brālis tik kapā, un maksā par visu, pienāks laiks, kad viņa pateiks piedod vecīt tu nēsi manējā gaumē un izmetīs ārā, tā jau arī notika tagad mans brālis ir depresijā, kā tā dzīvoju 7 gadus kopā a te pēkšņi pasūta! Tagad bračka dzer un krīt depresijā, ka tik ilgi ziedots veltīgs laiks, nu neko paliks vecpuišos un noteica, ka vīņš arī tikai izmantos sievietes, tikai tāpēc, ka arī viņu izmantoja, bet redz tur jau ir tā mīlestība akla, ka pat tuviniekiem neticēja, ka viņa viņu pametīs, tikai kopā patusēsies!!



Edited 2 time(s). Last edit at 01.02.2011 12:48 by enfuego.
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 13:25
enfuego
Pēc Tevis rakstītā izskatās, ka SIEVA ir spēks, bet Tu būsi spēks TIKAI tad, kad pats saņemsies un darīsi kautko savas pshiskās veselības labā, attiecīgi arī - ģimenes labā! Interesanti, kurš tad pieskata/auklē un spēlējas ar bērniem, kāmēr Tu klabini pie datora? Pēc Tevis rakstītā sanāk, ka sieva NAV latviete! :)))) Starpcitu es pati tikai pa pusei latviete... lai gan nezinu, ar ko Tev latvietes ieriebušas... kautkādi bērnības kompleksi/traumas no latviešu sieviešu puses?
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 13:30
da ko tu tur belz pa tukšo pati zini kāda ir situācija latvijā, beidz izvairīties! Es strādāju katru dienu, kā zvers jocīgā tu vispār tekstu lasi!
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 13:33
Janetty Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> enfuego
> Pēc Tevis rakstītā izskatās, ka SIEVA ir
> spēks, bet Tu būsi spēks TIKAI tad, kad pats
> saņemsies un darīsi kautko savas pshiskās
> veselības labā, attiecīgi arī - ģimenes
> labā! Interesanti, kurš tad pieskata/auklē un
> spēlējas ar bērniem, kāmēr Tu klabini pie
> datora? Pēc Tevis rakstītā sanāk, ka sieva
> NAV latviete! :)))) Starpcitu es pati tikai pa
> pusei latviete... lai gan nezinu, ar ko Tev
> latvietes ieriebušas... kautkādi bērnības
> kompleksi/traumas no latviešu sieviešu puses?

Šo gadījumu sauc tā, sievietei iedarbojās aizstāvības instinkti! Tipiska sieviešu reakcija, tiklīdz tiek noliktas sievietes!
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 13:44
Es domāju, ka no šeit esošiem vīriešiem arī neko labu nesagaidīsi! Šis tik taisīs bērnus un forumā sūdzēsies par savu depresiju, latviešu sieviešu slinkumu, par sievas neizpratni par to, ka forumā pavadi tik daudz laika ... Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik skumji....
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 13:51
ko nu muldi niekus, es forumā pavadu laiku brīvo, lai nedzertu alkoholu es piemēram aprunājos un diskutēju forumos, jo šī kaite man ir kas jauns un man ir jāzina vis par un ap to, es forumā atrodos tikai pusdien laikā ,kad ēdu un pēc darba dienas uz vakaru tad, kad jau esmu noguris vot tā! Tā kā, nevaig muldēt ja nezini, es ģimenē pagaidām esmu vilcējs, un pavilkšu arī bērnus, sieva vnk pagaidām ir stāvoklī, tā, kā daudz no viņas arī neko nevar prasīt, bet vispār gāja runa par aukstāk minēto jautājumu, tāpēc atgriezīsimies pie tēmas mazulīt skaistulīt:D
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 13:53
Janetty, bet kad Tev bija depresija, tad kā gāja ar mātes pienākumu pildīšanu? a? piedod, ka tik skarbi, bet palasi, ko puisis jau ir paveicis... kamēr viss ir štokos, tikmēr ir ok, bet dzīve visu ko piespēlē. idiile nav mūžīga. jā, tagad daudziem neiet viegli, pat ļoti smagi iet.

un nav dzīve vienmēr tikai jauka, nākas pa laikam arī citam citā vilties, un tas var būt riktīgs aplauziens.
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 14:07
Thanks runcene! Tu man tiko psiholoģiski atbalstīji+1 tas veicina man pārliecību pār sevi, un liek domāt, ka turpmāk vis būs kārtībā!
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 14:16
enfuego

kad sieviete ir stāvoklī, viņa nevar būt sevišķi labs psiholoģiskais balsts + Tava sieva ir diezgan jauna, tas arī viņai ir liels stress, kaut arī 3 bērns un viss it kā zināms, viņai tagad ir savas raizes, Tev savas. viņa domā par izdzīvošanu, tāpat kā Tu, tikai savādāk. ne visi cilvēki zina, ka šeit neko nevar saņemties, panika tad var kļūt vēl lielāka.

ja Tev ir pavisam grūti, Tu vari mēģināt parunāt ar vīriešiem, kam ir bērni... vai ar kādu no savas ģimenes, ar cilvēkiem, kam uzticies... ir bijis karš, bads, nabadzība, cilvēki ir izdzīvojuši.

svarīgi ir tiešām, ja Tu vari uz lietām paskat'ties savādāk.

bet Tu arī vari pateikt sievai, ka Tu dari visu, ko vari (un tā tiešām ir), bet ka Tu būtu priecīgāks, ja viņa Tevi kaut nedaudz saprastu. saki to no sevis, nevis, ka runcene vai kāds cits forumā ko teica.
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 14:21
Atšķirībā no enfuego es nezināju, kas ar mani, nezināju, ka esmu slima, un ka šo stāvokli var vērst par labu, es pat nezināju, ka AD ir zāles, kuras var stabilizēt garastāvokli, man likās, ka tas ir tas pats kas trankviļi, kuri nomierina un aizmidzina. 'Bērna kopšana aizņema visu laiku un man nebija pat brīdis pasēdēt palasīt info par savām problēmām. Domāju, ka vairākas nedēļas, kopš enfuego šeit tusē ir pietiekami ilgs laiks, lai beidzot sāktu meklēt un reāli darboties sava psihiskā stāvokļa labā, nevis vainot sievu-grūtnieci (!) par nepietiekamu sapratni.
aberz
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 14:28
madcynics Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ...nodomāju pašļūkt mierīgi garām
> tēmai...bet izlasīju aberz un parāva
> ņirdziens...neieslīgstot dziļos prātuļojumos,
> katrs dabū tādu otru pusīti, kādu
> pelnījis...dzīves likums...ja pats esi mizkaste,
> pretī arī būs mizkaste...tas, ka sieviete ir no
> venēras, bet bikšainais no marsa, tā jau ir
> cita tēma...visam, ko te paužu, ir iziets cauri
> un pārbaudīts praksē...
>
> ...par pārējo...janetty, bingo...pievienojos par
> 100 %...ja kāds nemāk un negrib iziet no brīvā
> kritiena, tad labākais ceļš ir aizžņaugties
> pašam, nevis čakarēt dzīvi sev un
> citiem...šeitesošie dristi vismaz meklē pamatu
> zem kājam, paīd, pagaudo, bet velkās uz
> augšu...pat eksistenciālais duraks...
>
> ...katrs pats sava visuma
> veidotājs...nja....kuharkas un krāvēja atvasēm
> gan grūtāk, ja grib ielekt citā kastā...kā
> tur bija tajā pasakā, par zaķīti lauvas
> rumpī?...

īsāk sakot es pajokoju, bet tas darbõjās...
vecenes vaig satracināt tad viņas sāk vārīties ārdīties tad ir ....
un tad miers... lai tēmas autprs atrisinātu problēmas tad vaig panākt
dabisko kārtību, mīlestības kasaka cepuri... zni kapēc sievāmir gari mati

tas simbolizē ka vīrs apsetgs ar dievu bet siev a ar vīru
ja sieva sāk pukstēt tad viņai vaig pa pakaļu ...

a ja sievietei ļauj vaļu tad iznāk kā sieviešū cietumā, vien lielā kurai tad pārējās
piedodiet ... un tad mums vīriešī nav vajadzīgi

:-)
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 14:32
Janetty, nu bet enfuego jau arī raksta, ka tas viņam tikai 3 mēnešus, turklāt Tavi pēdējie notikumi jau bija ar lielu slimošanas pieredzi.

nav nekādu noteikumu, cik ilgā laikā katrs kaut ko saprot, katram savs.

es tikai domāju, ka nevajag būt tik paštaisniem. sieviete grūtniece nav slimība, vīrietis arī ir cilvēks, abi vienādi atbildīgi un varoši, kā arī reizēm nevaroši, jo visiem ir melnās dienas.

aberz vispār ir uzrakstījis infantilu murgu, pat no sākuma neizlasīju, 33 gados mamma aiz rociņas aizved pie psihiatra, un tik tālu pēc 10 gadiem ir tikts... tāpēc jau arī ir tur, kur ir. enfuego sen vairs tur nav, viņš dzīvo pieauguša cilvēka dzīvi, kas tik jaunam nav viegli.



Edited 1 time(s). Last edit at 01.02.2011 14:33 by Runcene.
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 14:52
Jā, varbūt es mazliet paštaisna, bet man bail atcerēties, cik grūti ar mani bija mammai, māsa arī nesaprata mani... tikai vīru tas mazāk ietekmēja, jo caurām dienām viņš bija darbā un mamma daudzus mājas darbus darīja manā vietā. Psihiski veseli cilvēki nekad pilnībā nesapratīs slimos un tas ir sāpīgi abām pusēm, bet ārstēties vajag (psihoterapija un/vai psihiatrija) , ja negrib, lai izjūk ģimene.... nevis vainot tuviniekus par to, ka tevi nesaprot....
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 14:58
un ja nu tā trauksme nav nekāda slimība, bet pašu starpā neizrunātas/pārprastas lietas? tā arī mēdz būt.

un pat tad, ja tas tā nav, man būtu nežēlīgi grūti, ja es nekad nebūtu varējusi vīram teikt, klau, man baigi riebīgā diena ir, bija nakts murgi vai tml. man tas bija saistīts ar darba vidi... un tad viņš teiktu, eu, beidz, saņemies...

un tad es iedomājos cilvēkus, kas dzīvo tādās attiecībās un iet pie psihiatra ārstēties... lielāka muļķība nevar būt.
aberz
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 15:00
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
>
> aberz vispār ir uzrakstījis infantilu murgu, pat
> no sākuma neizlasīju, 33 gados mamma aiz
> rociņas aizved pie psihiatra, un tik tālu pēc
> 10 gadiem ir tikts... tāpēc jau arī ir tur, kur

hehhe runcene tu dod gan... kas tu esi ekstrasenss
psihiatrs parasktīja trankvili, ka stacijā ko pabāzt ēdienā un tad atvilkās ciemos
"palīdzēt" apskatīties kā dasrbojās... un nevar atšūties vēl tagad...
10 gadus baroja ar trankviļiem, klausoties baumas pa telefonu no citiem un nesanāca
gan māte dzīva gan pats, ko nu? vainu zinātne gluko vai vienkjārši šoreiz garām...
brīnumi ne... ....

neatteicini visu uz sevi, tevi jau mamma veda pie ārsta un tu domā ka citeim ir ta kā tev


a sītā jau ir pa tiešo ne par aberz grūst
šitā viena slima šiza par visiem savus murgus publicē un veido savu
sabiedrisko "p$$amatu" lai paceltos augstāk par to ko nevar ....

reāli šitā par visiem tie psihi murgo, piemēram man bija prieks dzirdēt ar ko GAGA aizraujās
kautgan to ko dara RUNCENE neviens nesaka
un citiem runcenes murgiem...

cilvēki nāk savasproblēmas risināt, a rucene tu dragā savu pašābziņu
liec justies kautkā


īstenībā ja ejietpie psihiatra aizmirstiet ka kautkas būs anonīms, jo viens no viņu seksa
veidiem ir grūst par pacietiem mēslus kā tirgus sievām pienākās
lai justus ka ir tur um čestjt i sovestj našej epohi
kam jāprasa laist bērnupasaulē sev viram vai partijai ...

bet nu tas jau ir kominisma komlekss
traktora efekts, sexualas novirzes
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 15:07
un par ko tad tu nāc te stastīt? ka viena šiza aberzu saindēja? to jau visi zina...
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 15:10
Mans draugs arii iisti nesaprata mani, kaapeec es izvairos iet ciemos, apmekleet pasaakumus, kaapeec man peeksni var palikt slikti (panikas leekme).... Bet tai laikaa es kaut kaa vairaak pati jutos vainiiga, ka neesmu "normaala", bet tas kalpoja arii kaa pamudinaajums mekleet paliidziibu. Man arii bija bailes ka muusu attieciibas vareetu beigties, jo vinam pieriebsies buut kopaa ar kaadu, kam visu laiku kaut kas kais.
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 15:13
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> aberz vispār ir uzrakstījis infantilu murgu, pat
> no sākuma neizlasīju, 33 gados mamma aiz
> rociņas aizved pie psihiatra, un tik tālu pēc
> 10 gadiem ir tikts... tāpēc jau arī ir tur, kur
> ir. enfuego sen vairs tur nav, viņš dzīvo
> pieauguša cilvēka dzīvi, kas tik jaunam nav
> viegli.


Sitas bija labais. :)))
aberz
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 15:15
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> un par ko tad tu nāc te stastīt? ka viena šiza
> aberzu saindēja? to jau visi zina...

nu tad ko tu te cepies
mana mamma manuprāt nevarēja atvest
jo viņa lidz ārstam nevarēja aiziet kājām

un ja īstenībā nesaprotu runcenei kautkā paik ka ved
nu tā ka kas visi , tad es arī, manuprāt estevi tāīstinepazīstu
bet vienā telpā ar dzīvu cilvēkumanurāt tu nemaznevari atrasties ilgaku laiku
ja tas nav pacients... tu maklēkadu apkārt mēs viņš jūs tur viņi viņas

īsternībatu risini savu problēmu unnevari atrisināt,to kuras dēļ izvēlējies sapiera
profesiju... un es piemēŗam redzu reāli,ka viss ir meli... rozābrilles

tas ka nptika ar tevi dzīvē nenotiek, tav tikai ta liekas ka viss ir ta kā tā pieredze tava
tā nav,dzīve neviens vissi normāli, iespējamska nenormālība slēpjas .....
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 15:21
> tas ka nptika ar tevi dzīvē nenotiek, tav tikai
> ta liekas ka viss ir ta kā tā pieredze tava
> tā nav,dzīve neviens vissi normāli,
> iespējamska nenormālība slēpjas .....


Tu pats saproti, ko tu esi uzrakstiijis??? Es kaut kaa nekad nevaru izlasiit tavus komentaarus liidz galam, vairaak tie izskataas bezjeedziigs vaardu salikums.
Re: Sieva! Un šis forums!
01.02.2011 15:23
aberz, un ko tu pats esi pateicis cilvēkam, kam ir attiecības un ģimene? ka viņas visas ir stulbas... vienkārši ģeniāli.

aiziet jau nav māksla, bet sadzīvot.

turklāt visi tie, kas sēž kaktā, vienmēr ir perfektākie "ģimenes konsultanti"...



Edited 2 time(s). Last edit at 02.02.2011 12:25 by Runcene.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 15?
Ziņa: