Sieva! Un šis forums!

Aizsāka enfuego 

Re: Sieva! Un šis forums!
02.02.2011 18:55
existential fool
UPS! Es to zinaaju, bet aizmirsu! Jaa, pareizi... Bet vienalga, saliidzinot ar Seroxat, Elify nemoka ar miegainibu, smaguma, noguruma un svara pieaugumu .... varbuut neliela, bet stimulejosa iedarbiba vinam tomer IR!
Re: Sieva! Un šis forums!
02.02.2011 20:24
Kādus trankvilizātorus man tad būtu jāēd lai uzņemtos beidzot es svara?
No Kventiax es pieņemos svarā.Lai to Tu dabūtu ar atlaidi,vai par velti Tev papriekš jādabū attiecīgā diagnoze
Re: Sieva! Un šis forums!
02.02.2011 20:41
kāda jādabū?:D
F20 par velti,F21-F29, 50 proc atlaide.Varbūt vēl kādām depresijām ir atlaide,to es nezinu
Re: Sieva! Un šis forums!
02.02.2011 22:41
lasens
Man ir videji smaga rekurenta depresija, ja nekludos F30, Kventiax bija ar 50% atlaidi... no vina tiesaam pieaug svars... nelietosu vinu vairs :)))
aberz
Re: Sieva! Un šis forums!
02.02.2011 23:26
Janetty Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> lasens
> Man ir videji smaga rekurenta depresija, ja
> nekludos F30, Kventiax bija ar 50% atlaidi... no
> vina tiesaam pieaug svars... nelietosu vinu vairs
> :)))


nu pec diviem gadiem sak samazinaties
:-)
bet tu nevari nelietot vairs :-)

buca
esmu cinisks hhhe
runcene ari nevar nelietot
kautko jaieto vai ne

:-P

tas ir rezultac, ka agri vai velu iekrit bedre ko rok
:-P
Re: Sieva! Un šis forums!
02.02.2011 23:39
Sievu nessen aizveda uz slimnīcu, aizdomas uz priekšlaicīgām dzemdībām, sāka sāpēt labais sāns un vilkt. Tagad esmu palicis vienspats ar diviem bērniem, un jāiet vēl rīt uz darbu pictec!
aberz
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 00:11
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Sievu nessen aizveda uz slimnīcu, aizdomas uz
> priekšlaicīgām dzemdībām, sāka sāpēt
> labais sāns un vilkt. Tagad esmu palicis
> vienspats ar diviem bērniem, un jāiet vēl rīt
> uz darbu pictec!

nu labi ka ir kur iet vel
citiem val sudigak
jacinas ko darit

citi brauc dzemdet uz UK
tur maksa kauko
tikai tur tramnkvilju nava nezinu
bet es vispar neko nezinu
tikai babas baumo ka divi skie un nav jastrada bruc ar auto uz pabalstu
vien, mok ta nav nezinu
aberz
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 00:25
aberz Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> enfuego Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Sievu nessen aizveda uz slimnīcu, aizdomas uz
> > priekšlaicīgām dzemdībām, sāka sāpēt
> > labais sāns un vilkt. Tagad esmu palicis
> > vienspats ar diviem bērniem, un jāiet vēl
> rīt
> > uz darbu pictec!
>
a kas pie sikajiem :-(
vispares es laikam tok satrauktos baigi
nez
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 09:20
enfuego, Tu saki, ka strādā smagu fizisku darbu, bet ņemot vērā, ka ķermenis Tev tāds "maigi izsakoties" kalsns, plus vēl novājināts ar substanču pārmērīgu lietošanu. Tad man interesē kā Tu tiec galā ar slodzi? Vai no pārslodzes nav Tev tie visi VD, gļuki, u.t.t.?
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 09:30
Janetty Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> lasens
> Man ir videji smaga rekurenta depresija, ja
> nekludos F30, Kventiax bija ar 50% atlaidi... no
> vina tiesaam pieaug svars... nelietosu vinu vairs
> :)))

Man gan ne no kā nepieaug ne grama. Bet vispār kventiax man patīk, tik bišku pabail, ka ilgstošāk lietojot nesačakarē metabolismu.

Bet venlafaksīns arī labs, ja uz pāris nedēļām vajag kādu stimulatoru, kas liek kustēties un darboties.

Tikai abloms, ka viss šitais kopā baigi dārgi piķo, a diagnozēs kaut kā negribās dziļāk līst. Ja nu notiekās brīnumi un vēļ kļūstu par dzīvotāju. Nekad nevar zināt.
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 09:32
Ja tik varētu dabūt kādu meiču, tad varbūt vispār tās ripas nebūs vajadzīgas. Mana vientulība padara mani jau traku, pietrūkst dzīvu cilvēku kontakta.
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 10:02
existential fool
KĀPĒC TU NESTRĀDĀ? Kas Tevi uztur??? Ja meklētu darbu, gan jau kautko atrastu! Neesi taču fiziskais kroplis! Izdzer Lexotanil vai to pašu Kventiax (ja 'viņš Tev palīdz), papildus Venlafaxine enerģijai un darbojies, ej un piedāvā sevi! Man jumts aizbrauktu jau tikai no tā, ka es būtu bez darba, lai gan vīrs varētu mani ar meitu uzturēt, es vēlos justies vajadzīga ne tikai kā māte, sieva, bet arī labs darbinieks savā darbavietā... tas vairo pašapzinu, kur nu vēl vīrietim! Kad bija grūtāk ar finansēm, piestrādāju par APKOPĒJU... nu un tad? Esmu pārliecināta, ja sēdētu mājās normālam psiholoģiskam stāvoklim būtu jālieto dubultīgas AD devas!
Tā ir tikai Tava izvēle - mēnešiem sēdēt mājās pie datora ar Optima alu! Tev bail no tā, ka valsts klīnikā liks uzskaitē? Tāpēc neej pie doka? Un ko Tu gaidi? Ka privātais psihiatrs atnāks pie Tevis mājās un sadakterēs Tevi? :)))) Ok, pret šizofrēniju sabiedrībā pastāv stereotipi, bet diagnoze "depresija"?! Kas tur sevišķš? Pat ja kāds uzzina?
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 10:12
Es zinu, ka smagā depresijā cilvēkam pat ārā bail iziet (es to zinu pēc savas pieredzes), bet zāles palīdzēja un sāku darboties! Noriskē! :) Tikai jātiek pie laba doka un jāuzsāk pareizu ārstēšanos. Kad sāksi strādāt, pats jutīsi, ka varēsi samazināt zāļu devas! Darbam piemīt psihoterapeitiska īpašība, ne jau velti praktizē darba terapiju! :)
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 10:28
Tas Optima alus tak bija joks. Bet vēl jau problēma, ka prastos darbus stradāt ņeahota- tā jau tīrā verdzniecība. Tas tik tīrais ceļš uz viskonkrētāko depresonu un tieši tajos brīžos es esmu tuvāk striķim un ziepēm. Itelekts it kā ar nav tik zems, tādejādi es ienīstu katru minūti tajā bezmadzeņu darbā. Nē nu tad jau redzēs, kaut kādi plāni tā kā sāk nākt smadzeņpodā.
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 10:56
Starpcitu, strādājot prastos darbus, var iepazīties ar cilvēkiem, aprunāties un gan jau kādam būs paziņa, kuram vajag kādu darbinieku NE tik prastam darbam...
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 11:01
Bet Tu jau pati zini kā ietās ar to aprunāšanos ja SF smagā stadijā. Kaut gan jāatzīst, ka pēdējā gadā sāku nedaudz izjust to slaveno po, par kuru mēs te agrāk runājām. :)



Edited 1 time(s). Last edit at 04.02.2011 05:08 by existential fool.
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 11:20
Man tas slavenais "po" diemžēl NAV un attiecības veidot/uzturēt neizdodas trauksmes dēļ! Ja mēģinu "po" , paliek vēl sliktāk! Nezinu, kā Tev, bet kad man vnk jāvēršas pie cilvēkiem sakarā ar darbu, utml. sadzīviskām lietām, nav tik traki, vārdusakot, varu sevi veiksmīgi pārvarēt ar nelielu stresu, bet katrā zinā BEZ garastāvokļa pazemināšanās... Ir pat bijis, ka to daru ļoti pārliecināti un esmu paslavēta par darbošanos :))) Starpcitu, attiecībās ar vīru es nebūt NEESMU pelēka pelīte vai trusītis, kurš pazemīgi saraujas kamolā... :))) Darbā ar kolēģiem arī esmu pietiekami sabiedriska. Man ir neizskaidrojamas bailes, trauksme un kā sekas - depresija, ja būtu ar kādu jāuztur attiecības, jādraudzējas... apzinos, ka tas nav normāli un vēlos, lai šīs bailes atkāpjas, bet daudzu gadu laikā nekas nav izdevies... pat tas, ka laimīgi apprecējos un esmu māte.... sīs bailes nemazinājās, un arī agrākos laikos, kad mēģināju tās pārvarēt, nekas neizdevās... palika tikai sliktāk - no stresa sāku kasīties kā traka (atopiskais dermatīts - ādu/nervu slimība) un nomākts garastāvoklis.... Tagad, kad mana dzīve daudzmas sakārtota, priecājos par to, kas man ir, jo daudzas skaistas un sabiedriskas sievietes nevar apprecēties vai arī ir neveiksmīgi apprecējušās.... mēģinu sevi pieņemt ar šīm bailēm, akcentējot savas labās īpašības un tas palīdz....
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 11:40
Es pie tā po nonāku caur daudzām atziņām un reālistisku lietu izvērtēšanu, un saprotot, ka viena liela dzīves daļa jau ir nolaista podā.

Sociofobiķa problēma ir vislaik sava imidža uzturēšana, augstie standarti, bailes kļūdīties, izgāsties, izskatīties stulbi un nopelnīt nosodījumu citu acīs. Bet jāsaprot, ka visi cilvēki tāpat ir egocetriski, visi paši cīnās ar savām nedrošībām un dēmoniem, ir koncentrēti uz sevi. Viņi pilnīgi neko nemana no tā, kas tev liekas tik acīmredzams tavā uzvedība. Tās lomas, kuras mēs spēlējam sabiedrībā, nekādi neatspoguļo patieso realitāti.

Uzliec kādas reizes po uz savu imidžu un tēlu un vnk get crazy, un tā pa īstam, ja nevari atbrīvoties- iešauj dubultdevu trankviļu pirms tam, nu vai pāris šotus stiprāka alko. Esi patiess un saki to, ko domā. Un zin ko, viss aiziet kā pa sviestu. Un tu sāc saprast, ka bailes bijušas absolūti neracionālas.



Edited 1 time(s). Last edit at 04.02.2011 13:09 by existential fool.
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 11:45
Un galvenais- visu uzmanību veltī apkārtējiem, iedziļinies tematos, par kuriem iet runa. Un pie vellna, beidz vislaik domāt kā tu izskaties un ko runā.
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 11:50
No trankviļiem un alko es palieku miegaina un vienīgā doma - ielīst zem segas! Tas vairs nelīdz! Lai gan pirmajā brī'di uz pavisam īsu laiku (stundu varbūt) esmu drošāka, bet pēctam - miegainība.Šādu uzvedības svarstību nevēlos... Jā , tās lomas realitāti neatspoguļo, bet tik un tā.... gribās ar cilvēkiem uzvesties nepiespiesti viegli un gūt no tā prieku, nevis trauksmi un depresiju... Piemēram, kā mana māsa un viņas drauzenes - viņas tiešām priecājas par savu draudzību un interesanti pavada laiku, viena otrai palīdz utt.... Esmu par to runājusi ar māsu (bailēm ) , viņa mani nesaprata un atbildēja, ka viņai pat prātā nav bijis "baidīties no cilvēkiem" , kuri viņai patīk un kur nu vēl tēlot? Ja ir jātēlo, tad tas nav īstais cilvēks, ar kuru jādraudzējas.... Protams, ka jebkurš cilvēks mazliet pietēlo un tas piederas pie saskarsmes, bet ja viņš jūtas labi un viegli , tad viss OK....
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 11:52
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tas Optima alus tak bija joks. Bet vēl jau
> problēma, ka prastos darbus stradāt ņeahota-
> tā jau tīrā verdzniecība. Tas tik tīrais
> ceļš uz viskonkrētāko depresonu un tieši
> tajos brīžos es esmu tuvāk striķim un ziepēm.
> Itelekts it kā ar nav tik zems, tādejādi es
> ienīstu katru minūti tajā bezmadzeņu darbā.
> Nē nu tad jau redzēs, kaut kādi plāni tā kā
> sāk nākt smadzeņpodā.

...interesanti...

...vienlaik, kad biju nopikējis bedrē, laikam vienīgais, kas izvilka no turienes, bija fiziskas darbs...vismaz savu apkārtni savedu ideālā kārtībā....nebija jāmaksā citiem par savu ideju īstenošanu...fool, esi tāds plikata, ka nav kur pielikt savus varenos, intelekta uzbriedinātos bicepsus??
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 11:53
Man biežāk ir problēma, ka nav ko runāt aiz uztraukuma :))) Ja runāju, tad bieži vien neko sakarīgu nepasaku, ja klusēju, tad sarunasbiedram šķiet, ka esmu iedomīga vai tml.... abos variantos cilvēkiem vairs neizraisu interesi un viņi pārslēdzas uz citiem... loģiski. Es viņus saprotu.
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 12:01
Interesanti, kā uzvestos satiekoties divi cilvēki ar SF? :))))))))))
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 12:04
Tev tā miegainība no trankviļiem tikai tapēc, ka pārāk reti lieto. Vispirms ieņem pāris reizes, lai drusku tolerance uzaug, pēc tam no miegainības nebūs ne miņas- Tu tad varēsi atraisīties un justies brīvi, tieši tad, kad būs vajadzība. Jaiemācās tos kontrolēt savā labā. Un jo vairāk komunicēsi, caur visām grūtībām, jo vieglāk kļūs.

Es tiešām nevaru saprast- vīrs ir, bērni ar, visādas darīšanas pa iestādēm, bet joprojām nevari iemācīties kominicēt ar parastajiem cilvēkiem. Tev jau nav viņiem jāizpatīk, runā ko gribi. Ja kādi novērsīsies, tad citiem Tu liksies ļoti interesanta. Un kas tad labāk- neviena kontakta, vai daži neveiksmīgi un citi ļoti pat pozitīvi?
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 12:06
-----------------------------------------------



Edited 1 time(s). Last edit at 04.02.2011 05:06 by existential fool.
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 12:13
madcynics Rakstīja:
------------------------------------------------------
>
> ...vienlaik, kad biju nopikējis bedrē, laikam
> vienīgais, kas izvilka no turienes, bija fiziskas
> darbs...vismaz savu apkārtni savedu ideālā
> kārtībā....nebija jāmaksā citiem par savu
> ideju īstenošanu...fool, esi tāds plikata, ka
> nav kur pielikt savus varenos, intelekta
> uzbriedinātos bicepsus??

Es vnk esmu hrenova fantazētājs un domātājs. Īsti neiederos šajā sabiedrībā. Lai gan fizisks darbs man ļoti patīk, tikai, ja tas nes kādu konkrētu labumu maniem tuviniekiem vai dabai. Bet šitos apmaksātajos prastajos fiziskajos darbos parasti meklē vergus, uz kuru sviedriem un asinīm uzvārīties. Tādus pidarus es pasūtu trīs mājas tālāk. Pofig, labāk tad padzīvošu uz putraimiem, nekā kādam iešu pakaļu bučot.
Re: Sieva! Un šis forums!
03.02.2011 12:54
...vo, kārtīgs latviešu kretīns...es šo te nodrāzto tekstu esmu atklausījies no gājbāleliņiem un zeltenēm...un aizbraucot uz to pašu angliju dirsu laiza un rubī pa 12 stundām, piebāžot anglijas pidariem, ka foolam labpatīk formulēt, un darba aģentūrām ķešas...

...viens latvijas polis Latvijā dižojās-es esmu polis, pans, saproties...aizbraucis uz angliju un sastopoties ar poļu ekspansiju un līšanas māku, tur no savas lepnās polietības krustās vaļā kā velns no krusta...te dziedāja akurāt to pašu dziesmiņu, ko eksistenciālais duraks...čalim normāla profesija...tagad tur fasē gaļu un strādā tās pašas 12 stundas...

...vispār smieklīgi ļauži...lumpenis ir un paliks lumpenis...
fui kadi tekst,vaig vienam otru atbalstit,ne ganities
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 4?
Ziņa: