Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā

Aizsāka Sniegpulkstenis 

To Feil: Tipa nesaprotu tekstu- ja problēma saistīta ar cilvēka personību, to nevar ārstēt. Nu kada tad ta būtu, matu krāsa vai acu krāsa? Pie kadas personības pieder kādas problēmas? Iedzimtas pataloģijas varbūt... Pie kā mēs pieskaitīsim kautrību, pie personības īpatnības, vai iegūtas īpašības? A mantrausību pie ka mēs pieskaitīsim, un ļaunumu. A mīlestību... Es te tagad ākstos, protams, bet man nav skaidrs kas ir domāts ar personību. Man, piemēram, nav nekadas nemaināmas personības.
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------

Mani
> vairāk biedē un nāk nožēla par to, ka es esmu
> savu laiku pavadījis nepareizi, un nāk
> nožēlošana, ka varēju taču labāk, un visu
> laiku sev pārmetu, ka varēju labāk izdarīt, un
> nedarīt nepareizi, un tas plosa mani, tāpēc
> visus darbus kurus daru, daru ļoti pedantiski,
> pat pārāk. Un ja kautkas nesanāk, tad domāju
> par to kāpē varēju taču labāk, man nepatīk
> kļūdas, par kurām ir jānožēlo, bet ir
> celonis ir sekas, es vienmēr zināju sekas, bet
> tanī brīdī, nespēju pieņemt pareizo lēmumu,
> tikai pēc tam atminos, kā, kāpēc , un parko!!

Kaut kas līdzīgs man arī bija. Īpaši bērnībā, ka nožēloju katru sīkāko kļūmi.
Bet.... man ir aizdomas, ka tas ir tikai tad, ja ir kāds spiediens no vēl kāda. Un, ja lēmums (darbība) nav tikai vienpersonisks.

Ja tas ko dari, ir Tava 100 % pārliecība, tad it kā tā nav tās nožēlas, lai vai kāds būtu rezultāts. Jo tad ir harmonija ar savu lēmumu.
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
15.02.2011 19:05
Pūka. Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> enfuego Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
>
> Mani
> > vairāk biedē un nāk nožēla par to, ka es
> esmu
> > savu laiku pavadījis nepareizi, un nāk
> > nožēlošana, ka varēju taču labāk, un visu
> > laiku sev pārmetu, ka varēju labāk izdarīt,
> un
> > nedarīt nepareizi, un tas plosa mani, tāpēc
> > visus darbus kurus daru, daru ļoti pedantiski,
> > pat pārāk. Un ja kautkas nesanāk, tad
> domāju
> > par to kāpē varēju taču labāk, man
> nepatīk
> > kļūdas, par kurām ir jānožēlo, bet ir
> > celonis ir sekas, es vienmēr zināju sekas,
> bet
> > tanī brīdī, nespēju pieņemt pareizo
> lēmumu,
> > tikai pēc tam atminos, kā, kāpēc , un
> parko!!
>
> Kaut kas līdzīgs man arī bija. Īpaši
> bērnībā, ka nožēloju katru sīkāko kļūmi.
> Bet.... man ir aizdomas, ka tas ir tikai tad, ja
> ir kāds spiediens no vēl kāda. Un, ja lēmums
> (darbība) nav tikai vienpersonisks.
>
> Ja tas ko dari, ir Tava 100 % pārliecība, tad it
> kā tā nav tās nožēlas, lai vai kāds būtu
> rezultāts. Jo tad ir harmonija ar savu lēmumu.


nujā, bet ja kāds no malas pateiks, ka nav izdarīts pareizi, tad es sākšu atkal eksperimentēt, ka es izdarīju nepareizi, un atliek tikai sievai pateikt, ka kautkas nav tākā vajag izdarīts, dažreiz būšu pārliecināts par savu viedokli, un teikšu viss ir pareizi es labāk zinu, vai otrādi sēdēšu un analizēšu, ka izdarīju nepareizi jo varēju labāk, vai savādāk!
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
15.02.2011 20:41
Runcene
Jaa, esmu vecakais berns.... mamma mani gribeeja un grutniecibas laikaa bija mieriga un nosveerta... Bet... dzemdibas bija LOTI smagas, vina vareja nomirt un tas vairaak bija arstu deelj... Peec dzemdibaam mamma loti uztraucaas, ka tik ar mani kas nenotiek, lai gan ar veseliibu man problemu nebija..... Bet vinai palika bail, ka ja nu kas notiek ar vieniigo beernu, tad jaapaliek bez berniem.... un neskatoties uz loti smagaam dzemdibaam pec paaris gadiem dzemdeeja maasu... Jaa... un kas tad buus ar manu meitinu? Es gruutniecibas laikaa un pirmajos menesos peec dzemdibaam biju trauksmee un depresijaa.......................................................................
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
15.02.2011 21:21
Es nemaaceeshu ljoti preciizi skaidrot, bet ljoti aptuveni taa, kaa pati tagad saprotu.

Beerns ir kaa suuklis, kas njem visu iekshaa, visu maates stresu burtiski nolasa un biokjiimiski "streso" liidz. mamma bija pieaudzis cilveeks, vinjai droshi vien bija atbalsts, un vinja tika galaa, bet Tu nemaaceeji nekaa izteikt, un taa tas palika Tevii kaa personiibas kodols, kas visu dziivi izpauzhas kaa lielas, globaalas bailes no visa. diemzheel process aktivizeejas, kad dzimst savs beerns, jo tad sieviete zemapzinjaa it kaa aizceljo uz savu beerniibu. tas ir vajadziigs, lai vinja speetu nojaust, ko beernam vajag utt., vinjai ar beernu ir it kaa jaasapluust, bet taa vinja kljuust arii viegli ievainojama. daba to taa ir ieriikojusi.

pirmais beerns pats par sevi ir liels stress, otrais ne tik, jo ir jau pieredze, taapeec lielaakaa dalja cietusho ir vecaakie vai vieniigie. dziiviibas briesmas mammai ir cits staasts, arii ja ir kaadi lieli zaudeejumi, beernu gaidot utt., kaads miris gjimenee, piemeeram, vai kas cits. ir jautaajums arii, vai gjimenee nav mirushi kaadi mazulji pirms Tevis, mammas braalji, maasas utt. veel liels risks ir jaunaakajiem, bet tas ir vairaak nelabveeliigaas gjimenees, kur vecaaki ir psihiski slimi vai alkoholikji, vai citi atkariigie, vai ljoti nabadziigi, bet tas uz Tevi neattiecas.

Par Tavu meitinju ir gruuti teikt, var buut, ka nav tik traki, jo gan jau bija arii citi apkaart, kad Tev bija gruuti. Tikliidz ir probleemas, jaameklee psihoterapeits. Es cita padoma nezinu, neko nedriikst ielaist un ir jaariikojas nekaveejoties. Mazliet tas staasts par hiperaktivitaati vareetu likt raizeeties, bet taas nav lietas, ar ko muusdienaas nevareetu tikt galaa. Es, protams, nevaru noveerteet, bet nedo dies', ja man taadas lietas buutu jaarisina, es no beernu psihiatriem gan tureetos pa gabalu (tas ir absoluuti vecmodiigs kantoris Latvijaa), ja vien psihoterapeits stingri neteiktu ko citu. Jo iisaaku laiku cilveeks ar kaadu probleemu dziivo, jo aatraak un sekmiigaak var tikt galaa.

Varbuut ir veerts dabuut Anitas Pluumes broshuurinju par peecdzemdiibu depresiju... Turklaat ir arii pashai jaadomaa, kaa sevi psihologjiski stabilizeet, lai Tu tik ljoti nebaidies par visu un beerns to neuzsuuc.
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
15.02.2011 21:24
Runcene man te jautājums ALPRAZOLAMS un DIAZEPEKS ir viens un tas pats, tikai diazepeksam deva ir lielaaka 5mg, man vnk alprazolams nepatika, lexotanils labak patika, ko dariit?? Raut 5mg tableti uzreiz vai pusiiti!
7 gadus iet pie psihoterapeita, tā protams ir plānprātība. man pietika ar pāris mēnešiem lai saprastu ka tas viss ir fuflo un ģeņgi na veķer. psihoterapeitu pirmais jautājums ir - vai jūs varat strādāt? kas tulkojas kā "vai jums ir nauda ko man maksāt".

Runcene, ja es pareizi saprotu tad tavs uzskats ir ka jebkuru psiholoģisku problēmu var atrisināt ar sevis pieņemšanu?
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
15.02.2011 21:30
enfuego

alprazolams ir diazepeksa "radinieks", ne gluzhi viens un tas pats. Tev jaaskataas peec sajuutaam un sevi pasham jaanoveertee. es droshi vien njmetu pusi, otru pusi tad, ja citaadi nevareetu, jo nosaciiti diazepeksu uzskata par diezgan stipraam zaaleem. to pozitiivais moments ir leetums.

2 miligrami vienai zaalei nav tas pats, kas 2 mg citai, kjiimiskaas uzbuuves un formulas ir diezgan sarezhgjiitas lietas.



Edited 1 time(s). Last edit at 15.02.2011 21:31 by Runcene.
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
15.02.2011 21:44
feil

septinji gadi ir mazliet poeetisks un filozofisks piemeers, nebija domaats gluzhi burtiski. dazhaas tradiicijaas to uzskata par pilniibas skaitli.

naudas izpratne katram ir citaada, es nudien nenozheeloju nevienu izdoto latu, turklaat esmu piedziivojusi tik lielu pretiimnaakshanu savaas finanshu kriizees, ka neredzu nekaadu izspieshanu, bet, jaa, Latvijaa ir jaabuut maksaatspejiigam. turklaat es savaa uztveree psihiskas probleemas uzskatu par liidziigaam onkologjijai, bet tad parasti nauda atrodas. tachu es tomeer teiktu, ka nauda nav shjeerslis apmekleet psihoterapiju, ja ir motivaacija. es arii sanjemu naudu par savu darbu, pati mekleeju klientus utt., lai gan taa ir pilniigi cita joma. es arii meedzu prasiit, vai klientam ir nauda, apstaastu, cik laika tas prasiis utt., jo man ir pieredze, ka mees nevaram pabeigt projektu klienta maksaatnespeejas vai aplama priekshstata deelj. neredzu tur nekaa amoraala. terapeits eed, iiree telpas un maksaa nodokljus, es taapat. varbuut tas ir citaadi cilveekiem, kas straadaa par meeneshalgu...

manupraat, buutu labi, ja Latvijaa kaadu laiku vismaz jauniem cilveekiem psihoterapija buutu bez maksas, bet valsti tas neinteresee, un psihoterapeits, kursh 10 gadus ir maaciijies par savu naudu, tur nekaa nevar liidzeet.

paarsvaraa psihologjiskas/psihiskas probleemas veidojas uz taa pamata, ka mazs beerns kaut kaadu apstaaklju deelj nolemj, ka vinjsh nav pietiekami labs. bet es, protams, nevaru zinaat par visiem... taa vareetu buut tikai aptuvena foruma liimenja atbilde.



Edited 1 time(s). Last edit at 15.02.2011 21:50 by Runcene.
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
15.02.2011 22:04
skatos runcene tu savā jomā esi jau kā speciāliste, kautvai man ir izrakstītas zāles, un sākumā likās vis okei vienalga pieturos ar nelielām bailēm, kad tik daudz to zāļu nerītu, lai es pēc tam varētu tikt galā ar to nervu disfunkciju, jo plāni ir iet meklēt palīdzību pie dabas. man jau psihiatre gribēja iemānīt to zāļu ēšanu es kad vēlreiz piezvanīju, viņa man novēlēja veiksmi, tā bažīki izklausījās. Un dzīvot bez alko, bez narko, un bez cigaretēm. Varbūt tad man būs vieglāk sākt analizēt, ka tikt galā ar šo kaiti!

P.S.
kaut arī draugos LV atradu sievieti kura tika galā ar VD, arī gāja zāļu murgam cauri! Un ja viņa tika tad kāpēc es nevarētu uz tā principa es iešu!

ĀĀ un cik ilgā laikā tās nervu zāles iedarbojās, jo tagad paņēmu pusīti un sāku just atskirības no lexotanil un Diazepeks, tāds kā flegma, un uz visu ir pohuj:DD Tāds prikols man jaunam un aktīvam cilvēkam nepatīk, varbūt es izgulēšos un tāds es nebūšu!

Pēdējā laikā skatos labi ēdelīgs esmu palicis, beidzot svaru varbūt uzņemšu! jo 60kg man rada vīrieša kompleksus, no kā man arī ir depresija!



Edited 3 time(s). Last edit at 15.02.2011 22:11 by enfuego.
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
16.02.2011 12:04
Vakar nejauši uzzināju (cenšos šādas ziņas neklausīties) , ka viens bērninš LV apsaldēja sejiņu..... :(((( un TV ziņās, vīrs skatījās (nepaspēja laicīgi pārslēgt, jo zina, ka šādām lietām man paliek slikti).... ka viens подонок, ублюдок, урод (latviešu valodā nezinu šādus vārdus) 2 dienu laikā izvaroja 5-gadīgu meitenīti :(((((((((((((( Man momentā viss acu priekšā :(((( Žēl bērniņu līdz sāpēm sirdī... šos zvērus jāapšauj kā slimus suņus!!!!! Jāiznīcina!
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
16.02.2011 18:25
Nu es tādos momentos neiespringstu, kā tu Džennetīīī. Jā pasaules ir skarba ar to man problēmas nav.
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
16.02.2011 23:01
Šādā mirklī vietā ir jautājums ticīgajiem- kur tad ir jūsu dievs? :DDD

"Hm, Dieva plāni ir neizdibināmi un katram ir nolemts savs liktenis un misija šajā zemē..." OK, tad ej un pasaki to tam bērnam tieši tajā mirklī tad, kad viņš tiek brutāli izmantots un beigās vēl nežēlīgi nogalināts!

Mēs esam nekas vairāk kā dzīvnieki, tikai ar vairāk attīstītam smadzenēm un tamdēļ ir arī daudz galīgi defektīvu indivīdu.
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
17.02.2011 05:55
Nu redz tādi zaimotāji kā tu, arī nekad neizārstējas parasti-->>!! Dieva jēgu tu nekad neizspratīsi, tāpēc neuzdod sev tik sarežģītu jautājumu! vai ei lasi bībeli, un sāksi kautkam ticēt, beidzot.
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
17.02.2011 23:34
Zaimotājs, he he :) Kā es varu zaimot kaut ko, kas nemaz nepastāv? Aunapiere, Tu.
...tikai galēji muļķi tic darvina teorijai...
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
17.02.2011 23:55
Interesanti kāpēc? Es atkal teiktu, ka galēji muļķi tai netic. Un pareizāk sakot- nevis Darvina, bet evolūcijas teorijai, jo Darvins pieļāva arī šādas tādas kļūdas.
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
17.02.2011 23:58
Un tikai pilnīgi muļķi akli tic visiem tiem mistiskajiem pekstiņiem, kurus nebalsta pilnīgi neviens pierādījums. Ja tam ko Tu man saki apakšā nav nekādu pierādījumu, tad vari arī lieki muti nedzesēt.
http://www.perkamkopa.lv/i/MjYyMzcz
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
18.02.2011 18:23
tāpēc extensial tādi, kā tu neticīgie, kas nekam netic arī neizārstējas:)
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
18.02.2011 18:36
Ej tak Tu ratā, pamuļķi.
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
18.02.2011 18:38
Bet vienā Tev taisnība, es nemaz neceru, ka varētu "izārstēties".
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
18.02.2011 18:48
Skat, te aizgāja teoloģiskas sarunas. :-))
Existencial, vai Tu varētu pierādīt sev vai citiem, ka Tu eksistē? ;-))
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
18.02.2011 19:54
Kas tas par stulbu jautājumu? Kā tad tas man būtu jāpierāda? Atkal kaut kādas greizās grāmatiņas esi salasījusies?
...es duraku neredzu...tātad viņa nav...citi arī neredz...stulbumu tekstos redzu...rumpi neredzu...tikai burtus...

...secinājums - kāda nodzērusies jumprava ar nomīztām un nošļukušām zeķēm sēž pie aizvēsturiska kompja un mēģina uzdoties par advancētu tolerastu...
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
18.02.2011 20:18
Domā, ko gribi. Nevienam tas nerausta. Bet tavs apraksts tik detalizēts, vai tik Tu nenodevi pats sevi ar šito..? :)))
...aizķēra gan nabaga lumpenīti...uzmet vēl trīcošu lūpu, āzi...
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
18.02.2011 20:53
Tups esi vai? Kadejādi tad tas mani aizskāra. Kas mani aizskar ir tas, ka apkārt ir tik daudz idiņu kā Tu, un tāda pasaule man riebjas. Nožēlojami būt vienam no jums.
...BINGO!!!...tieši to gaidīju...esi gan vadāms, āzi...
...nomierinies, iedzer tējiņas, kādu ripu...pāries...:)
Re: Trauksme nonākot sabiedrības uzmanības centrā
18.02.2011 21:29
extensial varbūt vnk tu esi ļauns cilvēks, kurš neko nemīl, un neko negrib zemapziņā?? varbūt sāc attīrīt savu garīgo pasauli(dvēseli) sāc kādam darīt labu vismaz par tevi atcerēsies??
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 10?
Ziņa: