Nepieskaitamība

Aizsāka Lāsēns♥ 

Nepieskaitamība
07.03.2011 18:08
Kurš zin kuras diagnozes ļauj atzīt par nepieskaitāmu.Man vajag izziņa par daļēju pieskaitāmību(es jau labprāt ņemtu izziņu par nepieskaitāmību,bet man tā vadītāja apliecība :).),nez F21 man atļauj dabūt tādu izziņu.Jāaiziet rītā uz psiheni.tad zināšu.Varbūt kādam ir viedoklis? Runcene,lūdzu!
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 18:17
ko tad sastrādāji? :)
fox
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 18:18
Jesus Marija...Nafig Tev ar mašīnu jābrauc, es nesaprotu...
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 18:25
ko knosies, prasi F 20, zāles būs bez maksas...

jā, un kur Tev jābrauc? pie psiha? ar džipu?

ja nesanāk, cīnies ar valsti, lai dod pilnīgu, tagad jau tik viegli nebūs...

citi sūdz valsti tiesā, ka viņus uztaisa par pilnīgi rīcībnespējīgiem, sūdzi Tu par to, ka Tevi netaisa par tādu...

vismaz būs kāda nodarbošanās :P. cīnies par savām tiesībām!!!

ES Cilvēktiesību tiesa vai kā to kantori sauc...

katram taču varētu būt tiesības uz pilnīgu nepieskaitāmību! nudien!

kā man agrāk tas neienāca prātā...

ieej varbūt tomēr aukstā dušā pirms tam... :)))
Te vienkārši šodien uzzināju ka cilvēki pret mani izstrādājuši cūcību un likuma priekšā it kā šiem viss ok.Vēsture tāda,es parasti kad pārvācos uz citu vietu dzīvot,eju uz Latvenergo noslēgt līgumu.Nu tā:tie cilvēki kas dzīvo manā iepriekšējā dzīvesvietā izrādās līgumu ar Latvenergo nav noslēguši,šodien man pienāk īsziņa ka starp skaitītāja rādījumu un samaksāto ir vairāki tūkstoši starpība.Es zvanu uz Latvenergo un prasu ko tad tagad,šie mani mierināja ka mēģinās ar šiem tikt galā,galu galā nav bomži,itkā solīda ģimene.Tā es savas muļķības dēļ šitā jūtos tagad,ja būs tiesa tad man vajag izziņa par daļēju pieskaitāmību,netaisos maksāt neko.Un vispār es esmu slims,man sāp galva (arī tajā laikā) un es nevaru visu izdomāt un paredzēt.Lūk tā
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 19:05
Tā jau ir tiesu psihiatriskā ekspertīze. Ārsts tādu izziņu nedod. Pats to pieprasīt arī nevar. To var ierosināt pēc kāda nozieguma izdarīšanas, vai kādos īpašos gadījumos. Ja cilvēks ir nepieskaitāms, viņš nevar parakstīt nevienu dokumentu. Ja ir zaudēta rīcībspēja, tad atgūt to ir ļoti grūti un bieži pat neiespējami.
Tas ir joks? Vai nopietni...
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 19:06
ak, kungs, tāpēc jau nav jātaisās par nepieskaitāmu...

psihiatrs var palīdzēt ar izziņu, ka neesi vesels, ka vari kaut ko sajaukt, aizmirst utt. ar to pietiks. ne jau Tev vienam tā notiek. mazums kādi pidarasi pasaulē, vai tad tāpēc sev pasaule jāsagrauj.
Šizotipiski traucējumi

Tiem raksturīga ekscentriska uzvedība, domāšanas un afekta patoloģija, kas atgādina tādus pašus traucējumus šizofrēnijas slimniekiem, kaut arī nevienā stadijā nav noteiktu un raksturīgu šizofrēnisku traucējumu. Šie simptomi var būt emocionāls aukstums un neadekvāta emocionalitāte, anhedonija, dīvaina vai ekscentriska uzvedība, nosliece uz sociālu izolāciju, paranoīdas vai dīvainas idejas, kas nav uzskatāmas par īstiem murgiem, uzmācīga

spriedelēšana, domāšanas un uztveres traucējumi, reizēm pārejošas gandrīz psihotiskas epizodes ar intensīvām ilūzijām, dzirdes vai citādas halucinācijas un murgiem līdzīgas idejas, kas parasti rodas bez ārējas provokācijas. Nav noteikts slimības sākums un attīstība, gaita atgādina personības traucējumus. tad es pac nevaru dabūt izziņu par daļēju pieskaitāmību? Man liekas ka F21 jau ir tāda vidēja diagnoze,ne īsti pieskaitāms ne nepieskaitāms.
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 19:22
tā nav...
Kā nav? Man nepielec.Lūdzu paskaidro Runcrene
fox
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 19:28
Lāsen, a varbūt vieglāk ir pārvākties atkal uz citu dzīvokli? Da tas viss ir sviests. Nu padomā pats, tas dzīvoklis vispār ir uz Tava vārda? Jeb tas ir kaut kāds pavasara izmisums..?
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 19:29
Lāsēn, ai, beidz... Tev tak tā diagnoze ir aiz matiem pievilkta... un doks to zina, Tev jau pateica. doks neies riskēt uz tādu muļķību.

F21 standartā vispār ir liels pizģec... ne tā kā Tev.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.03.2011 19:29 by Runcene.
Tur jau ir dažādas psihiatres,pie vienas ir tā:kad ieeju kabinetā,nemaz neklausās ko es stāstu,uzreiz raksta Solian,Zalasta,Kventiax.Ceru ka nav jāpaskaidro kam tās paredzētas.Tā psihiatre kas bija slēgtajā nodaļā teica ka esmu vesels,bet izrakstīja Seroquel XR 400,tās ir pašas stiprākās antipsihotiskās zāles
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 19:52
Nesaprotu priekš kam tev jādzer tik jaudīgas zāles, priekš, kam tev antipsihotiskās zāles, neužēļi tu esi tik psihs???
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 19:56
Par nepieskaitāmu atzīst nevis psihiatrs, bet gan tiesa. Pie reizes nozīmē aizbildni. Atjaunot rīcībspēju patiešām ir ļoti, ļoti grūti, vismaz pašlaik, jo tad ir jātop atzītam par pilnīgu veselu, ko mūsdienu psihiatrija diez vai kāds vispār var panākt.
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 20:01
konkrēti tieši tagad situācija ir mazliet mainījusies, jo Satversmes tiesa nupat lēma, ka pilnīga rīcībnespēja ir pret Satversmi. bet tam pacientam tas maksāja kādus 5 gadus... tā kā ceļš ir izkarots. bet psihiatri bija tieši tie, kas visvairāk pretojās. :@

Lāsēna gadījums vienkārši ir īpašs... zinu vienu puisi, kam ir pilnīga rīcībnespēja. ģimene (aizbildne, respektīvi) viņam tā ir sad* dzīvi, ka maz neliekas. visādas manipulācijas utt., atņēma mantojumu, atņem pensiju. pati trakāka nekā tas aizbilstamais. tā kā vajag domāt arī ar galvu... kaut viņa sāp.
īstenībā man pašam liekas ka man ir bipolārie traucējumi,piemēram pagājušonakt.vakarā sadomājos par visādām lietām un parastie 200 mg kventiaxa nelīdzēja,tās bija uzmācīgās idejas kam maz kas kopīgs ar realitāti.iedzēru vēl 100 mg kventiax un pusotru tableti klonazepama,un ko jūs domājat?parastu cilvēku tas izslēgtu uz stundām 15...es pamodos 4 no rīta
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 20:19
Lāsēn nu beidz, vecīt tad jau dzīvei pizdec, es tevi redzēju ar AUDI kā norm veci, tiešām ir tik slikti??
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 20:36
Dievs mīļais, vēl viens indivīds, kas par vārītēm grib būt slims!
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 20:40
Runcene, tas spriedums man ir zināms, bet pagaidām tās normas vēl ir spēkā (līdz nākamajam gadam) un pagaidām, cik zinu, Saeima nav neko mainījusi, tā kā šogad cilvis var tikt tikai pie pilnīgas rīcībnespējas, ko, iespējams, pēc tam varēs mainīt uz daļējo, bet tā ir zīlēšana kafijas biezumos.
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 20:45
ak, jā right you are, no nākamā gada, tiešām.
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 20:48
So i still have chance to be shizo free:)))
Nē nu katru rītu jau četros neceļos,tas bija īpašs gadījums.Man paretam uznāk uzmācīgās idejas.Incanti bija pa vasaru psihenē,man tieši uznāca tas pac.Naktī sacēlu visus kājās izsauca dežūrārsti,iedeva tabletkas,man tas pac kas konfektes,pilnīgi nekāda reakcija.Pēc tam kaut ko ielaida vēnā,es domāju ka diazepeks.Kad biju mājās vienreiz pārdozēju zalastu,āpāc ku slikti,saucu ātros,ieradās māsiņa(jeb daktere) un vēl divi kuiļi :),ielaida vēnā diazepeksu un tad man pārtrūka filma :)
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 21:13
A kas tas diazepeks ir tāds ļaundaris, ka visus nomierina??? Tad labāk man to diazepeksu nedzert??
Lāsēn, vari pateikt lūdzu kādas ir tās tavas uzmācīgās domas, gribu salīdzināt vai man ir tādas pašas uzmācīgas domas!



Edited 1 time(s). Last edit at 07.03.2011 21:15 by enfuego.
Tas ir saistīts ar seksuālām fantāzijām :)
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 21:34
Lāsēns♥ Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tas ir saistīts ar seksuālām fantāzijām :)


Lāsēn, tu sāc satraukties, par to ka tev nāk viršu seksuālās fantāzijas, tas ta4u ir normāli tāda tev ir daba, man arī ir visādas fantāzijas, tikai viņas nav ļaunas, bet ekstrēmas:)))))))))))))
Man jau arī nav ļaunas,bet ekstrēmas varētu teikt.Visu jau te gan laikam neteikšu
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 21:49
Un tu uzskati, ka tavas iedomas var realizēties un tu no tā sāc baidīties, pareizi definēju?
es jau šad tad arī realizēju :)
Re: Nepieskaitamība
07.03.2011 21:52
Tad jau tev vis ir kārtībā par ko tad tu satraucies??
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 22?
Ziņa: