Spitomin

Aizsāka Janetty 

Spitomin
25.03.2011 11:54
Man papildus pie Elify doks izrakstīja Spitomin. vai esat lietojuši? Priecē tas, ka minimālas blakusparādības un nerodas pierašana... vai tik tas nenozīmē, ka šīs zāles būs kā "mironim kompreses"? Adaptol man nelīdzēja it nemaz.... doks negribēja izrakstīt lielākas devas, bet ieteica Spitomin (varbūt palīdzēs ar nelielām devām un atlaide arī šīm zālēm man pienākas)...
Re: Spitomin
25.03.2011 12:37
Man savā laikā bija "mironim kompreses". Bet ar mani bija tā, ka vispār neviens AD nepalīdzēja. To atzina arī dakteri, jo ir zināms % cilvēku, kuriem AD neiedarbojas.
Janetty. Vai tad nav tā, ka esi zināmā līdzsvarā ar sevi. Kāpēc Tev vajag vēl kādas zāles? Kaut kā neticas, ka zāles palīdzēs Tavai SF. Atliek pasaudzēt sevi no traumējošām situācijām. Tik traki taču nav, ja vari normāli strādāt, meitiņu visur izvadāt.Tā globāli kaut ko mainīt pa manam var tikai psihoterapija.
Re: Spitomin
25.03.2011 12:38
Takš pamēģini pati, iedzer pāris reizes un tad jau pati zināsi- ap ko lieta grozās. Kaut kur gan esmu dzirdējis, ka cilvjiem it kā palīdzot. Nu bet nezinu tiešām.
Re: Spitomin
25.03.2011 13:30
existential fool
Iedarbību varēs sajust tikai pēc pāris nedēļām... tā doks pateica.
Alstere
Nu ir ciešami (lai gan tagad kārtējais pavasara saasinājums at trauksmi no rītiem un agru pamošanos), bet šīs zāles cik nopratu, ir mazāk agresīvas... un ja palīdzētu pie trauksmes (nu kautvai daļēji)... Grūti taču, kad trīci un drebi, kad priekšā viesošanās (lai gan jau ilgu laiku neesmu baļļukos bijusi), grūti, kad sirds lēkā un rokas aukstas paliek, kad ... kā dotajā brīdī - jāsaņemas un jāpiezvana uz poliklīniku uzzināt analīžu rezultātus (sakarā ar manām aizdomām par pazemināto hemoglobīnu), un ne jau stress no tā, ka uztraucos par analīžu rezultātiem, bet no tā, ka jāzvana..., nu jau 2 stundas atlieku zvanu.... :( un līdz ar to galva aizņemta ar šīm muļķīgām bailēm tā vietā lai "pārslegtos" uz darbu... sakarā ar šo pavasara sindromu, trauksme vēl lielāka... Tagad rakstu , bet trauksme žņaudz krūtis....
Re: Spitomin
25.03.2011 13:48
Janetty.
No pieredzes. Ar zālēm var noņemt agro pamošanos un nemotivētu trauksmi, man līdzēja Truxal. Globālās trauksmes nevar noņemt nekas. Man tas ir, kad jāsastopas ar jebkuru ārsta izmeklējumu (kopš bērnības visur rādās vēži un citas nāvējošas slimības). Tam pāri neesmu tikusi. Pie ārstiem neeju un neizmeklējos (nav arī iemesla tā kā). Obligātās veselības pārbaudes (labi, ka reizi 3 gados) tiek gaidītas un pavadītas vienās vienīgās šausmās, tā kā Tev ciemos iet;(. Sen vairs nemēģinu līdzēt ar zālēm. Pārciešu.
Re: Spitomin
25.03.2011 13:57
Alstere
Bet man trīceklis ne tikai no tā, ka jāzvana dokam, bet vispār - stress no tā ka JĀZVANA, sevišķi, ja kautkas jāsarunā, jāorganizē, pat pavisam vienkāršas lietas! OK, radiem viss normas robežās, bet paziņām, audzinātājām, uz iestādēm - viss rada mazāku vai lielāku stresu (pat ja zvanu sakarā ar pozitīvu lietu)....
Re: Spitomin
25.03.2011 14:02
to Tev zāles nenoņems. domāšana ir STIPRĀKA par jebkurām zālēm.... tas viss ir ļoti dziļi Tavā personībā. iedomājies, bet man šon uz VID jāzvana. kas ir polene :))) s.... hemoglobīnu varēs labot, ja nu kas....
Re: Spitomin
25.03.2011 14:08
Es pat teiktu, ja to vispār varētu ārstēt ar zālēm, tad arī bērnus varētu audzināt ar zāļu palīdzību. Vajag samīļot - iedod tabletīti, vajag kaut ko iemācīt - iebērt tējā pulverīti, utt.
Re: Spitomin
25.03.2011 14:10
"Iedarbību varēs sajust tikai pēc pāris nedēļām... tā doks pateica" - tas parasti ir mīts...

Un Runcene pareizi saka- domāšna ir daudzreiz stiprāka par šamajām vieglajām pshizālītēm.
Re: Spitomin
25.03.2011 14:13
Janetty, man vispār iespaids, ka Tu no tiesas tici, ka tā psihķīmija savedīs Tavu dzīvi kārtībā. Tas vnk nav iespējams. Ja nu tikai uz pāris mēnešiem, bet ko tas dos? Tu vnk vēl esi viena naiva aitiņa. Kad iziesi cauri visām zalēm, tad sapratīsi, ka tā nav nekāda izeja.

Ir protams trankviļi, kas palīdz, ja kāda liela trauksme.
Ir kādas miega zāles, lai var gulēt. Un tas arī ir viss psihzāļu efektīvais arsenāls.



Edited 1 time(s). Last edit at 25.03.2011 14:15 by existential fool.
Re: Spitomin
25.03.2011 14:37
Runcene
Man arī būs jāiet uz VID :))) Nu neuztrauc mani tas hemoglobīns! :))) Zinu, ka var uzlabot rādītājus, uztrauc pati zvanīšana, komunicēšana - vienalga - ar ko!
existential fool
Bet AD JAU daudzmaz saveda kārtībā manu galvu! Ja ne AD, es sen jau būtu zem zemes. NU OK trauksme, bet man vismaz nav nomākts garastāvoklis, kurš vairāk vai mažak bija kopš sevi atceros un vēl tās garastāvokļa svārstības... brrrr.. tiko esmu priecīga, bet pēc mirkļa - noskānojums jau kā bērēs.... Vismaz stabilizācija ir panākta un šajā ziņā nekāda pierašanas efekta nav. Vai Tev AD vispār NEKAD nav palīdzējis? Pat pašā sākumā?
Re: Spitomin
25.03.2011 15:36
Ir palīdžējuši, protams, šādi tādi un dazādā ilgumā. No viena pat kādu pusnedēļu bij vispār kaifīga sajūta. Bet vienmēr ļoti īslaicīgi. Kādā krīzes situācijā gan tie noteikti var palīdzēt.

Bet Tu maldies, ka AD var savest kārtībā Tavu galvu. Nonsenss. AD tikai notušē simptomus. Kad iedarbība beigsies visi murgi atgriezīsies vēl jaudīgāk. Ja nu vienīgi AD lietošanas laikā iet psihoterapijā vai nezin kur un reāli atrisināt problēmu, kas Tevi nomoka. Jo depresija NEKAD nav bez iemsla, visbiežāk no tuvākās apkārtējās vides.
Re: Spitomin
25.03.2011 15:44
Efekts tikai pusnedēļu??? Bet man palīdz BEZ devas palielināšanas jau 4,5 gadus! Un nekādu kaifu no AD neesmu jutusi.... tikai garastāvokļa stabilizāciju normas robežās....
Re: Spitomin
25.03.2011 15:52
Nē- no tām konkrētajām pusnedēļu tāda super forša, biku nereāla, sajūta, bet parastā iedarbība turpinājās pāris mēnešus. Un viss- tālāk nekā. Smadzeņu neironi tak pierod pie tās vielas un efekts pakāpeniski mazinās, kā jau ar jebkurām citām vielām un beigās blakusefekti ir vienīgie, kas palikuši.

AD lielākais mīnuss- čibriks vairs negrib darboties kā nākas. :)))

Kā Tev Janetty ar seksuālo pusi?



Edited 1 time(s). Last edit at 25.03.2011 15:53 by existential fool.
Re: Spitomin
25.03.2011 15:54
Nē, man tā noteikti nav!
Un vispār.... pie Raiņa pieminekļa savesti karuseļi! :) Man no prieka ietrīcējās sirds, kad iedomājos, ka rīt ar meitiņu iešu uz karuseļiem.... Viņai būs TĀDI prieki... bet man - redzēt prieku un mīlestību viņas acīs - priekš manis tā ir laime!
Re: Spitomin
25.03.2011 16:00
Vai Tu izlasīji visu manu postu? Kā Tev kā sievietei- AD seksuālās lietas nemaz neietekmē?

Priekš vīr., tas bieži viens no galvenajiem iemesliem, lai pārtrauktu tās piļuļas.
Re: Spitomin
25.03.2011 16:17
:))) Tiešām neizlasīju.. palaidu garām Tavu jautājumu... Jā, ja runa ir par libido un seksa kvalitāti, tad sievietēm ir vienkāršāk.... nekam nav jāstāv... Var samierināties un pietēlot (ja pavisam negribās).... Vīrietis to nevar :)
Kas attiecās uz mani ...Seroxat tiešām samazināja libido, bet Elify - ļoti minimāli. Bet jāsaka, ka PIRMS AD lietošanas biju ļooooti kaislīga un līdz ar to ar vīru sexā ir saskaņa, t.b., viņš nevēlas biežāk par mani un ļoti bieži ES esmu tā, kas ierosina mīlēšanos:)))
Re: Spitomin
25.03.2011 16:22
Bet neiroleptiķis tiešām samazināja libido līdz nullei! :) Murgs! paaugstinās prolaktīns (arī vīriešiem) , izdalās pa pilei piens no krūtīm (vīriešiem sāk augt krūtis).... un man pat MR pazuda... jutos kā vidēja dzimuma pārstāve.... labi, ka varu iztikt bez neiroleptiķa. Bet doks stāstīja, ka dažiem pacientiem, kuri nevar iztikt bez neiroleptiķa, izraksta papildus zāles pret prolaktīna līmeņa paaugstināšanos....
Re: Spitomin
25.03.2011 17:23
Lieta jau nav ap stāvēšanu- viss stāv kā nākās, bet sajūtas ta nekādas.

Neiroleptiķi ir viskaitīgākie organismam ilgtermiņā un tās ir pilnīgas muļķības, ka var piemeklēt zāles, kas novērsīs tās tizlās blaknes. Tā vnk ir polifarmācija.

Bet tā skatoties no malas- izskatās, ka visas tās psihzāles, ja vēl lielākās devās kā pičkā psihenē, ir konkrētākā ķīmiskā kastrācija. Sexuālās sajūtas tiek iznīcinātas konkrēti. Vienīgais ko tu gribi ir ēst un gulēt.

Interesanti kāpē tā, jo no nekādām tā sauktajām "nelegālajām substancēm" tādu blakusparādību nav.



Edited 1 time(s). Last edit at 15.04.2011 00:19 by existential fool.
Re: Spitomin
25.03.2011 17:26
Šitā skačāts ar ķīmiju, bet ja nu iznāk kāds romantisks vakars, ko tad??? :DDD dirsā ir



Edited 1 time(s). Last edit at 26.03.2011 10:17 by existential fool.
Re: Spitomin
25.03.2011 17:27
Bet ir taču arī platoniska mīlestība! :)))
Re: Spitomin
25.03.2011 17:35
Nu bet protams! Kā mums ar Tevi. Ja tik tavs vīrs neizdauzīs man visus zobus par šito.? :)))
Re: Spitomin
25.03.2011 20:39
:))))
Vins latviski nelasa :)))))))))))))))
Bet ja nopietni...... kad esi depresijaa, tad tacu arii negribaas mileeties! Tad veel trakaak. Es jutos nesmuka, ar sausmigu mazvertibas kompleksu, drausmigs nespeeks un slinkums... kaads tur sex?! Ne do etova bija....
mad smīkņādams
Re: Spitomin
26.03.2011 10:57
...par nelegālajām substancēm...daudz kas no tā, ko oficiāli potē labticīgajam kustonim par šo vielu lietošanu, ir klajš fufelis...velreiz uzsveru - legālie narkomāni savu rumpi bendē daudz spēcīgāk, kā nelegālie...te nepaužu par ielu tirgotāju klientiem, kurus andelmaņi indē vārda pilna nozīmē...šos andelmaņus vajag izšaut...
...da ko te...starp citu, zāle libido atsit gan..pie tam konkrēti...ar retiem izņēmumiem...








..
Re: Spitomin
26.03.2011 13:12
es domāju, ka mūžīgi nebūs tā, ka marihuāna būs nelegāla. lai vai kā būtu ar Eiropu, šeit tā var palīdzēt, ja vien var ticēt Liepniekam par to, ka Lavijā ir visbargākie likumi. un, starp citu, REiropā arī psihiatrija ir citāda. Tā kā... Lāsēns tur mierīgi varētu atpūsties nevajāts.

http://mango.delfi.lv/zinas/slavenibas/citi/liepnieks-neriske-marihuanu-pirkt-latvija.m?id=37579395
Re: Spitomin
27.03.2011 00:30
Jey! Balsoju abām rokām par legalizāciju. Man patīkās šis augs. Un, vispār, kā viens cilvēks var aizliegt otram izmantot dabīgu augu, vienalga lai kas tas arī nebūtu. Nonsenss. Tā tiešām ir viskonkrētākā zombēšana.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 25?
Ziņa: