Mirtazapin

Aizsāka Janetty 

Mirtazapin
29.04.2011 14:27
Biju pie doka, viņa man papildus Elify (Venlafaksīns) izrakstīja 4.daļu no 30 mg tbl. uz nakti, jo man ir liela trauksme (garastāvoklis normas robežās, protams, ja nav jāiet ciemos),.... centos atslābināties, nomierināties, bet trauksme žņaudz krūtis pat sarunājoties ar doku (es jau nerunāju par viesībām un tml. lietām)...... grūti bija noturēt acu kontaktu, sāku kasīties (neirodermīts uz nervu pamata aktivizējas).... Doks ieteica Mirtazapin....
Nezinu, vai sākt lietot.... bail no blakusparādībām, bet trauksme un SF jau izsūca no manīm visus spēkus .... izrādās, ka šis AD ir tetracikliķis?! It kā jaunas paaudzes, bet tomēr triciklisks? Nezinu, man jau rodas trauksme tikai no tā, ka anotācijā rakstīts - palielinās svars! Nu kāpēc stiprie AD ar nomierinošo efektu palielina ēstgribu un svaru? Bet tonizējošie (Venlafaksīns) svaru neietekmē? Tā nav godīgi.... bet varbūt 4.daļa no tbl. kopā ar Elify neko daudz neietekmēs? Kāds ir lietojis?
Ai, nezinu.... man jau tagad piemetas trīceklis, kad iedomājos, ka vasarā būs jābrauc uz piknikiem ar kompāniju (ar savu ģimeni un māsas gan jūtos labi) vai meitiņu ome paņems uz laukiem.... ko es te darīšu atvaļinājuma laikā bez viņas? Draugu nav....
Bet ekskursijās gan vēlos braukt, bet arī - tikai ar vīru vai māsu... tas man neuzdzen paniku... , jo tās nav viesības.... pat ļoti gribu.... Šo to plānojam :) bet tas būs tikai uz dažām dienām.... Ko darīt ar pāre'jiem pasākumiem... nezinu. Man jau pietika ar pagājušas vasaras apkaunojošo bēgšanu no atpūtas pie dabas... Jūtoties kā tagad, vairs nebraukšu. Vīram būs jābrauc bez manis?
Ko darīt? Negribu saresnēt, un nevaru izturēt SF lēkmes....
Re: Mirtazapin
29.04.2011 15:10
Ko ta vispār ej pie psihiatra? Saņemies, Tu tak esi AD fane.
Re: Mirtazapin
29.04.2011 15:28
Es nesaprotu, kāpēc Tev ir tik svarīgi tiekties uz tiem pasākumiem? Kas tik briesmīgs notiks, ja paliksi mājās?
Re: Mirtazapin
29.04.2011 16:57
Janetti
Dikti Tu auklējies un vaidi ar savu SF. Sen senis par manu VD, kas neļāva vienai no mājas iziet, ps.t. sacīja, ka tas ir veids kā pievērst sev uzmanību. Apvainoties jau neapvainojos, bet tā īsti nesapratu. Sajūtas taču īstas un pēc tādām nebūt neilgojos. Sapratne un uzlabojumi nāca ar laiku. Manuprāt Tava SF ir kaut kas līdzīgs. Negribi/nevari/slinkums saknes meklēt? Zemapziņā gribas savu SF saglabāt? Zāles ir kruķis, bet Tevī absolūti nekas nemainās. Un tad vēl jāpavaid par to, ka zāles varbūt var svaru palielināt;)
Atvaino par skarbumu, bet pati esmu gājusi cauri līdzīgām, ja ne trakākām lietām. Un izķepurojusies.
Un kā Tev darbā? Tur taču arī ar cilvēkiem jākomunicē.
Re: Mirtazapin
29.04.2011 17:00
existential fool
Eju tāpēc ka gribu dzīvot, nevis veģetēt kā Tu! Un es dzīvoju - man ir ģimene un darbs, bet viss, kas saistīts ar sociāliem kontaktiem, izraisa lielu trauksmi... Pret depresiju AD man ļoti labi palīdz... Bez AD man bija bail pat ārā iziet un negribējās dzīvot. Pret SF labi palīdzēja Seroxat, kuru atmetu blakusparādību dēļ. Gribās, lai vilks paēdis un kaza dzīva, t.b., SF izpausmes mazinošu medikamentu, bez svara pieaugšanas..............

nezinu
Nu nevar taču ieslēgties brīvdienās 4 sienās?! Palikt mājās vienai pašai un vīrs lai izklaidējas bez manīm?! Cik reizes var lūgt vīram, lai pasaka draugiem, ka esmu slima, tāpēc negāju viņam līdzi? Turklāt viena pati mājās skaistā laikā es nojūgtos... ja es justos labi, tad ir cita lieta (bet tas ir vēl smagāks gadījums)..... Viena pati nevēlos nekur doties, jo tad vientulību izjutīšu vēl smagāk... Man ir mocības un pasliktinās garastāvoklis, kad iedomājos, ka es savu nolādēto baiļu dēļ sēžu mājās, kāmēr normāli cilvēki sauļojas, priecājas par atkalredzēšanos utt. Un cik tas ir tizli - pateikt vīram, Tu brauc, es palikšu mājās (tikai tāpēc ka bail).... bet īstenībā - es šausmīgi gribētu izjust prieku par atpūtu kompanijā... bet reāli - paniskas bailes... Ne vienmēr sanāk braukt tikai divatā ar vīru, turklāt, tas ir normāli, ka vīrs pieņem draugu aicinājumu un priecīgs brauc atpūsties.... Es ar viņu par šo problēmu esmu runājusi, viņš cenšas mani saprast.... Bet ko var ieteikt normāls cilvēks? "Atslābinies un baudi atpūtu!" Es to mēģinu tik ilgi, cik sevi atceros.... :(
Re: Mirtazapin
29.04.2011 17:16
Darbā, veikalā utt - var iztikt... Var teikt- ar kolēģiem normāla komunikācija. Mani biedē attiecību veidošana/uzturēšana, saruna, neprotu draudzēties, uzturēt sarunu... Darbs man ir atpūta, atpūta (kompānijā) ir elles mocības. Kas Tev liek domāt, ka vēlos saglabāt SF? Es neesmu mazohiste un cīnos ar SF lēkmēm kopš pusaudzes vecuma, lai gan bērnībā jau baidījos no cilvēkiem.... Nenolaidu rokas - stājos tehnikumā, augstskolā (pabeidzu ar ļoti labām atzīmēm), trīcēdama, drebēdama gāju uz disenēm, dažreiz iedzēru alko, lai justos brīvāk, centos neatteikties no viesībām, iepazinos ar vīru, saņēmos bērnam.... Bet šie "treniņi" trauksmi arvien paaugstināja un pēc dzemdībām bez AD vairs nevarēju iztikt... biju gatava pašnāvībai. Ceru, ka SF tomēr kaut par kripatiņu mazinās zāles, jo pašas mēģinājumi izgāzās... galvenais, ka nav depresija. Un esmu gatava tam, ka ar SF būs jāsadzīvo un jāsamierinās, jo kopābūšana ar pasākumiem ar savu un māsas ģimeni man sagādā prieku...
Re: Mirtazapin
29.04.2011 17:24
Janetty Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> existential fool
> Eju tāpēc ka gribu dzīvot, nevis veģetēt kā
> Tu! Un es dzīvoju - man ir ģimene un darbs, bet
> viss, kas saistīts ar sociāliem kontaktiem,
> izraisa lielu trauksmi... Pret depresiju AD man
> ļoti labi palīdz... Bez AD man bija bail pat
> ārā iziet un negribējās dzīvot. Pret SF labi
> palīdzēja Seroxat, kuru atmetu blakusparādību
> dēļ. Gribās, lai vilks paēdis un kaza dzīva,
> t.b., SF izpausmes mazinošu medikamentu, bez
> svara pieaugšanas..............
>


Un to Tu sauc par dzīvošanu- iešanu uz darbu, sēdēšanu mājās un baidīšanos no visas pasaules? Tavās runās nav ne miligrama progresa.

Un kāpēc Tu domā, ka es veģetēju? Laiks tomēr iet uz priekšu.



Edited 1 time(s). Last edit at 29.04.2011 17:26 by existential fool.
Re: Mirtazapin
29.04.2011 17:39
Cik lielu devu Venlafaksīns tu lieto?
Re: Mirtazapin
29.04.2011 17:41
Janetty Rakstīja:
-------------------------------------------------------
Kas Tev liek domāt, ka vēlos saglabāt
> SF? Es neesmu mazohiste un cīnos ar SF lēkmēm
> kopš pusaudzes vecuma, lai gan bērnībā jau
> baidījos no cilvēkiem.... Nenolaidu rokas -
> stājos tehnikumā, augstskolā (pabeidzu ar ļoti
> labām atzīmēm), trīcēdama, drebēdama gāju
> uz disenēm, dažreiz iedzēru alko, lai justos
> brīvāk, centos neatteikties no viesībām,
> iepazinos ar vīru, saņēmos bērnam.... Bet šie
> "treniņi" trauksmi arvien paaugstināja un pēc
> dzemdībām bez AD vairs nevarēju iztikt... biju
> gatava pašnāvībai. Ceru, ka SF tomēr kaut par
> kripatiņu mazinās zāles, jo pašas
> mēģinājumi izgāzās... galvenais, ka nav
> depresija. Un esmu gatava tam, ka ar SF būs
> jāsadzīvo un jāsamierinās, jo kopābūšana ar
> pasākumiem ar savu un māsas ģimeni man sagādā
> prieku...


Es pat nezinu, te smieties vai lamāties. Gribētos jau šito atstāt bez ievērības, jo, skatoties, cik sen jau šie teksti ir vieni un tie paši, kļūst pamazām skaidrs, ka nepielēks. Jā, Janetty, nu ļoti izskatās, ka Tu pie savas diagnozes turies ar visiem spēkiem, lai tik nekas nebūtu jāmaina. Tas viss, ko Tu uzskaitīji, nu, runājot līdzībās, Tu ar salauztu kāju mēģināji, teiksim, paskriet, padejot, nolēkt ar izpletni, tas ir, visādos veidos sev ieskaidrot, ka kāja nav lauzta vai arī lūzums netraucē dzīvot. Bet tā arī neizdarīji svarīgāko: neuzliki ģipsi. Tā vietā nolēmi, ka, nu tāds tavs liktenis, sadzīvot ar lauztu kāju. Un te Tu arī varonīgi cīnies ar sekām, patērējot daudz spēku, tikai spēki ar laiku izsīkst. Un trakākais, ka ne tikai tavi spēki tiek tērēti, bet arī tavas ģimenes. Bet tavs bērns iemācās tieši to, ko viņam diez vai būtu vērts mācīties: ka pasaule ir viena ļauna un nedroša vieta.

Es parasti cenšos nedot nelūgtus padomus, bet šoreiz atkāpšos no šī principa. Janetty, beidz sevi mocīt un tīksmināties par savām ciešanām. Ej uz psihoterapiju!



Edited 1 time(s). Last edit at 29.04.2011 17:41 by gaga.
Re: Mirtazapin
29.04.2011 18:07
existential fool
Jā, laiks iet, bet Tev viss stāv uz vietas, spriežot pēc tekstiem...

Es nebaidos no visas pasaules - darbā ar kolēģiem jūtos labi, ar gimeni atpūšamies ļoti labi.

gaga
Nu ja Tev no tā vieglāk paliks - turos pie SF un tas man sagādā neaprakstāmu baudu! :))) A pie psihoterapeita esmu gājusi... iztērēju i tā niecīgos iekrājumus, iedzīvojos parādā un pat tagad vēl nezinu, kā lai atmaksā atpakaļ... un dzīve lētāka nepaliek... (es pieņemu, ka Tu dzīvo LV un zini, par ko es runāju)....zaudēju otro darbu , tā kā tagad točna ne do etova.
Re: Mirtazapin
29.04.2011 18:09
123
Venlafaksin lietoju 0,75, esmu lietojusi arī mazliet vairāk, bet uzlabojuna nebija, tāpēc atsāku atkal 0,75.
Re: Mirtazapin
29.04.2011 18:12
Janetty Rakstīja:
> gaga
> Nu ja Tev no tā vieglāk paliks - turos pie SF un
> tas man sagādā neaprakstāmu baudu!

Man nepalika ne vieglāk, ne smagāk, bet izskatās, ka šajos vārdos ir liela daļa taisnības. A par naudu psihoterapijai ļoti pamācošs un uzmundrinošs ir Runcenes stāsts. Bet katrs jau izvēlas, kas viņam labāk patīk.
Re: Mirtazapin
29.04.2011 18:21
Nu ja tu jau esi meeginaajusi lielaaku devu un bez rezultaata.... Bet lietojot Venlafaksin tu juuties labaak, nekaa nelietojot to?
Re: Mirtazapin
29.04.2011 18:36
Jā, jā - es izvēlos trīcēt un drebēt - tas taču ir tāds kaifs!
123
Nesapratu jautājumu.... vai jūtos labāk ne kā vispār neko nelietojot? Protams, ka labāk! Bez AD esmu dziļā depresijā. No tās man visvairāk bail...Šajā ziņā jebkurš no lietotajiem AD man palīdzēja, bet SF gan noņēma tikai Seroxat...
Re: Mirtazapin
29.04.2011 18:43
Janetty, vispār jau mans uzdevums nav Tevi uz kaut ko pierunāt. Acīmredzot, Tev iet vēl pietiekami labi, lai neko nevajadzēti mainīt. Nu ko te var teikt. Au revoir!
Re: Mirtazapin
29.04.2011 18:58
Jā, īstenībā es te tā... niekojos :))) un apmeklēju visus tusiņus, uzstājos ar runām utt. Ja Tu doma psihoterapiju, tad po ļubomu tuvākajā laikā man tā nespīd... parādos līdz ausīm.... vasarā vieglāka dzīve, atdošu (cerams)...
Re: Mirtazapin
29.04.2011 19:55
Mirzaten ir sūc,izbaroju sētas kaķiek la nebļau
Re: Mirtazapin
29.04.2011 20:12
kad paliek bail no psihoterpijas, tad vienmēr "beidzas nauda" :)

ko nepastāsti tautai, kā tad gāja; to, ka "visur braucu ar māsas ģimeni", mēs jau zinām... :)

Janetty, Tu tak lokies un pūt pa tukšo kā vecs dzērājs...

jo ilgāk zem zālēm vien, jo vairāk un labāk iemācās fleitēt... un "slimība" ir tāds jauks lolojums, ko var visu laiku auklēt un ucināt...

i jau pati neesmu bijusi bez grēka, i vēl tagad visādi ietās, kad vecie grēki sevi piesaka, saprotu arī it labi visu šito, bet saku, ka jānīdē iz sevis laukā.

redz, vienai daļai jau Tu iestāstīsi, ka naudas nav, būs līdzjutēji par slikto psihoterapiju un psihoterapeitiem, kas mauc nagus nost. bet, es, kā smejies, lasu, ka bail un motivācias nav. tāpat arī droši vien lasa gaga un Alstere un vēl kas nu ar līdzīgu pieredzi paši savā dzīvē.

kā tur bija tas labais teiciens: nemāci vecu runci pelnos d...

tā kā saņemies vien un sāc atkal.

par mirtazapin te viena daktere pirms laika biku pakomentāja, pameklē, laikam tēma bija par mirzaten.

un ko es agrāk teicu: ja neiesi uz psihoterapiju, zāļu vairāk vajadzēs... zemapziņa lien laukā un dod par sevi just. tāpat, ja strādāsi ar sevi, tas neies ātri, jo vairāk un ilgāk vilksi, jo bēdīgāk.

es parasti minu skarbu salīdzinājumu: ja kādam, nedo dies' būtu vajadzīga op. un vajadzētu tik un tik naudas... tad gan nauda atrodas. turklāt vienmēr: cik nu man kā izbijušam mediķim nācies redzēt.
Re: Mirtazapin
29.04.2011 20:25
Paskatoties netā, var redzēt, ka vienas no šīm Tavām zālēm maksā ap 10ls, bet otras - 15-20ls. Kopā, rupji rēķinot, kādi 25ls sanāk. Par tādu samaksu mēnesī noteikti var atrast psihoterapeitu. Zāles dzert gan ir vieglāk, bet neizskatās, ka tādēļ Tava sociālā fobija atkāptos.

Bet no otras puses - nav arī īsti jēgas no terapijas, ja cilvēks pats tam nav gatavs. Tā vismaz runā. Es pati gan gāju pusaudža gados īsti negatava, un man vienalga palīdzēja, kaut gan es īpaši neielaidos sarunās par man tiešām svarīgām lietām.



Edited 2 time(s). Last edit at 29.04.2011 20:27 by nezinu.
Re: Mirtazapin
29.04.2011 20:35
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> kad paliek bail no psihoterpijas, tad vienmēr
> "beidzas nauda" :)
>
> ko nepastāsti tautai, kā tad gāja; to, ka
> "visur braucu ar māsas ģimeni", mēs jau
> zinām... :)
>
> Janetty, Tu tak lokies un pūt pa tukšo kā vecs
> dzērājs...
>
> jo ilgāk zem zālēm vien, jo vairāk un labāk
> iemācās fleitēt... un "slimība" ir tāds jauks
> lolojums, ko var visu laiku auklēt un ucināt...
>
> i jau pati neesmu bijusi bez grēka, i vēl tagad
> visādi ietās, kad vecie grēki sevi piesaka,
> saprotu arī it labi visu šito, bet saku, ka
> jānīdē iz sevis laukā.
>
> redz, vienai daļai jau Tu iestāstīsi, ka naudas
> nav, būs līdzjutēji par slikto psihoterapiju un
> psihoterapeitiem, kas mauc nagus nost. bet, es,
> kā smejies, lasu, ka bail un motivācias nav.
> tāpat arī droši vien lasa gaga un Alstere un
> vēl kas nu ar līdzīgu pieredzi paši savā
> dzīvē.
>
> kā tur bija tas labais teiciens: nemāci vecu
> runci pelnos d...
>
> tā kā saņemies vien un sāc atkal.
>
> par mirtazapin te viena daktere pirms laika biku
> pakomentāja, pameklē, laikam tēma bija par
> mirzaten.
>
> un ko es agrāk teicu: ja neiesi uz psihoterapiju,
> zāļu vairāk vajadzēs... zemapziņa lien laukā
> un dod par sevi just. tāpat, ja strādāsi ar
> sevi, tas neies ātri, jo vairāk un ilgāk
> vilksi, jo bēdīgāk.
>
> es parasti minu skarbu salīdzinājumu: ja kādam,
> nedo dies' būtu vajadzīga op. un vajadzētu tik
> un tik naudas... tad gan nauda atrodas. turklāt
> vienmēr: cik nu man kā izbijušam mediķim
> nācies redzēt.


āmen :))
kamene
Re: Mirtazapin
29.04.2011 21:48
Jenetty,
Man kopš mazotnes ir soc. fobija + depresija, pazīstu visas tās izjūtas ko raksti...Saprotams ,ka psihoterapeits ir dārgs un ne jau katrs tagad to var atļauties, pamācīt jau te dikti daudziem patīk. Kad pati gāju psihoterapijhā, tad zāles vienalga bija vajadzīgas, tātad psihoterapija+ zāles ir ideālais variants ,un tas jau nu nemaz nav lēti.... Esmu palikusi tagad pie zālēm ,tas pats venlafaksins kas tev. Bet psihoterapijas vietā srādāju pati ar sevi...- regulāri sportoju, no rīta rīvējos , cenšos ēst veselīgi, vitamīni, zaļumi- tie visi it kā sīkumi, bet fiziskais ķermenis ļoti ietekmē arī garīgo un otrādi. Vēl vissvarīgākais ir- meditācija, iesākumā iesaku tev izlasīt "Kristīgā meditācija," J. Rubenis, tāpat katru pirmdienu torņakalna baznīcas draudzes namā ir meditāciju vakari. Tik gribēju pateikt, ka mūsu gadījumā ļoti svarīgi ir PAPLAŠINĀT SAVU APZIŅU, tas ir sākt saskatīt būtisko visās lietās. Man sākumā regulāri lūdzoties un meditējot un lasot attiecīgo literatūru bija labi ar sevi vienatnē, taču vēlāk jau arī saskarsmē ar cilvēkiem, vairs nav tik izmisīgi trakas tās fobiskās izjūtas, jo tass vis jau iedarbojas dziedinoši. Par to jau gari varētu rakstīt..!Noteikums ir regularitāte it visos vingrinājumos.
Re: Mirtazapin
29.04.2011 22:44
Deva netiek palielinata, Venlafaksin samazinajaam uz 0,75 + 4.dalja no Mirzaten tbl nomierinosam efektam. Man ir 50% atlaide un liidz ar to Mirzaten izmaksaa 4 ls. Vnlafaksins izmaksaa 4 ls ar kap.
existential fool
Ja nav savu domu, tad pareizi - citee Runceni! :))) Tu jau vispar neko nedari!
Runcene
Man nauda ne tikai beidzaas, bet jau paraads. Un man ir beerns, kurs ir slimojis ar saaukstesanos ziemaa un vienaa reizee vajadzeeja sapirkt zales uz vismaz 20 ls.
nezinu
Par 25 ls var atrast psihoterapeitu? Vai tad ar 2 reizeem menesii buutu OK? man psihoterapeits ieteica 2 reizes vai vismaz 1 reizi nedeelaa...
Re: Mirtazapin
29.04.2011 22:54
Janetty Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Deva netiek palielinata, Venlafaksin samazinajaam
> uz 0,75 + 4.dalja no Mirzaten tbl nomierinosam
> efektam. Man ir 50% atlaide un liidz ar to
> Mirzaten izmaksaa 4 ls. Vnlafaksins izmaksaa 4 ls
> ar kap.
> existential fool
> Ja nav savu domu, tad pareizi - citee
> Runceni! :))) Tu jau vispar neko nedari!


Kas Tu mana sieva, ka visu tik labi zini par mani?

Un kas tā vispār par devu- ceturtdaļa no tabletes? Kas Tu ņirgājies, vai?
aberz
Re: Mirtazapin
29.04.2011 23:11
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> kad paliek bail no psihoterpijas, tad vienmēr
> "beidzas nauda" :)
>


psihoterapeitam beidzas nauda

:-)



> ko nepastāsti tautai, kā tad gāja; to, ka
> "visur braucu ar māsas ģimeni", mēs jau
> zinām... :)


kas to saka ? māsa vai kas
interesanti tas ir diagnoze vai noziegums
vai kas... Runcene uz ko tu brauc
tev ir māsa?


>
> Janetty, Tu tak lokies un pūt pa tukšo kā vecs
> dzērājs...
>

interesanti kurš vacs dzērājs pūs pa tukšo un lokās
Runcene no kujrienes tads salīdzinājums

īstenībā tas jau var iedzīt depresijā, nevis ka dzērājs , bet vecs

bet tu neesi pshihiatrs, tikai nedmmā, ka es domaaju ka tu visu salīdzini ar sevi
tas sviests sanāks


> jo ilgāk zem zālēm vien, jo vairāk un labāk
> iemācās fleitēt... un "slimība" ir tāds jauks
> lolojums, ko var visu laiku auklēt un ucināt...
>

tev tā ir viai tu izlasīji kautkur????????


> i jau pati neesmu bijusi bez grēka, i vēl tagad
> visādi ietās, kad vecie grēki sevi piesaka,
> saprotu arī it labi visu šito, bet saku, ka
> jānīdē iz sevis laukā.
>

tu runā kā narkomāns
bet par to grēku tu labi pateici, es domaju agrāk
ka tā nav

> redz, vienai daļai jau Tu iestāstīsi, ka naudas
> nav, būs līdzjutēji par slikto psihoterapiju un
> psihoterapeitiem, kas mauc nagus nost. bet, es,
> kā smejies, lasu, ka bail un motivācias nav.
> tāpat arī droši vien lasa gaga un Alstere un
> vēl kas nu ar līdzīgu pieredzi paši savā
> dzīvē.
>

šito es nespēju sagremot, bet te iet runa ar sievišķõ puslodi
kura tik tai sievietei kurai ir ūsas j akautko nesaprot

> kā tur bija tas labais teiciens: nemāci vecu
> runci pelnos d...
>

izdomāji
lai liktos briesmīgi


> tā kā saņemies vien un sāc atkal.
>

kotad????????


> par mirtazapin te viena daktere pirms laika biku
> pakomentāja, pameklē, laikam tēma bija par
> mirzaten.
>
> un ko es agrāk teicu: ja neiesi uz psihoterapiju,
> zāļu vairāk vajadzēs...

nu tu jau agrāk iehipnotizēji un domā ka tā būs
viņas tacu ir atkarībā un klausās to GURU kā komadu
protams ka būs slikti bet nevis no zālēm bet tā teksta

zemapziņa lien laukā
> un dod par sevi just. tāpat, ja strādāsi ar
> sevi, tas neies ātri, jo vairāk un ilgāk
> vilksi, jo bēdīgāk.

tas ir kautkāds sviests

>
> es parasti minu skarbu salīdzinājumu: ja kādam,
> nedo dies' būtu vajadzīga op. un vajadzētu tik
> un tik naudas... tad gan nauda atrodas. turklāt
> vienmēr: cik nu man kā izbijušam mediķim
> nācies redzēt.


nu jā šito es saprotu ka kad dzēru AD tad nauda bija
un tas neozīmē ka ja dzersi AD būs nauda
bet ka lonmkās pēc kārtējā devas izdomāsi kur naudu dabūt

Runcene tu netirgo gadījuma AD?

esot izbijusi ārste
tad jau ne laikam
aberz
Re: Mirtazapin
29.04.2011 23:15
Runcene

šitas teksts man atgādina jahoviešū viesošanos
viņi teica ka viena to bukletu izmeta miskatē un viņai nospraga zirgs

un cilvēks domā ka ja es neklausīsu ka ti kautkas nenotiek


bet teksti līdzīgi, neka kokrēta bet bails ka zirgs nenoprāgst

ir daļa cilvēku kuri viegli tadām lietam paklaujās

lai tev veicās
varut tev jaiet
haltūrēt uz turieni
aberz
Re: Mirtazapin
29.04.2011 23:33
Janetty Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Deva netiek palielinata, Venlafaksin samazinajaam
> uz 0,75 + 4.dalja no Mirzaten tbl nomierinosam
> efektam. Man ir 50% atlaide un liidz ar to
> Mirzaten izmaksaa 4 ls. Vnlafaksins izmaksaa 4 ls
> ar kap.

štas ir kā uzpirksteņu rullēšana rumbulā

deva netiek palielināta bet mirezaten ir mieram

un maksā utt

to tev ieborēja?

šitām zālēm vienādu ķimiju mēdz būt dažādi nosaukumi
lai ja pacients pukojās izraksta citas zāles bet īstenībā taspašas

te reāli čakarē amadzenes manuprāt cilvēkam
deva netiek palielināta bat tas miegam tikai

un novērš uzmanību ar cenam atlaidēm un tā

labs mārketings
nopērc lutekļusūcēju letāko ar palīra maisiņiem, divreiz lētāk

bet to ka tie maisiņi ir jamaina katru reizi pa 2ls
un pēc gada t apati summa kas dārgajam

saki ko gribi tikunta jāmaksā
:-)

veiksmi
visiem
aberz
Re: Mirtazapin
29.04.2011 23:38
To find and buy prescription Mirtazepin, you need to know what to look for.


Mirtazepin (Mirtazapine) is sold under many names: Avanza, Mepirzepine, Mirt, Mirtazapina, Mirtazepine, Nassa, Norset, Promyrtil, Remergil, Remeron, Rexer, Zispin.

super ne....... farmācija dragā...... sanāk ka tas vispar ir bezrecepšu medikaments
reku var nopirkt vairuma intenetā...... kur ripojam
joooooo

http://find-meds-online.com/Mirtazepin.htm
aberz
Re: Mirtazapin
29.04.2011 23:46
Mirtazapine (Remeron, Avanza, Zispin) is a tetracyclic antidepressant (TeCA) used primarily in the treatment of depression. It is also sometimes used as a hypnotic

re iedod hipnotisku seniti un stāsti pacientam ko gribi, ka jādzer vēl ka nauda būs vai lai slauka tev galvu
tapat var teikt ka ja nedzersi zāles tev cilvēko drebēs rokas (cik saprotu tas taklāta tekstā tiek darīts)
un pacients klausa... sanāk ka ja iegrūž hipnotisku sēni, tad var nokompleksēt uz jebko
kas tiek tulkots kā šizofrēnijas simtoms un jādzer zāles

un neko nevar pierādīt




, antiemetic, and appetite stimulant, and for the treatment of anxiety, among other indications. Along with its close analogues mianserin and setiptiline, mirtazapine is one of the few noradrenergic and specific serotonergic antidepressants (NaSSAs).
Re: Mirtazapin
30.04.2011 02:49
Es domāju, ka vajadzētu būt iespējamam atrast kādu terapeitu, kas ņemtu tikai tos ls5 par reizi. Jauniņie noteikti ir pretīmnākoši, viņiem jau pašiem vajag pieredzi, lai viņu vārds, tā teikt, iziet tautās.
aberz
Re: Mirtazapin
30.04.2011 04:45
Runcene tev atkal jādzer zāles
bez zālēm tev ir VD tu runā pretējās puslodes saturu
savu zemabziņņņu



Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> kad paliek bail no psihoterpijas, tad vienmēr
> "beidzas nauda" :)
>

ja netices psihoterapijai nebūs naudas






> ko nepastāsti tautai, kā tad gāja; to, ka
> "visur braucu ar māsas ģimeni", mēs jau
> zinām... :)
>

nav radu draugu kā citiem kas palīdz

> Janetty, Tu tak lokies un pūt pa tukšo kā vecs
> dzērājs...

smadzenes nozāļotas un vecums ir jāabzinās

>
> jo ilgāk zem zālēm vien, jo vairāk un labāk
> iemācās fleitēt... un "slimība" ir tāds jauks
> lolojums, ko var visu laiku auklēt un ucināt...
>

kamēr dzēru zāles iemācījos vizmas
to ko daru... tagad neko jaunu nevaru

> i jau pati neesmu bijusi bez grēka, i vēl tagad
> visādi ietās, kad vecie grēki sevi piesaka,
> saprotu arī it labi visu šito, bet saku, ka
> jānīdē iz sevis laukā.
>

vainas apziņa, bet nevaig ļauties emocijām ja jāizdzīvo

> redz, vienai daļai jau Tu iestāstīsi, ka naudas
> nav, būs līdzjutēji par slikto psihoterapiju un
> psihoterapeitiem, kas mauc nagus nost.

tiem kam nav naudas , kuri tic tai terapijai
tā ir vienīgā cerība


bet, es,
> kā smejies, lasu, ka bail un motivācias nav.
> tāpat arī droši vien lasa gaga un Alstere un
> vēl kas nu ar līdzīgu pieredzi paši savā
> dzīvē.
>

bet cilvēki sāk saprast kas notiek

> kā tur bija tas labais teiciens: nemāci vecu
> runci pelnos d...
>

es esu stipra sevišķi grūtības

> tā kā saņemies vien un sāc atkal.
>

būs atkal jāsāk lietot zāles laikam
jo nav enerģijas

> par mirtazapin te viena daktere pirms laika biku
> pakomentāja, pameklē, laikam tēma bija par
> mirzaten.
>

jā saņemās jāpalasa es kautko atceros kur bija tas mezopetams
ka viņu aprakstits

> un ko es agrāk teicu: ja neiesi uz psihoterapiju,
> zāļu vairāk vajadzēs... zemapziņa lien laukā
> un dod par sevi just. tāpat, ja strādāsi ar
> sevi, tas neies ātri, jo vairāk un ilgāk
> vilksi, jo bēdīgāk.
>

jāsāk lietot zāles
zemabziņa jaucas ar apbziņu
es visiem stāstu ko domāju

> es parasti minu skarbu salīdzinājumu: ja kādam,
> nedo dies' būtu vajadzīga op. un vajadzētu tik
> un tik naudas... tad gan nauda atrodas. turklāt
> vienmēr: cik nu man kā izbijušam mediķim
> nācies redzēt.

ja būs pavisam slikti ganjau naudu dabūšu
parsti vienmēr kautkas ir izdevies

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

tev nav vajadzīga palīdzība gadījumā

nezinu
bet es nevaru palīdzēt
labāk pateikt kā ir
nekā mans arsts piemēram
nokautrējās paterikt ka neko nevar palīdzet
un sāka to ko nevar
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 24?
Ziņa: