Miegainiba

Aizsāka Just me 

Re: Miegainiba
18.05.2011 19:47
Lāsēn, kas viņām veču pietrūkst, ka jādrāž pacientus/ ?: DD
Re: Miegainiba
18.05.2011 20:58
Dažreiz viņu piesien otrādi un kāds sanitārs ar uzkāpj virsū. :) Pirmais scenārijs jau tik pa svētkiem. :)
Re: Miegainiba
18.05.2011 21:05
Fui,kāda samaitātība :D
Re: Miegainiba
18.05.2011 22:22
Drīzāk ticētu existential fool variantam, jo tas pirmais pārāk nereāls :D
Re: Miegainiba
19.05.2011 18:00
Re: Miegainiba
24.05.2011 18:29
Man patiesībā no vienām manām zālēm ir ļoti līdzīga problēma, es pat uz darbu neesmu spējīga piecelties un, ja pieceļos, tad darbā vienkārši guļu.
Bet bez viņām arī nevaru iztikt, jo tad atgriežas citas problēmas, kas ir daudz stiprākas.
Re: Miegainiba
25.05.2011 01:55
Aizmirsti par visām problēmām, un tad arī zāles nebūs nepieciešamas! Lielākajai daļai šejienes klientu viss slēpjas galvā...
Re: Miegainiba
25.05.2011 11:09
jamm Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Aizmirsti par visām problēmām, un tad arī
> zāles nebūs nepieciešamas! Lielākajai daļai
> šejienes klientu viss slēpjas galvā...


Zini, kurš gan nevēlētos, ka visas savas problēmas varētu tā vienkārši aizmirst?.Bet viņas ir, domā par viņām, vai nedomā.
Re: Miegainiba
25.05.2011 14:36
Hello_Kitty
No kurām zālēm Tev miegainība? Man izskatās, ka no Mirtazapin :( . Nomierinošiem līdzekļiem raksturīga šī blakusparādība :(
Savukārt Elify, ko pagaidām arī lietoju (iedarbojas tonizējoši un miegainību nerada) tūlīt beigsies... aizmirsu pierakstīties pie sava doka, bet pie cita negribu.... laikam samazināšu Elify devas un palikšu tikai pie Mirtazapin uzturošās devas... Pavērošu, varbūt mazinās histērijas un SF kad jādodas braucienā ar kompāniju.... Ja nē... tad nekur vairs nebraukšu (izņemot tuvākos radus)... šīs lēkmes izsūc visus spēkus. Pagājušajā reizē (svētdien) jutos kā izspiests citrons. Pati nesaņemtos ne ar kādu pašiedvesmu (katrā reizē tas ir grūtāk)... tikai kad sakošļāju 3 Lexotanil devas, spēju sevi pierunāt. Un atkal tuvojas Jāņi :( Riebjas tā gaļas cepelēšana nakts vidū.... tiem, kas iedzer paliek pavisam jautri, bet mani alko iemidzina... nāvējoša garlaicība un viens vienīgs stress, kad apkārtējie brīnās, jautā, ko es tāda noskumusi... a man vienīgā doma - ātrāk prom mājās - savā pilī, savā omulīgajā gultiņā ar skaistu grāmatu rokā vai pasaku grāmatu lasīšanu meitiņai...prom no šīs drēgnās nakts ar miljoniem odu, slapjumu (parasti līst), prom no superjautrās publikas... arī tāpēc ka būšu neizgulējusies (tātad garastāvoklis no rīta būs superdrūms), tāpēc ka nebūs iespēja ieiet dušā, bet būs upe vai ezers (ūdenī zem 20 grādiem nevaru ielīst).... vārdsakot, Jāņos viss ir izcili nepatīkams (priekš manis) un tā ažiotāža ap šiem svētkiem brīžiem kaitina :( Piknikošana dienā dažas stundas ar radiem OK, bet nakšņošanas ar kompānijām.... un nākamajā dienā šašlika, alus utt. pārpalikumu ēšana... Man reāli nāk vēmiens no tā... Šogad laikam sevi nemocīšu... nezinu tikai, kā paskaidrot vīram, ka nevēlos šos naktspasākumus?
Re: Miegainiba
25.05.2011 15:00
Janetty
Tu taču no pēdējā piknika likās pat tādā mazā eiforijā biji. Lai arī ar lexotalil, likās ok.
Psihoterapiju Tu noliedz pilnīgi un galīgi? Tas, manuprāt, ir vienīgais, kas varētu pamazām līdzēt. Domā Tavam vīram viegli ar Tevi auklēties? Mans vīrs arī bija enģelis un gadiem balstīja un pieņēma manas panikas lēkmes. Bet es vismaz darīju un izdarīju visu, lai dzīvi sakārtotu. Tagad saprotu, kāda slodze bija tuvam cilvēkam būt kopā, mēģināt saprast, mocīties, ka nekādi nespēj palīdzēt.
Re: Miegainiba
25.05.2011 15:21
Janetty Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Hello_Kitty
> No kurām zālēm Tev miegainība?

No Depakine Chrono. Zinu, ka nav tās stiprākās un graujošākās zāles, bet man viņas kaut kā tā iedarbojas (Bet tagad jau ir labāk), pat no Nozepam nav tik ļoti nācis miegs.
Re: Miegainiba
25.05.2011 15:28
Alstere
Bet pa nakti netusētu pat ar ziloņa devu lexotanila! Es ilgi nevarēju apprecēties SF dēļ un kad precējos, apzinājos un apzinos, ka varu zaudēt vīru savas slimības dēļ.... taču tagad jau viss izrunāts... kad nav jāpiedalās pasākumos, esmu normāla sieva/māte - bērns ar vīru apčubināti, mājā - tīrība, garšīgas pusdienas... utt. Ir taču pāri, no kuriem viens ir slims ar epilepsiju, diabētu, pārcities insultu, kurls, bez rokas utt. bet dzīvo kopā, jo viens otru mīl un saprot.
Tev arī bija SF? Pastāsti, kā psihoterapija mainīja Tavu domāšanu? Kā Tu sajuti to brīdi, kad viss - man vairs nav bail un neriebjas pasākumi? Lexotanil man noņēma trauksmi, bet baudu no pasākuma es tik un tā neguvu.... Toties nesenais brauciens ar ģimeni pie dabas ar muzeja apmeklēšanu mani sajūsmināja bez tabletēm!
Re: Miegainiba
25.05.2011 16:09
SF klasiskā izpratnē laikam nebija, jo cilvēki patika, bet es cilvēkiem biju tukša vieta kopš agras bērnības. Tad nu centos iegūt draugus, izlikties, ka "man labāk par visiem" un ciest. Nomāktība, depresija, trauksme, ko jaunībā īsti neatpazinu. 27 gados sākās panikas lēkmes (cilvēkos, mājās nē) depresija no nelielas līdz ļoti smagai, trauksme. Pati apzinājos, ka tās ir bērnības sekas. Tikko parādījās psihoterapija (man bija jau 40), meklēju psihoterapeitu. 4. izrādījās īstais. Viss notiek ļoti lēnām un viegli tas nav. To, ka kaut kas mainījies, saprot tikai kādu brīdi pēc izmaiņām - bāc, kāda problēma atkal pazudusi. T.sk. bailes lidot, par ko psihoterapijā tieši runāts nemaz netika. Summary - sapratu, ka varu būt kāda esmu un mani ieredzēs/mīlēs. Nu bet garš ceļš līdz tam bija jāiet. Nav jau viss tik gludi, kad gadi mainās uz vecumu. Sava veida krīze. Bet toties nav sajūtas, ka dzīve pakāsta un dzīvoju pilnvērtīgu dzīvi.
Saviem bērniem stāstīju patiesību atbilstoši vecumam. Viņi zināja, ka mammai var būt slikti, bet viņi pie tā nav vainīgi. Liikas, ka sakarīgi izauguši visi.
Re: Miegainiba
25.05.2011 18:43
Hello_Kitty Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Janetty Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Hello_Kitty
> > No kurām zālēm Tev miegainība?
>
> No Depakine Chrono.


Kapē Tu lieto šito Depakine.Man ir incanti jo man ari uzrakstija šito...
Re: Miegainiba
25.05.2011 19:35
Lāsēns♥ Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Hello_Kitty Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Janetty Rakstīja:
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Hello_Kitty
> > > No kurām zālēm Tev miegainība?
> >
> > No Depakine Chrono.
>
>
> Kapē Tu lieto šito Depakine.Man ir incanti jo
> man ari uzrakstija šito...


Tāpēc, ka man nāk virsū histērijas, mēdzu agresīvi uzvesties, impulsīvi darboties un citreiz stundām ilgi runāt bez apstājas un man strauji mainās garstāvoklis. Un tāpēc man tādu parakstīja. Tā, lūk. :)
Re: Miegainiba
25.05.2011 19:53
Bezjēdzīga spriedelēšana attiecas uz šīzofrēju,paprasi Runcenei,viņa zin visu :)
Re: Miegainiba
25.05.2011 19:56
Hello Kitty, a tagad Tu tik sēdi rāma kā jēriņš maliņā ar puspavērtām acteņām un siekliņa tek? :)



Edited 1 time(s). Last edit at 25.05.2011 19:56 by existential fool.
Re: Miegainiba
26.05.2011 11:02
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Hello Kitty, a tagad Tu tik sēdi rāma kā
> jēriņš maliņā ar puspavērtām acteņām un
> siekliņa tek? :)


Kā tad :D
Re: Miegainiba
26.05.2011 11:03
Lāsēns♥ Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Bezjēdzīga spriedelēšana attiecas uz
> šīzofrēju,paprasi Runcenei,viņa zin visu :)


Ne tikai uz šizofrēniju, ja kas. ;)
Bet tev jau visi, laikam, liekas šizo. :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 25?
Ziņa: