Panika

Aizsāka kristale 

Panika
20.05.2011 16:10
Man ir panikas lēkmes ejot pāri ielai vai ilgi runājot ar svešu cilvēku!!!! Daudzus gadus atpakaļ tas pats bija...nevarēju pat no mājas iziet...galva reiba nenormāli un nostāvēt nevarēju. Tas viss sākās,kad nomira mans tēvs(toreiz man bija 15 gadi). Uz skolu aiziet nevarēju...sāku mācīties maijmācībā. Dzīvojot tā sākās pašiznīcība.... atteicos gandrīz no paikas. 1 ābols pa dienu. Sākumā tā darīju lai ieekonomētu naudu,bet pēc tam tā bija norma priekš manis. Sākās anoreksija...mati krita ārā,nagi plāni palikuši,loki zem acīm,plombas no zobiem krita. Tad aizgāja tik tāl,ka sāku apspriest domu par pašnāvību...un pēc tam mēģināju izdarīt to.Tā kā mana mamma bija ārste un mums bija daudz zāļu...ņēmu vairākas zāles un pilnu sauju riju. Darīju to tikai tad kad neviena nebija mājās vai kad gāju gulēt,lai neviens nevarētu izglābt....Tagad pati brīnos kā es paliku dzīva pēc tādas dozas jo tai brīdī pašsajūta bija neaprakstāmi slikta! Draugu vairs nebija palika tik 1 draudzene kura visu to redzot aizvilka mani pie psihoterapeita. 2 gadu nostaigāju un izārstējos toreiz...sāku normāli ēst,sportot,interesēties par dzīvi,par pretējo dzimumu,mājās praktiski neuzturējos,jo bija tāda sajūta tā itkā no cietuma būtu izgājusi...!!! BRĪVĪBA...!!!!

Tagad bailes atgriežas!!!! Viss sākās kā aprecējos!!! Sākās problēmas ģimenes dzīvē un ar to arī bailes parādījās!! Šodien meklēju savu psihoterapeitu,kura mani atgrieza dzīvē,bet...bet diemžēl viņa jau ir aizsaulē. Benita Keiša!!! Izcila psihoterapeite...lai viņai vieglas smiltis...

Vai man vēl izdosies atrast tik pat labu psihoterapeitu.... :(
Re: Panika
20.05.2011 16:22
oi, tas gan ir bēdīgi. bet viņa vēl ir sarakstā... :(

vienkārši zvani pēc kārtas, grūti citam ieteikt. no sākuma vienmēr salīdzināsi, tas posms būs jāpardzīvo.

ir vēl otrs saraksts, jāmeklē tur reģistrā: www.psihoterapija.lv

forumā ir bijušas diskusijas par to, kā atrast...
to tā nemaz nevar ieteikt, pašam jājūt, vai būs Tavs. tam nav nekāda sakara ar profesionalitāti, bet veselu virkni citām lietām, kuras cilvēks vienkārši nosaka pēc patīk/nepatīk principa.
Re: Panika
20.05.2011 16:39
Tur jau tā lieta,ka sarakstā viņa ir,bet īstenībā viņas jau sen nav :(

Sākšu ar 1dienu apzvanīt un uzzināt kas un kā...

Runcēne,ko Tu saki par valsts psihoterapeitiem.piem., http://www.rsu.lv/psihosomatiskas-medicinas-un-psihoterapijas-katedr/pmpk/psihosomatiskas-medicinas-un-psihoterapijas-klinika-zinatnes-macibu-arstniecibas-centrs ????



Edited 1 time(s). Last edit at 20.05.2011 16:56 by kristale.
Re: Panika
20.05.2011 19:07
kāda tur valsts... tur tāpat ir jāmaksā... pirmā vizīte bez maksas — nu kas tas ir?

labi, ja dodas sava terapeita meklējumos, tad varbūt...

pilnīgi bez maksas nav nekur. turklāt vairākiem t. s. "studentiem" jau sen ir pašiem savas privātprakses + viņu ir stipri nedaudz.

http://www.rsu.lv/psihosomatiskas-medicinas-un-psihoterapijas-katedr/pmpk/psihosomatiskas-medicinas-un-psihoterapijas-klinikas-arsti

ir viens otrs gana pieredzējis, ar kuru var sarunāt (ir dzirdēts) ļoti demokrātisku cenu.

tāpēc es domāju tā: ja kāds no viņiem Tev iepatīkas, tad ok, bet nekāda dižā finansiālā izdevīguma tur nebūs.

viņi kaut kad reklamējās, ka pusaudžiem un jauniešiem būšot baigā "pretīmnākšana": Ls 15... pa Ls 15 noteikti var atrast arī diplomētus specus, ir dzirdēts pat vēl lētāk. ļoti daudzās privātpraksēs Ls 15 ir vidējā vizītes maksa pie kvalificēta ārsta.

RSU kopumā ir diezgan dārga pieeja (www.arstipsihoterapeiti.lv), www.psihoterapija.lv ir demokrātiskākas cenas, arī tur ir studenti. dārgāki mēdz būt vīrieši, bet tas nav absolūti.

http://psihoterapija.lv/psihoterapijas-studenti/

"ekskluzīvie" ir abās listēs, tāpec lieto vien telefonu :)



Edited 2 time(s). Last edit at 20.05.2011 19:31 by Runcene.
Re: Panika
20.05.2011 19:17
Paldies par izskaidrojumu. Pirmo reizi pati meklēju psihoterapeitu jo toreiz mani aizvilka pie psihoterapeita(kaut arī pati ne parāk gribēju) un bija tieši 'trāpīts mērķi....kontakts radies ne uzreiz jo bija ļoti noslēgta. Ar manīm strādājot bija jāpasv;ist....

Tagad negribētos tikt pie studenta bet pie sava amata pratēja daudzus gadus...tapēc sāksies mani meklējumi...
Re: Panika
20.05.2011 19:21
Oi, jā, esmu pie viņas gājusi. Bija tiešām laba.

Es domāju, ka, kas meklē, tas atrod, nevajag padoties, bet savu problēmu risināt. ;)
Re: Panika
20.05.2011 19:33
kontakts var nerasties uzreiz, pēc tā tiešām varbūt nevajag spriest, bet drīzāk jājautā sev, vai juties labi, vai šķita, ka viņš ir ieinteresēts, vai vide bija ok... kaut kā tā.

kontakts vispār ir sarežģīta lieta, jo pa lielam visi, kas sāk iet pie psihoterapeita, ir tādi, kam ne visai veicas ar kontaktiem, vairāk sevī vērsti, ne visai grib uzticēties.



Edited 1 time(s). Last edit at 20.05.2011 19:34 by Runcene.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 10?
Ziņa: