ārstēšanās stacionārā

Aizsāka bite53 

bite53
ārstēšanās stacionārā
11.06.2011 19:13
Nezinu, kam lai prasa padomu. Varbūt šeit ...
Tuvam cilvēkam tika uzstādīta diagnoze- šizofrēnija uz ticības pamata. Cilvēks dzīvoja savu dzīvi- audzināja savus bērnus, saimniekoja savā saimniecībā, strādāja mežā.Kārtoja visas juridiskas lietas, kas nepieciešamas saimniecības vadīšanai. Dzīvoja savā pasaulē, kurā nozīmīga vieta bija lūgšanām par sevi un sev tuviem cilvēkiem. Ja to dara 15 gadu garumā, tad varbūt ir normāli, ka cilvēkam var nākt atklāsmes. Nu ja to var saukt par šizofrēniju- nu tad lai tā būtu:(
Pirms mēneša uzsāka ārstēšanos psihoneiroloģiskajā slimnīcā. Visi tuvinieki ir izmisuši. Cilvēks vairs nepazīst savus bērnus, kad viņi zvana pa telefonu, parunāt nevar (runas traucējumi). Tādā sajūta, ka cilvēks ir alkohola stiprā reibumā. Strauji krīt svars, jo nav ēstgribas.
Vai zālēm drīkst būt tāda iedarbība? Vai tas ir normāli? Tāda sajūta, ka notiek neatgriezeniski procesi. Cilvēks acu priekšā iet bojā. Vai tāds ir ārstēšanas mērķis? Vai pēc slimnīcas maz ir iespējams, ka viņš vēl aties no tā visa, kas tagad notiek ar viņu?
Re: ārstēšanās stacionārā
11.06.2011 19:18
Bet kāpēc cilvēks vispār nonāca psihiatru uzmanības lokā?
Čorvena, pagaidām bez suņa
Re: ārstēšanās stacionārā
11.06.2011 19:23
jā, man tāds pats jautājums...

ir bijusi saskare ar kristiešiem, kas ir ļoti nodevušies savai lietai (kāds varbūt teiktu, ka viņi ir fanātiķi), tiešām tajā pasaulē vien dzīvo, bet viņus neviens neķersta.
Re: ārstēšanās stacionārā
11.06.2011 20:39
Man ar tā bija.Noteikti dod kvetiapīnu lielos daudzumos.
Viņš pats apmierināts, bet tev slikti!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 9?
Ziņa: