Čorvena pagaidām bez suņa

Aizsāka enfuego 

Čorvena pagaidām bez suņa
16.06.2011 23:34
Runcene lūdzu neslēpies, jo man piemēram ir vajadzīgs tavs padoms, jo tavs padoms ir ļoti izsmeļoš un precīzs, jo tu darbojies jau kā psihoterapeits, pat gudrāks par viņu, jo izskatās, ka tu esi atkodusi psihoterapeitus un psihiatrus!!!! Jo tu praktiski saki tie;so to ko es jūtu, man arī visi dod VD, un es saprotu ka ir kautkas jāmaina tikai nemāku atrast! paldies!
Re: Čorvena pagaidām bez suņa
17.06.2011 00:31
ak dievs, tas jau paliek smieklīgi, jo, varbūt tu nelasīji, bet mēs jau visi zinām, ka tā ir Runcene.. Viņa pati to NEnoliedza atbildēs uz to topiku. Bija speciāli izveidots topiks, kura nosaukums skan šādi "Čorvena, pagaidām bez suņa = Runcene!"

Baudu aukstus aliņus un nesaprašanā lasu Tavu topiku!!!!

Es tikai nesaprotu, vai iesauka iespaido padomu došanu? Ja viņai niks būs "Čorvena, pagaidām bez suņa", tad viņas padomi būs mazāk svarīgi kā, ja viņa to rakstītu zem nika Runcene ?



Edited 1 time(s). Last edit at 17.06.2011 00:32 by jamm.
Čorvena, pagaidām bez suņa
Re: Čorvena pagaidām bez suņa
17.06.2011 10:54
Enfuego, Tu jau pats esi gana gudrs...

Ir lietas, ko var iegūt ar pieredzi, un no tā Tevi neviens neatpestīs; ir lietas, kas no citu pieredzes neder... tas jāizsver.

Tāpat ir lietas, kuras vairs negribas atkārtot, to var te izlasīt agrāk, esmu te bijusi gana sen

Čorvena ir pārejas laika režīms, kas tā bija iecerēts; es te tagad būšu mazāk, jo nu ir pašai vairāk jārūpējas par dažām citām ļoti nopietnām lietām.

Jebkura atbilde prasa laiku un enerģiju, ja negrib formāli atrakstīties, bet uzrakstīt to, kas, pēc manām domām, šim cilvēkam varbūt der. Es gan rakstu ļoti ātri, bet tik un tā...

Tagad man šie resursi jāpavirza mazliet citā virzienā, jo šis tas manā dzīvē ir mainījies.

Vienkārši novēlu katram te noticēt sev, atrast savu garīgo skolotāju (ja nepieciešams) vai kā citādi izvilkt no dzīlēm un aktivizēt savus daudzos talantus un sev palīdzēt.
Re: Čorvena pagaidām bez suņa
17.06.2011 14:49
Nē nē es vienkārši nenofiksēju, to ka "Čorvena pagaidām bez suņa ir "Runcene"
Man jautājums Čorvenai, vai Tu to niku katreiz ar roku raksti vai?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 20?
Ziņa: