psih.stabilitāte

Aizsāka trrr 

trrr
psih.stabilitāte
27.06.2011 11:07
Jautājums tiem, kas no krīzes tikuši laukā. Vai jums ir kāds plāns "A" un "B" gadījumiem, kad psihiskā stabilitāte tiek iedragāta? Turiet medikamentus skapītī, krīzes telefona numuru plauktā? Ņemot vērā savu pieredzi, jūtos kā mīnu laukā - ja ikdienišķās situācijās ir ok, tad nekad nevar zināt, ko dzīve piespēlēs un kas izsitīs no līdzsvara. Nedrošības sajūta. Kā ar šo tiekat galā?
Re: psih.stabilitāte
27.06.2011 11:30
Saakumaa neesaaju Lexotanil liidzi sominaa, peec laika izneemu laukaa. Pagaajuso meenesi revideeju zaalu skapiiti un izmetu Lexotanil, kaut arii deriiguma termins beidzas peec 3 meenesiem... Manaa gadiijumaa bija vajadziigs laiks - jo ilgaak man bija dziive bez trauksmes un panikas leekmeem, jo paarliecinaataaka par sevi es jutos. Bet es lietoju AD.
Čorvena, pagaidām bez suņa
Re: psih.stabilitāte
27.06.2011 11:44
Man šķiet, ka viss atkarīgs no tā, cik daudz Tu sevi pazīsti. Tāpēc atbilde katram būs cita.

Tai pašā laikā jāatceras, ka visi cilvēki, kas šādā veidā uzdod šādus jautājumus, patiesībā saskaras ar tiem pašiem notikumiem, pārdzīvojumiem un attiecīgajām konkrētajam brīdim atbilstošajām emocijām, ar kurām saskaras jebkurš cits cilvēks, kas forumā nenāk un to par kaut kādu problemātisku lietu neuzskata. Atšķirība ir spējā izturēt, tikt galā, tikt pāri, psiholoģiskajā briedumā. Tas Tev par sevi jāmēģina pašai saprast.

Es kaut kad vienā brīdī pieņēmu lēmumu "krīzes" vairs nenozāļot, bet mēģināt tās saprast ar to izpratnes bagāžu, kas man par sevi jau bija. Tā, protams, ar laiku vairojās, bet svarīgs bija tieši šis lēmums. Kopš tā laika neesmu ņēmusi nekādus dienas trankviļus vai antidepresantus. Tas palīdz vieglāk tikt galā ar nākamo "krīzi".

Atkarīgs arī, cik "krīze" ievelkas. Ja ilgi netiec galā, ja ir nepārejoši miega traucējumi, tad mans tagadējais lēmums ir tāds, ka miegs ir jānodrošina, jo ir jāspēj nākamajā dienā strādāt. Tās ir vienīgās ripas, kas man ir mājās.

Uz krīzes tālruni savulaik zvanīju, laikam vienu reizi, turklāt tas bija ļoti sen, pats sākums, kad nekā nesapratu. Es vismaz savācos tā, ka spēju aiziet pie ārsta.

Nezinu, kā tagad krīzes tālruņi strādā, kādā līmenī tie spēj palīdzēt, bet domāju, ka mēģināts nav zaudēts, jo ir vismaz notikusi saruna, kurai pašai par sevi vajadzētu situāciju atvieglot.

Tāpat var palīdzēt tādi cilvēki, kas kaut ko saprot un var atbalstīt, kaut vienkārši uzklausot, kas nedomā, ka Tev tāpēc uzreiz jāiet pie psihiatra.
Re: psih.stabilitāte
27.06.2011 14:00
šodien nopirku kakla masažieri kas masē pirmo skriemeli kas atbildīgs par psihozi.Pirmais skriemelis austrumos saukts par Atlas (C1) ir atbildīgs arī par labu miegu,kas ir visa pamatā
Re: psih.stabilitāte
27.06.2011 17:27
Lāsēns♥ Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> šodien nopirku kakla masažieri kas masē pirmo
> skriemeli kas atbildīgs par psihozi.Pirmais
> skriemelis austrumos saukts par Atlas (C1) ir
> atbildīgs arī par labu miegu,kas ir visa pamatā


Ja tas buutu tik vienkaarsi, tad zaales neviens nelietotu.....
Re: psih.stabilitāte
27.06.2011 17:36
Tur jau tā lieta.Austrumos visu ārstē ar masāžu.Bet katram brīva izvēle :)
Re: psih.stabilitāte
27.06.2011 18:18
Masējies vai nē, bet Japāna ir gana slavena sakarā ar pašnāvību skaitu. Laikam par švaku izmasēti.
Re: psih.stabilitāte
27.06.2011 19:02
Tā ir ķīniešu un tibetiešu medicīna
Re: psih.stabilitāte
02.07.2011 21:04
Drošības labad pa rokai turu kaut ko no nomierinosiem līdzekļiem. Bet ja kaut kas nav kā vajag tad laicīgi iedzeru 2tab neurorubine. Ja nelīdz tad var dzert zāles, bet tas parasti uzreiz palīdz. Bet tas tad, ja nu tiešām. Bet parasti tieku cauri ar paštaisītiem medikamentiem no ārstniecības augiem.
Re: psih.stabilitāte
02.07.2011 21:25
Kas ir tie paštaisītie med.?
Re: psih.stabilitāte
03.07.2011 11:12
Es nopirku kapsulu taisāmo aparātu ebay pa 30.00Ls un dažādus augus. Izlasīju par to pielietoju un izmēgināju. Augus samaļu kafijas dzirnaviņās un kapsulās iekšā. Dikti labi!!! Ja grib, var nopirkt arī tablešu presi.
Re: psih.stabilitāte
03.07.2011 12:01
Cik ilgi vajadzetu dzert neurorubine lai sajustu efektu? Zinu, ka sastavaa ir B grupas vitamini, un ka tie ir atbildigi par nervu sistemu.... Un vai visiem, kuriem ir trauksme, ir so vitaminu trukums? Ja nee, un manaa organismaa pietiek so vitaminu un es saaku dzert, tad buus veel launaak?! Pardozesana?
Čorvena, pagaidām bez suņa
Re: psih.stabilitāte
03.07.2011 12:06
Pašam jāskatās un jāaprunājas ar doku.

Bet labāk, manuprāt, ir magvit vai magne B6.

Man to ir teikuši visi psihi, es jau agrāk rakstīju.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 8?
Ziņa: