Problēmas ar koncentrēšanos

Aizsāka ģeķis 

Sveiki!

Jau labu laiku ir problēmas ar koncentrēšanos. Jau ir aizgājis līdz tam, ka gandrīz nespēju pastrādāt, jo manā darbā vajag visu laiku uzmanību. Izpaužas tā, ka, piemēram, grūti lasīt garāku tekstu. Pēc rindkopas ir tā, ka 'aizpeldu' domās vai arī nav pacietības izlasīt visu līdz galam. Es pat šo ķibeli nevaru uzrakstīt, ik pa brīdim nepievēršot uzmanību kam citam. Vēl, piemēram, kad skatos filmu ik pēc 5-10 min jāliek uz pauzi un jāpadara vai jāpaskatās kaut kas cits. Nenormāli grūti pieķerties kādam darbam, tāpat grūti noklausīties, ko cilvēks stāsta, ja pārāk ieslīgst detaļās, vai stāsta kaut ko, ko es jau zinu. Abosolūti nav pacietības, bieži ir pamatīgas dusmu lēkmes par neko. Ir pat bijis tā, ka naktī situ pa sienu aiz izdomātām dusmām pret kaut ko. Attiecīgi grūti izgulēties un tas arī galīgi nepalīdz produktivitātei.

Jautājums: Kas ar mani notiek un kā es varētu sev palīdzēt? Paldies!

P.S. Ja būtu nauda, būtu gājis pie ārsta un šeit neko nerakstītu.
Re: Problēmas ar koncentrēšanos
30.06.2011 21:53
Klasiskie UDHS simptomi....
Re: Problēmas ar koncentrēšanos
30.06.2011 23:28
Man arī šķiet, ka UDHS.
Un tomēr, ja tu to gribi risināt, būtu jāiet pie ārsta. Valsts psihiatrs (Lai arī kāda negatīva attieksme pret psihiatriem šeit forumā kopumā būtu) ir pa velti. Tā, ka tas nekādus līdzekļus neprasa (Tikai tik, cik zāļu iegādei).
Čorvena, pagaidām bez suņa
Re: Problēmas ar koncentrēšanos
30.06.2011 23:38
ir dažas situācijas, kad ar stāstu forumā ir par maz...

vispār ir diezgan dīvaini vērot, kā medicīnas forumos ļaudis raksta, ka nav naudas ārstiem, bet situācijas ir tādas, kad pats sev vairs neko daudz nevar palīdzēt.

psihiatrs?

kāpēc?

un nekur nav teikts, ka UDHS un ka tāds UDHS vispār ir.

varbūt cilvēkam jāsāk beidzot runāt ar tiem, kam viņš baidās savas dusmas rādīt, turklāt vajadzīgajās devās un atbilstošajās reizēs. jāsāk domāt par sevi, savu dzīvi, attiecībām, vispirms ar vecākiem, kā ir gājis augot vai kā iet tagad.

zāļoties var pagūt, un tas vienmēr ir nopietni.

stāsts liecina par aizturētām emocijām, zāles tās vēl vairāk apraks.
Seja
Re: Problēmas ar koncentrēšanos
01.07.2011 09:41
Vai tas nav saistīts ar psihisku pārslodzi - mācības, sliktas attiecības ģimenē, slikts uzturs, maz atpūtas., utt. , ?
Kādas filmas tu, ģeķi, skaties?
Kādā nolūkā un cik bieži?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 19?
Ziņa: