dziive ir piii...

Aizsāka deathless 

deathless
dziive ir piii...
31.07.2011 10:53
Esmu tik sasoditi vilusies visaa un visos... Man tagad ir liela nepatika pret cilveekiem... Vinji (ar dazhiem iznjemumiem) nav man nekaa laba dariijushi... Tadel man vinji riebjas! (vairums,nepaziistamaa masa, un liela dalja atsevishkju eksemplaaru). Cik reizhu esmu centusies mainiit savas domas un iemiilet cilveeci, bet atkal karteejais speeriens pa pakalju no vinjem.
Re: dziive ir piii...
31.07.2011 12:39
Nu traki Tev iet. Bet tici man, visi nav tādi, kādus Tu satiec, jo, piemēram, es esmu labs cilvēks :-))) un es pazīstu ļoti daudz labu, foršu, atsaucīgu, interesantu, izpalīdzīgu un visādu citādi labu cilvēku. :-))
sakne(īstā)
Re: dziive ir piii...
31.07.2011 16:24
Ak, VIŅI, maitas tādi, nav neko labu TEV darījuši...un ko TU esi cilvēkiem un pasaulei labu darījusi?
Re: dziive ir piii...
31.07.2011 16:59
Tāda ir dzīve - visiem jau neizpatiksi!
Un pēc teksta var saprast, ka Tu neesi Cilvēks. :)
deathless
Re: dziive ir piii...
31.07.2011 17:05
sakne, tu ne pa tēmu runā.

es gribu zināt kā tikt vaļā no tām domām,ka visi ir slikti,jo negatīvā pieredze ir uzkrājusies un traucē domāt labu. Bet es gribu domāt labu.
es pat cenšos nevienu konkrēti neaprunāt, kas gan latviešiem ir ļoti raksturīgi visus aiz muguras aprunāt. Un arī mani, un es to neciešu. Ja cilvēkam kaut kas nepatīk,lai pasaka normāli tieši sejā, nevis aiz muguras stāsta citiem,ko varētu pateikt man un es ieklausītos sacītajā un viss būtu normāli, bet tā vietā aprunā. Un es to ļoti spēcīgi jūtu, ka par mani ir kaut kas runāts,mainās skatieni, attieksme,nu tas vienk.ir pretīgi. Nu kā var patikt tādi cilvēki?!
Re: dziive ir piii...
31.07.2011 23:55
deathless

Ļoti normāls viedoklis. Es arī pie viņa pieturos... un nejūtos, ka būtu daudz zaudējis...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
sf
Re: dziive ir piii...
01.08.2011 13:45
man arī ir nepatika pret cilvēkiem. kad es redzu vairumu cilvēku un viņu sliktās īpašības un īpatnības, es vienmēr domāju - kā var gribēt ar viņiem kaut ko darīt? bet acīmredzot vēlme socializēties vairumam cilvēku ir lielāka par nepatiku.. vai arī tādi tādus atrod.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 20?
Ziņa: