kad miili ljoooti , nezeligi , bet neesi kopaa !

Aizsāka chest 

kad miili ljoooti , nezeligi , bet neesi kopaa !
26.12.2011 18:12
Esmu meitene un paziistu so puisi jau vairak kaa 2 gadus , un pa so laiku vinjs mam tik ljoti ir iekaapis sirsninjaaa , ka sanak domaat par vinju riitaa vakaraa un taa jau gadu , jo gada laikaa redziet man nepietika drosmes kautko pasaakt , zinot to,ka ari vinjam bij manamas simpatijas ( vismaz es ta domaaju ) .
Bet nu paslaik ir taada situacija ,ka sis puisis ir atradis sev otru pusiisi , vinjam ilgi nebij attieciibas bijusas ,3 gadus apmeram.ribeetu vinjju
Nu man ar ir draugs jau laicinju , bet es nesaprotu ko lai dara ,jo es par so puisi visulaiku domaaju , visulaiku , nobirdinu arii asarinju pa laikam ,iedomajosties vinju ar savu jauno draudzeni un zinot ka man bij tik liela iespeja buut vinjas vietaa un tagad buuut laimiigai ,nevis katru dienu domat par vinju un srriideeties ar savu draugu ,jo vinjs nav taads kaa sis puisis par kuru es visuliaku domaaju . Nu tas ir slimi jau , man nepatiik ,ka taa notiek, es ar visiem speekiem tagad gribetu vinju vnk aizmirst un dziivot normali taalaak , esmu to meginajusi ,bet vienlaga es piekeru sevi par vinju domajot , vienmer, gan lasot gramatu , ganm arii esot ar draugu savu kopaa. taa ir apseestoiiiba ? vai vinju var kaa aarsteet ? ji es ta vairs negribu ;((((
man tas ljooti trauceee , jo es visulaiku esmu ceriibaaa ,ka kautkad kautkas mainiisies , un buusu laimiiga , bet taa nav un padomajot logiski zinu ka arii nebuus .es vienkarsi gribetu paluugt kaadu labu ieteikumu , ko lai es izdaru ,lai mana dziiveee atkal rastos dzirkstele , jo pagaidam vinjas nav .
Re: kad miili ljoooti , nezeligi , bet neesi kopaa !
26.12.2011 20:06
izdomā labi un ja gribi to otru,tad to arī nospraud sev par mērķi un uz to ej,ir tak daudz variantu,kā pievērst sev uzmanību.dažreiz vajag būt drosmīgai.....tu jau nezini,vai viņš nejūtas tāpat.ja nesanāks,tad nav lemts,bet par neveiksmi tagad nedomā-ej uz mērķi.
Piekrītu, ivars61 viedoklim. :)

Daudzi jaunībā ir bailīgi, t.i., vairās spert soli otra virzienā, bet vēlāk nožēlo par mazdūšību. Man vismaz ir tā bijis. :)
Jo domā par visādiem aspektiem kā pieklājība un tamlīdz..

Man, ja ilgi neesmu kaut ko uzdrošinājusies (bet vēlējusies), un tomēr kādā gadījumā (jebkurā jautājumā, ne tikai attiecībās) pamēģinājusi, ir pēc tam pārņēmis liels atvieglojums. Jo solis no savas puses var sniegt arī lielāku skaidrību jautājumā. Un tad tālāk tieši tāpat vairs nejūtās. Ir vai nu labāk (gandarījums par soli un rezultātu), vai jāsamierinās ar kaut ko sev nepatīkamu, bet vismaz veltas mokas nav ar neskaidrību.

Nav ne kā sliktāka (man tā ir, par citiem nezinu) kā nožēla par to, ko cilvēks nav uzdrīkstējies izdarīt. :)

Piemēram, pirms gada aizsūtīju pieteikumu (ne uz ko pat necerot, bet nolemjot drosmi uztrennēt sev) vienam- oij oij pasākumam, par ko ilgi tikai atļāvos sapņot. Laiks gāja, noliku izdarīto jau aizmirstībā, bet beidzās dikti labi! Saņēmu uzaicinājumu piedalīties! kur domāju, ka nekas nesanāks (bija paliela konkurence- konkurss).

Pēc tam lidoju gandrīz no prieka! :)) Un priecājos , ka sadūšojos. Bet vēl tāls ceļš ejams (pašai).
Kadel doma, ka buutu ar vinju laimiga? Taas ir iedomas, iluzijas, idealizeshana, roza brilles u.tt. tas ir berniskigi un naivi, Ja vel macies skola, tad tici, ar laiku tas paries, ka ne atceresies un pasai smiekligi liksies.
Esmu tādā pat situācijā. Mīlu vienu meiteni, par spīti visam kas bijis starp mums un ko viņa ir darījusi. Mēs esam bijuši kopā jau 2 reizes, bet abas reizes nekas nav sanācis. Viņa ir man melojusi un nodevusi, sāpinājusi tā, ka neviena. Bet es tur neko nevaru izdarīt, es viņu mīlu tik un tā. Nezinu vai viņa mīl mani, bet jūtas pret mani viņai noteikti ir. Viņai ir bijuši vairāki draugi, ar kuriem izšķiroties viņa par viņiem vairs neizrāda interesi, turpretī starp mums visu šo gadu garumā pastāv jūtas. Kad esam kopā cenšamies būt otra tuvumā un sanāk arī skūpstīties. Nu jau esmu iemācījies par to nepārdzīvot, bet satiekot viņu ir tāda sajūta ko nevar izskaidrot. Liekas, ka mums ir lemts būt kopā, bet tā nenotiek. Un pēdējās dienās esmu par to diez gan daudz domājis. Varbūt man vajadzētu cīnīties par viņu cik vien varu, lai vēlāk nav jānožēlo. Esmu pārliecināts, ka viņa mani sāpinātu atkal, bet tomēr tā ir mana mīlestība. No otras puses mums jau 2 reizes nekas nav sanācis, viņai ir tāds raksturs, kuru es nevaru izturēt, tāpēc esmu apjucis. Tāpēc nezinu ko man darīt, kā man rīkoties, tā ka būtu pareizi, vai darīt tā kā man liek sirds.
Re: kad miili ljoooti , nezeligi , bet neesi kopaa !
26.12.2011 23:46
es zinu ka butu laimiiga , jo sii cilveka tuvumaa esmu bijusi daudz un zinu kaa mees juuamies viens otra klaatbuutnee ,kaa pa makonjiem staigaajot un viss tik ipass skiet ,es ,vinjs un menestinjs .
vnk ir taada neizskaidrojama lieta ,ka mees to visu piedziivojot tikuntaa nekas nav sanacis ,kaut arii abiem gribejas , nu tas bij redzams laikam visiem . Un tagad ir sanacis taa ka to es vairs izturet nevareju ,ka nekas nenotiek un iedomajos ka varbut nevajg sevi izspiest un ka varbut nemaz nevajg ja nesanak un tad ari man uzradas cits draugs ,kuru es nemiilu , pec gada ilga posma esmu sapratusi ka man vins vispar nepatik un visa sa laika garumaa an ir tikai viena doma SIS PUISIS . kuram tagad ir uzradusies draudzene , man bij iespeja , pat vairakas iespejas ,lai es butu kopaa, bet nu mistiskaa veidaa vienmer kautkas notiek taa ,kanekas nesanak .un tas ir sausimiigi ,tiesam ,man ir tada sajuuta ,neizskaidrojama,ka mums vajzetu but kopa .
p.s nee skolaa es nemacos senj jau ! bet nu berniskigi vai nee , bet nu tada situacija ir sappiiga man ! es to apzinos,ka vajg vnk sakoncentreties un iktiesmieraa, bet NESANAAAAK , aciis staav sis cilveks un viss.
Re: kad miili ljoooti , nezeligi , bet neesi kopaa !
27.12.2011 03:09
kad mīl nežēlīgi, tad jāiet pie psihiatra :D:DD:D::D ...ja protams sadomazohisms jums nav abpusējs :D



Edited 1 time(s). Last edit at 27.12.2011 03:10 by jamm.
Re: kad miili ljoooti , nezeligi , bet neesi kopaa !
29.12.2011 23:48
Kapēc likties mierā? Ne tu, ne viņš vēl neesat precējušies... Pasaki, ko tu Jūsu. Ok, labi, ja grūti, nesaki acīs, bet kaut kādā savādākā veidā, lai redzi, vai viņš jūt to pašu, ko tu un, lai viņš zin, kādas ir tavas jūtas. Jovairāk, ja zini, ka tu neesi bijusi viņam vienaldzīga.

Man ir tik ļoti līdzīga situācija, bet... diemžēl esam abi precēti un mūs škir ļooooooti liels attālums. Esam viens otram izteikuši, ko jūtam utt.... Un abi zinām, kas notiktu, ja tagad satiktos atkal... Ties agan man bija lemts, kaut vienu nakti būt kopā ar viņu :D (varbūt izklausās pastulbi) ... Un joprojām, pēc ļooooti ilga laika, vienam pret otru ir ļoti lielas jūtas......

Padomā labi, pirms atsakies no tā, ko tava sirsniņa vēlas.... Varbūt tu nevēlies pamest šo puisi, kas tagad ir? Pieradums, žēlums pret viņu utt...?
Re: kad miili ljoooti , nezeligi , bet neesi kopaa !
30.12.2011 15:49
Jaa taa vareetu teikt ,ka pret tagadejo puisi ir vnk pieradumjs liels un zheel arii pamest ,jo tik daudz laba man ir dariijis un nav lokts cilveks , bet nu milestibas nekadas man pret vinju nav un baigaas kaares .
Jaa un atziities kaadam simpatijas ,tas man nebuus viegli. Un pat nav ne jausmas kaa lai tu izdara , vienkarsi tacu veestulee nerakstiisu ,es tevi miilu , mani par stulbu uzskatiis ...
chest Rakstīja:
-------------------------------------------------------

tikai dieva dēļ nedzer zāles kautkādas un nesāc griesties pie ārstiem sensiem vai kur
tu esi jauka būtne un dzīvē viss mainās, tas sajūtas tev paliks kā pavasaris ko atcerēsies
ej tālak un viss... es satiku jaunibas paziņu 46gadi jau, sievieti, viss kas dzīvē tur ta un šitā
viņa man stāsta ka tikuntā atcerās to kā viņai jaunībā kads draugs atstiepa mazu puķiti kautkur
noplucis. Es domāju ka jāiet uz priekšu ka atpakaļceļš ir ilūzija nu tā.

Starp citu jogiem ir meditācija kā tikt vaļā no mīestības jūga, tas man likās briesmīgi
sākumā ka tā? Bet filosofiski ja paņem tā ir ilūzija skaista, dzīvē ir jādzīvo tik uz priekšu
jo citādi tu nevarēsi salīdzināt tas bija ta via šitā.
savā ziņā tāi ir atkarība, mehanisms kazino loterijas efekts.... mīlestības sajūtu uzturēt tur ģenerēt un just ir liela maksla
kas manuprāt ir zināma tikai dažiem neticu ka tādu ir daudz... katrā ziņa pat googles tante saka ka AD un trankviļi ir tie
kas izjauc to spēju uz visiem laikiem ir amerikāņu sex un tam tas netraucē utt ja tu esi jutusi tātad tu esi unikāla laimiga
būtne kas spēj mīlēt sal īdzinājumā ar ... neizteikšos ...

Nu tadas pārdomas

fakts ir tads ko varu teikt
domā pati nekad nelūdz palīdzību pasihiatriem kas raksta zāles
nezinu vai sievietes var palīdzēt jo viņas ir skaudīgas sevišķī ja tu esi jauna viņa jau,...
parsvarā var sastapt skaudības retulētu perversu reakciju

nedzer tikai dieva dēl kautko
no šitiem AD un vad un kotik vēl jo tas ir ilūziju zāles, manuprāt atgriež perversā
bērnība vai ķiselī smadzenēs neļauj dzīvi iet normālu ceļu...

no viņām ir šausmīgas blaknes un atkaŗība un īstenībā širmis aiziet uzreiz
pa citu dzīves celu ja ierij kaut vienu ripu

un neuzraujies uz hipnozi, tas parasti ir ka cilvēks liekas tev kā draugs runā kautkā ka liekas ka viņš ir sen gaidītais
palīdzētājs kas runā kā tā balss gaiditā kas pateiks kas jādara utt. ta ir ilūzija imitācija to māca skolā
tā var novest pie fatālām sekām. tas mans vēlējums tev....

atceries savu mīlestibu kā kautko skaistu lai viņa silda visu laiku
dzīve ir tapēc lai to dzivo tu un krātu skaistus mirkļus nu slitkākus lai būtu ar ko salīdzināt utt

manas domas
bučas
Re: kad miili ljoooti , nezeligi , bet neesi kopaa !
08.01.2012 12:36
aberz var AD neiejaukt šinī tēmā Failu hostings
Re: kad miili ljoooti , nezeligi , bet neesi kopaa !
08.01.2012 13:20
Ku var būt šitāda AD paranoja. :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 16?
Ziņa: