Vientulība slimajiem un iepazīšanās.

Aizsāka Adam Gontier 

Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 21:41
teiksim, kāds Tevi piesaista sev kā mamma, un tas kādu laiku strādā, bet kādu laiku tikai, tad Tu vari iekrist vēl lielākā izmisumā; Tev varbūt nepatiks tas, ko es teikšu, bet manas domas ir tādas, ka tas cilvēks Tevi vairāk izmantos, nekā Tu viņu, viņam vajadzēs kādu laiku "paglābt", un tad viņš aizies, jo viņam to vajadzēja tikai tik un tik ilgi, viņam tas apniks, un viss... viņš būs pazīdis, un Tevi pametīs.

Jā, es to zinu, tāpēc arī esmu bezcerīgi bēdīgs. Bet man to tik un tā vajag. Tāpēc ka man patīk vīrieši, tikai pret vīrieti es varu nodibināt tādu emocionālu kontaktu, kas man kko nozīmētu.
un man nekādā gadījumā nav jāatskaitās un jāsāk te saukt savi slimības simptomi, no kādiem es ciešu, man tas nav vajadzīgs.
man vajadzīgs ir cilvēcisks kontakts, nevis tukša spriedelēšana.
es rakstu ar tiem Taviem komatiem un kaut cik loģiski vienkārši kā iedresēts mērkaķis, nemaz par to nepiedomājot, man arī izglītība ar to saistīta.



Edited 1 time(s). Last edit at 31.03.2012 21:46 by Adam Gontier.
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 21:46
ok, nu bet tad Tev varbūt vajag vērsties tādā vietā, kur apgrozās vairāk vīriešu, kas meklē emocionālu, cilvēcisku kontaktu ar citiem vīriešiem...
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 21:47
Un man nevajag tukšas, emocionāli aukstas, intelektuālas diskusijas, tikai kkādas mīlestības izpausmes.
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 21:49
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ok, nu bet tad Tev varbūt vajag vērsties tādā
> vietā, kur apgrozās vairāk vīriešu, kas
> meklē emocionālu, cilvēcisku kontaktu ar citiem
> vīriešiem...

es diemžēl nezinu, kur būtu tāda vieta.
Tādas vietas te nav,te ir pasaule ar piezemētu paradigmu.
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 22:01
Varbūt Tu, Lāsēn, gribi ar mani iepazīties? :D :D man jau īstenībā traki patīk tie pašnāvnieki :D
Daudziem tas ir incanti,ma sevišķi tāda reklāma nevaja,tas var atspēlēties...
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 22:22
es jau nemaz neuzjautrinos par Tevi.. vnk domāju, varbūt Tev arī ir kādas problēmas, kurās negribi būt viens :) un, acīmredzot, problēmas Tev patiešām IR....
Es neesmu viens,ma ir mīļš cilvēciņš blakus, kas mani pieskata un samīļo!
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 22:55
Es gan esmu viens un nevienu negribu. Izņēmums būtu, ja būtu kāda simpātiska sieviešu kārtas būtne, kas vēlētos izveidot kontaktu.
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 22:56
Bet par cik es pats saprotu, ka normāli komunicēt virtuālajā vidē neprotu, tad laikam nav nekādu šancu.



Edited 1 time(s). Last edit at 31.03.2012 22:56 by existential fool.
Simpātiska sieviete Tev dārgi maksās gan tiešā gan pārnestā nozīmē,sievietes visas pēc būtības ir prostitūtas,ne par velti Sālamans ir teicis:starp tūkstokts vīriešiem es esmu atradis cilvēku ar lielo burtu,starp sievietēm - nē!
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
31.03.2012 23:20
Nu Tu runā galīgi kaut ko pavisam garām. :) Es jau nerunāju par kādām modelēm vai tusētājām. Gan jau ir arī kādas sakarīgas meitenes, kam arī neietās tik viegli šai sabiedrībā.
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
01.04.2012 00:39
LĀSĒNS Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Es neesmu viens,ma ir mīļš cilvēciņš blakus,
> kas mani pieskata un samīļo!

Tad Tev ir ļoti paveicies, Lāsēn :)
Protams ir smukas jaukas sievietes daudz,bet tas neatceļ augstākminēto,žēl,bet tā nu taš ira :)
Tas nav apvainojums sievietēm.Nenoliedzami sievietes ior ekonomikas dzinējspēks,to dēļ tiek darītas daudzas lietas.Tiek palaists lielais radīšanas -iznīcināšanas cikls,tiek radīta pasaule,nulle sadalīta pretmetos - matērijā un antimatērijā,notiek frekvences samazināšana,pasaules izplešanās,lietu secība:sākums un gals,pavasaris - rudens,ziedēšanas un noziedēšanas laiks,radīts laiks,radīta matērija,visam kam ir sākums ir arī gals,laiks priecāties - laiks bēdāties,laiks radīt pasauli - laiks iznīcināt.Atgriešanās pamatsstāvoklī,nulltajā arhetipā - cilvēkā,kuru pazaudēja un atrada lielais Dievs,kurš nemīt materiālajā pasaulē.Miesai būs atgriezties pie zemes,no kurienes tā nākusi,dvēselei atpakaļ pie Dieva,cikls pabeigts,sievišķais un vīrišķais pretmets (iņ un jaņ) atkal apvienojas...
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
01.04.2012 15:31
Lāsēn pamatstāvoklī! čau Failu hostings



Edited 1 time(s). Last edit at 01.04.2012 15:31 by enfuego.
čau,ku tikšanās "sirdzējiem" :)
džungļu muša
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
02.04.2012 22:12
Sakumā Tu raksti, ka vajadzīgs cilvecisks kontakts, ka tev apnicis būt vienam. Pēctam tu raksti "tikai pret vīrieti es varu nodibināt tādu emocionālu kontaktu, kas man kko nozīmētu". Tad Te janoskaidro vispirms, kads kontakts tev vajadzīgs. Kādā ziņā "būt vienam"? Cilvēcisku kontaktu gūt ir pavisam viegli. Izmanto visas iespejas, esi cilvēcīgs pret citiem cilvekiem, velti viņiem savu uzmanību, un redzēsi, ka tas atmaksāsies. Laime nav ņemšanā, bet gan došanā. Vnk, sarunajies ar visiem pec kartas satiktiem cilvekiem, runā ar viņiem par visu ko, un nejutīsies vientuļš. Pieņem jebkurus uzaicinajumus, nu ja nav nekadu draugu, paziņu, radu, tad ej uz kadiem bezmaksas seminariem, tādu ir daudz. Tad nejutīsies vientuļš.
Bet ja vajadzīgs sekss, to var izdarīt pašam ar sevi.
Neaizmirsti, ka ir daudz cilvēku ar ipašam vajadzībām, kuriem nav pat tadas iespejas...
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
03.04.2012 18:54
džungļu muša,

jā, es gribu draudzēties tieši ar džeku, bet, nē, mana tēma šeit nav saistīta ar sexuālām attiecībām. Kāpēc to ir tik grūti saprast. Un, nē, es nemāku runāt ar visiem pēc kārtas, pretējā gadījumā nesūdzētos te par komunikācijas problēmām. Un nesaprotu, par kādiem mistiskiem bezmaxas semināriem Tu tur murgo...
džugļu muša
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
04.04.2012 10:33
Esam atraduši Tavu vājo vietu - Tu neproti komunicēt.
Iedomājies to, ka arī citi cilvēki vēlās Tavu uzmanību, varbūt viņi to atklāti nepasaka, bet gaida, ka Tu būsi labvelīgs, saprotošs pret viņiem, pateiksi kaut vai vienu vārdiņu.... Iemācies dot visiem kaut vai pa mazumiņam no tā ko pats vēlētos saņemt, un Tev nāks atpakaļ desmitkārtīgi.
Bet tādas attiecības, kādas vēlies Tu, nemaz nav iespējamas, jo tad tas nozīmetu, ka arī tam otram būtu javelta visu savu uzmanību tikai Tev. Tas nav iespējams teoretiski, jo mēs dzīvojam sabiedrībā, mēs nevaram visi nošķirties pa 2.
Tev ir jaiemācās komunicēt. Lai to iemācītos, nedrīkst sēdēt mājās.
Pirmkārt, ņem rokā telefonu, apzvani visus iespējamos paziņas un radus un novēli priecīgas Lieldienas. Meklē iemeslus sarunai. Piedāvā palīdzību , ja redzi, ka cilvekam tā vajadzīga. Ja Tevi neaicina ciemos, uzaicini pats, var arī bez iemesla... Utt.
džugļu muša
Kur pazudis tavs "n"? Ar nepacietību gaidu, kur tevi pasūtīs ar visiem apsveikumiem un telefonu. :))))
Džu(n)gļu mušas ieteikumi tādi oriģināli - apmēram tieši tas, kas vajadzīgs, lai cilvēks ar komunikācijas grūtībām saņemtu kārtējo triecienu pa pašapziņu un iekristu vēl dziļākā depresijā. Kur vēl citur var sajusties tik vientuļš kā nepazīstamu cilvēku barā, no staigāšanas pa kaut kādiem bezmaksas semināriem pat parastam vidusmēra cilvēkam uzmestos zosāda, kur nu vēl kādam, kas īsti labi savā ādā nejūtas.... Un kur vēl labāk varētu izblamēties un uzpucēt savus kompleksus, kā sākot apzvanīt radus un paziņas - ko teikt īsti nebūs, cilvēki tā īsti nesapratīs, kāpēc cilvēks, kurš nekad nav zvanījis, pēkšņi zvana un ko grib - burvīgi :))
Dzungļu muša - točna riktīga nejēga, ja nezini ko rakstīt, tad neraksti! nekā nesajēdz no soc. fobijas un vispār tukša muldēšana.
Nedomāju arī, ka tie būtu tie pareizie ieteikumi. Vai tad nesaproti, ka cilvēks mēģinājis to darīt, bet nekas nav sanācis? Diemžēl ir tādi cilvēki, kam jaunu draugu nevajag un kuri ar kuru katru sarunu biedru nemaz negribēs veidot jaunus kontaktus. Tā tas ir. Tas attiecas uz lielāko daļu cilvēku. Šeit vienīgi var līdzēt, ka cilvēks iepazīstas ar citiem tādiem, kuri arī jūt draugu trūkumu. Un es pats pilnīgi nešķiroju draugus. Man draugs jebkurš, tam nav nekādu kritēriju. Nu vienīgi tādi totāli kretīni man nepatīk. Tādi, kas dara apzināti ļaunu, neciena mani, visu laiku izrāda pretīgumu pret mani, māca man dzīvot un moralizē. Skaidrs, ka ar tādiem nevar draudzēties.
Ja cilvēkam vēl pie tam ir sociālā fobija, tad džungļu mušas ieteikumi vispār ir galīgi garām.
Es uzskatu, ka vajadzētu visiem šiem cilvēkiem ar sociālo fobiju savākties vairākiem, vienā pasākumā kaut vai. Un tad cilvēki varēs saprast, ka arī otrs, kas tur ir, ļoti grib runāt un draudzēties, kaut arī nerunā, un tad drošākie varēs uzrunāt citus un tā tas aizies... Nebūs tā, ka visi klusēs. Man šķiet, tas ir pats labākais, arī ārstniecības variants, jo sociālo fobiju tiešām var izārstēt tikai cilvēkam atrodoties citos cilvēkos un nebaidoties "kļūdīties". Diemžēl metodes ar parastiem cilvēkiem, kur cilvēks aiziet uz kādu pasākumu vai pat naktsklubu ar normāliem cilvēkiem nepalīdzēs nekad. Tā tas nedarbojas un ir grūti to izskaidrot. Pirmkārt, jau uz to cilvēks baidīsies iet. Un, otrkārt, cilvēku ar sociālo fobiju nevienam nevajadzēs.
Tā kā es rekomendēju tiešām visiem cilvēkiem ar sociālo fobiju vai kuri meklē jebkādus bezkritēriju draugus savākties kādā grupā un sākt runāt un iepazīties viens otru. Kāpēc gan nē? Savācamies, savāciaties cilvēki taču!
Jo iet pa ielu divatā vai vairāk vienmēr būs drošāk nekā vienam. Es pat ejot ar kādu kopā vai grupā pilnīgi vairs nedomāju par apkārtējajiem cilvēkiem, bet ejot viens pat tagad nedaudz iedomājos, kā es izskatos un ko daru. Sociālā fobija ir tīri psiholoģiska un tā mierīgi pāries, ja cilvēks atradīs vairāk draugus, it īpaši tādus, ar kuriem varēs kopā iet uz dažādiem pasākumiem un aizmirsīs to, ka apkārtējie baigi skatās un domā par viņu.
Neliels labojums. Manuprāt, visefektīvākais veids būtu nevis n-to cilvēku savāksānās, bet sākumā divu vienlīdzīga vecuma cilvēku satikšanās. Viens zina, ka otram ir sociālā fobija, abi iepazīstas un obligāti sadraudzējas. Vēlāk abi šie cilvēki satiekas ar citiem diviem tādiem pašiem cilvēkiem, abas grupas iepazīstas, ir jau četru cilvēku draugu grupa. Ja ir vajadzīgs, var dzert alkoholu vai kaut kādus Xanax uz satikšanās reizēm, bet, manuprāt, apbreibinošās vielas ir liekas.

Uzrakstīt kā džugļu muša uzrakstīja, ka cilvēkiem nav draugu, jo viņi nespēj labvēlīgi un saprotoši izturēties pret citiem ir pilnīgs fui. Tieši šie cilvēki arī saprot to, cik svarīgi ir draugi un saprot, cik tie ir vērtīgi. To nesaprot tieši tie cilvēki, kuriem jau ir pa pilnam draugu, ka izvairās pat ar tiem komunicēt un satikties, ja kāds to vēlas, lūk tiem vajag atgādināt, ka draugi ir vērtība.
Nez, man kaut kā liekas, ka draudzība veidojas uz savstarpēju simpātiju pamata, nevis kopīgu fobiju bāzes.
Kā nu kuram.. Man gandrīz visi cilvēki šķiet simpātiski.
Re: Vientulība slimajiem un iepazīšanās.
04.04.2012 14:43
par sociālo trauksmi vai fobiju ir grāmatas, grāmatas, un grāmatas....

šāds variants jau ir izmēģināts; nu tik saies un nu tik būs, jo šķiet ļoti vilinošs.

nekas tur nav. kādam sākas panikas lēkme, kāds stūrī taustās pēc lexotanila, kāds pa kluso aizbēg.

kamēr nenotiek izmaiņas kaut kādā daudz augstākā līmenī domāšanā, bet katram iekšēji vispirms, tikmēr bars apkārt nekā namainīs. cilvēki jau to vienmēr ir izmēģinājuši.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 9?
Ziņa: