Ludzu Jusu viedokli, atsauksmes un ieteikumus. Versos pec palidzibas.

Aizsāka Agnese26 

Ludzu Jusu viedokli, atsauksmes un ieteikumus. Versos pec palidzibas.
10.06.2012 21:02
Labvakar!
Seit esmu pirmo reizi, ka ari lugsu Jsu palidzibu.
Man 08.04.12. Stradinju slimnica, 26 grutniecibas nedelja naca pasaule meitinja, katru dienu ludzu Dievu lai maza izdzivo n btu vesela, jo pasi saprotat kas ir 26 nedeljas vecs auglis.
08.05., tad kad mazai bija viens menesitis, vinjai taisno zarnijnu nosprostoja trombs, ka rezultata, berns bija steidzami jaopere, jagriez ara atmirusi zarnas dalja . Sakuma arsti nedeva nekadas garantijas, ka maza izdzivos, bet notika brinums, un maza izdzivoja un tagad jau ir parciestas 2 operacijas,tagad gatavojamies 3 (un it ka pedejai) operacijasi.
Taja bridi jutos briesmigi, tacu ne tik traki, cik tagad...
Mans s murgs sakas ap 25.05. , kad mani parnjema nesaprotamas izjtas. Bija izteikta apatija, nespeju sakoncentreties, reibojni, atminjas zudums, likas tadanerealitates sajuta. Visu laiku gribeju raudat, jo nesapratu, kas ar mani notiek, bailes, ka nesajuku prata. Nakti pilnigs bezmiegs, No ritierm kajas, rokas tric, sirds apvidu sapes, pilnigs dullums galva, pati briziem nesaprotu, kur eju, ko daru un kapec !!!!!!!!!!!
Sapatu, ka ar mani nav viss labi, skreju pie psihiatra, visu izrunaju un izstastiju savas izjutas. Man izrakstija citalopram 20mg , uz nakti pa puss tabletitei. Vinjas dzeru jau 5 nakti pec kartas, un uz nakti miegam relium. Tad nu ta, mans jautajums ir sads, Vai mana gadijuma AD turpinat dzert vai labak partraukt uzreiz dzaert. Lasu, ka no ad nav tik viegli tikt valja , ka rezultata ad jadzer gandriz visu dzivi. Uz nakti relium baidos dzert, jo izlasiju blakus paradibas, pie sevis nodomaju, ka labak mokos pati ar miegu, neka dzeru tadas zales, un to cik vinjas ir atkaribu izraisosas.Iesu uz aptieku n pirksdu teju mieram un miegam. Pati sobrid jutos jau pazisam nedaudz labak (salidzinosi ka bija). Stulbums, dulums un atminjas zudums un parejie stulbumi vel ir, bet vinji uznak un tad mazliet ta ka pariet. Ar ko tadu saskaros 1x dzive. Ludzu Jusu viedokli, ieteikumus, kas mana gadijuma butu viss labakais.
P.S. Rit pie psihiatra iesu un lugsu lai raksta nosutijumu uz Dzintatu kliniku, ka ari prasisu, ka un kad viss labakai partraukt lietot ad. Loti bail no vinjiem. Esmu mamma 2 meitenem, un praktiski audzinu viena. Velos but nomala mammas, nevis mamma, kura ieto ad un ir nomocita.
Paldies par sapratni.
Re: Ludzu Jusu viedokli, atsauksmes un ieteikumus. Versos pec palidzibas.
10.06.2012 21:37
Tev nevajag tā baidīties no AD,galvenais ka pašsajūta laba,no AD varēsi atteikties vēlāk un tas nav grūti,izņemot atsevīšķus gadījumus,kad veidojas psihologiska atkarība,bet fiziska atkarība nav raksturīga lietojot AD.Tā varētu būt pēcdzemdību depresija,kas pāries,nevis turpināsies visu mūžu.Lieto vitamīnus un zivju vai linsēklu eļļu.

jekabs19@inbox.lv
Re: Ludzu Jusu viedokli, atsauksmes un ieteikumus. Versos pec palidzibas.
11.06.2012 09:14
Tev ir kāds cilvēks, kam vari uzticēt savas raizes? Visticamāk, ka Tu baidies par bērnu, bet jūtas no apziņas centies izstumt.

Ja nelīdz tuvinieki, kādi citi cilvēki, mammas, kam ir bijis līdzīgi (calis.lv ir diezgan daudz šādu diskusiju), tad psihoterapeits; Dzintaru klīnikā arī ir, bet ar valsts doka nosūtījumu par valsts naudu pakalpojumu klāsts tur ir knaps, labs ir arī Veldres ielas dienas stacionārs, tad mēnesi par zālēm nav jāmaksā. Veldres ielā ir atvērta arī otrā kārta, bet nemācēšu teikt, ko viņi tur tagad piedāvā, taču tas viss ir vērsts uz mazo psihiatriju, depresijām, neirozēm.

AD tiešām nav pasaules gals, tos var lietot arī mājās, var būt ir vajadzīgas vēl kādas zāles klāt vai cits AD, iesaku tik paniski nebaidīties; es teiktu, ka ir labāk, ja mamma lieto AD nekā ir nekur neliekama un savu trauksmi nodod mantojumā bērnam. protams, laikos tālos senajos mammas par to nekā daudz nezināja, un tas ir citādi, bet daudzi šajā sadaļā rakstošie ir pārņēmuši mammas trauksmi. Lietojot AD parasti mamma ir normālāka un nav nomocīta, tas nav nekāds kauns.

bet

mēģini dabūt Anitas Plūmes brošūriņu par depresiju un viņas rakstu žurnālā “Šūpulītis” (tas bija vienā no pēdējiem numuriem) par pēcdzemdību depresiju.

un

ASAP tātad vajadzētu psihoterapeitu, lai tiešām nav ilgi jādzīvo ar zālēm; psihiatram patiesībā vajadzēja ieteikt.
Re: Ludzu Jusu viedokli, atsauksmes un ieteikumus. Versos pec palidzibas.
11.06.2012 12:53
Gimene man ir liela, bet visiem jau savi darbi un nebusanas. negribas jau iet un gaudot pie viniem, cik man slikti un sudigi. Psihoterapija ir darga, varbut kads man varetu ieteikt kadu letaku psihoterapeitu? Sobrit apmekleju psihologu skalbes centra, kra man ne loti patik! Jutu, ka vinas prieksa nevaru lidz galam atverties. Pa veldres centu biju dzirdejusi, sodien painteresesos vairak. Patiesiba esmu apujksi, galva tads dullums un neskaidriba...
Re: Ludzu Jusu viedokli, atsauksmes un ieteikumus. Versos pec palidzibas.
11.06.2012 13:01
http://www.psihoterapeits-blumbergs.lv/lv/cenas

bet par to parunāšanu, es domāju, ka kāds noteikti būtu priecīgs Tev palīdzēt, gan jau kādai ir bijis tāpat.

man vispār šķiet, ka mums šajā therapeutic age veidojas divas galējības: gan no paša cilvēka puses (ko nu es tā uzmākšos, jāiet pie speciālista), gan dažkārt no radu puses (nu ko Tu vari ņemties, ej pie psihoterapeita)...

protams, visam ir savas robežas, cik un kā runā, bet, manuprāt, tā nevajadzētu būt, ka pilnībā nevienam ne pušplēsta vārda nevar teikt.
Pilnībā piekrītu ivara61 viedoklim, no AD nav jābaidās. Arī es sākumā turējos pretī ārstu ieteikumiem un AD nedzēru, bet traucējumi progresēja, tagad lietoju AD un nožēloju, ka tik ilgi sevi mocīju nedzerdama AD.
Re: Ludzu Jusu viedokli, atsauksmes un ieteikumus. Versos pec palidzibas.
11.06.2012 20:37
Sodien no psihiatra dabuju nosutijumu uz Dzintariem, vietu, ko rezervet (numurinu) pagaidam nav, bet dienas stacionara varu uztureties cik vien vajag. Rit braksu un tad jau redzes ka tur bus, psihiatrs saka ka no turienes atsauksmes esot labas.
No gimenes puses (brali, masas) tik saka " Tak beidz gruzities" , vai ari," kaut kada divaina palikusi !!"
Ta ka ipasa atbalsta man sobrid nav :(
Ir berna tevs lidzas, bet vins daudz strada un maz gul. Par savu pasreizejo stavokli vinam stastiju. Atbalsta mani cik un ka vien var, bet ar to ir krietni par maz...
Ikdiena, Tu vel jo projam lieto ad ? cik ilgi?
Drīz būs gads kā lietoju AD, bet devas pakāpeniski tiek samazinātas, eju uz to, lai drīzumā pilnībā atteiktos no AD lietošanas.
Re: Ludzu Jusu viedokli, atsauksmes un ieteikumus. Versos pec palidzibas.
24.07.2012 22:15
Un tatad, varu isuma pastastit, ka padzivojos Dzintaros neirozu klinika....
Neko sliktu nevaru teikt. Gan arsti, gan psihologi loti labi, apstakli tur ir loti labi, gan numurini, gan edinasana, gan spa proceduras,utt , tas viss bija loti labi,ar mani psihologs daudz stradaja, ka ari zales dzeru un vel tagad dzeru. Passajuta uzlabojusies un jau daudz skaidraka galva. Pavisam labi bus tad kad manam bernam bus labi, jo mums iet diez gan bedigi :( ........
Lai Jms jauks vakars.



Edited 2 time(s). Last edit at 24.07.2012 22:17 by Agnese26.
Re: Ludzu Jusu viedokli, atsauksmes un ieteikumus. Versos pec palidzibas.
25.07.2012 07:52
Turies!

jekabs19@inbox.lv
Labdien, Agnese

Arī es rakstu pirmo reizi uz kādu no interneta sarakstes vietām. Pēc bērniņa dzimšanas 2010. gadā arī man bija problēmas ar veselību. Depresija, bezmiegs. Kad ieraudzīju Jūsu uzrakstīto par simtomiem-nespēju noticēt, ka kādam ir tik līdzīga situācija.

Ja Jums ir iespēja un vēlēšanās, lūdzu atrakstiet. Vēlos uzdot Jums pāris jautājumus un varbūt kaut kas no manas pieredzes varēs noderēt Jums.

Lūdzu rakstiet uz tiešo e-mail adresi: dace.bergmane@tkb.lv

Paldies arī par Jūsu sapratni.

P.S. Ļoti gaidīšu no Jums kādu ziņu.

Ar cieņu, Dace
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 19?
Ziņa: