AD

Aizsāka May 

May
AD
14.12.2012 14:30
Kāda jēga lietot antidepresantu 10 mēn, ja pēc tam jūtos tieši tikpat slikti kā pirms lietošanas? Vai viņi tikai noņem simptomus, kamēr lieto? Efekts nekad nav paliekošs? Vienk. nevaru izturēt šitā dzīvot... Bet vai jēga atkal sākt lietot, lai atvieglotu dzīvi tikai uz pāris mēnešiem?
Re: AD
14.12.2012 18:22
diemžēl nav paliekošs. AD neārstē, tie ir kā insulīns diabētiķim; tiem, kam tie palīdz.

kāpēc tikai uz 2 mēnešiem? ilgāk nelīdz?
Re: AD
15.12.2012 14:50
Runcene..atvaino,ka iespraucos...man tads jautajums..vai vispar ta ir,ka AD neder,piemeram kaa man..cik esmu meginajusi,nu nevaru turpinat..tas sajutasnav tikai tadas,ka sliktaak paliek,bet gan tadas,ka tulit ar Tevi buus sjo..un arsts manl lika uzreiz njemt nost...nesaprotu kapec citiem tik labi palidz...vai nav iespejamas kadas analizes kas nosaka to serotoninu un parejas vielas?
Re: AD
15.12.2012 15:01
Var tā būt, ka AD nelīdz; es domāju, ka mēs drīz dzirdēsim, ka psihiatri to atzīs, par to jau sen ir runas speciālajos žurnālos un specu privātajās sarunās, un, galu galā, tautas forumos.

AD tiešām visiem nelīdz arī lietošanas laikā, bet, ja Tev ir slikti un ja Tu gribi tam zāles, tad sakarīgs psihiatrs to jau būtu izdomājis. Es domāju, ka ir nozīme arī paša uzņēmībai. Tagad, piemēram, ir daži jaunākās paaudzes neiroleptiķi, kas palīdz labāk nekā AD (tiem, kam AD neder), bet tam vajag labu speciālistu, Tev pašai ir kārtīgi jāizstāsta sava vēsture.

Esmu šeit minējusi vairāku labu psihiatru vārdus.
Re: AD
15.12.2012 15:13
Runcene,tur taa lieta,ka man neiroleptiki ir labak palidzejusi..iipashi betamax,bet redz to nevaru lietot,prolaktins bij 7x virs normas...
esmu labas atsauksmes dzirdejusi par to kvetiapinu...
taa doka kur es eju-parastii raxta vecaas zaales,kadas parastii raxta veciem cilvekiem...

aa tad veel taads jautaajums- a nav nekada iespeja sazinaties ar kadu psihiatru tepat interneta,nu protams par naudu...vismaz pasrunat,izstastit savas sajutas un izjutas-varbut var ieteikt kadas zales...man pat liekas,ka rakstiska veida butu vieglak to visi aprakstit,jo parasti pie arsta esmu uztraukusies un daudz kas aizmirstas.... uzskatu,ka te nav normalu psihiatru..bij te vienu laiku DR,Kalnietis,tas gan mani no purva izraava...
joo tiesaam-Ad es vairs meginat negribu,tas bij neciesamas sajutas,tada sajuta bija,ka panikas lekme iet visu dienu,ka pat trankvili nelidzeja,bija tada sajuta,ka esmu kko paardozeejusi un tulit mana galva uzspraags,vispar miera nevareju nosedet...kaut pirms Ad uzsaksanas esmu jutusies daudz,daudz reiz labak... un ssausmiigi nepatiik,ka ir taadi cilveeki,kas saka-tad dzer AD,taa jau saakumaa ir,ka ir slikti..nu nezinu,ja vinjiem buutu tik slikti,tad neticu,ka vini ta runatu...
a moss man sizofrenija,ka neiroleptiki labak palidz?ej un saproti
Re: AD
15.12.2012 15:27
psihiatrija ir eksperimentēšana; sarežģīta joma, psihiski traucējumi visiem speciem ir liels izaicinājums; ir atzīts, ka vairāki neiroleptiķi mazina depresiju; nav Tev nekāda šizofrēnija, bet to, kas Tev ir, arī neviens droši nevar pateikt; padomā pati loģiski, jo analīžu taču nav, bet, pēc Taviem tekstiem spriežot, Tev ir daudz runājamā ar psihoterapeitu... atkarīgs vīrs, kāpēc vispār izvēlējies atkarīgu, zemapziņa taču zina... tagad šķiršanās, zaudējums, šā vai tā smagi, jo gan taču bija arī savs labais dzīvē un attiecībās, bet tas Tev ir jārunā TUR.

saņemies un aizdodies pie psihiatres un psihoterapeites dr. S. Pūces, gudra daktere, normāls, foršs cilvēks t. 29409000

psihiatrijā zāles pa telefonu nerakstīs, bet izrunāties noteikti vari, uzprasi varbūt viņai e-pasta adresi un izklāj visu, kas uz sirds, pēc tam aizbrauc; psihiatrus tagad pamatīgi valsts trenkā, jo slimnieki tirgo ripas narkomāniem, dokus baigi pieskata un kontrolē. tā kā saņemies vien un aizbrauc, pēc tam (ja palīdz) recepti var pagarināt jebkurš pāķu psihiatrs.

AD VISIEM NELĪDZ; neklausies, ko kāds muld, Tu taču pati redzi, ka Tev nelīdz.

man vairākkārt ir bijušas krīzes, kad AD iedarbojas tikai 2 ned. laikā, kad pa vidu ir bezmiegs un nekāds AD nelīdz, pilnīgs pī. tā kā es gan esmu (vismaz tā domāju) cilvēks, kam AD palīdz, tad ne visās situācijās tas uzreiz ir risinājums.

Galvenais ir atrast normālu ārstu, kurš pašai patīk, kauču valsts, kauču privāts, bet lai nav sajūta, ka gadu stāvi uz vietas, bet viņam viss po.



Edited 2 time(s). Last edit at 15.12.2012 15:32 by Runcene.
Re: AD
15.12.2012 15:38
Runcene- nezinaju,ka vinam problemas ar narkam ir...sakumaa jau lidoju..es aatri piekjeros cilvekiem un tur laikam taa nelaime..
taa dakteriite ,kuras kontaktus iedevi Riigaa pienjem? rindas garas? cik vizite maksa?

tik traki trenkaa tos dokus-moss taapeec man trankviljus vinas neraxta? gimenes aarsts ta izraxtija...

es gaaju gaduuz psihoterapiju-man liekas ,ka nekas labak man nepalika..kaut ari dakterite ddikti feina..domaju,ka tas,ka vel ar berna tevu biju kopaa ..vina jau ari man ta teica-kamer busi ar vinu kopa,nervi Tev neuzlabosies..es jau neticeju vinjai ..cereeju vislaik..a ja nu tomer cilveks mainaas
Re: AD
15.12.2012 15:40
Pūce ir Rīgā, jā; nezinu par rindām, vizīte laikam Ls 20.

pati neesmu bijusi, bet vairāki zināmi ļauži.
Re: AD
15.12.2012 15:43
paldies,Runcene,,,
es laikam tomer sanjemsos un uzzvaniisu vinjai...
Re: AD
15.12.2012 16:09
starp citu, tam betamaks, ko Tu, Zancha, lietoji, var likt pretī vienu zāli, kuras nosaukumu tagad neatceros, bet kas neļauj kāpt prolaktīnam... psihiatram to vajadzēja zināt. parasti cilvēkiem ar to ir ok; es to agrāk arī nezināju, tāpēc nevarēju ieteikt.
Re: AD
15.12.2012 16:15
Runcene-tur jau taa lieta,ka es dokai teicu par to betamax taa..ka man tas ir vienigas zaales,kas lidz ir lidzejusas..BET,ka man ir problemas,jo krutis piens paradas...vina neko neteica,tikai izrakstija un viss,lai tik dzeru....maupraat vinjai vajadzeeja ieteikt,lai parbaudu to prolaktinu,ne ta? es par to prolaktinu ieprieks neko nezinaju,tikai tas,ka man gadu nebija reizes un tas piens...un nu ginekologe teica,lai atri metu nost..
bet kaa zaales-visu cienju..prieks mani vismaz..
Re: AD
15.12.2012 16:17
nu jā, bet tāpēc ir zāles korektors, laikam pāķu psihiatri ne uz vienu konferenci nebrauc
Re: AD
15.12.2012 16:24
tiessam te pieraadaas kaadi mums ir aarsti... un veel arii tas,ka ir dzirdeets,ka apspriezas ar citiem cilvekiem..nu respektivi paklacojas-aarpraac kaa tie dzivo,kaa tie utt..taapec laikam arii neviens lagaa pie vinjiem iet negrib..
saka,ka mums te poliklinikaa esot normala psihiatre-bet vinja laikam skataas peec sejaam,nezinu...citi vinju loti slavee..a man bija taa,mees laagaa pat neparunaajaam,pateica tikai taa,ka raxtiis nosuutijumu uz tvaika iela,ja nevaru atlauties psihoterapiju pie vinas maksat....sito pastastiju citiem dokiem-vinji biji ssokaa par to,ka pat zales nekadas neizraxtija..vnk atsuva
Re: AD
15.12.2012 16:37
Runcene arī pa konferencēm braukā, kas tu esi? :))
Re: AD
15.12.2012 16:44
esmu tas, kas bāž visur degunu, citādi ar psihiatriem nevar tikt galā vai no viņiem maz jēgas, ja neesi tai pašā solī, kur viņi, vai soli priekšā...

neesmu nekas bīstams, izbijis mediķis, ārsta palīgs, kurš darbā joprojām diezgan daudz saskaras ar medicīnu, arī psihiatriju, precīzāk, ar lietām, kas par to tiek rakstītas.
aberz
Re: AD
15.12.2012 22:27
May Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Kāda jēga lietot antidepresantu 10 mēn, ja pēc
> tam jūtos tieši tikpat slikti kā pirms
> lietošanas? Vai viņi tikai noņem simptomus,
> kamēr lieto? Efekts nekad nav paliekošs? Vienk.
> nevaru izturēt šitā dzīvot... Bet vai jēga
> atkal sākt lietot, lai atvieglotu dzīvi tikai uz
> pāris mēnešiem?

tieši tā
ADti novērš simpttomus, rada atkaribu un kad tos pārtrauc lietot ir vēl sliktāk kā sākumā.
Kautvai tapec ka cēloņi nav ārstēti.... tāpat kā insulīns kā Runcene saka, jā ja cilvēks ir ticis līdz iznsulīnam
tad atpakaļceļa navm nu nav neviens kas no ta ir nokāpis, tapat kā veselam cilvēkam ja špricēs insulīnu viņaš tāpat
no ta netiks vāļā. Tādas ir narkotikas tādas ir psihotropās zāles..

(tās manas domas, nnesu speciāļists, bet esmu lietojis tos AD 10g)

īstenībā sākumā vienkārši vaig paskatītes piemeram kādi ir vitamīni minerāļi nepieciešamie organismam
un paskatīties palasīt kādas ir sekas ja nepietiek piem kautkāds jons vai vitamīns.. vai ir pardaudz peim...

un pārsteidzōši ka piem locekļu tirpas vai trauksme panika redzes problēmas utt. vis tur ir
tāpat ADti tīrā veidā iedarbojās uz vielmaiņu un topašū karotīnu steroīnu uut vielmaņu (to sačakarētjot pilnībā kā alkohols narkas utt
jo mērķis ir taspats māksļigi pacelt vai samazināt seratonīnus via kautko tur...)


un vaig ēst ar galvu
skatīties ka pārtika kas ir pieejama ir tukša
kautvai uz amveja izpaltīšanu iet tur uztaisa dns analīzes un piedāvā
vitamīnu pārtikas piedevu kompleksu kas no tā dns iedzimtības ir vēlamaķs utt
Re: AD
16.12.2012 01:35
Bļāviens zancha, es takš šeit esmu spilgts piemērs kapēc AD nedarbojās, vaitad tu neko nēesi lasījus, mani murgu?? Kokteilītis tev būs jātaisa, jo ilgāk tu riposi pa apli jo sūdīgāk tev būs piemeklēt zāles, tāds ir mans "spriedums"
Re: AD
16.12.2012 11:29
Enfuego, tas nav gluzhi tiesa, ka Tev AD neliidzeeja, Tev tie liidzeeja, kameer Tu nesaaki dzert. Un taadaa gadiijumaa nekaadi kokteilji neliidzees... pilniigi nekaadi; ja cilveeks saak lietot medikamnetus un pa vidu arii piedzeras, tad nevelc citus zem savas sedzinjas.

Turklaat tieshi taads kokteilis jau Tev bija arii no sava psihiatra, tikai kvetiapiins klaat, ko arii vinja buutu vareejusi izrakstiit.

aberz te arii pa profilaktorijiem izdziivojies, bet zina, kaada inde ir zaales :)
Re: AD
16.12.2012 14:18
Leponex ir vistīrākā inde, to man durkā teica.
Re: AD
16.12.2012 14:19
Man nemaz nav bail atkal nonākt psihenē, tur ir forša nodaļa, iepazinos ar jauniem draugiem(paziņām), personāls arī forš.
Re: AD
16.12.2012 14:47
leponex jau arī tagad gandrīz vairs neizraksta, nav pat vērts runāt.
Re: AD
16.12.2012 19:23
par to leponex esmu dzirdejusi,ka narkomani lieto...ja nevilj atminja-ka esot baigi labais
mikija
Re: AD
18.12.2012 14:52
Ak dies, esmu tik priecīga, ka man AD iedarbojās. Vispirms gan iemēģināju valdoxan, tad cipralex, un tikai tad paroxetīnu, kas iedarbojās uzreiz. Kamēr dzēru valdoxan un cipralex, tikmēr nekāda efekta, tikai trauksme un nemiers piemetās. Paralēli eju pie psihoterapeita. Kādu labi laiciņu jau AD vairs nedzeru, un nekādi simptomi nav atgriezušies. Esmu mierīga, nestresoju, guļu normāli. I ne salīdzināt nevar ar laiku, kad biju tajā emociju bedrē. Un arī no savas puses varu tikai ieteikt foršu psihiatru, kas palīdz atrast īstās zāles un iedveš pārliecību par to, ka rezultāts būs. Un paralēli tam visam arī psihoterapets. Tas gan ir ilgi. Vismaz pāris gadus jāiet, lai iegūtu paliekošu efektu un spēju piemēroties situācijai. Tas noteikti nav ātrs rezultāts, un no 10x apmeklējuma noteikti nekas vēl nemainīsies.
Re: AD
18.12.2012 15:13
Skan jau forši ka AD palīdzēja :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 4?
Ziņa: