Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?

Aizsāka enfuego 

Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
07.02.2013 11:59
Es kaa lasiiju internetaa, ka tiesiibas ir abiem vienaadas, es gribu panjemt savu miiljaako meitu, kautgan man ir vinjas divas miiljas, bet zinu ka man caur tiesu naaksies ciiniities par vienu tikai. Jo ar sievu sadziivot joprojaam nevaram un visu laiku striidamies un beerni to redz un tas nav labi, es gribu dziivot, peec saviem, uzskatiem, beti vinja peec saviem, es negribu vainot, ne sievu, ne sevi, zinu ka sieva beernu lapraatiigi, taaapat, neatdos. Iesu pie jurista noskaidrot savas iespeejas.

Sieva saka, la ies piekriitu lai mani uzliek uz alimentiem un mees taapat varam dziivot kopaa, jo man nac darba. Bet, es valstij netaisos buut paraaadaa. par vienu beernu es speesu paruupeeties, bet par 3 meitam, tagad saparatu tas nav manos speekos. padziivosim atseviski, tikties jau meees taapat vareesim.
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
07.02.2013 12:08
Nu,ja Tu esi šizofrēniķis,tad tiesa visticamāk Tev bērnu negribēs uzticēt-kā psihiski slimam,jo-juridiski viss ir ļoti sausi,bez kādām emocijām.Varbūt es kļūdos,bet domāju ka nē,ja sieva ir psihiski vesela un grib visus bērnus,tad manuprāt jebkura tiesa dos priekšroku viņai,arī bez diagnozes sievai būtu zināma priekšroka-jo pietiek jau ar to,ka esi narkomāns,bijušāis vai esošais....

jekabs19@inbox.lv



Edited 1 time(s). Last edit at 07.02.2013 12:08 by ivars61.
Nu ņemot vērā Tavu diagnozi diezvai LR tiesa Tev uzticēs bērnu vienam pašam..Un plus Tu vēl nestrādā, par kādiem ieņēmumiem tad Tu to bērnu uzturēsi? Ko Tu dosi viņam ēst utt...Sievai ir labāka situācija, viņa strādā un var uzturēt bērnus..Tiesa būs viņas pusē 100 punkti..Bet tas tīri tikai mans viedoklis.
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
07.02.2013 12:13
Bez tam-Tev būs jārūpējas par 3 bērniem,maksājot alimentus,jo-kapēc Tu domā ka Tev tas nebūs jādara?Tas taču tikai logiski,un vēl-kur tad meita liksies,kad Tu atkal iesi slimnīcā?Sievai ir spēcīgi argumenti,viņa var izmantot arī Tavus ierakstus forumā,man tā šķiet.

jekabs19@inbox.lv
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
07.02.2013 14:16
enfuego, kam tev bērns? tu pats vēl esi bērns
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
07.02.2013 14:23
jautājiens protams novēlots un gana retorisks, bet skumji i kad dumi bērni taisa bērnus
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
07.02.2013 14:42
extensiali es nesmu dums. Bet berna praataa varetu buut, protams kad 3 beerniem neesmu gaatvas, savu miilaako, es gribu sev, un man ir vienaadas tiesiibas.

Ko es uzzinaaju baarinjtiesaa, pie prieksseedeetaajas.

Vienalga vai esmu tieasaats, vai bijis narkomans, vai bijis alkoholikis, tiesiibas ir pilniigi identiskas uz beerniem. Taalaako processu jau izlems tiesa.

Sievai ir darbs, bet dziivo pie manis, tatad, ne vinjai par labu. Ja tiesa pieprasiis, pieraadiijumus, ka es straadaaju un man ir kur dziivot, proti mani r kur dziivot, un mani atbalsta vecaaki, tas jau veel ir liels plus, jo Manas sievas vecaaki vispaar, ne finansiaali, ne beerniem paliidz neko nepaliidz, un vinja pati ir beernamniece, taatad secinaajums ir par labu man. mana sieva arii ir lietojusi narkotikas, un ir speeleejusi azartiskaas speeles, ar mani, taapec ciinja buus gruuta, nevinja laba nekaa, ne man. Kaa mineeja priekseedeetaaja, tad sanos muus gruutajos laikos, viriesa bezdarbs un depresija ir saprotama un tagad peedeeja laikaa bieza lieta. man jau Piektdien ir darba intervija ja nesanaaks tur, tad iesu McDinaldaa straadaat. bet vienu meitu man atljaus patureet, jo man ir dziives vieta, un vecaaki kas man paliidzees un buus par mani, bet sievai nekaa nav no radiem kas staaves par vinju. Taatad plusi vinjai nav nekaadu, tikia tas ka vinja turaas pie sava vieniiga darba.

Protams baarinsieviete teica, ka nevaig strept karstu lai mees atnaakam kopaa un izrunajamies. Jo baarinjtiesa par mani visu zin un zin kaada kaartiiba ir manaas maajas, mani beerni ir apgeerbti, paeedinaati un iet uz bernudaarzu, un es beernus nesitu, bet gan loloju un miileeju. Un man ir tikai 2 meitas a 3 kura ljoti egoistiski uzvedaas, mani jau saak tracinaaat. Jo redz vinjai ir skaudiiba, ka es redz vairaak miilu savas meitas.

Karo4 ja kompromiiss neatradiisies tad iesim caur karu. Mana sieva nav ne par matu labaaka par mani. Vot kur ir tas joks aprakts.

Un priekseedeetaja bija pretiimnakosa un saprata, ka 27 4alis, loogiski kad ar 3 beerniem nespees paruupeeties. nekas buus grupas nauda, dziivokli man iedos, un beerns varees dziivot ar mani kopaa bez nekaadam probleemamm, jo maajas tie striidi ar sievu beerna prieksaa visu padar veel sliktaak, es gribu pilikt punktu tam visam.

Karo4 visu taalak izveertees tiesa, bet es ar neesmu dums es zinaasu ko teikt attieciigajaa situaacija, nedomaajiet ka es u stulbs man ir apveltiits talants pielaikoties situaacijai, un paraadiit sevi kaa forsu teevu, es ar esmu viltiigs, taakaa.

man vispaar priekseedeetaja, prasiija, bet kaapeec sieva nevar tev iedot to vienu beernu un lai es kaadu laicinju padziivoju viens pats, un tad paanalizeet, kas pareizi, kas nee!
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
07.02.2013 14:58
Tu esi uzskaitē kā narkomāns; tur nekā vairāk nevajag, lai Tu dabūtu atteikumu. Ja Tev būtu garš nelietošanas stāžs (ir kaut kas reglamentēts šai ziņā) un Tev pēc analīžu veikšanas noskaidrotu, ka esi "tīrs", tad dg. varētu noņemt, bet Tu iekriti nupat... Tev vajadzētu Holivudas līmeņa juristu, lai Tu dabūtu bērnu.

Viens, cik saprotu, ir sievas bērns, divi kopīgi. Ja Tu trešo neesi adoptējis, tad domāju, ka alimenti būs jāmaksā par diviem.

Bet juristi ir juristi; ja ir nauda, var diezgan daudz ko panākt.

Bet jau sen Tev teicu, ka tas ir stulbi publicēt savu īsto vārdu, savu telefonu, e-pastu un visas savas problāmas ar nerviem un narkotikām, jo dzīvē tas var atspēlēties, bet Tu tik mal savu, ka esi atklāts kā bērns bla, bla, bla, un ka tas ir ļoti skaisti.

Ja Tu būtu psihiatrijas pacients vien, tur tagad saskaņā ar ES standartiem ir citi noteikumi saistībā ar bērniem; ja cilvēkam ir psihiatriska diagnoze, tas uzreiz nenozīmē, ka viņš nespēj audzināt bērnu, daudzi audzina visā pasaulē; tāpat, ja Tavs ārsts varētu apliecināt, ka Tu regulāri lieto zāles, turklāt apzinīgi, ka ej uz psihoterapiju un rūpējies par sevi, es domāju, Tu varētu dabūt bērnu.

Bet, kopumā ņemot, Tavs gājiens ar slimnīcu ir pilnīgs stulbums. Tev varēja būt tikai VD, ko var ārstēt pie ģimenes ārsta un kas psihiatrijas skatījumā ir pilnīgs nieks, bet Tu pa vidu regulāri uztaisīji dzertiņus un Tev palika sliktāk, un tad Tu gāji pie psihiatra, jo ģimenes ārsta zāles Tev nelīdz... Lai gan beigās Tev tāpat ir antidepresants ar trankvili. Ar VD vispār var tikt galā arī bez zālēm un bez ārstiem, ja nečakarē sevi citādi.

Šizotipiski traucējumi nav gluži šizofrēnija, bet šizofrēnijas loka diagnoze; lai Tu dabūtu zāles bez maksas, Tu piekriti uz šitādu stulbu diagnozi, kuras Tev vispār nav, šizotipiski traucējumi izpaužas daudz smagāk.

Bet Tu esi narkomāns un arī mēdz piedzerties; nu un ar to Tu visu sev sabojā, turklāt tāds, kurš visu laiku pierāda, ka nespēj dzīvot "tīrs".

Tiesa var nozīmēt, ka psihologs novērtē Tavus dzīves apstākļus, vidi, vai tā bērnam ir veselīga, un salīdzināt to ar apstākļiem, kādos dzīvo sieva.

Ņemot vērā, kā Tu esi "menedžējis" savu veselību un diagnozes, bērns pie tevis vienkārši nebūtu drošībā, lai nu kā Tu viņu gribētu; mazums izdomāsi šņaukt un dzert ilgākā periodā, bet bērns būs badā.
Par ko un kur strādā Tava sieva?
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
07.02.2013 15:03
Bet vai tad Tava sieva pēdējā laikā ir lietojusi narkotikas un bijusi "neapzinīgā" stāvoklī, vai viņu ir savākusi policijā un viņa ir uzskaitē?

Sociālo dzīvokli var iedot arī Tavai sievai.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.02.2013 15:04 by Runcene.
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
07.02.2013 15:34
Enfuego, visbeidzot, nu uzraksti vēl kaut ko savā "viltībā", lai sievas advokāts var to izmantot...
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
08.02.2013 12:13
Sieva advokatu nemaz nevares atljauties. Un es seot savu vardu nesmu publiceejis. Es vnk iznaacu no psihenes itka vis bija labi, bet te atkal, uznaaca kautkads trakums ar to snjauksanu. Lia nu kaads bus rezultats, es nepadosos. Un beernus bada es nekad nesmu atstajis.

Sieva ir to dariijusi, bet uzskaite vinja nav. Bet man piespeeles pazinjas juristu pa velti, man ir savi gali. Un sizoptiskos trauceejumus man uzlika slimniicaa tikai deelj, taa, ka es somaa ieliku graamatas un datoru nenodevu, atpakalj maasinjaam.

Taalaak, G arste uzraksta ka man ir obsesiivi kompulsiivi trauceejumi.

Da taas diagnozes met ara visaadas, es un sieva neko nevar pieradit, sini forumaaa/

Klaro4 fakts ir tads lietoju nelietoju mees ar sievu vienalga striidamies. Un tam ir jaameklee risinaajums, es 3 beernus nevaru pavilkt. Suudziibas par mani nav, no sociaalas puses, sociaalie zin, ka es esmu lietojis un dzeeris, bet par beerniem es ruupeejos un miilu.

Es vispaar panjemsu beernu sev liidzi uz angliju un uzliksu nikolaju visam. Ko man izdariis neko, tiesiibas man taadas ir un viss. varu arii sakt dirsties saadaa veidaaa. Jus manu sievu vnk nepaziistat.
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
08.02.2013 12:14
Ar varbuut es lietoju jo nemiilu savu sievu, tik pat labi tadu atrunu es varu pateikt, visas probleemas man ir no psihosanas.
enfuego Rakstīja:
> Es vispaar panjemsu beernu sev liidzi uz angliju
> un uzliksu nikolaju visam. Ko man izdariis neko,
> tiesiibas man taadas ir un viss.


Klau, kāpēc Tu gribi apzināti visu sačakarēt vēl vairāk?

Var jau būt, ka īsti nezini kā ir. Bet, ja gribi, lai Tava un bērnu dzīve uzlabojās, neiesaku to darīt. Likumiski to vari tikai tad, ja esi no otra vecāka (tātad sievas) saņēmis atļauju (pie tam, šķiet notariāri apliecināti, vismaz papīra formātā noteikti) doties dzīvot ar bērniem uz citu valsti.

Ja to izdarīsi patvarīgi, būsi bērnus nolaupījis.... Ar visām no tām izrietošajām sekām...

Un padomā arī, kā viņi jutīsies? Nav nekā sliktāka (bērniem) kā būt par uz pusēm plēšamo lelli starp vecākiem... Zinu, ko saku... Nevajag bērnsu pataisīt par situācijas ķīlniekiem. Ja vien viņus no tiesas mīli.

Nu ja nepatīk vairs sava ģimene, tak ņem un izšķiries un miers, bet nemoki sīkos un sievu! Sameklē juristu, izrunājiet ar sievu, cik daudz kurš par pēcnācējiem rūpēsies.....
es 3 beernus nevaru pavilkt - atvaino, bet ar kuru galu Tu domāji, kad tos bērnus taisīji?????
Un kā tavai meitai būs pie tēva, kurš ir narkomāns, alkoholiķis un psihiski slims?????? Vai esi padomāji par pašu galveno - savu meitu???? Kā viņai būs dzīvot kopā ar Tevi??????? Nepadari savu bērnu nelaimīgu!!!!!!
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
09.02.2013 15:10
Tev,enfuego,jāsāk mācīties vismaz saprast koTev visi pēc kārtas saka,bērns nav rotaļlieta Tev.
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
09.02.2013 15:34
Skatos Ivars jauniņais te :)) interesanti gan..
sarežģīti ar Enfuego te. tāpat jau viņš nevienu neklausīs, tas fakts. Tāka mēs varam tikai just līdzi meitiņām un cerēt uz brīnumu ka Enfuego nāks pie prātā :)
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
09.02.2013 15:36
Ar sievietēm ir tāda fiška, ka ir vairākas nevalstiskās organizācijas, kas viņām juristus šādiem gadījumiem nodrošina bez maksas.

Tā kā tur var visādi būt, bet, ja vīrietis pa laikam ir psihenē, pa laikam šņauc, pa laikam dzer un, runājot "ikdienas" vārdiem otrā tēmā, "ēd medikamentus kā govs zāli", tad baigi jāpiepūla sevi, lai redzētu, ka tādam tēvam ir kādas izredzes.

Ir diezgan baigi lasīt, kā cilvēki plēš bērnus uz pusēm... :(

Bet šobrīd tur neviens nedomā par bērniem, bet tikai par savām ambīcijām. Mēs te vnk izliekam savas emocijas par situāciju, tas arī viss; sacītais neapstājas ne pie enfuego, ne viņa sievas. Pagale nekad nedeg viena... sieva jau zināja, ka enfuego ir narkomāns, un tomēr viņu apprecēja.

Vēl žēlīga bāriņtiesas dāma, un tad jau viss pateikts. Būtu kārtīga ragana patrāpījusies, kas piedraudētu bērnus atņemt, tad varbūt līdz vienīgajai rievai tā ideja aizietu.
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
09.02.2013 16:10
Jā,es te jauniņais:))bet nu varbūt enfuego tomēr sapratīs pamazām,zināma jēga ir rakstīt.
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
11.02.2013 02:31
Milie cilveki, nekritat panika. Berni netiks mociti jo es dzivosu tur kur dzivoju, kamer mani berni nesapratis kadi ir vinu vecaki es nekur neiesu un neko nedalisu. Ja mans virs grib begt no atbildibas un nemil parastu cilveku melnos darbus, kurus mes visi daram, tad lai vins dara ka grib. neviens ar varu nevienam neko nepiespiez darit. Ja Runcen, es kad aprecejos zinaju ka vins lieto narkotikas bet vins to nedarija tik biezi un man likas ka vins mainisies. vins nedzera tik biezi,ari sekas tadas pec narkotikam nebija, viss bija savadak. Vins bija ari man iemacijis kas ir amfetamins,un es to nozeloju. es ar vinu kopa 6 menesu laika sabeidzu savu veselibu un nonacu slimnica uz operaciju. es sapratu ka tam visam japieliek trekns punkts,tikai es to nekadigi nevaru ieskaidrot savam viram. es loti reti iedzeru un 18 menesus neko neesmu lietojusi un nekas man nepiespiedis to darit. es varetu daudz sita rakstit bet sis forums nav tas kur es gribetu sedet cauram dienam un aprakstit savu ikdienu, jo tapat pusi no sudiem ko mans virs sadara vins seit neuzraksta. es stradaju 5 gadus maxima iznemot dekretatvalinajumus, un es bernu del varetu ari par setnieci stradat, mans virs redz to nevareja vins par setnieka darbu pelnija 370ls bet tas vinu nestimuleja,savas dzersanas un nolaidibas pec vins to darbu pazaudeja, kaut ari to vins neatzist. tapec ari mums ir daudz stridu, jo vins lielako ties rada problemas pats ar savu dzivesveidu. es ari sodien neko negribeju rakstit bet man loti nepatik ka mans virs ir iesaistijis visu gimeni savos memuaros. vis sis sums ir noticis tikai tapec ka es viram pateicu ka ja vins tuvaka laika neko nesaks darit es uzliksu uz alimentiem jo berniem jamaksa par bernudarzu, jagerbas, jaed es viena to visu nevaru pavilkt. vins tikmer nem kreditus tralina tos narkotikas, feniksos , alkohola a man jaizdoma ka to izstrebt vina sudus. vins ir milos tevs,to nevaru noliegt bet vina dzivesveids trauce visai gimenei. Es nedarisu ta lai ciestu berni.

Enfuego sieva.
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
11.02.2013 10:40
Bravo, sieva!
kachenite Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Bravo, sieva!

...pievienojos...
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
11.02.2013 14:30
Mja... spēcīgi...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
11.02.2013 19:11
sieva, es domāju jums vajag vēl bērnus. nu, teiksim, kādus 3. kāpēc gan nē?
Mīliet un sargiet viens otru,bērneļi :)
Te nav īstā vieta, kur mazgāt savu netīro veļu!
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
12.02.2013 00:40
es nemazgaju netiro velu, es 2 gadi pacietigi noskatos uz visu sito ko mans virs raksta un man negribot ir iesaistijis mani un bernus.
Re: Ja man ir grupa, vai uz beerna man ir kadas tiesiibas?
12.02.2013 01:17
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> es nemazgaju netiro velu, es 2 gadi pacietigi
> noskatos uz visu sito ko mans virs raksta un man
> negribot ir iesaistijis mani un bernus.


Vienkarsi ignorejiet ,lai tauta doma ko grib....seit neviens nevar buut otram tiesnesi.
Lai veiksme!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 1?
Ziņa: