Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!

Aizsāka Mr R 

Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
07.04.2013 15:45
Labdien! Gribu jums pajautat.. Vai kads no jums seit esosiem ir dzirdejis par Narkotiku atkarigo arstesanu,ar radio,mikro vilnu palidzibu? Ja zinat kaut ko ludzu padalieties!
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
07.04.2013 16:33
Kada ārstēšana, tu kautko esi sajaucis, tā ir slimība, joptvai! Kādi vēl Radio viļņi, atkal kautkāda hipnoze, un šarlatanstva!
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
07.04.2013 16:47
Bet vai tad uzrakstiju ka ta nav slimiba? Jautajumu saskati ?ja nesi neko dzirdejis,nebukse!
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
07.04.2013 18:34
Nu skaties, es tiem šarlatāniem neticu! Radio viļņi.
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
08.04.2013 00:27
Mr R Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Labdien! Gribu jums pajautat.. Vai kads no jums
> seit esosiem ir dzirdejis par Narkotiku atkarigo
> arstesanu,ar radio,mikro vilnu palidzibu? Ja zinat
> kaut ko ludzu padalieties!

Tas ir kā? Ar mikroviļņiem izvāra smadzenes? Nu vispār varētu darboties. Pacients nekādas narkotikas vairs nelietos, ja būs uztaisīts par dārzeni.
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
08.04.2013 00:38
Nu kādu dārzeni, kas tas par stulbu stereotipu ir izdomāts, ir arī dabīgie dārzeņi viņi tikai nestaigā :) Ticība ir spēks un izārstēšanās, tas ir arī viss, tēma vairs nav apspriežama, galvenais ir kautkam noticēt. Cilvēks vienmēr domā, ka pašam vajag visu izdarīt, viņš domā, ka pašam viss ir jādara, cilvēks ir sūds uz šīs planētas, tākā mazs sērkociņš, kuru jebkurā dienā var nodedzināt.
Ar radio nē,bet ar smadzeņu viļņu korekciju un stimulāciju gan-jā.T.i.-ar alfa viļņu stimulāciju.
Enfuego,tevi vajadzētu par moderatoru,lai tu varētu slēgt visas tēmas,kurās savas spārnotās idejas jau esi iedējis.
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
09.04.2013 16:44
Oho, ta neko sev, paklau bmw vari uzrakstit ko vairak par to smadzenu stimulaciju?!
šo to var izlasīt,ja goglē iespiež alpha stim. Bet ne tuvu visu,es atmetu dzert tieši tādā veidā,pareizāk-pakļāvu dzeršanu stabilai kontrolei. Rietumos uzskata,ka alkoholisms ir neārstējams,bet-tas ir riktīgi tups viedoklis,ja nemāk,tad nevajadzētu teikt,ka nevar.
Teorija ir tāda ,ka alkohols palīdz pārslēgties no intensīvas domāšanas-beta viļņiem,uz relaksētu,stāvokli-alfa viļņiem,pie tam izdalās arī dopamīns un endorfīns,to pašu izdara alfa stimulācija.Alkoholiķiem kā likums tā ir problēma,vēl arī-alkoholiķiem daudz biežāk kā citiem trūkst cinks.
Nu,bet arī pašām ir jābūt apņēmībai nedzert.Citādi-viegla reibuma stāvokli labi veido alfa stimulācija,ar laiku smadzeņu viļņi paši sāk regulēties,jo stimulācijas efekts ir tāds,ka sāk strādāt daudz vairāk pasīvo neironu,un-tie sāk strādāt sinhroni.Bet stimulāciju vajag pietiekami intennsīvu-katru dienu,un pa kādai stundai.
Stimulācija notiek ar elektriskiem impulsiem,parasti 9V amplitūda,strāvu ieregulē tādu,lai justu vieglu kņudēšanu,tāgu nesāpīgu,elektrodus standartvariantā pievieno ausu ļipiņām,kaut gan labāk būtu akupunktūras punktiem deniņos,bet tā tāda nianse,bez kuras var iztikt.
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
09.04.2013 18:52
bmw, es laprāt, tad daudzkas te mainītos! Bet pa šo saiti naudu nesaņem, tāpēc nav jēgas.
mad no malas
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
09.04.2013 19:12
...starp citu, alfa stim jau labu laiku ir apritē...un tas ir ne tikai pret dzeršanu, IV pārvalde padlaikos veiksmīgi pielietoja vispārēja tonusa paaugstināšanai...protams, bez lielas reklāmas un šīs pārvaldes rumpjiem...tā ka tā ir reāla štelle...kaut gan es pazīstu tikai pārīti baltsvārču, kuri šo lietu itin veiksmīgi pielieto...vismaz pielietoja pirms kāda laika...
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
09.04.2013 19:13
bmw Liels paldies par tavu rakstu tas var daudziem palidzet! Velreiz pateicos.
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
09.04.2013 19:16
mad varbut ari tu vari padalities bikinj vairak par to ko esi dzirdejis par so alfa? Paldies
mad no malas
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
09.04.2013 19:29
...ko tur dalīties...kad gāju uzfrišināt savu rumpja stāvokli, tad tur tika kombinētas visas iespējamās liatas - adatas, masāža, kostopravi mugurkaulu krakškinaja, lika vadus visur, kur varēja pielikt, kko laida cauri, muskuļu tonusam drebināja ar strāvu, kkas pīkstēja...vai es prasīju smalkumos???...protams, ne jau viss uzreiz tika lietots, katrā procedūrā savs...vismaz rezultāti bija...kombinācijā ar hipnozi, autogēno...

...narkomānija kā slimība???...murgs...kgan baltsvārčiem tas ir izdevīgi - kāposts nāk rībēdams...:)
...alfa stim viens pats, nepielietojot kādas citas procedūras - viens liels fufelis...vismaz kādā sarunā ar Vecvagaru, šāda frāze izskanēja...
Vi8spār metode tiek pētīta kopš 50 ajiem gadiem,tā ka protams,ka nav nekas jauns.Un vienmēr kko var piekombinēt klāt-teiksim,te kāds var šaubīties par psihologisko uzstādījumu iedarbību,bet spacdienesti par to nešaubās,
Interesants efekts protams ir tas,ka vispār tiek iekustināti smadzeņu pasīvie,jeb zemapzioņas daļai piederošie neironi.Bet nu superspējas-tā cita tēma.....
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
09.04.2013 21:05
Nu tā, Mr R; ja Tu ļauj rakstīt visu ko, es mazliet šo to pateikšu :)

Pirmkārt – par nule apcerēto alfa stim... (http://www.alpha-stim.lv/)
Man šķiet, ka tos verķīšus var nomāt, nav uzreiz jāpērk; tāpat ir citi, kas pārdod par lētu naudu, jo vienkārši ir uz dullo paņēmuši, ir par slinkiem utt. Ir cilvēki, kam palīdz. Kāpēc gan Tev nepameklēt lēto ceļu, kā vienkārši pamēģināt. Latvijā ir daudz forumu, kur runā par veselību: pameklē un pataujā. Un vēl ir tiesa, ka padomju laikos IV pārvaldes vai kompartijas zieda apkalpei izveidotajā poliklīnikā darīja visādas lietas, ko citur nedarīja; nevar būt, ka doki visi jau miruši un nav atstājuši skolniekus. Tas ir tad, ja interesē visādas "vadiņu" metodes.

Par Bībeli runājot. (Tas ir otrā Tavā tēmā).

********************
Piekrītu šim, ko saka Gvdk:

"Bībele varētu palīdzert tādā ziņā, ka būtu vieglāk izturēt narkotiku radītās sekas, jo tiktu nodarbināts prāts ar reliģiju un rasts aizbildinājums vairs narkotikas nelietot. Nemaz nav slikta iespēja, bet tā ir pārāk vāja tik un tā, lai tiktu vaļā no tik spēcīgu narkotiku ilglaicīgās ietekmes. Reti kura terapija ir spēcīgāka par tām narkotikām.
Vispār cilvēki ar atkarībām un vielu sekām cīnās izmantojot citas vielas. [..] [par ibogaīnu nekā nezinu, tāpēc šo daļu nepārkopēju: R.]

Bet ja šeit Tev vairāk runa ir nevis par tieksmi lietot vēlreiz narkotikas, bet par dvēseles tukšumu - iespējams, ka Bībele to spēs aizpildīt. Lai gan šie dažādie mācītāji un pesteļotāji to Bībeli ir pārgriezuši pa savam, es atzīstu tikai katra personīgu šo grāmatas pārlasīšanu un svarīgāko mācību izvilkšanu vai kāda tiešām laba cilvēka konsultācijas, kas par savu palīdzību reliģijā un ticības jautājumos neprasa naudu."
*********************

Es par Bībeli varu mazliet parunāt ar profesionālu skatu ;), jo savulaik gribēju kļūt par kapelāni, tātad studēju teoloģiju.

1849. gadā veica vērienīgus izrakumus un atrada Neoasīrijas impērijas valdnieka Ašurbanipala bibliotēku (http://en.wikipedia.org/wiki/Ashurbanipal). Ja kāds studē teoloģiju, tad šo vārdu iemācās izrunāt pirmajās nodarbībās, bet kristietībā tas ne visiem sevišķi patīk, jo...

... stāts tālāk būtu garš, bet īsais stāsts no atrastā par Bībeli (ir bijuši vēl citi ārkārtīgi vērtīgi areheoloģiski guvumi) ir tāds, ka Bībeles mīti ir ļoti lielā mērā līdzīgi daudziem citiem Tuvo Austrumu mītiem; kāds gan brīnums, jo senie žīdi biija nomadi, gani, audzēja lopus, ceļodami savāca visu ko; lai gan Bībeli nav sarakstījuši tikai žīdi: piemēram, Jaunās Derības autors Lūka bija grieķis, and so on.

Baznīca vienkārši pamanījās izmantot Bībeli, jo kaut kā taču "tupā" tauta verdzībā jātur. Pirmskristīgajā baznīcā bija ļauži no visādām nācijām un savā starpā dzīvoja draudzīgi, taču Romas bīskaps uzurpēja varu; valsts izveidoja aliansi ar Baznīcu, un ballīte varēja sākties.

Bībelē ir ļoti daudz simbolu, tā stāv ļoti tālu no mūsu laika, tāpēc dažkārt grūti izprotama, cilvēki neizprot karu un incestu simboliku; ja gribas kaut ko labāk saprast, jālieto background commentary, kur maz vai nemaz akcenta uz kādu reliģiju, bet daudz vēsturiskā fona aprakstu; autori parasti ir žīdi, un viņi nemaz negrib, ka kāds nežīds jūdaismā lien, tāpēc ar reliģiju neuzbāžas.

Bet visbeidzot Bībele lietojama kā jebkura daiļliteratūra – izlasi un domā, ko sajuti, ko tā pateica, vai bija un kāds bija piedzīvojums vai gūtā pieredze (experience). Kā mūzika, kā glezna. Tagad ir iznācis jauns, precīzāks tulkojums, var dabūt arī versiju vindovziem virs XP un viedtālruņa versiju (http://www.olivetree.com/store/product.php?productid=21432).

Latvijā kristīgā Baznīca visās legālajās konfesijās, manuprāt, ir ļoti konservatīva (sastingusi) un bez mēra naudu griboša, kaut nav ko piedāvāt, nav pārdodamās preces; ir atsevišķi mācītāji (protestantu) un priesteri (katoļu, pareizticīgo), kas nav melnsvārči, bet vienkārši dzīvesgudri cilvēki; viņi arī var palīdzēt, bet ne visi (arī progresīvākie) visiem patīk. Parasti viņi arī ir ļoti noslogoti, bet, ja izdodas tādu sastapt un noķert, tad ir veicies.

Izbijuši cietumnieki, narkomāni un alkoholiķi ir viena daļa no tiem ļaudīm, kas staigā pakaļ varaskāriem un gļēviem melnsvārčiem, jo tie sākumā spēj būt kā mīļas mammas (un tāpēc apbur), bet šiem neganteļiem pašiem vajadzīga palīdzība, un tā viņi to realizē – izstiepjoties uz citiem; kaut kādu naudiņu jau arī dabū, kaut vai no galīga tukšinieka, bet jēgas cietējam tur nav nekādas, un neviens parasti neatgriežas no saviem peļamajiem ceļiem. Bet villas kungiem... nu jā, lai paliek svešie maki.

Kādam uzticīgas draudzes locekles, mūķenes varbūt iedod pa klaipam maizes vai desas luņķim; Pestīšanas Armija palīdz...

Bet pārsvarā visā, kas saistīts ar Baznīcu, ir zināms āķis iekšā.

Tāpēc pāri visam, Tavām dusmām, bailēm, trauksmes sajūtai, ir nepieciešamība būvēt stipru personību, lai Tava iekšējā ķīmija nevelk uz mammām. Nav no svara, ko Tu esi lietojis un kādas Tev lodes galvā; visiem, kas ir kaut ko lietojuši, vienalga ko, tāda lode ir galvā, kauču tās būtu zāles, jo tā arī ir ķīmiskā mamma.

Tāpēc ieteicu Viesturu Rudzīti. Mazliet kāposta Tu noliksi, bet viņš nav ne melnsvārcis, ne baltsvārcis, ne psihiatrs, ne narkologs, lai gan savulaik ir bijis viss kas, zina medicīnu no lauku daktera līmeņa, kur jāprot viss, bet tagad zina un māk palīdzēt pacelt pašvērtējumu ļaužiem ar Tavu pieredzi. Un tur Tu būsi samaksājis par darbu.

Nu tā; sarakstīju daudz, jo negribēju abās tēmās rakstīt; mazliet pieskāros visam kam, bet domāju, ka vissvarīgākais ir nebūt naivam un apzināties, ka ir jātrenē gribasspēks, ka "vadiņi" ir tikai balsts.
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
09.04.2013 21:28
Liels paldies jums visiem,tas viss ko sarakstijat var loti daudz palidzet man un man lidzigiem! Labi cilveki jus seit esat! Lai jums visus laime neatstaj,un ir stipra veseliba.Turas Draugi!
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
09.04.2013 21:44
Mr R Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Liels paldies jums visiem,tas viss ko sarakstijat
> var loti daudz palidzet man un man lidzigiem!
> Labi cilveki jus seit esat! Lai jums visus laime
> neatstaj,un ir stipra veseliba.Turas Draugi!


Mr. Tu esi optimists, nesaprotu vai tad tev ir kadas probleemas?
Mūsdieās jebkāda literatūra un infa pieejama,bībele nebūs labākā ko palasīt,jo-lasīt veco derību būs visai ilgs un mazvērtīgs pasākums,lai neteiktu,kas -smadzeņu piesārņošana ar negatīvām domām,ar jauno derību nekas diži labāks nebūs-jo cītīgāk to mēginat sev piemērot,jo vairāk sevis šaustīšanas,krustā sišanas un vainas apziņas būs,galu galā-Jāņa atklāsmes grāmatā skaidri pateikts-kaut tu būtu auksts vai karsts,bet tā kā esi remdens,tad es tevi izspļaušu nosavas mutes,un turpat netālu-briesmīgi ir krist dzīvā dieva rokās....nu -var padomāt,cik tad kristiešu vispār ir tādi īsti karsti,ne remdeni.
Nu un mācība par elli un sātanu vispār tāda visai jauka:))) Nu,es būšu debesīs,a mani visi radinieki un gimene ellē,tomēr es būšu diži pārlaimīgs.....he,a moš tomēr kko citu palasīt?
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
09.04.2013 22:39
Mīti visi ir pabriesmīgi, bet tie nav uztverami burtiski; tas, ko baznīca tur sakārusi, protams, ir cits stāsts.

Pasakas taču par velniem lasām, bet no tā nav tik ļoti bail kā no Bībeles... jo nav baznīcas stereotipu.

Bībeli var lasīt kā kultūras pasākumu. Ja zina mītu simbolus, kaut ko var izlobīt.

Bet nu jā, es vispār gan negribēju te nevienu piespiest kaut ko lasīt pret viņa gribu, vnk autoram blakustēmā bija jautājums.

Zinu ļaužus, kas galīgi nav ticīgi, bet palasa, piemēram, seksa gabalus no Dziesmu dziesmas :) (vai pa vecam Augstās dziesmas)

Ja depresivitāte, varbūt arī nevajag... Vai vienkārši negribas. Nu nah*** nevajag tad.



Edited 2 time(s). Last edit at 09.04.2013 22:42 by Runcene.
mad apcerīgs
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
09.04.2013 22:59
http://www.youtube.com/watch?v=Kx5U3xlBea0

...runcenīt, par Tavām viedajām domām speciāli Tev...:)
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
09.04.2013 23:37
Paldies, mad :)
Da ir vēl kāds iemesls,kapēc varbūt tomēr nevajag-es jau agrāk ievēroju,ka to,par ko domājam ,to dzīvē pievelkam,man savulaik bij kāds mācītājs,par kuru daudz runājām, domājām,un regulāri arī satikām,uz ielas,benzīntankā,kad pārstājām runāt,jo ceļi pašķīrās-nu nesatiku vairs,10 gadus,tā arī vakar,tam par apliecinājumu-sarunājoties pieminējām kādu cilvēku,sen nebij satikts.....liels bij pārsteigums,ka cilvis pēc 15 minūtēm tika satikts,ne tikai liels,drīzāk apstiprinošs šai domai-tas ko domājam,veido mūsu dzīvi,es cik skatos atpakaļ-tikai to varu apgalvot,ja labi padomā.Ar to gribēju teikt-simboli vai realitāte,bet-ja tie ir domās,tad tie veido dzīvi,bībeles simboli-diez vai to labāko,arī ja kāds ir aizrāvies ar bībeli vai ticību-vienalga var apdomāt,ir daudz labākas lietas ko palasīt,var arī paklausīties,mad te liek linkus uz foršu mūziku.....
nu ja var ārstēt ar bībeli kapec ne
tāpat kā ar psihiatru, tādspats kā mācītājs, ko iemācija to māca tālāk
mācītajs saka es neesmu Dievs es palīdzi viņu atrast utt
psihiatrs to nesaka un viņam uzticās :-(

es saku ka vaig apskatīties kas rezultātā notiek
ar baznīcu - cilvēki nu paliek dīvaini nu kalpo labajam nu ok visi zina piem Māti terēzu
nu kalpoja un apkopa pat ubagu vai noziedznieku... nu feini ja visi būtu tādi ... nu nez

sliktajam - nu rezultats nu es jau tikai daru sliktu bet ne jau pats no sevis, man rinda stav ar
godigajiem vienam sievas miljakais japiekauj citam paradu uzmetejs citam nu taspats
ka kara filosofija jaizsarga tie pieci un jaupure tie divi utt

nu katra religija ir kalposana
divaini

bet esot kada religija var kalpot sava darba pieram, jurists vai grāmatvedis vai ārsts utt

bet cilveks ja neiemacas runāt bērnībā, nevar to iemācīties tāpēc visi mēs esam ieprogramēti
meklējam kautkādu virsbūtni ... a kas zina varbūt tas ir atavisms no bērnības vecāku virsbūsanas ut

tjipa pasaki bērnam tev nav tēva tāpat kā pasaki ticīgajam tev nav dieva

bet svētie raksti, nu tie ir seni raksti un piramīdas ko neviens nesaprot un indiešu budas
nu ir gari vai nav kas zina.. tikai samanu budistu kristiešu vai komunistu (kas manuprāt vienkārši izmantoja tautas
kristīgo audzināsanas vēsturi un aizvietoja to ar ..) vai Hitleristu visiem pamata bij reliģija
nu arī rezultāts visiem viens --- kalpošana


tapat kā pirms iet pirm psihdaktera paskaties rezultātu
nu tāpat arī religijas bet...
dzīvot pasaulē un nezināt tādu lietu kā elektrību valodu to ka zeme ir apaļa nu arīnevar

nu ārstēties ar keistietību, kapec ne - ir rezultāti tāpat ar budismu vai mok kauko citu
tāpati hipnoze vien ir

a kas nav hipnoze, ja nav spējas domāt tad meklē autoritāti un ja tad nesaprot tad
vienkārši klausa un vārda

tjipa uzticās kā jērs piem psihiatram vai ārstam vai juristam a tālāk jau ...

nu kristietības ienākšana vecajās civilizācijās bija to gals, bet piem kristieši piedāvāja Dievam upurēt
nevis cilvēkus bet dzīvniekus... itkā labāk , a kapēc vispār jāupurē? nu Dievam nu ok
sviests, alegoriski nu itkā ir situācijas kad jāizvēlas piem pādot mašinu lai dabūtu darbu vai
iebrukt Gruzijā vai Husenijā lai izglābtu taut.. nu jāupurē mieram.... tas viss ir saistīts mūsdienu domāšanu
cilvēka kā tāda vēsturi valodas rašanos un to ka domājam un kādi esam.. mūsu valoda ir patiesībā bībeles pilna
paldies un kastik vēl svētdiena un pstardiena īstenībā padomju laikos kad bībele nebija tad arī nevarēja saprast ko tie
vārdi un teicieni nozīmē pat padomju kino ngravējos kautvai ostaps benders "lai pirmais man met akmeni"
vai kapec vlna kalpi un kapec cucinj jaed, un kristaps kas rīgai nesa baļķus pārnesa bērnu kas vēlāk pārvērtās
naudā nu itkā vācieši atnāca arstāsu par kristu un beigās sāka vārīties utt...
tāpat rīgas mūros ir upurēti cilvēki iemūrēti lai tie ilgi turētos un nu narkomāni tiek upurēti lai vārītos
kas zina kas kuru kur upurē, peimani lai spirtā nelien vai berezovski lai ...

visiem būtu labi

bībelē ir jāzin tāpat kā budisma ļeņina raksti un
tas ka neviens neizārstēs narkomānu kā tikai pats

fiziski nu ķimiski, ārsts var pateikt(vajadzētu) piem vai nelietojot neko napstāsies kaukas
un vai vispār fiziski organis tur kauko bet ...

a kas zina gars ir vai nav
citam stiprs citam ne

a kas tas par garu?
TU? ES? persona
a Dievs ir gars? a Velns?

a kas ir Leņins? tacu materiālists... a Leņina gars dzīvosot uttt

bet pasag dievs apsaubīt ticīgā jūtas vai tas ir
Dievs
Buda
Velns
Leņins
vai kas vēl jo>>>>>>>>>>>>>>>>>>
viņī metīsies virsū kāpēc? jo viņi viņam kalpo

un ir pilns ar tādiem kam patīk ka viņiem klapo

vēl kopēja pazīme ir struktūra kā armijā, cilvēki cīnās par nosaukumu, rangu uzpleci
amatu vai tas ir zinātņu grāds , amats, kriminals autoritate, aukstākais kardinals...... utt

nu un piem jigas gavē lai zarnas tīrītu a kristieši tāpēc lai atzīmētu šausmīgo notikumu ka ebreji gāja kautkur kur viņus padzina
un nevarēja saraudzēt maizi utt
un pasaules galu gaida arī , kolektīvas pašnāvības uttt

tā djelas ir sarezgītas

a atkarību manuprāt var ārstēt
jo labākais kā ārstēt atkarību nu bez padosanās viņai varianta ir aizvietot ar citu
un arī lielais grudrais teca ka religija ir opijs tautai
nu tad jau var aizvietot :-)

piem Agatas Kristi romāni ir slaveno jo beigās izdalā tādspats seartonins kā pēc kazino sexa vai
piem svēto rakstu lasīšanas... nu kad ir kaukas labs, piem kristus atgriezās un parādīja sevi un aosolīja ka būs dzīve pēc nāves
budisti arī sola vel vairāk ka cilvēks atdzimst ntas reizes un tikai labākie var aizlidot pavisam

a citi saka ka dievi bija vienkārši gudra tauta tepat uz zemes kā angļi iezemiešiem kuri varēja tos saukt par dieviem
nu komuniti hitleristi un visadi isti uzmetas par tikpat gudriem bet citi saka mērkaķi ir nevis neatīstijies cilvēks
vet degradējies supercivilizācijas pārstāvis un ko tik ne....

nu mīlestība daudzus glābj, ja tic tai
parcik viņu nevar noķert tad tomēr ir pēc kā skriet dēļ kā nomest narkas
dzīvot, itkā to arī sludina ... nu nez..

doma pac
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
10.04.2013 12:27
Reliģiskie, mūžīgie jautājumi un atbildes, kas nekad tā arī netiks atrisinātas un pierādītas, mūžīgais karš starp reliģijām, kas izspaužās, gan karā, gan cilvēku diskusijās. Katrs atrod savu ko viņš pats jūt un kas viņu piesaista. Piespiedu kārtā neviens nekam neticēs.Vanga, extrasensi, un visi šitie šarlatāni, tīri psiholoģiskas spējas, cilvēku izmantot savā varā!

https://www.youtube.com/watch?v=uUCkBHgcc8k Elektro cilvēks, neapstiprināja spējas.

http://nra.lv/video/1740-intervija-ar-elejas-veroniku.htm?view=comments

Un pats interesantākais, ka visi vņi nāk no sliktas un nabadzīgas dzīves, tāpēc viņiem ir šādas spējas. mana mamma aizgāja pie Elejas Vernoikas, jā jo viņu ir viegli psiholoģiski pārņemt savā varā!
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
10.04.2013 14:31
enfuego, paņem un labāk iebāz savu galvu sev pakaļā! Tur tai ir īstā vieta.
nu psihdteri ir tadi pashi
kā religija narkodīleris veriņa vai traka sieva mājāš
viņi sacakarē smadzenes un pārdod apvārdotu ūdeni narkas vai
zāles



Kāpostu sulā ir vērtīga aminoskābe triptofāns. No tās smadzeņu šūnas sintezē nervu sistēmas mediatoru serotonīnu, no kura savukārt epifīzē tiek izstrādāts miega hormons melatonīns. Kāpostu sula satur daudz hlora un sēra, kā arī C vitamīna. Tajā ir arī augsts joda saturs, sulā ir arī sicīlijs, kas nepieciešams vairogdziedzera darbībai, lai stimulētu pigmentu veidošanos ādā un matos, un selēns, kas ir nozīmīgs imūnmateriāls organisma šūnām.

a ex arī ir psihdaktrers
mad smīkņādams
Re: Narko atkarigo arstesana ar Radio vilniem!
11.04.2013 14:31
...enfuego sācis rakstīt praktiski bez kļūdām...klau, āzi vai tik Tev nav personības dubultošanās???...jeb Tevā vietā raksta Tava sieva???...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 24?
Ziņa: