Kā lai es dzīvoju tālāk??

Aizsāka Sieviete 40 gadi 

Labdien/Labvakar!
Man ir tik pilna sirds tāpēc vēlējos ar kādu dalīties savās sajūtās! Varbūt šeit ir kāda sieviete kurai ir līdzīgs dzīves stāsts?
Kā lai sadzīvo ar sajūtu, ka visi šie gadi ir nodzīvoti pa tukšo, palaisti vējā!??? Es nespēju pārstāt sevi iekšeji sodīt un kritizēt, vainot pie visa!!! Varu teikt , ka 80% pie ta, ka esmu viena bez ģimenes- vīra un bērniem, izglītības esmu vainīga es pati! Jā, man ir bijušas vairakas nopietnas attiecības, esam dzīvojuši kopā! Bet sava pretīgā rakstura dēļ dzīvē visu esmu pazaudējusi! Ilgus gadus biju kopā ar vīrieti bezjēdzīgās attiecībās, muļājos un ļavu, ka mani čakarē! Tie bija septiņi gadi......
Ilgstoši un daudz lietoju nervu zāles un antidepresantus!
Kā lai sadzīvo, ar sevi, kā lai sev piedod??? Es ienīstu sevi, ka esmu izniekojusi savu dzīvi! Pēdējās attiecības izjuka pirms diviem gadiem! Škiršanās mani morāli un fiziski inīcināja! Sabeidzu veselību un nervu sistēmu, jūtos uz visiem 70. Nekam vairs neticu, esmu palikusi skeptiska, nespēju ne uz ko saņemties! Bieži pēdējā laikā domāju, ka gribu aiziet no šis pasaules, mani šeit nekas nesaista! Kuram gan vīrietim Latvijā šāda siieviete būtu vajadzīga?
Piedodiet par šo monologu, bet varbūt kāds mani sapratīs........
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
06.05.2013 21:39
Runcene Tev ieteiks kādu labu psihoterapeitu,kas palīdzēs tikt vaļā no liekās naudiņas :)
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
06.05.2013 22:08
No vienas puses, ja cilvēks ir apzinājies, ka ir sapisis visu savu dzīvi, tad beidzot ir iespēja sākt vērst par labu ko vēl var. No otas puses ko nu tur daudz pēc 40 vairs var... Manuprāt te var tikai zārka dēlis ko līdzēt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
aberz
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
06.05.2013 22:10
nu tas ir zalju rezultats
saku kamer dzer zales visa dzive iet garam

tas ir tas rezultats ko panak psihdakteri

tev nav jakaras bet jauzsedina uz trankviļiem
2 psihiatri, ja katrs ta daris tad dzivosim ka mums no dabas dots

(nu tas jox protams)
bet es visiem saku rekur ir tas kas notiek lietojot zales

reali sk ka tev atliek nodarboties ar kautko labu
lai dzivei butu jega... ko citu nez?

es ta var runat man ta liex jo....
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
06.05.2013 22:16
Sieviete, 40 gadi. Visu ko vēl var: precies un dzemdē, ej studēt. Kāda atšķirība, cik gadu..

Man ir viena druška, kurai trīs augstākās, tagad nupat sāka taisīt ceturto. Nu neko, trīsdesmit gadu, sazin, cik viņa vēl uztaisīs līdz 40...

Labi, joks mazliet, bet, ja nopietni (jo labi saprotu), tad pajautāšu: priekš kam Tev tās zāles? Lai nejustu to sāpi? Nu jā, sāp, bet viss vēl nav zaudēts. Lāsēns jau mani pieteica, tad nu jāceļ pašvērtējums, un to var darīt visādi. Psihoterapeits, pašpalīdzības grāmatas ir mēģinātas?

Pēc 45 gadiem Latvijā pagājušajā gadā dzemdēti 30 bērni, visi veseli, vesela klase. Kur nu vēl, ja tikai 40.



Edited 1 time(s). Last edit at 06.05.2013 22:19 by Runcene.
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
06.05.2013 22:17
Dzīve pēc 40 jau nebeidzas,man ir 46 un jūtos vēl jauns,sievietes noskatās pakaļ :),būs viss labi - dzīve ir cikliska,atceries filmu,kas asarām netic...
aberz
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
06.05.2013 22:20
nefiga
daudzko var sadarit ari pec 40
galu gala nekas tak nav noticis jo
tikai mainās dzīves jēga

100000 cilvju ir tā
un 1000000000
ir vel sliktak

nu un
galvenais ka visiem ir po
cilveki ir ļauni bezjedzigi cietsirdigi radijumi
kuriem ir tikai labi un slikti

piekam labi sev nevis citiem
nu ta ir

+vēl skaudība ka citam it utt

ta ka nekas jauns te nav

lielaka dalja priecajas te re ka tev neiet
un psihdakteri ...
doma ka te tuse kautkds intrneta guru
tiepsi kjemi kas apkart vien ir
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
06.05.2013 22:24
Hmm? Nu jā, kā saka, nāks lielāki sūdi, šitie aizmirsīsies... :) Diemžēl reproduktīvais cikls arī āfrikā ir reproduktīvais cikls un bērni pēc 40 ir vai nu izmisuma solis vai nelaimes gadijums neuzmanīgi rīkojoties ar dzimumloceki. Bet ja tas ir apzināti tad tā jau ir garīga problēma...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
aberz
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
06.05.2013 22:51
tas viss ir zāles
un tikai

pasihdakters saka ka sexam netrauce un
lieciet mani miera

a tas delj ka tu cepies
vinji nerubi vispar

sex bij, berni varj but
nu i brivi ... arsti nav vainigi
bet tas ir zales saku

astulbins
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
06.05.2013 22:52
Ir pagarinājusies dzīvildze un arī reproduktīvais vecums...

Turklāt abiem faktoriem ir tendence visu laiku pagarināties bez medicīniskas palīdzības.
bmw
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
06.05.2013 22:53
Visas pārskaitītās psihologiskās problēmas var ļoti labi risināt ar audio materiāliem,ja nav kur naudu likt,tad var arī pie psihoterapeita aiziet,bet tā viņi visi ir pilnīgi lieki.Piedot sev var,ir efektīgi materiāli.
Kā lai sadzīvo ar sajūtu,ka kkas palaists vējā?- vienkārši-Tev nepieder ne vakardiena ne rītdiena,Tev pieder tikai šodiena.Apdomā to.Ir audio,kas palīdz to saprast.
Ko Tu saki par sevi,tas piepildās-ja saki,ka raksturs pretīgs,tad-ar katru gadu tas kļūs pretīgāks.Un-Tev būs jāiemācās sevi mīlēt,jo-ja Tu nemīli sevi,tu nevari mīlēt nevienu citu,un tad ir traki.Lai cik tas nebūtu dīvaini-ja Tu saki-kam mani tādu vajag,tad-nevienam arī nevajag,ja iemācīsies sevi mīlēt,pacelt radikāli pašērtējumu,tad-vīrieši stipri vien interesēsies par Tevi.
Psihoterapeits to visu varētu panākt daudz ilgākā laikā,nekā izmantojot audio meditācijas,bez tam-nauda izbrīvēsies lai smuki apgērbtos.Audio ir krieviski,pa velti.Ja interesē-saki.

Iedomājies variantu-ka Tev vakar bij jāmirst,bet-Tev tika uzdāvināti vēl 40 gadi,bet-bez pagātnes.Tu priecāsies jeb raudāsi?Atceries-Tev pieder šodiena,ne vakardiena ne rītdiena nav Tavas.
bmw
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
06.05.2013 22:57
Bērnus varētu taisīt,ja var atteikties no AD,tā kā problēmas ir psihologiskas,tad AD varbūt vēl drusku vajag,kamēr saved kārtībā psihi.
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
07.05.2013 01:08
Jā virtuāli jau gudri runāt, bet ja cilvēks jau ir ieaudzis savā kažokā, tad ir pagrūtāk, man teiksim, kaimiņš kurš nodarbojās ar bišniecību, pat 70 gados tiesības nolika, un visu laiku kautko mācās, jautājums ir vēlēšanās un gribēšana.

Jā šķiršanās arī varbūt dzīvē smags nervu sabrukums, un sodīt sevi ir vissliktākā īpašība, tu pamazām sevi iznīcini.

Lai varētu kautko ieteikt, pastāsti, plašāk, jo ar šādu informāciju jau nekā nevar tev ieteikt vai paskaidrot, un dalīties pieredzē!
gbmw
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
07.05.2013 08:28
Es neteicu,ka tas viss ir viegli sasniedzams-atbrīvoties no visa negatīvā.Bet grūta tur arī nekā nav-uzliec austiņas un klausies.JA cilvēks teiksim 20 gadus ir sev teicis-es ekam nederu utt,tad tagad arī drusku laiku vajadzēs,,un nedaudz apņēmības.Zināmā mērā-nu man runāt nav vieglāk,es arī klausos+meklēju pa netu,nu jau gan liekas,ka viss izsijāts ļoti rūpīgi.:)
bmw
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
07.05.2013 08:56
ai,sorry,savu niku galīgi sačakarējis esmu,tā iet,kad pēc remonta aizkarus neuzliek un saule spīd kompī:))
Re:
07.05.2013 10:12
Labrīt! Paldies Jums visiem jaukajiem cilvēkiem par komentāriem, labajiem vārdiem un ieteikumiem!
Tik daudz patiesības ir visā jūsu teiktajā! Arī es piekrītu un intuitīvi jūtu ka milzīgu postu un ļaunumu ir nodarījušas man zāles! Lexotanīlu dzeru nu jau 5 gadus. Daktere teica, ka no tā vaļā varu tikt tikai ārstējoties slimnīcā!! Sajūta ir laba iedzer ripiņu pirms gulētiešanas un viss attālinās, iestājas iekšējs miers un domas pazūd! Bet tā nav izeja, gribu no tām zālēm tikt vaļā, jo visu laiku mokos ar galvassāpēm, domāju, ka tas ir no lexotanīla! Bet vai tiešām ir jāiet slimnīcā, es to nevaru šobrīd atļauties!
To: BMW!
Iemāci man sevi mīlēt! Kā tas ir? Saprotu , ka nekad neesmu sevi mīlējusi arī tagad nē!!!!!!??
Re: Re:
07.05.2013 10:42
Lexotanila pārtraukšana var nebūt viegla, bet es uz dakteriem tik daudz neklausītos. Jā, būs slikti; varbūt pakratīsies vienu vai divas nedēļas, sliktākajā gadījumā trīs. Būsi kā slims cilvēks tai laikā, bet tas ir apmēram kā ar plaušu karsoni slimot. Labi, ja uz to laiku var paņemt brīvu. Slimnīca ir galējs variants.

Esmu kopumā lietojusi zāles 20 gadu, ar lieliem pārtraukumiem; zāļu lietošanas stāžs kopā likts ir apmēram tie paši Tavi pieci gadi. Nav tas arī nemaz tik liels ārprāts tikt nost. No AD vispār nokāpju vienmēr pamazām, apmēram 2 ned. laikā un nekad nav bijusi laušana, galīgi nekas. Trakāk bija ar fenazepamu, vienu lexotanila radinieku.

Bet kaut kādu psiholoģisku darbu ar sevi noteikti vajadzētu; sev var iemācīties piedot ļoti, ļoti daudz. Aizej uz kādu grāmatnīcu, varbūt kaut kas uzrunā no psiholoģijas vai citām idejām, kaut kas austrumniecisks varbūt, kādas austrumu filozofijas vai medicīna. Nevis kaut kas tāds, kas ir izlasīts, ka citiem der, bet kas Tev pašai iepatīkas.

Psihoterapeits arī var palīdzēt tikt ar zālēm galā, tas gan maksās, bet tas atmaksājas, jo Tu nostājies uz tāda izaugsmes ceļa, kur nav atpakaļgaitas, var jau, protams, nolaisties, bet tas, ko būsi par sevi sapratusi, Tevi urdīs un neļaus tik viegli padoties.

Es arī daudz esmu darbojusies ar sevi pati, bet ļoti veselīgs ir skats no malas, kas pievērsts tikai Tavi personai, nevis kas piemīt daudziem vai visiem.

Ja Tu iemācīsies noņemt to štromu, ka esi tāda un šitāda, kaut par kādu pkāpi, Tu atslābsi un pati sajutīsi, ko Tev īsti vajag un kas var palīdzēt.
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
07.05.2013 11:56
Sieviete 40 gadi

Man Tev tāds pārbaudīts ietekums. Ja Tu līdz šim neesi ar vitamīniem aizrāvusies, tad es ieteiktu Tev to sākt darīt. Brīnu protams, ka nenotiek un laiku atpakaļ nepagriezīsi bet vitamīni mūsu reģionā hroniski trūkst un ar viņu palīdzību var iegūt enerģiju un izturību. Gan fizisko gan garīgo kas Tev ir īpaši vajadzīgs. Un tad Tu varēsi nokāpt no tām zālēm un sākt atgūt dzīvesprieku...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
aberz
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
07.05.2013 13:09
īstenībā ja ir depresija tad labak par asinsszāli
darbōjas burkāni nu kādu daži lieli burkāni dienā pāris nedēļas
un ir efekts lielāks kā asinszāle ta tikai uz dažām stundām darbojas un smeldz

a tād AD trankviļi
teorētiski piemēram ja galva ir rēta krevela vai kas un traucē kautkas tads
tad ADti kautkā palīdz... tādā gadījumā tikunta jālieto laikam

a vitamīni vienmēr der
putras kāposti saknes tējas upenes pienenes iesla ekstrakts
viskas der sevišķi nerafinēta saulespuķu eļļa utt
bmw
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
07.05.2013 20:11
Par vitamīniem piekrītu par 150%.
Lexotanīl kad met nost,tad derētu calcia800-tādu dubultu devu,tas nomierina dabīgā veidā,kakcijs un magnijs.Vēl klāt var adaptol vai,ja nav liels stress-tad baldriānu un antistress bagātīgās devās.Jo tomēr labāk ir stresu novākt,nekā paciest.Uz calcia 800 un baldriāna var dzīvot cik ilgi vajag.Vēl varētu tādu B8 vitamīnu jeb inozitolu-tam vienam iedarbība kā vidēji stipram trankvilizatoram,vienīgi aptiekās nav manīts,varbūt pasūtīt var netā.
Par sevis iemīlēšanu-tur drusku pastāstīšu.Vispār būtu jāaizvāc visas pretenzijas pret sevi-nepiedošana sev,paškritika utt,un jāmēgina pieņemt ar prātu viena tāda doma-Tu savu dzīvi nevarēji nodzīvot labāk,lai arī kā Tev tas neliktos,bet-tas jau sākas ar piedzimšanu,vispār pirms.Un-viss kas notiek,ir savu domu rezultāts.Bērnībā domas būtiski iespaidoja vecāki,bet-arī viņi nav vainīgi,jo-arī viņi dzīvoja pēc tiem pašiem likumiem.Tālāk-jaunībā un vēlāk-viss kas notika,bij rezultāts iepriekš kultivētām domām.Tā ir zināmā mērā karma,tikai-bez jebkāda sakara ar iepriekšējo dzīvi,vai nu tāda ir vai nav,tas mūs maz vai nemaz iespaido.Bet-savu karmu veidojam mēs paši,un.........ir tomēr kāds neredzams spēks,kas vēl kko pieveido...Tāpēc-ir svarīgi visiem visu piedot,un ne uz vienu,arī sevi,neturēt naidu,pārmetumus,ar to mēs kaitējam tikai sev.Bet mēs tqaču negribam sev kaitēt.
Tik tālu der saprast domu līmenī. Tomēr-emocijas vāji pakļaujas domām un saprātam,un vienmēr iezogas galvā doma-kā viņš tā varēja...kā es tā izgāzos..
Un emocijas pārveidot palīdz audio materiāli,varētu aizsūtīt diezgan daudz,par visām tēmām.
Vēl ir kāda lieta ko der saprast-Tava pievilcība vīriešu acīs vispār nav atkarīga no tā,kā tu izskaties-nu 99% nav. Tas ir-nav atkarīga no tā kā izskaties kaila,apgērbs drusku ietekmē... Bet-pievilcība ir atkarīga no tā,kā Tu vērtē sevi,un-vai sevi mīli,vai spēj izstarot mīlestību uz apkārtējiem.Piemēram-Murahovska nu nepavisam nav skaistule,un nemaz necenšas tāda būt,bet-viņa ir pievilcīga,neatvairāmi pievilcīga.
Nu un lūk-ja izmantojot dažādus materiālus-audio meditācijas,visu negatīvu no sevis noņem,savas vecās emocijas nomainot pret jaunām-pozitīvām,tad viss sanāk. Jaunās ir jāliek virsū ar pietiekamu intensitāti un ilgumu,jo-vecās kā nezāle spēj dzīvot,sliktais ir dzīvīgāks par labo,ilgi ir pierasts domāt slikti,tāpēc saku-jābūt intensitātei un ilgumam.Un -gribu atgādināt-viss negatīvais ir jāatpazīst un jādabon ārā no zemapziņas,
tapēc ir vērts drusku parakstīties,man pieredze rāda ka cilvēks dažkārt pēc 10 vēstulēm pastāsta kko jaunu,itkā līdz šim būtu kko aizmirsis.Jā -par pievilcību runājot-Tev jāpieņēm sevi tādu,kāda esi,un praktiski-ja visas domas būs pozitīvas,Tu nekritizēsi sevi un citus pārmērīgi,tad nepaliek vietas nekādām teorijām par neatrisināmiem iekšējiem konfliktiem utt.,kurus var meklēt pusgadu,gadu,un atrodot-nav skaidrs ko ar atradumu lai dara.....Tēze-jāmācās sadzīvot-tā drusku pastulbi skan,jo-negatīvo vienmēr var atmest,bet-tur kur paliek pozitīvais,būtībā mīlestība-tur nav jāmācās sadzīvot.Es kko varu uz e pastu aizsūtīt kā failu,varbūt vēl kādu linku iedošu,man nav žēl:))
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
07.05.2013 20:28
Jā, es pilnīgi piekrītu par to, ka citādi nevarēji, ka neviens nav vainīgs (arī vecāki ne), tas ir tāds kritisks punkts, kur daudzi iekrīt un moka un moka sevi: "jā, bet kā būtu bijis, ja būtu bijis..."

Un vēl par vīriešiem runājot, es (atkal nevienu nevainojot) gribētu teikt, ka mēs, meitenes, paaudžu paaudzēs vienā ziņā esam ne visai veselīgi audzinātas, tas nav Latvijā vien, tas ir arī daudzviet citur pasaulē, kad vīrieti ir iemācīts uztvert kā bērnu, kur sievai teju jāpilda mātes funkcijas. tas ir pilnīgi arhetips: sieviete kā māte ar pieaugušu vīrieti, nevis sieviete, par kādu te bmw uzrakstīja. Tur vajag diezgan stipri mainīt domāšanu un iemācīties veidot līdzvērtīgas attiecības.

Mēs (sievietes) gribam dzīvot tā, it kā vīrieša uzdevums būtu tikai iet medībās un nest mamutu, bet viņš mūsdienās ir diezgan daudz arī mājās, un tas ir jāpieņem un sieviete nevar viena pati iesēsties un visu noteikt. Tā ir braukšana purvā. Un pēc tam citas vaid: "ārprāc, man viss vienai jādara..."

Es, protams, nezinu, vai ar Tevi tieši tā ir, bet tas ir viens liels klupšanas akmens ļoti daudzām sievietēm.
Mīļš paldies par Jūsu atbildēm un viedokli! Man tiešām ir prieks, ka šeit ir tik forši un sirsnīgi cilvēki, kuri grib palīdzēt! Man tiešām šobrīd nav pie kā vērsties pēc padoma! Neminēju pirmīt faktu, ka atrodos ārzemēs! Ir naudas un vēl citas problēmas.Šis apstāklis arī daudz ko sarežģī, jo ja es būtu Latvijā noteikti apmeklētu psihiatru! Šeit svešumā ir vēl grūtāk!

To:bmw! Būšu ļoti pateicīga, ja Tu man atsūtītu kādu failu vai linku uz manu epastu viendivi03@inbox.lv

To: Runcene! Es pirmīt neminēju, jo man bija kauns teikt kādu devu to Lexotanīlu lietoju! Uz nakti es dzeru 3-4 tabletes (3mg) Vai Tu tiešām domā, ka es saviemm spēkiem varētu ikt vaļā no tām zālēm pie šādas devas?? Šovakar sakreņķējos par vienu lietu , sīkumu patiesībā. Bet mana reakcija bija neadekvāta, tā uzvilkos - uzreiz sāka sāpēt galva, vaigi un kakls (no ārpuses palika sarkani)! Tad uzreiz iedzēru vienu lexotanīlu, un pēc mirkļa viss atgāja! Vai Tev ir idejas ko man darīt?
paldies
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
07.05.2013 23:14
Sieviete 40 gadi, Tev pietrūkst viens krāniņš, un ar visu pārējo būtu ok. Nopietni!
mad no malas
Re: Runcene un bmw
07.05.2013 23:31
...sievetei...3-4 lexotanili tāds sūds vien ir...samazini ripiņu skaitu un viss būs kulē...netaisi problēmas tur, kur to nav...
...40 gados sieviete tikai sākas...tikai viens mazs noteikums - ir jābūt mazliet prātam, jo tā esamība vai neesamībair nosaka, kāda Tu esi un kāda Tu izskatīsies....
...ko te vairs bilst...visu pārejo jau te izteica aktīvākie ķermeņi...:)
Re: Runcene un bmw
07.05.2013 23:47
Sieviete 40 gadi


Tu tur nevari tikt ne pie viena ārsta?

Nekādi valsts doki tur nav?

Kas Tev izraksta Lexotanil?
bmw
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
08.05.2013 00:24
Attiecībā uz zālēm-manuprāt tā deva un simptomi drusku par stipriem,lai vnk nomestu,var iebraukt auzās.
Ir viens no variantiem-mēginnāt Finlepsin 200,kkādu ceturtdaļu līdzīgā situācijā.Un vispirms pilnībā pāriet uz to,ja gadās stiprs stress,Finlepsin nav neiroleptiķis un nav trankvilizators,tas ir pretepilepsijas līdzeklis ar nomierinošu efektu.Nerada atkarību. Tad,kad regulāri sāksti klausīties šo to,stresi būs mazāk,pozitīvākam cilvim vispār ir mazāk,nepiedošana sev vispār teicami ēd nervus un kurina no iekšpuses,tad varēsi sākt samazināt zāles,vēl-var pasmērēt ar kādu sildošu smēri akupunktūras punktus,apgūt dažus elpošanas vingrinājumus,klausīties relaksējošus audio,stimulēt smadzeņu alfa viļņus.
Mēgināšu sameklēt un aizsūtīt,bet-rīt vēl....,šovakar drusku:))
aberz
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
08.05.2013 00:38
nez jaunajiem patik vecakas
24 gadigi ar 47gadigam
nez kur problems
60gadig vir meitnes flirtejas sim no sievas bai
atsaka utt

probl vienigi veseliba
un galvaaa

bernus ar runcene saka ka var dabut utt

tikai ka tranvilji sacakrejushi veselibu
cilv to jut un tapec pardzivo zemabzinja
veselam po tur viens pameta viens atradas process notiek
a ka kaukas nav tad sakas ... a probl pat nav galva bet zalju sekas
pavasara (tjipa reprodukcijas veselibas) sachakars
kas zalem ir kudi trakaks ka cigaretem vai pat narkam

palasi reprodikciju
un tur saraksts kas kaite neveseligs dzivesvaids
dsmekesana slikta partika alkohols narkotikas un medikamenti
sevišķi psihotropie radioaktivitate smagiem metali uttt

a aizej uz pansionaru balli vasara pectam visi krumi izmiditi
no rita zale neaug... un ljubov vem vozrastam pokorna

koroce zud speja milet tjipa un tas ir iemresls
holesterins neparstradajas asinsrite stajas asins satavs mainas sunas kas rodas ir citadas

bet kermenis atjaunojas pilniba 7g laika taka ja sak merktiecigi dzivot veseligi
attirit oragnismu limfus aknas asinis zarnas utt var izmainit visu dzivi
40g ie strunc jo 20g aug 10g ust pieredzi 10g doma ko darit boja veselibu un deprese
un tad ar domu kas ir verts but vesela, un neteret lieki dzves mikljus dzvot forshi un
dzive ir skaista jebkura vecuma vienu un topashu redz katra vecuma citadi un ir forshi
ja tikai ir spilgts gsima acis tatad acu zilites lielas un patikama omuliga sajut visu laiku
kas pievelk visu lab un cilvjus ari .......
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
08.05.2013 01:22
oi mad tikai nesāc atkal gudri dirst.
Re: Runcene un bmw
08.05.2013 01:35
mad no malas Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> ...40 gados sieviete tikai sākas...tikai viens
> mazs noteikums - ir jābūt mazliet prātam, jo
> tā esamība vai neesamībair nosaka, kāda Tu esi
> un kāda Tu izskatīsies....


Ko nozīmē- 40 gados sieviete tikai sākas? Kas tās par sievietēm, kas sākas tikai 40.g? Man tādu sievieti nevajag! Nu, i nafig!
aberz
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
08.05.2013 03:57
exim patik vecākas pec 50smit
:-)
ko darisoi kad tev bus 65g?

jooo
tak katram savs
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 20?
Ziņa: