Kā lai es dzīvoju tālāk??

Aizsāka Sieviete 40 gadi 

bmw
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
08.05.2013 09:19
Klau,man rāda ka tas e pasts nevalidējas,varbūt vari uzrakstīt uz ivarsher@inbox.lv no strādājošas adreses.
mad smīkņādams
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
08.05.2013 09:36
...enfuego. tizleni, ar Tevi kāds runā???...tā ka aizveries, ņedonosoks...

...par 40..18 gados sieviete ir tāda, kādu to Visaugstais izveidojis...izlaidīšu starpposmus un 40 gados sieviete lelākajā daļā zin, ko grib un zin, ko var...ja tam visam pievieno intelektu un apvieno augstākmionēto, rodas Sieviete...nevis 18 gadīgs pisams caurums...ir satiktas pāri par 50. kuras iedos foru smukajām, jaukajām, jaunajām...šeku. inka...50 pāri...plikā - 40 gadniece...grib, var un dara...esmu pārliecināts, ka abas šīs kazas ir daudz interesantākas, par jaunajām govēm...nejaukt ar govīm......
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
08.05.2013 09:57
Vai vienu vārdu sakot- mēs visi kopā novecojam. Un ar katru gadu paliekam ar vien interesantāki.
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
08.05.2013 11:37
mad, Tu lūdzu nedusmojies bet diemžēl arī mana dzīves pieredze neko labu par 40 gadīgajām nesaka. Es nerunāju par visām. Daudzas no tām kas ir sievas un mammas, ir pat ļoti ok. Bet tās ir "aizņemtas". Toties tās kuras var dabūt... :( Nezinu, varbūt vaina ir tajā, ka viņas "zin, ko grib". Un tas parasti ir kaut kas ļoti nejēdzīgs... Labāk nebūtu zinājušas... Tā kā 18 gadīgās reāli rullē un viegli var paņemt jebkuru veci... Ja vēlas :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
mad oponē
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
08.05.2013 12:09
...klau, vecmeita pēc definīcijas ir un paliek vecmeita...ar savām spurām un citām negācijām...ja jumpravai ir izstrādājies vecmeitisms, tad tiešām labāk viņas norakt, nevis frišināt...tādas ir ierindojamas bezcerī...it sevišķi, ja ausis satur tikai striķītis...par tām kā reiz es šoreiz nepaužu...
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
08.05.2013 12:24
Es arī domāju, ka vajag citas ripas, kaut vai bmw minēto pretepilsepsijas līdzekli, antidepresantu vai mazo neiroleptiķi.

Ja man būtu tāda situācija, es kāptu nost ļoti pamazām, nav vairs tās veselības, bet ar laba doka palīdzību noteikti var saštukot.
Re: Runcene
08.05.2013 14:39
Es saprotu Tevi! Tev nav ko teikt dzirdot šādas šausmas:))
Visu laiku gāju pie tādas ka ģimenes āstes, un nu viņa pateica viss, ka vairāk viņa zāles neizrakstīs, jo viņai var sanākt nepatikšanas, ka tik ilgi izraksta šādas zāles! Viņas priekšllikums ir lai es eju slimnīcā! To es nevaru atļauties, nav polises un nauda!
Re: Runcene
08.05.2013 14:55
Nu bet Latvijā ģimenes ārsti bez problēmām raksta, piemēram, antidepresantus. Visā pasaulē tos raksta vispārējās prakses ārsti. Ir liela cerība, ka tad Tev vajadzēs mazāk lexotanila, jo AD noņems štromu.

Viņa nerakstīs, bet pati jau arī veicināja šo atkarību. Tante biku gļuko. Ja Tev nav cita varianta kā tikai viņa, jums kopīgi jādomā, jo slimnīca ir muļķības. Ja ir bezmiegs, cilvēkam teju vienmēr ir depresija vai vismaz trauksme; tantei vajadzēja domāt arī par cēloņiem, nevis sekām. Es pati savulaik izdomāju, ka pietiks ar miega līdzekli, un iebraucu 2 tabletēs stilnox, tā kā neuztraucies, tās nav nekādas šausmas, vismaz man galīgi ne. Vilka jau uz trešo šaibu, bet pašai pielēca, ka tad būs auzas.
asdsada
Re: Kā lai es dzīvoju tālāk??
21.05.2013 22:52
Neuztraucies, visdrīzāk tu neesi vainīga, bet vainiga ir tava seja un ķermenis. Ja esi nepievilcīga sieviete, tad nevajag brīnīties, ka esi viena.

Acīmredzot tev pārāk augsti standarti.

Nu neko. Nejau visiem veicas.
Un ko lai es daru, man negribas dzīvot. Reāli domas par pašnāvību. Drusku virs 40, ir 4 g.v bērns, ir vīrs - ar kuru strīdamies katru dienu. Mani attur tikai bērns.
ņem un maini kaut ko. visas sliktās domas rodas neko nedarot. ja tiešām ir tik slikti - paņem bērnu un sāc visu no jauna. saprotu, ka droši vien finansiāli nav tik viegli uz ko tādu saņemties. dabs ir? sāc krāt, aizbrauc kaut kur. ja vari atlikt 20ls mēnesī, pavasarī vari būt jau Indijā. Vajag kaut kādas krasas pārmaiņas. Atrodi kaut ko kas tevi iedvesmo un izdari to.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 15?
Ziņa: