nootropie līdzekļi

Aizsāka augstfrekvences ģenerators 

nootropie līdzekļi
29.09.2013 03:07
Sveiki!
Mani interesē, kā iegādāties kaut ko no šādu līdzekļu klāsta. Pašlaik domāju par aniracetam vai pramiracetam. (pagaidām padzeršu piracetāmu, bet pēc atsauksmēm nav īpaši efektīvs) Kas no šādiem ir pieejams Latvijā? (un kā to veiksmīgāk dabūt, jo visiem nepieciešama recepte) Kāds ir pasūtījis no interneta? Plānoju to darīt, bet nezinu, kā ir ar muitas lietām šajā sakarā. Pastāstiet, lūdzu, savu pieredzi ar šo līdzekļu lietošanu un iegādāšanos.
Man tie ir vajadzīgi, jo studēju eksaktās zinātnes un ir problēmas ar koncentrēšanos un ļoti maz enerģijas, nepieciešams kaut kas, kas stimulētu domāšanu un palīdzētu koncentrēties, un visā kopumā padarītu asākas kognitīvās spējas, jo pašlaik man tas ir nereāli svarīgi. Aniracetāmam it kā esot arī mazliet ad iedarbība.
Esmu diezgan nervoza,trauksmaina, overly sensitive kā teikt un ar nosliecēm uz depresiju, bieži pavīd arī atmiņas traucējumi (un tas mani biedē nereāli, jo vēlos saistīt karjeru ar zinātni un IT un kaut ko sasniegt ). Ir mēģināti ad, bet tos es vairs nedzeršu, jūtu, ka nebūs. Ir stiprs raksturs un motivācija darīt daudz,bet pārāk bieži uznāk bezspēks, motivācijas trūkums nepēju koncentrēties nekam, un savācos mācīties labi ja 2 naktī, līdz ar to dienā sanāk gulēt pa 3 h un eju uz lekcijām, kuras kavēt nedrīkst, kā zombijs. Vajag kaut kādu boost, kas spētu mazliet iedot the breath of life turpināt cīnīties ar visu un risināt problēmas, tāpēc ticu, tas man varētu līdzēt. Reizēm uzsmēķēju tikai tāpēc, ka tas nomierina un īslaicīgi paaugstina koncentrēšanos, bet negribas kļūt atkarīgai no smēķēšanas.



Edited 3 time(s). Last edit at 29.09.2013 03:32 by augstfrekvences ģenerators.
 
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 10:09
Tie gan nav īstie līdzekļi ko vajag,bet varētu noderēt kā palīglīdzekļi-varētu,jo arī kā tādi nav nepieciešami....Vienkāršī-efekts ir mazs un arī tas pāries...
Energijas trūkumā vainojami bgr.vitamīni-trūkums,tad var būt dzelzs,jods,vēl arī magnijs...tie ir dabīgi organisma barības elementi,ja ir-nekādi nootropie nav vajadzīgi,būsenergija,spēja koncentrēties,ātra,asa domāsana,viss ir vienkārši.
 
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 10:12
Un miegs jānoregulē,citādi iebrauksi auzās,tur magnijs,kalcijs,tā pavairāk,izgulēsies-būs cita sajūta.neizgulēsies-nekas nepalīdzēs.
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 14:45
nē, es zinu , ka man vajag un es tos pasūtīšu (vai kaut kā citādi centīšo dabūt)
vienkārši labprāt uzzinātu pasūtīšanas un lietošanas nianses



Edited 1 time(s). Last edit at 29.09.2013 14:57 by augstfrekvences ģenerators.
 
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 15:40
Man gan šķiet,ka tad Tu vari kļūt par šīs sadaļas pastāvīgo apmeklētāju,tās jau nav nekādas tādas zāles gimenes ārsts var izrakstīt,aptiekā tāpat vari paprasīt,nekādas īpašas nianses nav,paplašina perifēros asinsvadud,uzlabojot arī smadzeņu apgādi ar asinīm,varbūt kāda nianse vēl.nu un-kamēr vēl ir kādi rezursi,tikmēr smadzenes strādās drusku labāk,var palīdzēt pret galvas sāpēm,es esmu lietojis,bet tagad nekādu īpašu interesi tie nesastāda,no savas puses neko tādu vairāk arī nepateikšu,jo-ja Tu zini,ka vajag,tad jau ok.Bet milzīga efekta arī nebūs,man šķiet,ka Tu domā diametrāli pretēji,bet kas gan Tevi atrunās:)
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 17:26
Man ir pietiekami visādu issues , lai te būtu par pastāvīgo postotāju tik un tā, es jau vienkārši konstanti jūtos insane, nekas tur nelīdzēs :D bet nav par to runa. Neesmu tik sociāla,lai spētu aptiekā pārliecinoši izprasīt recepšu zāles, bet varbūt jāpamēģina saņemt drosmi. Es gribu pamēģināt palietot, kas tur īpaši slikts var notikt. Nebūs labi, nelietošu vairs. To man arī vajag, lai smadzenes strādātu mazliet labāk. Mana depresija man ir nočakarējusi ātru smadzeņu darbību, bet no ad man ir paranoja nenormālākā. Cik noprotu, ka tagad pat muita prasa receptes, ja sūta no ārzemēm?
Bija sajūta, ka pat ginko biloba mazliet deva efektu (bet gan jau placebo, jo es savā galvā daudz ko varu iedomāties un tad tam noticēt :D ) Tikai kas no nootropajiem lv aptiekās nopērkams?
 
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 18:19
Tev ir pietiekamas iespējas lai no šejienes izrakstītos,tās zāles ,protams ,nekaitēs,bet palīdzēs nedaudz un īslaicīgi,bet Tu vari dzīvot kā visi citi-sākt mācīties tikko esi brīva,savlaicīgi iet gulēt,jeb-gultā.....un justies samērā neslikti.Ja Tu nevari paprasīt zāles,kuras vispār neskaitās bīstamas,kapēc domā,ka zini ko Tev vajag?Ar sūtīšanu no ārzemēm nezinu,jo ES nav vēlarvien vienotas receptes,un šķiet ka sūtīt aizliegts dazas psihotropās zāles,agrāk bij trankvilizatori aizliegti,bez tam-muita nevar prasīt receptes bet kopijas,nu-tur ir juceklis,vispār zinu,ka citur Eiropā šajā brīdī var brīvi iesūtīt arī recepšu zāles,jo recepšu kontrole nav muitas fumkcija-tās prasa aptieka,tātad-ja zāles tiek sūtītas ,tās ir izsniegtas.....nedrīkstēja pa pastu vai nu trankvilizatorus vai jebkādas psihotropās,bet nezinu kā ir patreiz...bet-tev tas viss nav vajadzīgs,tas nevar atrizināt problēmu-trauksme var vēl pieaugt,tas gan ir fakts,bet nepazudīs,arī nespēks nē.......ja Tu te gribi būt,tad esi,izdomā ko gribi,jo tās problēmas var novērst........
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 18:51
Tas nav iespējams mācīties, kad atnāku, jo es literary jūtos beigta un vajag laiku, lai saņemtos vai kādu powernap. Mani cilvēki un došanās ārā nereāli nogurdina vispār, jo esmu diezgan intraverts personība tips. (bet daudzi to nenojauš, jo es visu laiku jokojos, jo kāda gan jēga sevi žēlot un gruzīties) Man šādas problēmas ir jau no pamatskolas, biju pie psihiatra pirms gada, izrakstīja visu standarta happy pills komplektu cilvēkiem ar tādiem issues, tas neko nelīdzēja, jutos kā totāls nariks un pierast nevarēju. Ar laiku jūtu, ka limiti vienkārši vairs neiztur. Es negribu padoties, mans intelekts ir virs vidējā un es gribu kaut ko sasniegt, bet pašlaik es nedzīvoju līdzsvarotu dzīvi un nezinu, kā lai to nokārto. Tāpēc vajag kaut kādu palīdzību. Pat neliels boost no zālēm jau būtu DAUDZ. Psihoterapeits man diezvai līdzēs jo es svešam cilvēkam klātienē nespēju stāstīt savas problēmas, pat psihiatram daudz ko meloju :D un vispār mani psihiski līdzsvaroti cilvēki garlaiko, es laiku mīlu pavadīt ar tiem, kam arī ir visādi issues :D



Edited 1 time(s). Last edit at 29.09.2013 18:55 by augstfrekvences ģenerators.
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 18:53
naktīs vai vēlos vakaros vispār mācīties ir daudz vieglāk, jo ir mazāks kairinājums uz nerviem no apkārtējās vides.
....
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 19:28
Nekādi nootropie līdzekļi tev nelīdzēs,ja turpināsi tādā pat garā. Pirmkārt ir jāsakārto miegs.
  
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 19:31
Es neesmu psihoterapeits,nepiedāvāju zāles,nepiedāvāju kko runāt klātienā bet nu tas ko Tu stāsti ir tik zināms,ka nu -zinu ka to situāciju uzlabot,man vispār šķiet,ka Tev mazas problēmas,t.i-Tev tās šķiet lielas,bet tās ir samērā viegli risināt,es taču saprotu,ka tagad Tu nevari pamācīties,kad atnāc,jo-nogurums..a es saku-var to visu risināt.Bet e pastā,uzraksti savējo vai paskaties blakus manējo,tikai tad pieraksti savu niku arī,gribi palīdzību-ņem,kas Tev to liedz?Vari nodzēst uzstādījumos vārdu ,uzvārdu,jo tos dažkārt atstāj,bet Tu vari nodzēst.Ko gan varu teikt-ka drusku psihologiskas problēmas arī varētu būt,bet vēl nesaku ka tās neizzudīs.drīzāk otrādi.
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 20:29
uzraksti pm savu epastu
 
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 21:08
Es neesmu registrējies,bet uzraksti uz ivarsher@inbox.lv tas ir tāds,kuru lietoju pa retam un man īpasi nesatrauc,cik esmu atpazīstams,bet nu īsto tomēr nepublicēju,jo raksta arī tādi-zēni ar pumpam...tad negribas ne tā,ne šita..Drusku labāk pārzinu šīs problēmas tieši...
Mefisto
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 23:22
Kādu antidepresantu mēģināji un cik ilgi lietoji? Nebija tā, ka pēkšņi pārtrauci lietot?
mad smīkņādams
Re: nootropie līdzekļi
29.09.2013 23:24
augstfrekvences ģenerators Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Man ir pietiekami visādu issues , lai te būtu
> par pastāvīgo postotāju tik un tā, es jau
> vienkārši konstanti jūtos insane,

...kārklu angļi...bet reņģu rijēju mentalitāte spiežas laukā...firštein???
Re: nootropie līdzekļi
30.09.2013 00:40
Lietoju neilgi, paroxetin. Man ir bail dzert ad vairāku iemeslu dēļ un es tās bailes nespēju pārvarēt. Pirmkārt jau iespējamais svara pieaugums. Jo realitatē zinu 2 cilvēkus, kas pieņēmās par vismaz 30 + kg no šādiem medikamentiem. Es sevi stabili gribētu nosist, ja ar mani kkas tāds notiktu, jo izskats man ir svarīgs.



Edited 1 time(s). Last edit at 30.09.2013 00:40 by augstfrekvences ģenerators.
   
Re: nootropie līdzekļi
30.09.2013 00:54
Es svarā krītos .....Tu esi ļoti kategoriska,bet nu-ok,daudzi negrib AD,lai gan-nav tā jābaidās,dažkārt izlīst no situācijas ir daudz vieglāk,ja kādu brīdi arī palieto...Bieži arī nemaz nevajag....
Re: nootropie līdzekļi
30.09.2013 02:38
Man vienkārši ir bail
 
Re: nootropie līdzekļi
30.09.2013 09:19
Nu,es AD neizrakstu,jo neesmu ārsts,bet-ja vēl nav smaga depresija un totāls bezmiegs,tad varētu būt,ka bez tiem ļoti labi varētu iztikt.Un par ko Tev bail?
Man liekas,ka psihoterapija Tev arī varētu palīdzēt...
Re: nootropie līdzekļi
30.09.2013 18:54
Jā,noteikti psihoterapeitu vajag.
Re: nootropie līdzekļi
01.10.2013 19:32
psihoterapeitu studentam (ar studenta līdzekļiem) ? labs joks :D
bmw
Re: nootropie līdzekļi
01.10.2013 20:27
Jā,labs gan.Bet tā jau nav,ka nebūtu nekādu iespēju,un vismaz viena parasti ir katram,tikai dažkārt tā ir jāierauga un jāizmanto,domāju ka Tev tikai jāpadomā........un var gadīties ka pēc laiciņa būsi samērā reta viešņa šeit...līdzīgi kā Māmiņa,mindfull un vēl...garantēt jau gan tā nevar,bet apmēram saprast tomēr var,īpaši,ja tas viss tik ļoti pazīstams...
Re: nootropie līdzekļi
01.10.2013 21:16
Šādas tādas recepšu zāles var izdiņģēt Centrāltirgus aptiekās...
Mefisto
Re: nootropie līdzekļi
01.10.2013 22:12
Ja pēkšņi pārtrauc lietot paroksetīnu, var gadīties, ka situācija strauji pasliktinās ( izteikta trauksme). Manā gadījumā paroksetīns radīja totālu bezmiegu, galvas reiboņus, vēl lielāku trauksmi u.c., bet nu katram jāpiemeklē tos AD.
Re: nootropie līdzekļi
01.10.2013 22:30
bmw tu kā Jēzus runā, es nesaprotu, ko tu vispār pateikt gribēji.
Runcene liels paldies, šo info es gaidīju visu šo sarunas laiku :D
Ad es lietoju tikai 4 dienas, bet šaubos, ka tas ārsts baigi iedziļinājās un pareizi izrakstīja , ko man vajag. Īsa saruna bija.
bmw
Re: nootropie līdzekļi
01.10.2013 22:39
Ar pēkšņu pārtraukšanu tā var būt gan,bet-ja bailes nespēj pārvarēt,tad tas tāds koks ar 2 galiem-jo dzert un visu laiku domāt par iespējamo svara pieaugumu arī nekas baigi labs nav.Ja vēl nav pilnīgs bezmiegs un smaga depresija,tad varētu mēgināt tomer iztikt bez,bet nu zinu,ka-kaut vai vecais un ļoti lētais amitriptilīns nekādu svara pieaugumu neizraisītu ,miegu palīdzētu stabilizēt un tad to pamazām var samazināt līdz noņemt,tas -ja nevar iztikt ar kādiem mikroelementiem-magniju,kalciju,jo-Tev svarīgākais tomēr būtu stabilizēt miegu,un tad klāt arī vēl domāsanu var pacelt,negulējusi nepadomāsi vienalga....Bet reāli ir abi varianti,un par amitriptilīnu es nesaku kā ārsts-no pieredzes zinu.Par magniju un citiem mikroel.-tāpat.
bmw
Re: nootropie līdzekļi
01.10.2013 22:59
generators-es negribu agitēt,bet-uzraksti uz to adresi,kas Tev jau ir,tā ir manējā,ceru,ka tagad skaidrāk:))))pēc tam iedošu citu,es nepublicēju savējo,lai neprasa par kosmētiskām problēmām un pumpām dažādās vietās:)Tev adrese ir jau iedota,nu,piedod,ka tik miglaini izteicos,mums te bij viena diskusija pagarāka,tapēc tā miglaināk izteicos,man niks bij pazudis.....ja vēlies padomu-raksti,un-varu arī par zālēm pastāstīt,kā reāli ir,bet-nu neliekas,ka Tev AD vajag obligāti.Paldies par salīdzinājumu:))))
bmw
Re: nootropie līdzekļi
01.10.2013 23:05
bet nu reāli-Tu kļūdies,domājot,ka nootropie lidzekļi te der,varbūt,ka drusku varētu palīdzēt,bet es savādāk darītu,nu,jā-par Centrāltirgu es arī nezināju tik labi,jo pats visai brīvi iepērkos citur,ja vajag....
Re: nootropie līdzekļi
01.10.2013 23:33
Nu es, protams, nevaru garantēt, bet man ieteica, un man tai tirgū viss notiek, jo daži gados vecāki radi mūždien aizmirst ārstam visas receptes palūgt, tad nu es glābju situāciju... ja nu vienīgi tagad kādi ierēdņi izlasīs un uztaisīs oblavu, bet ceru, ka nē.

Arī no citiem esmu dzirdējusi, ka tur labprātāk dod.

Bet ar AD ir tā, ka tur nav nozīmes, cik gara saruna, jo neviens "neredz", kas tieši Tev derēs... AD var nākties mainīt pat pēc stundu garas sarunas ar psihiatru.

Un visas lietas katram ir citādi: es ieteiktu ļoti ieklausīties sevī, ne tāpēc, ka citu pieredze būtu slikta, bet no tās var ietekmēties. Un sākumā var būt kaut kādas jokainas sajūtas, tas nav nekas traks. Man no escitalopramum baigi miegs nāca, bet pēc ~ 10 dienām viss bija ok.

Es, piemēram, no amitriptilīna riju kā @#$%. Bija pilnīgi tāda sajūta, ka nav sāta.

Bet ir cilvēki, kam kļūst baigi slikti no vismodernākajiem AD, un viņiem tas pats amitriptilīns ļoti labi der. Paroxetine arī kā kuram.

No AD nav paniski jābaidās, nav nekāds ārprāts.

Ja ir miega problēmas, tas gan ir sliktāk nekā zāles, jo bezmiegs baigi čakarē smadzenes. Nesen lasīju vienu pētījumu ar žurkām, kurām neļāva gulēt; tur vispār nav divu domu – tas ir ļoti bīstami.
Re: nootropie līdzekļi
02.10.2013 11:59
Pirmkārt, izgulies kārtīgi, ja negribi lai Tev jumts nobrauc-nu nevari Tu būt augstfrekvences ģenerators 24 stundas diennaktī.
2. Pēc pārmācīšanās un nereāla dienas režīma man pāris gadus negribējās lasīt ko nopietnāku par žurnālu IEVA- nespēju vairs neko iebāzt savā paurī! Atiet palīdzēja Ginko Biloba, kuru ārsts izrakstīja sakarā ar citu kaiti. Es vēl diezgan skeptiski izturējos pret tām tabletēm, dzēru tik tāpēc,ka ārsts izrakstījis. Bet tomēr nostrādāja tas Ginko! Tagad akal varu rakstīt un lasīt gudras lietas.
3. Ja Tu pēc dabas esi diezgan introverta persona, bet apkārtējiem tēlo sabiedrisko jautrīti, tas Tev pašai rada papildu spriedzi. Puse zemeslodes ir introverti cilvēki- viņi spēj un izdara to, ko ekstraverti nevar. Kāpēc tēlo, to, kas neesi?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 20?
Ziņa: