Leponex

Aizsāka enfuego 

Leponex
03.03.2020 01:51
Dzirdēju informāciju, ka Leponex gāžot no kājām, prasīju psihiatrei, lai izraksta, teica, ka baigi organismu bojā, un asinsanalīzes,katru mēnesi jānodod, jo kautko tur iznīcinot, un aknām pizdec. Kā tur ir ar Leponexu??
Re: Leponex
03.03.2020 10:07
Tieši tā arī ira! Paziņam mēnesi bija jādzer, kamēr slimnīcā, pēc tam mājās, kad izrakstīja. Haloperidols ir vitamīni, salīdzinot ar Leponexu. Tagad jau neatceros, cik tā deva bija liela, bet, kad paskatījos instrukciju, cik vispār var būt, ne tā lielākā. Asinsspiediens zemāks par zāli, cilvēks konkrēti bremzēts, knapi no gultas līdz tualetei varēja aiziet. Ģimenes ārsts pateica, ka, ja turpinās lietot, tad aknu tiešām var norakstīt. Centās attteikties, cik vien ātri tas bija iespējams, pec tam ilgi atkopās, lai var normāli kustēties un pārvietoties.
Re: Leponex
03.03.2020 11:41
Man uzrakstīja, Leponex noslaktēja man visus baltos asinsķermenīšus, pilnībā pazuda imunitāte, saslimu ar meningītu, gandrīz atdevu galus. Liels paldies neprofesionālajai Dr. Dacei Līcei, kurai tās ir mīļākās zāles, ko visiem pēc kārtas izrakstīt.
Re: Leponex
03.03.2020 12:40
No "Leponex" (klozapīns) vajadzētu turēties tik tālu, cik vien iespējams -- kamēr vien ir alternatīvas. Man vienreiz iedeva miegam 25 mg, no rīta nogāzos visā augumā, spiediens bija ap 90/50 vai pat zemāks. Ilgtermiņā jau pieminētā granulocitopēnija, agranulocitoze (visu laiku jānodod analīzes) + aknu čakarēšana. Ar nosaukumu "Azaleptīns" tā inde bija vienas no padomju psihiatru mīļākajām zālēm. Taisnības labad gan jāteic, ka zinu pāris ļaužu, kas viņu lieto visu laiku, bet citādi tur jau vairs nav iespējams, viss ir izmēģināts, šī ir pēdējā cerība, bet varbūt, ka psihiatri par slinkiem. Jebkurā gadījumā šie cilvēki "Leponex" dzer gadiem un ir vēl dzīvi, bet viņi nevar atļauties neko labāku.
Re: Leponex
03.03.2020 17:15
Nesaprotu, kāpēc labāk nevar izmantot klozapīna strukturālo brālīti olanzapīnu. Devās, kas pārsniedz vidējo (40 - 80 mg dienā), ir tikpat efektīvs, taču ar daudz mazāku blakusparādību klāstu. Rekomendētais standarts 20 mg, protams, ir par maz un efektu nedos.
AP
Re: Leponex
03.03.2020 20:37
Ne tikai aknas noārdās, bet arī smadzeņu audi. Ja netici, vari iegooglēt, ir vairāki pētījumi par šo tēmu.
Re: Leponex
04.03.2020 14:24
Paldies par info! Karo4 Leponex ir iznīcinātājs!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 19?
Ziņa: