Bieži dzirdu balsis galvā..

Posted by chirkmatite 

Bieži dzirdu balsis galvā..
February 15, 2021 08:29AM
Sveiki.
Pirms aptuveni pusgada es nokritu pa kāpnēm un pēc kāda laika man sāka skanēt mirušās tantes balsis galvā. Kuras man saka, ka man ir jādara viss iespējamais, lai tiktu pie viņas. Tad arī tās visas balsis pazudīs. Bet pirms kāda laika sāk šķist, ka ar mani galvā sarunājas nepazīstama vīrieša balsis, kuras man saka, ka manai dzīvei nav jēgas un vislabāk gan man, gan citiem būs tas ja es nomiršu. Visu laiku balsis galvā liek darīt to, ko pati nevēlos. Sākas arī interešu zudums, visu laiku sēžu pie telefona, pārsvarā atrodos gultā un īpaši ar nevienu nesarunājos. Tas kas mani ilgu laiku interesēja vairs neinteresē. Ir pazudusi vēlme dzīvot. Un es tiešām apsveru domas par to, ka man ir jāizdara tas ko tantes balss, gan nepazīstamā balss saka. Jeb man ir domas, ka man ir jānomirst un tad tikai uzlabosies mana dzīve. Ir doma vērsties pie ārsta, bet jautājums vai tas dos kādu labumu man un beigsies viss šis murgs?
shamann
Re: Bieži dzirdu balsis galvā..
February 15, 2021 07:30PM
visu laiku sēžu pie telefona, pārsvarā atrodos gultā un īpaši ar nevienu nesarunājos (c) <<--- šitajā frāzē ir visa atbilde

Nojūgsies, nevis nomirsi. Staigāsi, puņķaina, apmīzusies, ar dzeguzēm galvā, blenžot telefonā un kvieksi kā sivēns.
shamann
February 15, 2021 10:35PM
To es saku no savas pieredzes.
> 22:35
February 15, 2021 11:19PM
nepareizi, pamuļķīt. Izdomā ko jaunu.
njaa
February 16, 2021 07:29PM
shamann Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> visu laiku sēžu pie telefona, pārsvarā atrodos
> gultā un īpaši ar nevienu nesarunājos (c)
> <<--- šitajā frāzē ir visa atbilde
>
> Nojūgsies, nevis nomirsi. Staigāsi, puņķaina,
> apmīzusies, ar dzeguzēm galvā, blenžot
> telefonā un kvieksi kā sivēns.

Daunis esi?
matrix 4
February 16, 2021 09:12PM
Pagaidam nav skaidrs ka sakartot Indijas tematiku tapec lai staiga autinbiksites ja smaka un parejais trauce.
March 07, 2021 01:04AM
Noteikti mēģini saņemties un doties pie ārstiem. Zinu cilvēkus, kas ir vai nu tikuši vaļā no tām balsīm, vai arī vismaz iemācījušies ar tām stabili sadzīvot un tās "pareizi ignorēt". Nenoraksti sevi, tā ir tikai slimība un Tu neesi ne pie kā vainīga un neesi ne ar ko sliktāka par jebkuru citu cilvēku.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.