matrix4 a tu gadījumā nesalietojis narkotikas?

Aizsāka enfuego 

matrix4 a tu gadījumā nesalietojis narkotikas?
12.03.2021 00:16
matrtix4 tevi kritizēs, spārdīs, nomiīdīs, nomētās ar akmeņiem, tikai tāpēc, ka tu esi retums ar šizofrēnijas pazīmēm. Latvieši tādi ira, ja tu nēsi vienlīdzīgs ar citiem tad tu uzreiz esi nenormāls. Bet matrix4 es tevi neapsaukāju, bet nu tu gan raksti daudz un lieki un cilvēkiem tas neinteresē.

matri4 par manas grāmatas izdošanu, man jau bija privātās kritikas un pazemojuma, kautgan mana sirdsapziņa ir tīra un es ticu savam darbam, man ir cilvēki kuri atbalsta un gaida, ka man izdosies, nevaig novēlēt neveiksmi, par to ka cilvēks cenšās kautko izdarīt. Neviens jau nezin, kas būs grāmatā, zin tikai vienu nodaļu par Japānas cīņu, kopā ir 16 nodaļas un katra ir jaizstāv. matrix4 ja arī nekas neizdosies man es neraudāšu, būšu vismaz centies un līdz šim mani visi mazie sapņi ir piepildījušies. Un sapņi paši nepiepildās, ja pats nēsi cīnījies par tiem.

1.Sava istaba ar datoru (bērnībā nebija vietas vispār)
2.Ceļošana pa citām valstīm.
3.Ģimene (meitas tieši)
4.47 tūkstoši vienā rāvienā
5.Sava privātmājiņa.
6.Un lai izdodās grāmata.
7.Man mašīnas neinteresē.

matrix4 mums Latvijai līdz eiropas līmeni vēl ir tālu jāiet, cilvēki īpaši Rīgā ir neapmierināti, visi iet strādāt piespiedu kārtā un viņiem nepatīk tas ko dara. Ja man jāizvēlās strādāt maximā vai par sētnieku, es ietu par sētnieku, man riebjās pie kases smaidīt un teikt labdien un paldies. Manai meita maksā 11 euro bērna pabalstu, fu izmiekls par bērnu, ja izmaksās tos 500euro, tad viņi citur noņems nost.

matrix4 Latvia has remained a disgraced nation and disintegrated.

redz matrix4 tagad mani mēģinās nomelnot jo es itkā esmu pret Latviju nu a kā tu vari mīlēt savu tautu, ja no dzīves piemērs: Gadījās man ka es gribēju aiziet no darba projām, mani ieveda mežā salauza ribas un nomet 5 euro ceļam uz mājām. Esmu uzamest dahuja reizes, ss.lv ir jasūdz, darbu Latvijā tikai jāmeklē caur pazīšanos. Celtniecības nozare ir vislielākās krāpšana.

ss.lv kas tas par darba meklēšanu, ka nekur nav norādīta sadaļa cik maksā naudu, kautkādas mutiskas vienošānās, vai kontkurētspējīgu attalgoju

matrix4 parko tu strādā un ko dari brīvajā laikā? Tev bērni ira? Sieviete? Dzīvo ar vecākiem?

Es matrix4 dzīvoju tikai saulainā un karstajā laikā, kā lietus, sniegs vai augsts vējš viss man sāk viss besīt un riebties.
Re: matrix4 a tu gadījumā nesalietojis narkotikas?
12.03.2021 00:22
matrix4 atbildi uz šādiem jautājumiem.

1. Ir bērni?
2. Dzīvo ar vecākiem?
3. Ir sieviete?
4. Dzer alkoholu?
5. Kāda tev diagnoze?
6. Cik ilgi slimo?
7. Kāpēc spamot patīk pašam ar sevi?
8. Kāpēc tu nobījies tikties ar mani?
9. Kādas zāles tu dzer?
10. Cik ilgi tu dzer zāles un cik daudz?

Es tev uzdevu vnk parastus jautājumus, atbildēsi ar ilūzijām savām, nu tad man ar tevi vairs nav parko runāt. gribu saprast vai tu vēl esi šinī pasaulē vai tev jau ir čau ar prātu, redz es ar izsteicos aizskaroši, tikai tāpēc, ka no tevis jau neko nevar zināt. Gribu tevi saprast.

Nu un ko tad tu par mani vari pateikt? Veiksim informācijas apmaiņu okei :)



Edited 1 time(s). Last edit at 12.03.2021 00:27 by enfuego.
Visi te kko lieto.normalu cilveku te nav.ari tu esi ar novirzem.
Re: matrix4 a tu gadījumā nesalietojis narkotikas?
12.03.2021 21:33
Ikea Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Visi te kko lieto.normalu cilveku te nav.ari tu
> esi ar novirzem.


Tev jau nu tad to4na nebija kautkas jāiedirš, kā veselajam, bet izskatās, ka esi laipns pulciņā/
Gejs ieiet gejubārā un saka 'te visi ar novirzēm!"
Bet es neesmu 100% latvietis tapec mani tu nepareizi izanalizeji. Es esmu daleji citas valsts iedzivotajs ari. Oblom enfuego? Tapec jau jus visi aplauzaties ka stridaties preti realitatei kaut es skaidroju ka patiesiba ir.
Kofeins skaitas narkotikas un cukurs ari itka..tapec varbut esmu nedaudz lietojis bet nopietnas narkotikas nelietoju.
A kapec jus gribat mani saprast? Es neesmu viltus Dievs un ari istais Raditajs neesmu. Kapec mani jasaprot? Kautkas neiet kopa. Ari gribi mani cakaret?
42, kas jums ta par apsestibu ar gejiem. Es esmu zens kam patik tikai meitenes tapec sliktakaja gadijuma esmu lezbe bet gomiks neesmu. Dazreiz vienkarsi pieteloju lai atsujas bet patiesiba normals.
Es esmu pamanijis to ka jo vairak mani liek zem mikroskopa jo vairak man rodas problemas..tacu es censos palidzet planetai. Kada sakara nepalidz man?
matrix 4 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> A kapec jus gribat mani saprast? Es neesmu viltus
> Dievs un ari istais Raditajs neesmu. Kapec mani
> jasaprot? Kautkas neiet kopa. Ari gribi mani
> cakaret?

Izskatās, ka jau no kofeīna normāli jumtu rauj, tad jau nopietnākas tiešām neaiztikt.
Nu, tad paskaitļosim tā! Cilvēki ar šizofrēniju saslimst caurmērā ap gadiem 20. CILVĒKAM IR KĀDS SATRICINĀJUMS UN kidrikt- bosi galvā runā un cilvēku vada. Tā laikam ir noticis ar matriksu. Viņam nav augstākās izglītības, māja ir bez labierīcībām, darba nav dēļ personības īpatnībām(tur darba biedriem grib uzkundzēties kā Dievs, kurš veicis nevainīgo ieņemšanu Hiltonei, tai kura amērikā)...un tā...zāles nedzer...turpina sarunas ar komandu galvā....pisdets pilnīgais..
Re: matrix4 a tu gadījumā nesalietojis narkotikas?
19.03.2021 20:25
Viņam to neieskaidros tāpat, redzams, ka ir ieņemts kautkas galvā un tā arī uzstver un domā.
Es jau to zinu, jo ielūru te gana sen... man tikai riebj, ka pats iedomājas par valdnieku pie kādas lauku sirsniņmājas( ko noteikti pats nemāk izgrabt). Siziķiem ir raksturīga nekoptība un nekārtība- tici man, matriksa istaba ož pēc fekālijām un netīrību..
Re: matrix4 a tu gadījumā nesalietojis narkotikas?
19.03.2021 21:15
Interesanti te psihiatri arī iegriežās :) :)
Vairāk šķiet, ka matrix 4 vnk saskatījies un safanojies par filmu "Matrix". Ir zināms, ka top "Matrix 4", proti, filmas "Matrix" ceturtā daļa. Vispār, neslikta filma, ja uz to tā, filosofiski paskatās.
Savukārt, pats matrix 4 man šķiet, ir skolnieks, kuram nav vairāk, par 12 gadiem. Galīgs bērns vēl, kas apmaldījies starp realitāti un virtuālo telpu, gan jau, ka tieši filmas "Matrix" ietekmē.
Šizo gan tur nesaskatu. Puika, kas pats savas visādas fantāzijas uztver kā "patiesību", khm, khm.

A pati filma nav slikta. Ne viens vien patiesības grauds tajā ir.
Nē, nav tā...man tāda stulba ìpašība, idejotiem pasekot līdzi... Līdz ar to- šiten tas puika iedomā, ka viņš ir ļoti jauns, bet viņam ir ap trīsdesmit... viņš domā, ka bērni rodas virtuāli....to es nevaru komentēt... viņš dzīvo ğimenē, viņam šķiet, ka kaimiņi izseko....jādzer zāles....a gan jau domā, ka elites kalngals...
Protams, ka neigriežas, es vairāk par tādiem matriksiem domāju- tak nereāli viņus atgriest atpakaļ dzīvē
Teikšu līdzīgi, kā nesen Vladimirs Putins atbildēja Baidenam.
Tāds tādu atrod, jeb, citiem vārdiem, nevajag jau pašiem savas iedomu projekcijas novelt uz puiku, kas, manuprāt, vēl ir tikai skolniems.
Bet, datoratkarība viņam ir. Tas ir tas ļaunums, kuru lietojot pār mēru, pilnīgi noteikti var saslimt, īpaši jau, jauna, nenobriedusi psihe.
Nav nekāds puika, pirms pāris gadiem dziļā nopietnībā stāstīja cik tupi ir padomju laiku strādnieki, kuri neayāj viņam savu meistarību, jo viņš nemāk un viņam neatklāj darba nislēpumus...un tad divi gadi panesās bez strādāšanas MAAAMiņai uz galvas....un tad viñam likās, ka bosi konkrěti vińam uzzsūtija martā kovid tur dziļos laukos..
Nez, kādam idiotam jābūt, lai sekotu slima cilvēka monologiem...8-)
Neviens te viņam neseko.
Kaut kad nesen gadījās izlasīt, kur narkomāni viņam piedēvēja vielu lietošanu, uz ko matrix 4 atbildēja, ka reizēm esot gadījies iedzert kafiju. A viss pārējais - nekas vairāk, kā vis_visādas matrix 4 fantāzijas un iedomas.
Parisai buča arī no manis. :D
Ko man gribas, to es daru... a ja pa nopietnam, ja neesmu viņa murgus kādu brīdi redzējusi, uztraucos...kas tur ar viņu(varbūt beidzot ğimene ir pueslēgusies,)...tā ir man- es vēlos, lai viņš izārstējas
Re: matrix4 a tu gadījumā nesalietojis narkotikas?
19.03.2021 22:21
Viņš pats nevēlās izārstēties, viņam patīk viņu iedoma pasau;e :)
Viņam patīk rakstīt publiskā forumā. Nekādus zemtextus tur nesaskatu.
Nav pareizo vidi izvēlējies.
Matrix 4, šito vidi lieto pishiski ļoti slimi cilvēki. Labāk neraksti te, citādi hroniskie slimnieki Tev te piedēvēs visas pasaules slimības, tā, ka beigu beigās Tu pats vairs nezināsi, kas esi un kas neesi.
Slimie jau nesaprot, kādu postu nodara. Postu viņi saredz citos. Bezatbildība domās, rīcībā un darbos ir viņu labākā sabiedrotā, lai neteiktu, viņu patiesā natūra.
Ņevežestvo po otnašeņii k samim sebe un k okružajušķim. Ņevežestvo s boļšoi Ņ.
Jā , pareizi te kādreiz ganījās tāda Iveta, mēğināja visus forumus dzëst un iznīcināt, kaut kāda tekstilniece, bez augstākās izglītības, infanta būtne.. .mēğina likvidēt oho un cālis portālus.....jo pārlaimīga, ka likvidēja delfi forumu- līdzvērtīga loretai, kurai arī visur kas rādījās....šitai idejotei arī yā pati diagnoze...lol..
ogo, kas par murgiem Matrixienei. Smieklīgi, lai neteiktu, ka bēdīgi.
Līdzjūtība Jums, Matrixien. Aizejiet pie endokrenologa, maybe vairogdziedzeris Jums streiko.
Un noteiktu nomainiet vias sudraba blombes savos zobos, jo tie smagie metāli nonāk asinsritē un tad sākas tas, kā rakstat Jūs, Matrixien.
Bļins, nevari atklāt, kuros forumos netusē? Man tu esi vienkārši derdzīga nodevēja! Varbūt tu šo forumu varētu atbrīvot! Šeit netusē tava mīla ivars, kurš veda tavus skapīšus savâ mašīnā, idiotes es esmu sieviete un man šķiet, ka tev ir kāda saslimšana, varbūt lūdz palīdzību dēlam? Viņš tomēr ir atbilldīgs par māti....sarunājam?
.
....pazùdi...
Re: matrix4 a tu gadījumā nesalietojis narkotikas?
19.03.2021 23:47
Matriksiene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Bļins, nevari atklāt, kuros forumos netusē?
> Man tu esi vienkārši derdzīga nodevēja!
> Varbūt tu šo forumu varētu atbrīvot! Šeit
> netusē tava mīla ivars, kurš veda tavus
> skapīšus savâ mašīnā, idiotes es esmu
> sieviete un man šķiet, ka tev ir kāda
> saslimšana, varbūt lūdz palīdzību dēlam?
> Viņš tomēr ir atbilldīgs par
> māti....sarunājam?
> .
> ....pazùdi...


Ha labais!
Enf....
Tu jau nevari iedomāt, kā tā zive uzdarbojas.

Tikko kāds ko runā.......tā vsjo....viņai šķiet, ka ivars...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 23?
Ziņa: