A.
Neredz augli USG
April 16, 2003 09:39AM
Jautajums - ja pec MR ir grutniecibas 9.nedela, arsts saka, ka faktiska ir 7., un USG neredz augli, tikai pasu augla olu, vai vel pastav ceriba, ka auglis tomer attistisies? HCG pieaug un ola ari aug.
dr.Egils Gasiòð
Re: Neredz augli USG
April 16, 2003 09:55AM
Sveicinâta,A.
Vai Jûs varat man pateikt precîzi beizamo menstruâciju sâkuma datumu un beidzamo hcg ciparu?
Teorçtiski 7.grûtniecîbas nedçïâs USG jâredz ir ne tikai auglis,bet ir jâbût pârliecinoðai sirdsdarbîbai.Gaidu atbildi.
Ar cieòu dr.Gasiòð.
A.
April 16, 2003 10:18AM
MR - 17.02.03., HCG (14.04.03.) 60800
dr.Egils Gasiòð
April 16, 2003 10:52AM
Pçc beidzamajâm Mr. sanâk pilnas 8.grûtniecîbas nedçïas,pçc HCG
Vairâk kâ 5-6 ned.Pie Missed abortion t.i.,kad grûtniecîba ir apstâjusies,HCG var turpinât augt,jo to izstrâdâ trofoblasts,bet tâ augðanas dinamika bûs izmainîta,respektîvi dinamîkâ lçnâka.Es Jums ieteiktu ðodien iztaisît vçlreiz HCG un tad vçlreiz paskatîties USG.Ja dinamika bûs nepietiekama un augli neredz,tad jâdomâ par missed abortion.Ja vçlaties,varu Jûs USG apskatît.
Ar cieòu dr.Gasiòð.
Njaaaaa
July 17, 2014 12:12PM
Es atvainojos, kā var vispār teikt kaut ko par MA, ja tās ir tikai faktiskās 7 nedēļas?!
Cilvēki mīļie, netaisiet nekādas tīrīšanas līdz 11-12. nedēļai!!!
Ir taču no svara, kad notikusi ovulācija, kad augļa ola parādījās dzemdē, ja šis viss noticis vēlu, tad ir tikai normāli, ka USG embriju vēl neredz, jo tas vēl nav attīstījies tiktāl, lai to varētu redzēt!!!
Un ir starpība, vai to skatās ar vaginālo USG vai abdominālo!
Ar vaginālo parasti redz visu ātrāk, bet ar abdominālo tikai pašu dzelteno ķerm. redz sākot no 7.nedēļām, augli var redzēt tikai pie 11.nedēļām, ja noveicas arī ātrāk!
Kā var būt tik neizglītotam dr.Egils Gasiòð?!?!?!
July 23, 2019 09:51AM
Labdien man vakar taisija sonografiju
22 maija bija mr . Pec laika sanak 9 nedela
Hcg bija 04.07.2019 4844
Aizbraucu uz sonografiju
Saka ka ola ira auglis nav
Uzraksta ka 5 nedela ka nav atisties ka tas var but un vai ceriba ka viss bus labi
Ir jau viens berns nekadas problemas nebija usg ira divi mazi balti punkti ja ja paskatas kas tie 8ra vina skatijas no ataluma netuvinaja neko

Edited 1 time(s). Last edit at 07/26/2019 07:47PM by Krista12.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.