Jautâjums vîrieðiem ;)

Aizsāka Unreal 

Kâda Jums attieksme pret sievietçm, kurâm ir bçrniòð, bet ir jau ðíiruðâs? (jautâjums domâts par nopietnu attiecîbu, ìimenes veidoðanu). Jaunas - ap gadiem 23. Un kâds nekaitîgâkais vecums bçrnam? ;)
bima
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
24.08.2005 19:22
nu bçrns ir samçrâ nekaitîgs,kamçr neskraida pats ar savâm kâjiòâm.Vçlâk, gaidi tikai nepatkðanas,visur ielîdîs,spçj tikai íert rokâ:))))))
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
24.08.2005 20:36
Kam nekaitîgs?
Plants - vîrieða skatîjumâ vismazâk traucçjoðs attiecîbâm? vai vecumam ðai gadîjumâ nav nozîmes? (iet runa par zîdaini, pâris gadus vecu bçrniòu vai skolas vecuma bçrnu? (neiet runa jau par pilnîgi patstâvîgu cilvçciòu,. jo tad sievieti ne tuvu vairs nav 2* :)
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
24.08.2005 21:13
Nu tad atceries sevi un padomâ, kurâ vecumâ tu biji apkârtçjiem grûti uztverams. Ja nopietni, tad ar bçrniem vienmçr ir ierobeþojumi un problçmas, jo ar viòiem ir jârçíinâs. Viòi nav mantas, kuras var aizmest, kad apnîk. Bçrnus nevar savâ dzîvç ielaist, un pie pirmâm grûtîbâm izsvîtrot. Tas ir neþçlîgi. Katram vecumam savs. Sâkumâ viòi raud un viòiem sâp vçders un nâk zobi. Un viòa mamma bûs spiesta vairâk laika pavadît ar savu bçrnu nevis ar Tevi. Pçc tam bçrnus viss interesç un viòi nemitîgi uzdot jautâjumus, vai paði meklç atbildes. Bçrna mamma vairâk runâs ar bçrnu nevis ar Tevi. Pçc tam bçrnam izveidojâs par visu savs viedoklis un galvenâ nodarbe ir harmonizçt bçrna un pieauguðo pasauli. Ðajâ laikâ jâmâk bçrnu uzklausît. Tas var bût laikietilpîgi. Pçc tam viòð iet skolâ. Tâ ir epopeja.
Ir tâda lieta kâ jûtu irradiâcija. Ja Tu mîli sievieti, tad mîlçsi arî viòas bçrnus un laiks, ko pavadîsi kopâ ar mazo cilvçciòu sagâdâs Tev prieku. Ja Tu nespçj uz to bçrnu skatîties tçviðíi, tad nekâda saldâ dzîve Jums tur nesanâks.
solvi7a
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
24.08.2005 22:26
baac nu plant shito tev vajag ielikt kaadaa citaa forumaa,..... teiksim par mazgadiigajaam maaminjaam vai kontracepciju,.......!vareetu tomaat,.ka beerni ir dabas katastrofa...........
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
24.08.2005 22:42
Nea, bçrni nav dabas katastrofa, bçrni ir dzîves ziedi. Bet Tu izlasi vçlreiz uzdoto jautâjumu.
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
24.08.2005 22:46
Man jau tomçr liekas, ka ja cilvçku mîl tad nav svarîgi vai viòð tievs, resns, pîpç, nepîpç, ir viòam bçrni, vai nav.
Dusma no cita pc
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
24.08.2005 22:49
Plantam ir taisnîba!
Bet pastâv jau arî tas mazais cilvçciòð, kuru nevar piespiest dzîvot kopâ ar sveðu cilvçku, kurð viòam nepatîk.
Ja jaunpienâcçjs vîrietis spçj atrast kontaktu ar bçrnu un bçrns pieòem "jauno papiòu" tad ir jçga kaut ko domât un bîdît tâlâk, ja nç - attiecîbas lemtas neveiksmei.
Tad vçl nâkoðais jautâjums, kad ìimenç ienâk vçl viens bçrniòð - kopîgais, kâ mainâs ìimenes struktûra un attiecîbas.
Gandrîz perfektu dzîves piemçru ir ïoti, ïoti maz, tamdçï es te redzu gan diezgan lielu problçmu!:(
Nekaitîgs bûtu zîdainis, tikai mâmiòa, kas meklçjâs ir apðaubâma, jo bût par mammu zîdainim ir full time job 24h a day un neatliek îpaði laika citâm lietâm!
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
25.08.2005 00:35
Piekriitu otto.
petris
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
25.08.2005 05:03
es tomeer neveeleetos sievieti ar beernu.pats savus var uzaisiit.kapeec man jaauklee sveshi beerni buutu ?

ja tik jaunai sievietei ir beerns tad ir jaapadomaa vai vinja tieshaam ir gudra? nedomaaju viss ja vinja neskatiijaas ar ko gjimeni veido un tik agri beernus dzemdee.skrien pa galvu pa kaklu un dzemdee neskatoties ne uz ko.

protams atkriit gadiijumi kad viirs nositaas.

luuk arii mans viedoklis
Re: Petrim
25.08.2005 10:28
Petris, un ja nu attiecîbas ir tieðâm labas, vîrietis ir lielisks cilvçks, starp abâm pusîtçm valda sakaòa. Kâpçc gan nç? Bet redzi - gadâs visâdi. Gadâs arî palikt stâvoklî ar visu izsargâðanos - reti, bet gadâs. Neviens nav pasargâts no tâ, ka attiecîbas izjûk, jûtas pagaist...rodas jûtas pret citu personu. Tas var notikt gan pçc 3 gadiem, gan pçc 10 un neuzskatu, ka bûtu vçrts spriest pçc vecuma (ja piedzemdçja 22os, tad stulba, ja 28, tad jau gudra). Es domâju, ka tâs ir muïíîbas. Un par sievietes prâta spçjâm neliecina tas, cik gados viòai piedzimis bçrns, bet gan visâdas citas lietas, ar kurâm vîrietis diendienâ satopas - sarunâjoties, redzot vciòas rîcîbu, rekaciju, domu gâjienu utt utjp!
novçrotâjs
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
25.08.2005 10:47
Un cik tomçr Latvijâ ir ârkârtîgi daudz jaunu vientuïo mâmiòu....
gh
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
25.08.2005 11:52
sveshu beernu vareetu pienjemt tikai tad, ja jams buutu baarenis. i to - aiz liidzjuutiibas.
eredisfunks
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
25.08.2005 15:33
Nja, ja ticçt novçrotâjam, tad droði vien dikti liela daïa veèu domâ tâpat kâ gh vai petris.

Runas par mîlestîbu der tikai kâ uzmundrinâjums mîlestîbas slâpstoðajiem.
Veèiem kâ reiz mîlestîba rodas no apziòas, ka sieviete ir smuka, no tâ ka ir jauna, no tâ, ka ðai nav bçrnu, no tâ, ka ðî tev smaida, no tâ ka jau sen nav kniebies.

Tâ, ka lai nepiepulcçtos pie vientuïajâm vajag paðâm aktîvi meklçt nogribçjuðos un maz pamanâmos èaïus (grûti jau ar ðiem iesâkt, bet ir iespçjams). Pârçjie pieòemamâkie kandidâti ir vai nu noprecçti, nodzçruðies, ietupinâti cietumâ vai arî vienkârði vientuïo mâðu taisîtâji :)

Ar to bçrnu pieòemðanu var vilkt paralçles dabâ. Lauvu vai kamieïu tçviòð cenðas nogalinât mâtîtes mazuïus, ja tie nav no viòa.
Mâtîtes vientuïos mazuïus atsakâs barot.
Gan jau cilvçkiem kaut kas no tâ ir saglabâjies, tamdçï nelabprât pieòem sveðus bçrnus. Protams, ja dzîve spieþ, t.i., paði ir neauglîgi, tad arî audzç arî sveðos, kaut kâ nerealizçtos instinktus vajag apmierinât.

Instinkti tad arî nosaka mîlestîbas sajûtas esamîbu vai trûkumu.
Maiks
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
25.08.2005 15:44
mjaa viegli nav... Nu nezinu pie kaadiem apstaakljiem viirietim vajadzeetu izveeleties sievieti ar beernu... laikam tikai un vieniigi speeciiga iemiileeshanaas.. bet nu reaali jau mees zinaam ka saakumaa ir tik taa.. flirts un abpuseejas simpaatijas kuras laika gaitaa var paarveersties no iemiileeshanaas uz miilestiibu.. bet tas nekaadaa gadiijumaa nenotiek uzreiz. Taapeec man jaasaka ka Tev ir mazas shances.. jo apkaart pilns ar skaistaam briivaam meitenem kuraam nav beernu kas uzliek attieciibaam jau pashaa saakumaa lielu nopietniibas slogu.
eredisfunks
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
25.08.2005 17:12
Maiks - nav tik traki.

Galvenais veci pieradinât. Kniebties grib visi, îpaði tie, kas reti dabû, tam piedod palielinâtu vçrtîbu, lîdz ar ðo palielinâto kniebðanâs vçrtîbu arî piedçvç palielinâtu sex objekta vçrtîbu ne tikai sex jomâ bet arî citâs, piemçram garîgajâs, cilvçciskajâs.

tâtad stratçìija tâda, paòem naivu puiku, dod tam kniebties, tâ sakot bez jebkâdâm saistîbâm. Vecis dabiski, pie sevis smadzeòo, sak man ar viòu labi, un pie reizes tâ virspusçji apcer varbûtîbu, kâ bûtu, ja bûtu precçjies. Tad nu ðis tâ dzîvo brîvs jusdamies un pamazîtçm pierod pie domas, ka varçtu arî precçties, îpaði, ja ar sîko tam sapas. Tâ nu ðis nodzîvo 1gadu, divus, beigâs nosprieþ, ka îstenîbâ maz atðíirîbas starp dzîvi brîvam vai precçtam, ðitam visa pietiek, sex ir, paçdis ir, apmîïots ir, appuiðots arî savâ ziòâ. Çrti. Tieði ðai laikâ jâsâk sievietei stumt ðo uz laulîbas ostu, lai ir papîri. Protams ðis sâkumâ nobîsies, kaut kâdas baþas savai draudzenei izteiks, ðij tik atliks mierinât, sak ka ja 2 gadus nodzîvojâm, tad arî laulîbâ 3 gads neko diþi neizmainîsies. Tâ sâkumâ ðis bûs apradis ar savâm domâm par precçðanos, tad nu ðajâ fâzç arî ar savas otrâs puses domâm, kas jau pamazîtçm kïûst kopçjâs. Tad nu ðis vienâ brîdî sâks domât, ka ðim vienalga vai precçties vai nç, labâk jau nç, protams, jo visâdi papîri, dokumentu kârtoðana, jâaprod ar domu par to kâ citi domâs par to, ka ðis paòçmis sievu ar bagâþu u.t.t. Tâ ðis pusgadu lîdz gadu briedîs, kamçr nobriedîs. Ðajâ laikâ ar ðo vajag apieties kâ ar jçlu olu, tas varçtu bût grûtâk, jo gribas tak âtrâkus panâkumus.
Tâ ka 3 gadu laikâ visai reâli dabût sev veci ar papîriem. Ar jaunâkiem varçtu bût âtrâk, ðie mazâk domâ, vairâk rîkojas jûtu vadîti, tad ar ðiem vai nu âtri pajûk vai arî âtri var sabîdît laulîbas dzîvi.
Eredisfunks,

nu gan Tu sviestu dzen ;) Vai Tu visu laiku atrodies jâkïu un stulbo blondîòu, kam tikai bikses vajag blakus, sabiedrîbâ, vai nezinu kas notiek Tavâ prâtâ!!! Tu pats neesi nogribçjies gadîjumâ? ;) ( tas nav apvainojums - tikai jautâjums ;P)
Skaista un gudra sieviete, pirmkârt, drîzâk paliktu viena ar bçrnu, nekâ meklçtu kâdu nogribçjuðos idiotu! (Jo sakarîgi vîrieði reti kad ir nogribçjuðies - tikai gadîjumos, ja neizdodas satikt tâdas sievietes, uz kurâm "stâv" - un ar impotenci tam nav ne mazâkâ sakara. Viòi labâk onanç nekâ "kniebjas" ar nezin ko.)
Otrkârt, tâds vîrieða tips, ko Tu minçji - piedod, par vîrieti es to noteikti nosaukt nevaru, kaut gan diemþçl Latvijâ tâdu radîjumu ir ÏOTI daudz!
iveta
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
25.08.2005 22:55
Vienkârði pretîgi paliek palasot daþu vîrieðu(ja tos vispâr var nosaukt par vîrieðiem) komentârus!!!
Ha, es ar esmu jauna,smuka un forða vietuïâ mamma,bet nevis tâpçc,ka bçrna tçvs mani pametot padarîja par vientuïo mâti,BET tâpçc ka es patriecu ratâ viòu. Labâk dzîvoju viena ar savu bçrniòu,nekâ ar ... kaut kâdu vîrieti,kurð ir lupata. Iedomâjuðies vairums no sevis kaut kâdus krutos pribambasus,kuri jûs NEKAD nebûsiet!
Fuj,kâ jums nav sirds apziòas pârmetumu vispar ko tâdu teikt,it kâ paði nekad nebûtu mazi bijuði un mamma jûs nemîlçtu,bçrns vispâr nav ne pie kâ vainîgs!!!
Dusma no cita pc
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
25.08.2005 23:14
Ivetai

Vai tas vîrietis, kad Tu ar viòu precçjies arî bija lupata?
Vai viòð bija lupata, kad Tu plânoji bçrniòu ar viòu?
Pieòemu jau, ka nç - lupatas, vecus zâbakus, garîgi atpalikuðus vai cûkas mçs (meitenes) taèu neprecam, mçs tak precamies ar saviem sapòu vîrieðiem...

Kas notika, ka viòð pçkðòi kïuva par lupatu?

No offence, es tikai ziòkârojos par pârvçrtîbu kâ tâdu!
iveta
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
25.08.2005 23:28
Dusma no cita pc

Neesmu bijusi ar viòu precçjusies!!!
Ir tâda lieta,ka savu îsto seju daþi indivîdi mçdz parâdît mazliet vçlâk... un paliku stâvoklî,kad tik tikko savu "ideâlo vîrieti" biju atkodusi!!!
Abortu NEKAD nebûtu taisîjusi un NEKO nenoþçloju! :)

Tâpçc meitenes,kurâm ir raksturs - lâbâk aizejiet paceltu galvu un neïaujiet sevi noniecinât!
petris
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
26.08.2005 01:40
iveta: aplauzies tu.tu esi stulba ka nevari ieraudziit patieso cilveeku un paliec staavoklii! pashais shkrobe tagad un besies te :)
mâra
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
26.08.2005 03:59
peteris:

pilna Latvija ar vientuïajâm mâmiòâm... Man, konkrçti tika paziòots, ka, lûk, nabaga vîrietîtis nav ìimenes cilvçks - protams, tas tika paziòots pçc bçrna piedzimðanas...

Ir vesela paaudze nekam nederîgu vîrieðu dzimuma lopu, kuri sâpinâjuði gan sievietes, gan savus miesîgos bçrnus!
Tas, ja pajûk savstarpçjâs attiecîbas, bûtu vçl saprotami (gadâs, ka cilvçki nesader, vai, jâ, sasteigtas attiecîbas, vai vçl kas cits), bet KO lai mâte saka bçrnam, kurð jautâ, kur ir mans tçtis, kâpçc viòð neatnâk ciemos un neapsveic dzimðanas dienâs...?? Fuj! Kastrçt tâdus!!!!!!
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
26.08.2005 08:46
paskaidrojiet man meitenes, kâ jums tâ sanâcis kopâ dzîvot , bçrnus dzemdçt ar lopiem, lupatâm, ar nekam nederîgiem vîrieðiem u.t.t.
Ja cilvçks var dzemdçt bçnu no lopa, tad viòam viss paðam ir mâjâs ? un kas ir viòð pats ?
eredisfunks
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
26.08.2005 09:37
Otto, nu nepârmet sieviðíiem :)

Vainîgi jau ir lopi pie tâ, ka lopi :)
Jap, kaut kâ augstâkajâm bûtnçm paslîd tâ kâjiòa uz lopiòiem. Sava veida zoofilija :)
Bez ðitâ visa cilvçku dzimta bûtu izmirusi. Tie tâ saucamie lopi kâ reiz nodod tos vaislîgâkos gçnus sieviðíiem, un nu viòu atvasîtes ar ir gana vaislîgas un turpina lîdzîgâ veidâ dzimtu kâ sencis :)
Ne jau velti uz ðiem iekrît sieviðíi, daba uz to sauc, pretoties pat neienâk îsti prâtâ, kad apakðâ kòud dzimtas turpinâðanas prieks :D

Tâm, kurâm izdodas pretoties ir nelaimîgâkie sieviðíi pasaulç, neviens vîriðíis tâm nav gana labs :) tas ir par drâzelîgu, cits atkal par maigu, cits atkal pârâk brutâls un cinisks, ðis atkal pârgudrs, tas atkal padumjð, tas bûtu, ok taèu naudas maka biezums liecina par to, ka ir lûzers. Tâ nu atliek pa retam pret saviem principiem saiet ar tiem sliktajiem piselîgajiem, veselîbas nolûkos, jo zvaigþòu skaitîtâjs, skaitîs skaitîs zvaigznes, muldçs par filozofiju un garîgajâm vçrtîbâm, ðî tik nopûtîsies, nopûtîsies garlaicîbas mâkta, neveiksmîgi likdama manît, ka laiks bûtu sâkt gramstîties un melst divdomîgus jociòus (kur otrâ doma ir sex), tipa lai atmosfçra bûtu gana rotaïîga.
noskumusî
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
26.08.2005 09:59
ered, tu ar savu augðçjo galvu arî kâdreiz domâ? jebðu visu cilvçka eksistenci reducç uz savu daiktu?

Pçc taviem tekstiem varçtu padomât, ka sievietei bezmaz no âdas jâlien laukâ, lai skraidîtu pakaï tçviòam un aiz matiem pievilktu viòu pie altâra (tâ it kâ neviens vîrietis pats negribçtu precçties). Te nu tu nonâc pretrunâs ar sevi - Dabâ tâ nav. Dabâ tçviòð skraida pakaï mâtîtei. Turklât nevajag visu reducçt uz dzîvnieku pasauli. Vari par sevi domât kâ par lopu, bet lûdzams nedomâ tâ par visiem cilvçka sugas indivîdiem. Tâ ka nav ko te izkurtçjuðiem latvieðu vîrieðiem muïíîbas runât - ka jaunas un smukas sievietes viòiem skries tâpat vien pakaï. Mîts par ðausminoðo vientulîbu, ko izlepuðiem veèiem tâ patîk kultivçt.. tjipa, "neskriesi pakaï, paliksi viena". Nu un? Ne palikðu, ne ko.. un ja palikðu tad arî nav pasaules gals. Badâ nenomirðu. Tas ir labâk nekâ bût kopâ ar izlepuðu tçviòu, no kura tikai bçda, nevis labums.

Vispâr te jau minçja to paaudzi latvieðu vîrieðu.. manuprât, tie kas auga un attîstîjâs padumjajos laikos vispâr ir lielâ mçrâ degradçti. Ne visi, protams, bet daudzi. Un te arî daþi eksemplâri paspîd. Ïoti jûtama ðî atðíirîba starp jaunâkiem un padomju laika vîrieðiem..

Protams, ir jau arî daudzi labi vîrieði... tieðâm labi, krietni. Bet procentuâli viòu Latvijâ ir daudz mazâk nekâ Skandinâvijâ, piemçram. Un tâ na vis Latvijas sievieðu traìçdija. Tâ ir latvieðu tautas traìçdija.
ZB
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
26.08.2005 11:19
Tâda vienota "vîrieðu viedokïa" jau nebûs, bet manâ gadîjumâ es tâdâm attiecîbâm bûtu gatavs varbût pçc gadiem 10, ja bûtu tad brîvs utt. Mana nostâja gluþi vienkârða un nez vai man to varçtu pârmest - es nevçlçtos ðobrîd (man 29) attiecîbas ar sievieti, kurai ir bçrns, jo es vçlos ìimeni un savus bçrnus. Tâ sacît - uzcelt no nulles, nevis paòemt jau gatavu :) Pieòemu, ka'bûtu man 40, nebûtu ìimenes, man bûtu pieòemami ja sievietei bûtu bçrns, bet tagad nç.
noskumusî
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
26.08.2005 11:26
Nujâ, var saprast. Es arî gribçtu "uzcelt no nulles", tâpçc negribçtu pieòemt ðíirtu vîrieti, plus vçl tâdu, kuram ir bçrni. Lai gan dzîvç visâdi gadâs... bet nu maz ticams.
mos
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
26.08.2005 12:01
sorry, bet vemt gribas no shitaadaam diskusjaam, baac, sviests!!kur tik aprobezhoti dialogi?? par ko tiek uzskatiitas sievietes? un kaapeec sievietes pieljauj to visu?? un par ko juus pashas sevi uzskatat?? kursh liek jums pienjemt, ka par viirieti ir jaaciinaas, ka ''ar viltiibu var panaakt visu'', ka ... ui, visi shitie jeelie varianti...
taadus 'petris' vispaar nahrenizeet, paareejiem stingri padomaat dereetu. un vispaar domajat liidzi tam, ko runaajat??

''Veèiem kâ reiz mîlestîba rodas no apziòas, ka sieviete ir smuka, no tâ ka ir jauna, no tâ, ka ðai nav bçrnu, no tâ, ka ðî tev smaida, no tâ ka jau sen nav kniebies.''' - psc!!!!!!

''Tâ, ka lai nepiepulcçtos pie vientuïajâm vajag paðâm aktîvi meklçt nogribçjuðos un maz pamanâmos èaïus ''
-- no comments- ui, kaads miiljsh padoms ;DD Un kas tas viirietis taads ir, ka sievietei vinjsh buutu jaameklee?? cilveeki medz satikties, nevis sievietes kaa kuciites mekleejas, lai atrastu varenos teevinjus, bez kuriem nu nekaa, ui, ui

''ja tik jaunai sievietei ir beerns tad ir jaapadomaa vai vinja tieshaam ir gudra? nedomaaju viss ja vinja neskatiijaas ar ko gjimeni veido un tik agri beernus dzemdee.skrien pa galvu pa kaklu un dzemdee neskatoties ne uz ko.''
- autors aciimredzot no tiem, kuriem smadzenees 1 rieva, taa pati ar defektu un nekad neaizdomaasies par bezgaliigajaam dziives piespeeleetajaam dazhaadajam situaacijaam un variaacijaam, kuras nenoziimee, ka sieviete buutu stulba
turklaat pats vecums, kad dzimis beerns, ja vien tie nav 12-18, vispaar nav komenteejams un uzskataams par gudriibas kriteeriju

''ðitam visa pietiek, sex ir, paçdis ir, apmîïots ir, appuiðots arî savâ ziòâ. Çrti. ''' - tagad par kazaam jaasauc sievietes, kuras vaigus piepuutushas lido pie daargaa appuishot, tikliidz shamais uzsvilpj... pilniigs psc. Lai vinjsh apmiiljo, vakarinjas uztaisa un appuisho. kas par nostaadiijumu, ka sievietei jaappuisho, lai viss buutu ok, lai nerastos probleemas gjimenee, lai nebuutu domstarpiibu. nostaadiet tachu sevi taa, lai juus ciena, lai mazaak shitaadi kverplji var uzskatiit sevi par radiibas kroni un bazuuneet pa pasauli shitaadu sviestu, pazemojot kopumaa visas sievietes. vinji veel ieteiks jujs miilji, kaa dariit labaak, vaaks ;DD da neskrien shitaa appuishot gudras sievietes. neskrien.

un taam gudrajam un gudrajiem, kuri jautaa- kur tu agraak skatiijies, ja neredzeeji, kaads shamais ir? - principaa uzskatu tieshi taapat, bet nu tachu uz citu nelaimes reekjina nevajag tik dikti spodrinaat savu gudro teelu, pastaav dazhaadi iznjeemumi. Bez tam arii gudrajiem, kaa meedz teikt, var jau ''dziivee visaadi gadiities '', kaut gan man riebj taads teiciens, jo gudriem cilveekiem visas taas attieciibas pat peec ( ja nu kas...) izjukshanas veidojas citaadak.

p.s. nesmu nedz vientuljaa maaminja, nedz pamestaa, nedz nepreceeta, normaala lauliiba, forshs beerns, tikai gjimenee cienam viens otru un kaut kaadu liidztiesiibu ieveerojam! shajaa forumaa par maz tiek runaats par to un briizhiem kaut kaada kropljota izpratne par attieciibaam gjimenee, viss reduceejas uz to, ka sieviete ir taa, kurai jaacenshas, jaapuulas saglaabt, saglabaat gjimene, vai nu jaasexo 5x dienaa, vai jaaizdabaa, un kas tik meedz neiepatikties viirieshiem, un tad skrien un izdabaa... nu tachu apstaajieties un padomaajiet
noskumusî
Re: Jautâjums vîrieðiem ;)
26.08.2005 12:11
mos, parakstos zem katra Tava vârda. Pilnîbâ piekrîtu.

Ko vispâr nozîmç tâ 'appuiðoðana'? Ko sevî ietver ðis jçdziens?

Un sievietes arî nav bez vainas -viòas to pieïauj. Tâ vietâ lai staigâtu ar augstu paceltu galvu, kâ sievietei pienâkas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 6?
Ziņa: