stipras galvas sâpes..

Aizsāka Raivis 

Pirmâs 3 dienas man bija neliela temperatûra. simptomi lîdzîgi kâ gripai. 4. dienâ temperatûra pazuda un sâkâs stipras galvas sâpes, kaut ko tâdu piedzîvoju pirmo reiz dzîvee. nepalîdz nevienas zâles. ja kâds ir saskâries ar ðâdu problçbu tad lûdzu palîdziet. Ja kas man ir 18 gadi.
Man arî ðitâ bija - îsi pirms Ziemassvçtkiem. Man gan jau bçrnîbâ ir diagnosticçta migrçna, bet parasti galvassâpes pâriet vai nu pçc zâïu lietoðanas, vai nu pçc tam, kad izdevies aizmigt. Turpretim toreiz (arî pirms tam bija kaut kas lîdzîgs saaukstçðanâs vîrusam) nelîdzçja nekâdas zâles, galva turpinâja sâpçt arî otrâ rîtâ pçc pamoðanâs. Bija arî nelaba dûða. Izsaucu âtros. Ieðpricçja man kaut ko un vçl lika izdzert kaut kâdas zâles - tieði no ampulas. Pçc tam uz pâris stundâm iemigu un bija labi. Vairâk nekas tamlîdzîgs nav atkârtojies. Iesaku tomçr aiziet pie ârsta, noskaidrot cçloni. Îpaði, ja pirms tam galvassâpes Tevi nav mocîjuðas.
Re: stipras galvas sâpes..
28.08.2005 21:32
Raivi, vai tevi gadîjumâ nav sakodusi çrce?!

Es tavâ vietâ sauktu âtros, ja tâs galvassâpes tieðâm ir stipras.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 17?
Ziņa: