piedevas

Aizsāka saule 

piedevas
29.08.2005 12:42
ko varat ieteikt 16 gadîgam zçnam,kurð intensîvi trençjas basketbolâ,liela slodze-kâdi vitamîni labâki,vai varbût kâdas pârtikas piedevas?
Re: piedevas
29.08.2005 13:50
Cik es zinu peec pieredzes, tad briizhos kas slodze par lielu, vajag nevis mekleet veidu, ka paliidzeet organismam to iztureet, bet gan vienkaarshi samazinaat slodzi, preteejaa gadijumaa var nonaakt auzu laukaa :(

Bet reaali jau sportistiem pagaidaam labaakais ir AnimalPak vitamiinu komplekss. Maksaa arii ~20Ls 44devas. Kad es intensiivi treneejos tad lietoju vienu dienaa, bet reaali pietiek arii ja dzer tikai slodzes dienaa no riita. Lai gan tomeer... labaak visu uznjemt dabiigi ar paartiku, ziedputekshnjiem utm. Antioksidantus var ienjemt, bet arii labaak dabiigos... piemeeram bluebery vai vision mellenju extraktu.

P.S.
tas taa-man un mana aarsta subjektiivais viedoklis
abc (ei bî sî) :)
Re: piedevas
29.08.2005 15:53
AnimalPak 16.gadiigam zeenam??? saspiedies esi? :))
valda
Re: piedevas
29.08.2005 16:01
Koraïïkluba produktus - koraïïu kalciju "Alka - mine" u.c. uztura bagâtinâtâjus.
Re: piedevas
29.08.2005 16:02
kur var nopirkt koraïïu kalciju?
abc (ei bî sî) :)
Re: piedevas
29.08.2005 17:33
Kopija no izplatîtâja lapas >

Ja vçlaties iegâdâties, izmçìinât un sâkt lietot Alka Mine Koraïïu kalciju, zvaniet 9429518 vai rakstiet zarish@inbox.lv

Linx > http://celteka.lv/?lp=korallis
Re: piedevas
29.08.2005 18:51
Sâkumâ sakarîgu uzturu, bez Colas, Sprite un èipsiem utml lietâm, cik nu jaunieðiem tas ir iespçjams. Tâlâk, pietiekoðâ daudzumâ laba, negâzçta ûdens 1,5-2 l un vairâk; minerâlvielas; vitamînus; aminoskâbes, taukskâbes, fermentus, antioksidantus.
Daïu no ðîm lietâm var uzòemt ar pârtiku, daïu var caur UB. Aptiekâ var uzjautât, ko tâdos gadîjumos var.
dens
Re: piedevas
01.09.2005 19:50
FitLine uztura bagatinaataajus, ja vien tev ir svariiga tava beerna veseliiba un droshiiba, ka lietojot shos produktus viss buus o.k. Un veel: FitLine iedarbojas aatrei un uzsuucas efektiivi, atshkjiriibaa no citiem UB.
Un nejauciet UB ar piedevaam - paartikas piedevas ir apartikas piedevas, bet UB ir pavisam cita opera.
Re: piedevas
01.09.2005 20:42
Interesanti gan. Ðî diskusija ir tâ reize, kad tautai apnicis izteikt savas domas par UB un tamlîdzîgâm lietâm. Un reku, kas neredzçts. Pie vienas tçmas gan fitline, gan koraïïi.
Saule padarbini meklçtâju, tautas domas par ðiem konkrçtajiem stipri daþâdas. Pavçrtç.
Re: piedevas
01.09.2005 20:48
Ja godiigi, tad Animal Pak ir pa traku jebkuram, kas nav fanaatisks sportists. Devas zirga cieniigas (lai gan lopinjsh no taadaam ticamaak, ka nomirtu), bet ja godiigi...arii esmu sapratis, ka visam jaasaak ar pareizu pamatuzturu un bagaatinaataaji lielaakoties ir bizness, kuraa nedomaa par cilveeku veseliibu...
...
Re: piedevas
01.09.2005 23:32
UB nav paartikas piedevas :-) ka stad tie ir? uztura bagaatinaataaji bagaatina uzturu, t.i., ir piedevas pie taa, ne dens?
vaine
Re: piedevas
02.09.2005 00:29
Plant, normaali cilveeki jau sen nestriidas par UB lietderiibu - par firmaam, protams, var pastriideeties........ un apstriideet tikai apstriideeshanas peec - taa driizaak izskataas peec neinformeetiibas.
...
Re: piedevas
02.09.2005 00:33
Es laikam nenormaala, jo iistu pamatojumu neredzu. Tik vien kaa placebo, kas arii, protams, nav slikti. Rodas jautaajums- ko Juus tauta eedat, ka bez visaadiem suu.. dziivei gals klaat?
Arnis
Re: piedevas
02.09.2005 09:16
Fit Line ir tieðâm ïoti labs, ja trençjas. Ir produkts Activise, baigi labais es lietoju. Gan spçks, gan vitamîni. Viss kas lçti maksâ tas tik pat lçti arî palîdz. Cilvçki baidâs nopirkt kaut ko normâlu, bet ir tas jâizdara lai saprastu, ka tas strâdâ. Nav jâpçrk visu ko, bet jâpçrk produkti par kuriem ir lietotâju atsauksmes.
Paskaties www.fit.lv. vai raksti esivesels@inbox.lv

varbût palîdzçs!
Re: piedevas
02.09.2005 09:29
:)
Arnis grib sev 745 bembiiti? =)
sanita
Re: piedevas
02.09.2005 10:28
Mateus, a Tu negribi sev taadu? :):P
Re: piedevas
02.09.2005 11:01
Gribu, lai gan man labaak iet pie sirds 6.seerija, bet jaasaka godiigi...es nevareetu buut FitLine izplatiitaajs... nez...sirdsapzinja neljautu...
Re: piedevas
02.09.2005 12:41
Nu labi, mana pieredze ðajâ jomâ.
Mûsu ìimenç ziemas, pavasara sezonâ papildus lieto arî vitamînus. Pret poli-, multi- attieksme ir rezervçta. Tâtad lieto tos, kuri parasti ir trûkumâ un plus apmierinam organisma îpatnîbas (man ir B12 problçmas). Kaut kâ iegâjies, ka dabîgos (nezinu cik tâ ir reklâma, cik taisnîbas par to dabîgumu) bija iespçja atvest no citâm valstîm. Îpaði neiespringstot, sanâk ekonomçt lîdzekïus un nez kâpçc lielâka ticîba kvalitâtei. Tas nu bija ievads. Pats stâsts ir sekojoðs: Aptrûkâs C vitamîns. Nolçmâm pirkt tepat Latvijâ un aizgâjâm uz, izreklamçtas ðajâ jomâ, firmas veikalu. Atradâm c vitamînu, kuru pirms tam pirkâm Amerikâ. Nopirkâm (cenas nav salîdzinâmas), atnesâm mâjâs, taisam vaïâ, un ak vai. Iepakojums nav hermçtisks. Taisot vaïâ koríîti izrâdâs, ka tâ folijas aizdarîte nav piestiprinâta pareizi un burciòa praktiski vaïâ. Aizgâjâm atpakaï uz veikalu. Pârdevçja, nabaga meitene, neko sakarîgu pateikt nevar. Ja jau pats raþotâjs uz katras pudelîtes raksta, ka traucçta iepakojuma gadîjumâ...... Pârdevçja tur nav pie vainas. Sakontaktçjamies ar firmas menedþeri un iespçjams arî ar vadîtâju. Ïoti priecâjamies klausoties tos pekstiòus, ko mums stâstîja. Tika atvçrta vçl viena burciòa, tas pats rezultâts. treðo vçrt atteicâmies, jo visus ðos atvçrðanas eksperementus bûtu jâapmaksâ pârdevçjai. Secinâjums. Ðî cienîjamâ firma ir iepirkusi par lçtu cenu izbrâíçtu partiju, ðeit ievedusi un pârdot kâ super produktu. Îsti nav pârliecîbas, ka burciòas saturs atbilst uzrakstiem. Un jebkurâ gadîjumâ, kâpçc man pa 6 Ls jâpçrk to, kas nevieð uzticîbu.
Tas ir tiem, kas uzskata ka LV cena un kvalitâte ir tieðâ sakarîbâ.
vaine
Re: piedevas
02.09.2005 12:59
Plant - ok, taa gadiijaas un mees jau zinaam, ko mums meedz iesmeereet paziistamu brendu vietaa - diemzheel ne tikai UB. Bet sheit dotajaa gadiijumaa cilveeki apspriezh - vajag papildinaat uzturu ar mineraalvielaam un vitamiiniem, vai nevajag! Bet kaa tad juus - ljautinji, kuri barojaties ar lielveikalu produkciju - trubinjaas audzeetiem tomaatiem un gurkjiem, taisaties izdziivot????????
Re: piedevas
02.09.2005 13:08
Bet kaa tad juus - ljautinji, kuri barojaties ar lielveikalu produkciju - trubinjaas audzeetiem tomaatiem un gurkjiem, taisaties izdziivot????????

!!!!!!!!!
Mçs ïautiòi taisamies izdzîvot vçsâ mierâ. Visi uz laukiem, pie naturâlâs saimniecîbas. Ziemâ speíis un kartupeïi, pavasarî koku mizas un skâbenes, vasarâ kartupeïus un bietes, bet rudenî kartupeïus un gaïu.
To, ka pavasaros varçtu ko papildus palietot ir skaidrs. Jautâjums ir cik tas ir akûti praktiski veselam cilvçkam un kâdâs devâs. Kad agresîvi reklamç veïas pulverus, cik nu tur tâs problçmas. Bet zâles, un UB....
vaine
Re: piedevas
02.09.2005 13:13
Interesanti, kur Tu redzi tos praktiski veselos cilveekus?:)
Un procentuaali cik no lielpilseetaas dziivojoshajiem ir taas naturaalaas saimnieciibas?
Un veel viens jautaajums - a Tu zinaaji, ka naturaalajaa saimnieciibaa audzeetajos kaapostos nav C vitamiina - jau gadus 20:)??????
Re: piedevas
02.09.2005 14:12
Visa mana ìimene ir praktiski veseli cilvçki.
Pilsçtâ naturâla saimniecîba nevar bût pçc definîcijas.
Es teicu: uz laukiem, uz laukiem!
Izlasot tekstu man radâs jautâjums: vaine, a Tu zini, kas ir naturâlâ saimniecîba
...
Re: piedevas
02.09.2005 14:25
Nav C vitamiina :-)
Tie ir FitLine dati?

Cik izdeviigi ir pataisiit tautu par slimaaku neka taa ir ;-)
vaine
Re: piedevas
02.09.2005 18:34
...
Nee, tie nav FitLine dati - nav man ar to nekaada sakara. To staastiija aarsts, kursh maaciijaas Mediciinas Akadeemijaa veel padomju laikos. Bet par slimo tautu - neesi ieveerojis/usi, shobriid aptieku ir vairaak kaa paartikas veikalu un apgroziijums tajaas - ne mazais. Un kam izdeviigi pataisiit tautu slimaaku - manupraat tas jaapajautaa aarstiem, jo taa ir vinju maize:) Jo slimaaka tauta, jo labaak pelna farmaacija un tie, kuru ienaakumi atkariigi no pacientu skaita. Uzmini nu, kas tas ir?:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 13?
Ziņa: