veedera puushanaas un vitamiini

Aizsāka Melinda 

Melinda
veedera puushanaas un vitamiini
29.08.2005 21:10
Man ir viens logjisks autaajums - ja regulaari puushas veeders eedot ljoti veseliigi - daudz daarzenjus un augljus - vai tas noziimee, ka vitamiini un visas labbas lietas neuzsuucas. Tad jau sanaak, ka labaak eest neveseliigi, vismaz veeders nepuushas un kaut kaadas nebuut lietas tomeer uzsuucas.
Re: veedera puushanaas un vitamiini
29.08.2005 21:19
Nav iemesls domaat ka veertiigaas lietas neuzsuucas taapeec ka puushas veeders bet kaut kaada dalja jau zudumaa aiziet jo puustot paarveershas metaanaa.
Es personigi fanoju par sinteetiskiem vitamiiniem tieshi taapeec ka tad var izvairiities no nepatiikamaam situaacijaam kas saistaas ar veedera puushanos.
Melinda
Re: veedera puushanaas un vitamiini
29.08.2005 21:22
Un tad tu vispaar izvairies no visas veseliigaas panacejas - daarzenji, augkji, piens utt.?
abc (ei bî sî) :)
Re: veedera puushanaas un vitamiini
29.08.2005 21:27
visu ar meeru.
Re: veedera puushanaas un vitamiini
29.08.2005 21:44
Pienu pieleju tikai pie kafijas. Bet gurkjus piemeeram eedu daudz. Visaadus saldos augljus stipri ierobezhoju. No piena produktiem daudz lietoju biezpienu.
Varbût trûkst fermentu, kas normâli pârstrâdâtu zaïbarîbu? Tipa aizkuòìa dziedzera problçmas nav bijuðas?
bitîte
Re: veedera puushanaas un vitamiini
31.08.2005 13:58
Pie ðitâs vainas tieði vajag ierobeþot augïu un dârzeòu lietoðanu.Dienâ tikai pârs auglîðus!Jâçd labâk bieþâk un mazâkâm porcijâm. Koðïene jâkoðïâ îsu brîdi.Tas bij gastroenterologa ieteikums. Pamçìini lietot Espumisânu./laikam bij tâ/
Marja
Re: veedera puushanaas un vitamiini
31.08.2005 14:07
Tas Espumisan vismaz man nu pilnîgi nemaz nelîdzçja!! varbût kâdam. ? moþ' kâds zin ko efektîgâku? lûdzu. jo es varu çst ko gribu vai neçst nemaz; visu laiku zarnâs griezîgi sâpîgi dzîvojâs gaiss. (sen nav arî sanâcis pasmaidît.) uhh..
Re: veedera puushanaas un vitamiini
31.08.2005 14:32
Marja

Espumisan nav efektiivs liidzeklis. Vinjsh vienkaarshi ir daudz reklameets liidzeklis. Patiesiibaa efektiivu liidzeklju pret veedera uzpuushanos nav jo tas ir funkcionaals trauceejums kuram ir vairaaki iemesli. Pamataa ir divi veedera uzpuushanaas varianti. Pirmais ir tad kad veeders tikai puushas bet veedera izeja nav trauceeta. Otrs kad veeders puushas taapeec ka normaali neiziet. Galvenais puushanaas ceelonis ir nepietiekams bakteeriju un fermentu daudzums zarnaas vai arii paarmeeriigs daudzums nepareizi izveeleeta uztura. Gadijumaa ja trauceeta veedera izeja tad veeders puutiisies gandriiz no visa jo gaazes kas nelielaa daudzumaa rodas arii normaalaa gremoshanas procesaa netiek laukaa. Vispirms vajag samazinaat apeestaa uztura daudzumu. It iipashi ogljhidraatus. Vairaakas reizes dienaa lietot kaadu skaabpiena produktu. Bio lakto vai dabiigais jogurts bez! piedevaam. Ja probleema saistaas ar veedera izejas trauceejumiem tad vareetu lietot kaadu produktu kas veicina veedera izeju. Piemeeram kiwi. Bet jaanjem veeraa ka daudzi no produktiem kas veicina veedera izeju vienlaikus arii vinju uzpuush! Iesaakumaa un gadijumos kad ar dieetu neizdodas noreguleet veedera izeju ljoti labi buutu taisiit klizmu.
marja
Re: veedera puushanaas un vitamiini
31.08.2005 20:43
Paldies, Ku!. Îstenîbâ tieði uz Taviem ieteikumiem arî cerçju. :)
Pakomentçðu. jâ, bio lakto man cieòâ, kâ arî paniòas un citi skâbpiena produkti, bet no tâ vien nepârtieku, un tad arî netieku gudra, kas neder manâ çdienkartç. ðíiet, terorists-vçders vienkârði sadumpojies.
Ar vçdera izeju ir visâdi: tipa iziet, bet laikam jau nepilnîgi, jo sâp tikai drusku mazâk. un pçc laiciòa atkal var iet.. a, citreiz vispâr nekâ. eaðs, klizma derçtu. bet, zin', pieredzes nav ðajâ jautâjumâ.
Re: veedera puushanaas un vitamiini
01.09.2005 15:11
marja

Vari uzrakstiit man uz e-pastu guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 23?
Ziņa: