Ko Jûs ieeiktu(vingroj.)

Aizsāka Mariza_M 

Mariza_M
Ko Jûs ieeiktu(vingroj.)
01.09.2005 20:40
Labvakar.Mana situâcija - kâdreiz biju visnotaï aktîva meitene (dejas, basketbols, u c); saslimu ar..anoreksiju. Sekas - ok, priecâjos,ka mani izglâba, ka izdzîvoju. Bet -reâli - pat paskriet nevaru. Pieïauju, ka man kâda ârstnieciskâ vingroðana derçtu? Jeb kalançtika? Pilates? Es maz ko no tâ sajedzu. Varbût varat man ko ieteikt? Jâ, man ir grûti skriet, tâdçï domâju ko mierîgu (arî trenazîeri..varbût?). Varbût varat man ko ieteikt, LUDZU? Es tieðâm vçlos turpmâk dzîvot, kustçties, tik saprotu, ka sâkumâ tâ ne ïoti aktîvi tas jâveic. Paldies. Un - ja bûs komentâri kur nories- ok,paldies arî par tâdiem. Esmu pelnijusi.
Lilina
Re: Ko Jûs ieeiktu(vingroj.)
02.09.2005 10:19
Ieteiktu ûdens aerobiku, ja Tev patiik uudens. Tas nomierina & arii nostiprina organismu.
Ja uudens nepatiik...tad taa vareetu buut joga (iesaaceejiem), pilates vai kalaneetika.
Prieks par Tevi! Turies & turpini pamazaam atveseljoties!
auda
Re: Ko Jûs ieeiktu(vingroj.)
02.09.2005 10:49
Man ðíiet, ja ir problçmas arî ar muguru, tad nevajadzçtu ûdens airobiku, jo tas nepalîdz mugurai, bet rada papildus slodzi! Bet varbût tev ar muguru viss ir ok!!!
Lilina
Re: Ko Jûs ieeiktu(vingroj.)
02.09.2005 10:57
Kaa reiz muguras probleemaam (varbuut ne visaam) uudens ir ljoti labs! Piemeeram, skoliozei ideaali! Maaciijos 66vsk, kur bija arii guljoshie skoleeni (kam izteiktaaka skolioze), tad nu luuk - baseins bija pa velti + veel arrtsnieciskaa vingroshana.
Taapeec, anda, nav skaidrs par kaadaam promleemaam Tu runaa????
auda
Re: Ko Jûs ieeiktu(vingroj.)
02.09.2005 11:11
Nu, ja ir ûdens aerobika un tad, ka vingro kakls ir ârâ no ûdens un tas nav îpaði labi mugurai. Ja mâk peldçt PAREIZI tad ir viss ok. Bet daudzi jau nemâk peldçt pareizi un tâçc nodara âlunumu sev! Bet tas taèu ir katram individuâli, citam tiek muguras muskuïi ir labâk attîstîti, citam mazâk!!!
auda
Re: Ko Jûs ieeiktu(vingroj.)
02.09.2005 11:14
Nu vai dieniò, ja dikti gribas to ûdens aerobiku, nu tad lûdzu uz priekðu!!! Es jau nevienu negribu sabaidît! Vislabâk jau tomçr ir pajautât speciâlistam - fizioterapeitam!!!
Lilina
Re: Ko Jûs ieeiktu(vingroj.)
02.09.2005 11:16
par fizioterapeita konsultaaciju - piekriitu! Piedod, uzrakstiiju Tavu nick nepareizi ieprieksh.
Liana
Re: Ko Jûs ieeiktu(vingroj.)
02.09.2005 11:50
Eju pati uz pilateem,leenaa ritmaa stiprina visas muskulju grupas,iipashi uzmaniibu veltot mugurai,kaklam...Eju uz "Sievietes studija" pie pasniedzeejas Ilzes- ljoti jauka,zinosha!!!Nodarbiibas pameklee dazaada vecuma!:)
ZZZ
Re: Ko Jûs ieeiktu(vingroj.)
02.09.2005 12:33
Paralçli apdomâ arî uztura lietas, jo bezspçks var bût tieði no tâ, ka organismam trûkst barîbas ûdens un barîbas vielas.
Mariza_M
Re: Ko Jûs ieeiktu(vingroj.)
02.09.2005 22:51
Mîïð, mîïð jums paldies!! Gan par ierosmi, gan par to ka nenorçjât (zinu, zinu, ka pati vien vainiga), gan par reâliem ieteikumiem!!! Jau nâkamnedçï izmçgînâðu ûdensaerobiku; ja nederçs- doðos uz pilatçm, vai kalançtiku. Jâ, pagaidâm neko strauju nevaru(piemçram, elementâru skrieðanu); varbût pçc kâda laiciòa.
PATEICOS vçlreiz, jaukie cilvçki!!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 6?
Ziņa: