atmest xanax

Aizsāka arisa 

arisa
atmest xanax
05.09.2005 15:14
visu laiku, kopð lietoju xanax (apm.3-4 mçn), jutos labi, ja neskaita nestabilitâti un ðûpojoðu sajûtu, kas reizçm jûtama vairâk, reizçm minimâli.
Izdomâju, ka varçtu samazinât devu. uzreiz atmest nevar, tâpçc lietoju par 0,25mg mazâk un pçc 3 dienâm palika slikti. Pilnîgi kâ piedzçrusies jûtos, slikta dûða klât, elpot grûtâk utt. Varbût sakritîba, vai tomçr tik it kâ nelielas devas izmaiòas var tâ ietekmçt???? Jûtos galîgi sûdîgi, tâpçc dzeru atkal veco devu ;(
Re: atmest xanax
05.09.2005 15:27
3-4 mçneði ir pietiekami ilgs laiks, lai izveidotos fiziska un emocionâla atkarîba. Ja paðam neizdodas devu smazinât, tas noteikti jâdara psihoterapeita uzraudzibâ, kurð nodarbojas ar atkarîbas problçmâm.
...
Re: atmest xanax
05.09.2005 15:46
Vajag nevis izdomaat, bet aprunaaties ar aarstu un tad izlemt, ko dariit.

Un- vai emocionaali esi gatava dziivei bez zaaleem?
Re: atmest xanax
05.09.2005 16:14
Kâdu devu Tu lieto dienâ?
Cilvçks jau nav vainîgs, ka dakteris izraksta zâles, kas palîdz. Visvairâk jâbaidâs, ja parastâ deva vairs nepalîdz un nâkas dzert aizvien vairâk. tâ ir îstâ atkarîba. Zinu cilvçkus, ka lieto xanax epizodiski daudzus gadus vai arî uzturoðo devu. Arî ârstu viedokïi ir visdaþâdâkie.
arisa
Re: atmest xanax
05.09.2005 16:29
dzeru 0,5mg (1 tabl dienâ - puse no rîta un puse vakarâ). ðî deva man ir visu laiku un ðaubos, vai jâpalielina, jo xanax jau ðûpoðanu un nestabilitâti nenoòem. Mana diagnoze - veì.dist. Ar vairogdziedzeri arî mazliet problçmas - to uzrâda sonogrâfijas, bet analîzes râda normu (vienreiz gan bija sliktas analîzes, bet pçc tam atkal viss ok). Nezinu, cik tas viss saistîts, bet kakls arî kâ stabs.....
Re: atmest xanax
05.09.2005 16:37
Hormonâlâs izmaiòas, ko dod kaut nedaudz "sajucis" vairogdziedzeris ïoti bieþi ir VD pamats. Bet vai nevar pamçìinât citas zâles, jo izskatâs, ka tas Xanax nemaz tik labi neder.? Un ja dzer 2 reizes dienâ, tad ticamâk tam ir psihologisks efekts, jo parastâ Xanax darbîba ir aptuveni 4 stundas.
Re: atmest xanax
05.09.2005 16:39
Ja vairogdziedzera analîzes (funkcija) normâ, tad tas neko neietekmç. Acîmredzot, tev ir mezgliòi, kas jâkontrolç. Tâs kakla izjûtas ir no distonijas/iedomâm.
Tava xanax deva ir ïoti maza. Par cik samazinâji uz pusi, tas ir par daudz. Es ieteikt kâdu nedçïu padzert parasto devu, lai noòemtu stresu. Tad katru nedçïu pa kriksîtim t.i. 1/6 tabletes met nost ïoti pamazâm.
arisa
Re: atmest xanax
05.09.2005 16:56
es òçmu nost 1/4 3 vakarus. Tagad jûtos kâ piedzçrusies. Pirmâs 2 dienas zeme zem kâjâm lîgojâs.

tieðâm nezinu, vai man pat pareiza diagnoze un pareizas zâles, bet par to vairogdziedzeri gan neko nesaprotu, jo viens ârsts saka, ka vajag kaut ko darît, jo sliktas analîzes, otrs òem asinis un izrâdâs, ka atkal viss norma. USG uzrâda izmaiòas, bet ko un kâ tas ietekmç, nezinu. Varbût griezt ârâ un miers? Papildus dzeru arî 10mg cipramil vakaros.
Re: atmest xanax
05.09.2005 17:43
Vai asinsspiediens ir normâls? Varbût, ka tas ir iemesls tiem reiboòiem, kâ paòem nost tableti, tâ atkal lec augðâ (Xanax nav pretspiediena preparats, bet paaugstinâtam asinsspiedienam ir arî neirogens pamats). Vairogdziedzera hormonu lîmenis ir ïoti mainîga lieta un tâpçc nav brînums, ka vienu reizi analîze ir laba, citu nç. Grieðana ir pçdçjâ lieta ar ko sâkt - parunâjieties vçlreiz ar endokrinologu, varbût kâda terapija tomçr ir nepiecieðama.
Zaiga
Re: atmest xanax
05.09.2005 19:13
Pret ðûpoðanos un reiboòiem palîdz Betaserc. Man arî V/D.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 23?
Ziņa: