plauksta saap

Aizsāka Hvz 

Hvz
plauksta saap
05.09.2005 22:24
Man gadaas nodarboties ar lokshaushanu, tad nu sanaak taas bultas vilkt aaraa no meerkja. Un shitam pasaakumam jaapieliek diezgan lielu piepuuli. Tad nu peec nesenajaam sacensiibaam, tagad diezgan dikti saap plauksta no bultu raveeshanas, ka nevaru saspiest siikaaku priekshmetu rokaas stingri. Saape shkiet rodas plaukstaa lociitavaa kur pirksti saakas.

kamdeelj rakstu, bazhiijos, ka taa saape ljoti ilgi buus, jo man joprojaam veel saap ari iikshkja lociitava (no pirksta gala otraa) arii saapiigi gadaas kaut ko tvert.

jap kaa no taam saapeem tikt valjaa. Pa vararu paaris meeneshus ar shaushanu nenodarbojos, tachu iikshkja saape nepaariet shkiet taa jau turpinaas kaadu pusgadu.
Varbuut tas nemaz nav no taas bultu raveeshanas vienkaarshi saakusies piemeeram podagra, jo dakteris teica, ka uriinaa ir paaraak daudz uriinskaabes (iisteniibaa aizmirsu, varbuut asiniis taas bija par daudz)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 16?
Ziņa: