vçlreiz par hormoniem

Aizsāka kaíis 

kaíis
vçlreiz par hormoniem
06.09.2005 14:07
Kaut kad iepriekð rakstîju, ka man pavisam nedaudz paaugstinâts gan TSH, gan prolaktîns.
Daktere Fârta lika sâkt dzert tiroksînu un tâ visu mûþu. Biju par to satraukusies, tâpçc aizgâju pie vçl viena ârsta. Viedokïu daþâdîbai.
Un dakteris Ðtifts teica pilnîgi pretçjo, nedzert tiroksînu, bet gan prolaktînu bloíçjoðâs zâles.
Ko darît? Ja vien ârsti neturçtu sveci zem pûra un droði pateiktu, kura daktera viedokli viòi paði respektçtu. Pieïauju, ka abiem taisnîba, bet atðíiras metode, taèu kura labâka? Kâ lai es to zinu, ja neesmu mediíis? Bet gribâs sev taèu to labâko?:)))
Paldies par jebkuru ieteikumu!
sanita
Re: vçlreiz par hormoniem
06.09.2005 14:19
...bet, ja aiziesi vçl pie kâda ârsta, tam atkal bûs savs, atðíirîgs viedoklis. Laikam jau jâapmeklç ârsts, kuram spçj uzticçties!
kaíis
Re: vçlreiz par hormoniem
06.09.2005 14:40
Nu, jâ, tur jau tâ lieta, ka tâdu ârstu gribu atrast. Bet kâ lai to izdaru, ja profesionâli nespçju izvçrtçt. Endokrinoloìija ir tik smalka lieta. Manis pçc tas ârsts var bût arî Gibnera tipa, ka tik baigais specs, ko arî paði mediíi atzîst. Ðoreiz es tieðâm gribçtu dzirdçt MEDIÍU viedokli. Pat neiedziïinoties îpaði manâ problçmâ. Kas mediíu vidû ir enokrinologs - autoritâte!!!
To jau var zinât, katrâ augstskolâ studenti jau pçc pâris gadu nomâcîðanâs nekïdûdîgi zina, kurð pasniedzçjs ir specs. Nu kaut kâ tâ:))))
sanita
Re: vçlreiz par hormoniem
06.09.2005 16:25
Nezinu par tipiem. Endokrinoloìijâ autoritâtes ir prof.Lejnieks (Linezers), prof.Pîrâgs (Stradiòi), dr.Galviòð un dr.Rasa (Gaiïezers). Secîba - nejauða. Un, protams, ir vçl daudz citu labu endokrinologu.
zaza
Re: vçlreiz par hormoniem
06.09.2005 18:10
Lejnieks toch ir garâm. Pîrâgs ar.
Ja nu Galviòð vçl vai Rasa.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 17?
Ziņa: