virieðu psiholoìijas smalkâ stîgas

Aizsāka Dita 

Sveiki!
jautâjums drîzâk vîrieðiem. - cik viegli vai drîzâk grûti ir vîrietim sâkt attiecîbas ar sievieti, kura gaida bçrnu no cita vîrieða? Dzîvç arî ðim vîrietim nav îsti veicies un sirds pilna lîdz malâm. Saprotu, ka grûti pârvarçt pagâtni. Tâpat - ði sieviete gaida sveða vîrieði (viòi nav kopâ) bçrnu, kas jau ðos abus savâ ziòa vieno. Gribas gan vienam gan otram TÎRAS attiecîbas, bez pagâtnes. Vai tomçr tas ir laika jautâjums - ir vnk patreiz jâïaujas, nedomâjot. Kâ vispâr vîrietis jûtas, ko jût?? Ir abpusçjas simpâtijas, it kâ "viss varçtu notikt" tâ nopietni, un tomçr - pagâtnes sâpes (sieviete krâpa ar citu) liek par sevi manît. Saprotu, ka vîrietim gribas tikai un vienîgi sev ðo sievieti bez pagâtnes... (bez ðî bçrna) bet varbût laiks dziedçs un ðis attiecîbas ir iespçjamas?
Re: virieðu psiholoìijas smalkâ stîgas
06.09.2005 16:55
Es ar savu sievu iepazinos kad vinja bija staavoklii no sava pirmaa viira kursh tobriid bija cietumaa. Lauliiba bija jau shkjirta. Mees bijaam jauni un nekaadas probleemas mums nebija. Mazo meitinju miileeju kaa saveejo unmums ir lieliskas attieciibas joprojaam. Arii ar sievu par sho lietu nekad nav bijushas nesaprashanaas. Respektiivi pieredze pozitiiva.
es jau arii ceru, ka viss buus kaartiibaa. puisis shad tad apjautaajas, kaa juutos, vai zinu, ko gaidu...utt. saprotu jau arii vinju - pagaatni tik viegli neizdzeesiisi, liidz ar to, tas kas paardziivots, paarmantojas un ... gruuti piedot melus un kraapshanu, gruuti atkal noticeet, ka viss var buut oki!
Pilnîgi garâm.Es nekad nedzîvotu kopâ sievieti kurai ir jau bçrns,kur nu vçl uzsâkt attiecîbas ar sievieti kas pirms "piecâm minûtçm" ir ieòçmusi "negadîjumâ" bçrnu...nekad!
Raimond!
Tas nebija "negadîjums"!
Nu ja tas nebija negadîjums,tad ko tad tu atsakies no îstâ bçrna tçva,un gribi jau citu?
Varbût vajadzçja tad domât vai no tâ pirmâ gribi bçrnu vai nç
Raimond!
Ja viss bûtu tik vienkârði, tad es jau bûtu prezidente!
redz - muïíe biju un ticçju vîrietim, kas mani krâpa trîs gadus - tieði tik, cik ilgas bija mûsu attiecîbas. Neklausîju nevienu, biju akli ðinî vîrietî iemîlçjusies. Diemþçl "apskaidrîba" nâca daudz par vçlu, kad mazais jau bija pieteicies, un kad neko citu, kâ "vai pie daktera biji un abortu sarunâji?" nedzirdçju. var pat teikt, ka mazais atvçra man acis. Tik ïoti gribas pagriezt laiku atpakaï... bet nevaru vairs. sâpçja un sâp vçl ïoti... ko tad man tagad darît - gaudot kâ vilcenei par drûmo dzîvi, jeb tomçr saòemties un sâkt beidzot DZÎVOT?!!! es neesmu slima, esmu pilnîgi normâla sieviete, tikai stâvoklî!
Par Tavu nostâju man ir skaidrs! paldies!
Nu ja krâpj 3 gadus un to nepamanît...mana lîdzûtîba.A cik tev gadu ir ja nav noslçpums?
Kâ gan mazais tev atvçra acis?Kapçc tad aboru negribçji taisît?
Es neesmu vîrietis, bet tomçr atbildçðu. Manuprât, viss ir atkarîgs no konkrçtâ vîrieða. Piemçram, mana drauga brâlis nesen apprecçjâs ar vecâku sievieti, kurai jau ir divi bçrni. Ðeit nedarbojas cilvçka racionâlais prâts, bet gan jûtas. Cilvçks, kurð ðâdâm attiecîbâm saka kategorisku nç, vienkârði nav bijis tâdâ situâcijâ. Cilvçks jau nevar izdomât kuru mîlçt un kuru nç. Es vçlu veiksmi Tev tagadçjâs attiecîbâs un domâju, ja vîrietim bûtu aizspriedumi ðajâ jautâjumâ, tad viòð nebûtu kopâ ar Tevi.
Raimondam!

Vai gadiem shajaa zinjaa ir noziime??? noziime jau ir tam, kaa tu sho otru cilveeku uztver, ko tev shis cilveeks noziimee, cik daudz esi gatavs ieguldiit attieciibaas utt... ticeeju shim cilveekam... velti!:(
Mazais atveera ljoti elementaari - briidii, kad kaadaa piektdienas vakaraa seedeeju darbaa pilniigi nekaada un bija jaaizshkjiras - vai nu saglabaat shiis attieciibas, ljoti labi zinot un saprotot, kas patiesiibaa mani sagaida turpmaak, vai saraut visas saites ar sho viirieti un patureet mazo, kursh mani izveeleejies sev par mammu. tas bija un ir smagaakais leemums manaa muuzzaa! jaa - juutas, emocijas, bet... zini - nenozeeloju ne mirkli esmu ljoti laimiiga, ka man ir daavaata shii iespeeja buut maatei. pietruukst vien taa daliishanaas prieka, jo taas emocijas, ko speej dot viirietis, nav saliidzinaamas ar taam, kad izstaasti draudzenei, kaa juuties.
Nu nezinu, man liekas, tas ir kâ ziepenç, nu, neticas, ka var iemîlçties sievietç, kas ir stâvoklî no cita. Tâdam vîrietim jâdod medaïa. Kad jau IR cita bçrni, tas ir savâdâk.
to Dita - vîrietis vnk Tevi ïoti mîl!
Leina!
zinu tik, ka juutoties kopaa laimiigs, bet vai miil...?:)
Jâ,gadiem ir nozîme,jo ja tev bûtu pie 30,tad tu to atkopstu daudz âtrâk,bet tev ðíiet ir ap 20 un rozâ brilles,bet viòam virs 30,ja spçj tik rafinçti salaist ar citâm vçl
Varbuut shis saskatiija kaadu izdeviigumu?
Tipa - parazitee un finaals beediigs... aiziet...
Neesi naivaa un izrunaajies, kas un kaa...
Raimondam!

nepieveersu tam veeriibu - i viss. gadi - tuvu trisdesmit. vinjam - mazliet paari... jaa, biju naiva!!!
chaliitis - atrada savu izdeviigumu - finansiaali nodroshinaatu dziiviiti. briidii, kad viss, aptruukaas mani resursi un iespeejas izsiika, vairs nebiju "topaa".
ilgi jau nebija jaagaida - kaa jauns finansu objekts un mierinaataaja bija klaat
aftar mudak, kreativ - gavno ;D
mans viedoklis - palietot veceni kameer var, a peec/tieshi pirms dzemdiibaam pasuutiit.
Starp citu, zini vairakus tadus laimigus gadijumus, kad virietis ir iemilejies sieviete, kas gaida bernu no cita un apprecejis vinu. Tâs ir lielas un patiesas milestibas, cepuri nost so viriesu prieksaa.
garâmgâjçjs
Re: virieðu psiholoìijas smalkâ stîgas
08.09.2005 13:16
Man ir bijis lîdzîgi, nekas, laiks dziedç. Nu jau ir pagâjuði vienpadsmit gadi un mçs esam ïoti laimîgi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 2?
Ziņa: